skoda.virt.cz
stránky o vozech Škoda 105-136, Rapid, Garde a jejich předchůdcích
sraz Zlín a okolí
Pokud by to bylo v neděli tak bych jel

-> dakar.cz: no kam bys to viděl na projížďku ?:) možná bych i jel záleží jak se vyvine víkend a počasí
Takže nikdo nic? Neuděláme nějakou projížďku?
-> dakar.cz: včera jsem byl u Vrby akorát, tak už nemám benál 

Tak jsme si říkali,že bysme se ještě před koncem sezony sejít a pokecat. Tak co říkáte na další nedělu 4.11. ? Že bysme se naposled letos projeli,pokecali.... ? Jste pro? Kdo by jel?
-> Qatro: jo,taky bych to viděl někam k vodě. Co třeba všemina? Tam je velké parkoviště..voda..
-> dakar.cz: Já su pro, řídit možu, včera otestováno, poladim pár věci a hotovo. Bude horko tak bych to viděl někde u vody nebo v lese v chládku. Řeknu BpH partě jestli by někdo jel :-)
-> J3STER: no,to bych asi za vycházky nestihl. Navíc by tam ta moje shnilotina dělala spíš ostudu
-> Qatro: tak něco vymysleme. Miloš říkal,že by taky možná někam jel. Ja si právě chcu užit auta,dokud možu.
-> Qatro: tak něco vymysleme. Miloš říkal,že by taky možná někam jel. Ja si právě chcu užit auta,dokud možu.
-> dakar.cz: Servus, já bych někam vyjel pokud to kost dovolí :-)
-> ŠKODA 120 GLS: To se ti určitě povedlo tou tvojí novou gola sadou že?
-> dakar.cz: Přijeď tuto sobotu do Slavkova na veterány.

-> ŠKODA 120 GLS: a co já s tím mám dělat?
Pořiď si vytahovák a vytáhni ho.
Pořiď si vytahovák a vytáhni ho.
-> dakar.cz: urazil jsem šteft na hlavě co drží sání a svody, utahuju, utahuju a najednou se to urve 

-> dakar.cz: přijeď na pohofest
Co takhle tuto nedělu vyrazit někam na malou projížďku a nějaký ten pokec? Jel by někdo?
tak já jsem pro,15.května nic v plánu nemám.. Záleží,jak ostatní.
No tak ať se někam pohnem, já bych navrhoval neděli 15. května.
-> 1560: jako neděla odpoledne to bude určitě,já jinak stejně nemůžu. Ještě tak domluvit přesné datum..
-> dakar.cz:
Bych to zkusil nějak vošéfovat kdyžtak... Pokud by to byla neděle odpoledne... Ale jako nic neslibuju :)
Bych to zkusil nějak vošéfovat kdyžtak... Pokud by to byla neděle odpoledne... Ale jako nic neslibuju :)
-> Urbi: to by bylo dobré,kdybys dojel. Určitě nějakou nedělu po obedě,uvidíme,jak ostatním to bude pasovat...
Já bych přijel :) Makám v noci, takže přes den můžu téměř kdykoli, přizpůsobím se tedy.
-> 1560: tak to je nahovno,právě hlavně kvůli tobě a 105ovi (nevím jak to jinak napsat) to píšu sem,ať se můžeme domluvit,jak vám to pasuje,ať můžete taky dojet
-> Qatro: však to tady sleduj,určitě se nějaký termín domluví.
-> Qatro: však to tady sleduj,určitě se nějaký termín domluví.
Tak já sem pro tu neděli. Jen si upřesnit místo a čas srazu.
Víkendy mám následující 2 měsíce zabité :(
Tak co?? Dáme nějaký sraz?? Dojel by někdo? Viděl bych to na nějakou nedělu odpoledne...
-> dakar.cz: oukeeej :D
-> 105: dojed,oslavime:D
-> dakar.cz: je to mam narozeniny... asi dojedu :D
Tak auto už mám pomalu v hromadě,tak můžeme teda něco zpáchat.... co takhle tu další neděli 20.3.? Někdy po obědě na nějakém parkovišti a pak bysme jeli někam zařádit?

-> 1560: jo,to určitě sobota nebo neděla,jinak to nejde. Jak je to odpoledne po práci,tak z toho člověk nic nemá...navíc ne každý může.
-> dakar.cz:
Výtečně. Jen bych se přimlouval buď za pátek nebo za víkend.
Výtečně. Jen bych se přimlouval buď za pátek nebo za víkend.
-> 1560: aha,ja už se lekl,žes něco pořídil a mě to nějak uteklo..já mám auto ještě rozdělané,ale poslední dva týdny už je absťák po škodovce tak velký,že na tom dělám co nejvíc,zima,nezima a už se to blíží ke konci. Takže během března určitě něco zpácháme:D
-> dakar.cz:
Ne :) Přijedu autobusem nebo se s někým svezu :)
Ne :) Přijedu autobusem nebo se s někým svezu :)
-> 1560: paráda..no já mám sice auto ještě rozdělané,ale už se to blíží ke konci.. Takže můžeme pomalu začat něco vymýšlet..
EDIT: teď mě napadlo,ty si už pořídil škodovku??
EDIT: teď mě napadlo,ty si už pořídil škodovku??
Obnovím téma - ještě je sice trochu zima, ale myslím, že by stálo za to pomalu uvažovat, co, kde, jak, kdo...
Takže, návrhy?
Takže, návrhy?
-> Evž@: neeee,to neeeeeee
-> Vrba: tos přišel asi pozdě 

Já chci taky videt to videooooo,prosím prosím
Matthes, záškodník z TechWebu 25.10.10 22:19:16 napsal:
→ ŠKODA 120 GLS: Ale tam jde o to, ze si jel
jak cu*ak.
Koukám dotyčný video raději smazal........
-> ŠKODA 120 GLS: Hlavně,že řešíš vyvaření blatníku,ale že brzdy máš téměř kov na kov tě asi dlouho netrápilo že?
Konec konců pánové víte jak se to říká na každého jednou dojde
někdo klepne jen blatník a někdo holt zruší téměř celé auto....čím kdo schází tím i zachází
→ ŠKODA 120 GLS: Ale tam jde o to, ze si jel
jak cu*ak.

Koukám dotyčný video raději smazal........
-> ŠKODA 120 GLS: Hlavně,že řešíš vyvaření blatníku,ale že brzdy máš téměř kov na kov tě asi dlouho netrápilo že?

Konec konců pánové víte jak se to říká na každého jednou dojde

Matthes, záškodník z TechWebu 26.10.10 10:58:03 napsal:
Prdele sem si ho mel stahnout
A ze sem nenapise jaci jsme kreteni…
Já myslím, že se tady k tomu už vyjadřovat nebude.

A ze sem nenapise jaci jsme kreteni…
Já myslím, že se tady k tomu už vyjadřovat nebude.
-> afro100: Jasny 

-> Matthes, záškodník z TechWebu: a to vsetko urcite na hustokrutych or34 

-> Matthes, záškodník z TechWebu:
Komentáře tady už to tak nějak vystihli, tak snad mu to docvaklo, že takhle to prostě nejde..

-> Mr_Kubas: No proste jel osobak, za nim kousek dodavka. Nas racer predjizdel na zakazu a pres plnou caru tu dodavku, jenze osobak vepredu zastavil a jal se odbocovat doleva. Racer byl tak metr pred dodavkou v levym pruhu a nasral se do pravyho pred dodavku. Zastavil tak 10cm za tim osobakem. Vzadu nevime jak to dobrzdil ten s dodavkou.
Já to neviděl
Sakra, ale podle komentářů, si večer pustim TN 

-> Matthes, záškodník z TechWebu:
to jo,taky sem si říkal

A ze sem nenapise jaci jsme kreteni...

A ze sem nenapise jaci jsme kreteni...
-> Evž@: už smazal celé video