-> dragon_cb_cz 22.06.18 16:10:00: Nikdy jsem tím nejel, ale prý je to pohodlné a díky dlouhému rozvoru to dobře filtruje nerovnosti + je to i jízdně jisté. Zatáčky taková kompromisní klasika pohodlí x jistota. Já už koukám spíše jen po tom pohodlí, aby to mělo sílu na předjetí a aby to bylo ve vysokých rychlostech jisté a stabilní na dálnici a hlavně aby to uvnitř neřvalo jak cikánská Multikára. Proplétat se zatáčkami už jaxi nepotřebuji.
Bál jsem se kupříkladu, že bude Cromaňonec na tom měkkém podvozku při rychlé jízdě nejistý. V zatáčkách sice celkem dobrý, ale dost se naklání, je to taková daň za pohodlné odpružení. Pidižvík i Karkule v tom standardně usínají (jako bonux v tom na dálnici slyšíš maximálně vítr).

Na druhou stranu v přímém směru - tj. na dálnici a okreskách, se s tím dá jet hodně rychle a nerozhodí to snad ani chybějící víko od kanálu. Spáry, opravené části, vlny, propadliny, hrby v karoserii necítíš a podvozek to vůbec nevyvádí z míry. Je téměř shodný se Saabem a Vectrou, vzadu multilink a na obou nápravách dost masivní hliníková ramena.