skoda.virt.cz
stránky o vozech Škoda 105-136, Rapid, Garde a jejich předchůdcích
sraz Zlín a okolí
-> Matthes, záškodník z TechWebu: cizi komentář může smazat no 

-> petr s: Kdyz to video otevru tak jo, ale jakmile dam zobrazit vsechny komentare tak to u Synyho pise komentar byl odstranen. Jestli to jako byla snaha toho racera ho dat pryc ci co...
-> Matthes, záškodník z TechWebu: Komentář tam je
-> Syny: By me zajimalo kam zmizel tvuj komentar u videa.
-> VeTeV: hmm,tak to je masakr..to se fakt divím,že ten sprinter to ubrzdil..70,zákaz předjíždění,plná čára....a chlubit se tím na netu,to je fakt mazec...
ŠKODA 120 GLS 25.10.10 15:30:45 napsal:
→ milhaus: → milhaus: já mám všechny
věci sériový, a nemám to určený na sport, ale na normální
jezdění → dakar.cz: a nemám auto jenom na srazy, ale na
každodenní provoz
ŠKODA 120 GLS 24.10.10 22:15:50 napsal:
→ dakar.cz: – zeptej se
tlumičů a náprav co tomu říkají – nepočítej s tím, že ti auto
vydrží takovým stylem dlouho
aha,já myslel,že jo,když si to tak opečováváš...Pak ale nevím,proč se tak čertíš a říkáš,že mě auto dlouho nevydrží..Myslíš,že každodenní provoz pro auto není zátěž??? Jednu zimu a máš po autě,to mi věř...
ŠKODA 120 GLS 25.10.10 15:30:45 napsal:
→ milhaus: → milhaus: já mám všechny
věci sériový, a nemám to určený na sport, ale na normální
jezdění → dakar.cz: a nemám auto jenom na srazy, ale na
každodenní provoz
ŠKODA 120 GLS 24.10.10 22:15:50 napsal:
→ dakar.cz: – zeptej se
tlumičů a náprav co tomu říkají – nepočítej s tím, že ti auto
vydrží takovým stylem dlouho
aha,já myslel,že jo,když si to tak opečováváš...Pak ale nevím,proč se tak čertíš a říkáš,že mě auto dlouho nevydrží..Myslíš,že každodenní provoz pro auto není zátěž??? Jednu zimu a máš po autě,to mi věř...
-> dakar.cz, all stačí pohledat... aby to tu mělo trošku návaznost : http://www.youtube.com/wa
tch?v=Z-4qrUzZjuk
ŠKODA 120 GLS :já to mám taky na ježdění a ne ke sportu...akorát se mi nelíbily sériové jízdní vlastnosti a výkon 

-> ŠKODA 120 GLS: :asi slusnej oddil,to video bylo hodne fajn,mam dojem ze krom cary a zakazu predjizdeni tam je i omezeni rychlosti,obcas kazdy udela botu ale hodit to hrde na net uz chce vazne odvahu (ktera uz asi vyprchala),no ted sem jeste kouknul na ty desky......az zas budes neco tocit,urcite dej vedet,mrknu vecer na zpravy.
škoda,už je to smazané.ani jsem se nestihl podívat...a to nám včera říkal,ať se na to mrkneme,že je to dobré....
Matthes, záškodník z TechWebu 25.10.10 21:36:44 napsal:
→ 1560: Takhle jako debil? Jako rikam, taky sem to kolikrat
nekomu soup pred cumak a pak sem si rikal co sem za curaka a sralo me to este
jakou dobu. To bylo treba spatnym odhadem a ne ze bych jel jako kokot…
Byly situace, kdy jsem měl na mále mojí vinou, neznalostí a nezkušeností. A ano, ač se dnes za to stydím, prvních pár tisíc km jsem dělal i takové hrozné věci jako na tom videu. Hold mokrý noty a mistr světa, kterej sežral všechnu moudrost. Ale jak říkám, to bylo tehdy... Před třemi lety a několika desítkami tisíc km. Čímž neříkám, že dnes neudělám chybu. To udělá každý. Ale rozhodně nedělám takové prasárny...
Ostatním se omlouvám za OT :)
→ 1560: Takhle jako debil? Jako rikam, taky sem to kolikrat
nekomu soup pred cumak a pak sem si rikal co sem za curaka a sralo me to este
jakou dobu. To bylo treba spatnym odhadem a ne ze bych jel jako kokot…
Byly situace, kdy jsem měl na mále mojí vinou, neznalostí a nezkušeností. A ano, ač se dnes za to stydím, prvních pár tisíc km jsem dělal i takové hrozné věci jako na tom videu. Hold mokrý noty a mistr světa, kterej sežral všechnu moudrost. Ale jak říkám, to bylo tehdy... Před třemi lety a několika desítkami tisíc km. Čímž neříkám, že dnes neudělám chybu. To udělá každý. Ale rozhodně nedělám takové prasárny...
Ostatním se omlouvám za OT :)
-> ŠKODA 120 GLS: nemá - prasácká jízda je prasácká jízda - že si to ubrzdil je sice pěkný a možná k tomu dopomohlo obložení, ale rozhodně to nesouvisí s tvým chováním na silnici...
-> ŠKODA 120 GLS: Ale tam jde o to, ze si jel jak cu*ak.
-> VeTeV: opravdu si myslíš, že s obložením to nemá co dělat

-> 1560: Takhle jako debil? Jako rikam, taky sem to kolikrat nekomu soup pred cumak a pak sem si rikal co sem za curaka a sralo me to este jakou dobu. To bylo treba spatnym odhadem a ne ze bych jel jako kokot...
Taky jsem takhle začínal jezdit... Po prvních nehodách jsem se docela poučil a dnes si podobnou věc nedovolím - jistě, jezdím ostřeji, je-li ta možnost, ale tak, abych neohrozil ani sebe ani nikoho jiného.
-> ŠKODA 120 GLS: tak když si chci natočit noční videjko, tak u toho taky přemejšlím... jako todle je opravdu chujovina na entou a nemá tospolečného nic s obložením, ale tím článkem mezi seslí a volantem... ať si říka King co chce, mě toto udělat tak si pro tě dojdu...
-> ŠKODA 120 GLS: čověče to máš štěstí žes to ubrzdil...jináč by tě to vyšlo asi draho...krácený bonus,pokuta za předjíždění přes plnou a ktomu bezpečná vzdálenost
-> VeTeV: -> Syny: já vím no, mega prasárna, však taky gumování po silnici a prošláplé brzdy - já se jel projet jen tak, že si natočím pěkné noční videjko, tohle jsem fakt nechtěl, ještě, že jsem vyměnit to obložení, s tím starým bych to neubrzdil
No ty krávo
Filmy typu Rychle a zběšile by se některým jedincům neměly pouštět.

-> ŠKODA 120 GLS: ty si fakt sulin ... a este natocit si taku kktinu a chvalit sa tym na verejnom fore .... 

-> ŠKODA 120 GLS: Koukam ze si asi opravdu peknej ****... Uz jen ten nadpis a popis videa vypovida dost. Predjizdeni na plne a zakazu a jeste malem zpusobeni nehody 3 aut, na to musi bejt clvoek fakt dobre vymytej... A jeste se tim chlubi...
-> ŠKODA 120 GLS 25.10.10 15:52:17: tak předvést mě tento manévr co je na konci videa, a nacpat se předemne takto na prasáka asi bych ti to šel vysvětlit - tvojí blbostí si málem narval toho před tebou a ten za tebou měl asi taky plný brejle....k tomu jestli koukám správně si ho předjížděl na plný... no pěkně...
edit - na zákazu předjíždění jak koukám na značky - no to bych si s tebou šel popovídat
edit - na zákazu předjíždění jak koukám na značky - no to bych si s tebou šel popovídat
-> milhaus: -> milhaus: já mám všechny věci sériový, a nemám to určený na sport, ale na normální jezdění -> dakar.cz: a nemám auto jenom na srazy, ale na každodenní provoz
dík za fotky,paráda
Jinak co se té cesty týče
,mě nevadila..nevyztužoval jsem všechny ramena,nekupoval tvrdé silentbloky a soutěžní tlumiče proto, abych s tím jezdil jak do kostela
..zatím si chci to auto prostě užít.Ta doba, kdy ho dám znova do celolaku a budu ho mít schované v garáži a jen na hobby ježdění, teprve přijde

Jinak co se té cesty týče

-> ŠKODA 120 GLS: díky..až je budu mít,tak nahraju,zatím jsou u přítelky
Ty tvoje fotky se ale povedly,pěkne

-> dakar.cz: galerka vytvořena, jsi v ní jako spolu-admin, tak můžeš nahrát ty svoje fotky
-> ŠKODA 120 GLS: pro mě ta cesta byla parádní. Dalo se tam pěkně vyřádit. Já a myslím že i ostatní,nějak nefandíme tomu mít auto v garáži naleštěné a za pěkného počasí vyjet na sraz. Radši si s tím autem zajezdím. A nevím,proč by mi auto nemělo vydržet. Škodovku znám do posledního šroubku a vím,co si s ní můžu dovolit. A když se něco podělá,tak to hold opravím..
Mě se dnešní akce prostě líbila,byla to fakt paráda
Mě se dnešní akce prostě líbila,byla to fakt paráda
-> dakar.cz: o té pomlč, to už škodovku provětrám radši na dálnici, a né si po rozbitých cestách kurvit auto - zeptej se tlumičů a náprav co tomu říkají - nepočítej s tím, že ti auto vydrží takovým stylem dlouho, fakt sorry, ale ta cesta na chatu se mi vůbec nelíbila - jinak to všechno bylo super
jinak už se těším na repete..dobře sme provětrali auta..hlavně cesta k té chatě neměla chybu:)
Taky jsem s dnešní projížďkou spokojen :)..je potřeba to provětrat
ŠKODA 120 GLS:nehodíš sem prosím nějakou fotečku?
ŠKODA 120 GLS:nehodíš sem prosím nějakou fotečku?
-> ŠKODA 120 GLS: tak to si pěkně provětral škodovku..hlavně žes v pohodě dojel..
-> dakar.cz: jo dobré, celkem jsem si dal dneska 215km
-> ŠKODA 120 GLS: tak jak si dojel domů???
-> ŠKODA 120 GLS: ja vím moje mama tam pracovala.. je to smerem ven ze zlina na Fryštak
tak já nepřijedu, je zima a ani nevím kde ten kaufland v tý vršavě je
tak zítra,těším se

-> milhaus: myslel sem blázny v dobrém slova smyslu :)..ale souhlasim s tebou...
evža:co blázny, machry! :D...aspon podle me..koupit ojetou zahranicni plecku dovede kazdy kokot
-> milhaus: pokusím
-> dakar.cz: ale žádná vzácná návštěva :)...v okolí neznám už skoro žádné blázny se škodovkama...tak je třeba to napravit
-> dakar.cz: ale žádná vzácná návštěva :)...v okolí neznám už skoro žádné blázny se škodovkama...tak je třeba to napravit

-> milhaus: přemýšlím jakým autem bych dojel.

mark:toš v nedělu ve 14 hod na parkovisti u kauflandu na vršavě
-> dakar.cz: no tak ypřemýšlím ale nevím přesně termín.

-> Evž@: taková vzácná návštěva,no teda...

evža:pokus se, tvoje šáde se mi líbí
možna bych se taky stavil...ale zatím nevím jak mi to vyjde
dakar.cz 21.10.10 20:06:55 napsal:
→ bubAk_: jj,to je hold škodovka
něco se pokazí,ty
to opravíš a hned se pokazí něco jiného
jj :D
→ bubAk_: jj,to je hold škodovka

to opravíš a hned se pokazí něco jiného

-> bubAk_: jj,to je hold škodovka
něco se pokazí,ty to opravíš a hned se pokazí něco jiného

dakar.cz 21.10.10 19:55:17 napsal: