Já už jsem otevřený všem možnostem motorizací, karoserií a pohonů
I to tažný jsem ochotnej nechat dodělat dodatečně. Hlavně ať to nějak vypadá a nemá to zasebou žádnej karambol...
Já už jsem otevřený všem možnostem motorizací, karoserií a pohonů
I to tažný jsem ochotnej nechat dodělat dodatečně. Hlavně ať to nějak vypadá a nemá to zasebou žádnej karambol...

Nebo to je jen chyba v popisu? Jsem vždy viděl 110 nebo 140 kW, ale 90 jsem teď viděl v popisu prvně...

Já na tu kontrolku nedám dopustit. Tohle moc nepobírám, proč to tak výrobce dělá...

) zaduní (chytne nějakou rezonanci) kolem 1600 otáček. Toledo s tím nemělo problém vůbec, to se celý chvělo tak nějak pořád. 
Samozřejmě sebemenší akcelerace nebo stoupák vyžaduje podřazení, jinak to začne dunět.

Jako jo, je to starsi motor, starsi auto, hur odhlucneny nez Passat, ale jezdit tak, byt po rovine s minimalni zatezi se rozumne neda. Je fakt, ze u aut s DSG a novejsim motorem co jsem ruzne zkousel mi to uz tak hrozny neprislo, ale i tak je to duneni podtocenyho motoru slyset - hlavne u hur odhlucneny Octavie. A po pravde nevidim moc realnej duvod na takhle nizky otacky jezdit byt po rovine s malou zatezi. Sam s manualem pod 1600 otacek vicemene nejezdim a ani tech 1600 tam nevidim moc rad, spis to drzim min. kolem 2000. Kdyz jsem na rovine zkousel na tempomatu stejnou rychlosti jet na 5. rychlost a pak 6. rychlost, tak rozdil v aktualni spotrebe byl dle palubaku paradoxne vyssi u te vyssi rychlosti, tak nevim...