dakar.cz 21.10.10 19:40:36 napsal:
→ bubAk_: ale,tak ses tady ukázal..doufám,že tě
v nedělu uvidíme..v nedelu jsem bohuzel indisponovan na chate pres cely vikend :) jinak na dalsi sraz pokud vse vyjde prijedu :) btw mam problem ze zadnima prahama a vyztuhama je nekdo tady sikovnej kdo to umi vyvarit a nebo nahradit za rozumnou cenu ?
skoda.virt.cz
stránky o vozech Škoda 105-136, Rapid, Garde a jejich předchůdcích
sraz Zlín a okolí
-> bubAk_: ale,tak ses tady ukázal..doufám,že tě v nedělu uvidíme..
cau btw pekny kary :)
-> ŠKODA 120 GLS: dojeď,rádi tě uvidíme.
No jen pěkně dojeď, všeci jsou zváni :D
že bych udělal v neděli přepadovku ze zlíně :-)
-> milhaus: jo,to mě nenapadlo..tam bývá dost volno... Tak teda v nedělu ve 14:00 na parkovišti u kauflandu na vršavě
a co kaufland na vrsave?nebyva tam volno?
-> milhaus: no v nedělu na té lešné je to parkoviště placené,tak tam bych to nedával. Lepší by bylo na parkovišti někde u supermarketu. Třeba u tesca v malenovicích.a nebo u zlatého jabka,v těch patrových garážích na střeše.v nedělu je to tam myslím zadarmo a na té střeše bývá volno...
No snad se ještě někdo tady z virtu přidá
No snad se ještě někdo tady z virtu přidá
nevim, treba zase na lešné? :D..no přemýšlím koho ještě domluvit..s nějakýma pěknýma autama..ale už mě nikdo nenapadá,už to nikdo nemá..jojo, po oběde,třeba v ty 2 je to ideální
-> milhaus: jo,tak fajn,v nedělu po obědě,třeba ve dvě..a kde dáme sraz?
Jo,řekni těm kámošům,já řeknu tomu mojemu kamóšovi..
Jo,řekni těm kámošům,já řeknu tomu mojemu kamóšovi..
oka, nemam s tim problem..domluvim aj ty kamose s tou 120 

-> milhaus: No,já souhlasím..Zima už je zachvilku tady a tak než zazimujeme,tak musíme něco podniknout..Co takhle tuto nedělu? Podle předpovědi má být docela pěkně....
takže já mám autko hotové, včera už bylo na geometrii..takže už jen aby byla nějaká pěkná neděle, mohli bysme udělat nějaká srázek a projet se někam
-> dakar.cz: no prece v pohode,to je jasny.Ja jeste nevim jestli pojedu,rozmýšlím se.Každopádně bych jeste rano musel nachystat auto,...a ještě předtím vystřízlivět atd,...
-> Vrba: já právě taky pořád váhám,jestli tam jet nebo ne. Počasí mě ani tak neštve,nejel bych akorát,kdyby moc chcalo.. Ale hlavně kdo tam pojede. Samotnému se mi nechce,kdo ví,jaké to tam bude a jací tam budou lidi...
Ještě nejsem pevně rozhodnutý jestli pojedu.Záleží taky jaké bude počasí
Kdo teda všechno pojede v sobotu na sraz do Jedovnice? Kde dáme sraz?
-> milhaus: nemáš zač:-D aha.tak to je naprd..co už. Ale pak ještě něco malého podnikneme tady u nás
dakar:dík :)..to netuším, oni jsou přes týden na intru, takže se s něma vidím jen o víkendech
-> milhaus: tak to je škoda,že nemůžeš. Ale však srazů ještě bude:-) tak ať ti jde v sobotu práce od ruky..
A ti tvoji kámoši s tou zelenou 120 by nejeli??
A ti tvoji kámoši s tou zelenou 120 by nejeli??
jak bych jel rád:(, ale na sobotu už mám domluvenou dílnu se zvedákem a budu předělávat tu nápravu...škoda
Tak já určitě v sobotu do Jedovnice pojedu. Vypadá to na docela zajímavý sraz na fajn místě.. Kdo teda pojede taky? Cesta je tam fakt hezká,většinou opravené cesty s malým provozem..
-> Vrba: tak já bych jel s tebou. Je fakt,že cesta tam je fakt parádní....Ještě zkusím překecat kámoša s tou modrou škodovkou..
-> dakar.cz: No já tam nejspíš pojedu.Na sraz jsem zvědavej a cesta je tam dobrá sama o sobě.
-> Vrba: no mě to taky napadlo. Dokonce mi ten co to pořádá psal,ať dojedu
ale samotnému se mi tam nechtělo.. Ale kdyby nás jelo víc,tak by to nebylo špatné...

a co treba jet 16.10. na sraz do jedovnice? mimojine super projízdka,...
-> milhaus: taky si myslím,že lepší bude víkend. Je fakt,že tma už bývá v 7 hodin. Tak co třeba příští nedělu po obědě?
dakar:jojo, nejlepší byl víkend kdyby bylo hezky a treba chvíli po obědě..přece jen se už brzo chladí a je brzo tma...aspoň podle mě :D
-> milhaus: tak to něco podnikneme. Třeba za dva týdny? To budu mít zase ranní.. A nebo někdy o víkendu,ať je víc času..
tento nebo nejpozději snad příští víkend budu konečně skládat komplet new novou přední nápravu..takže bych pak určo něco podnikl :)
Tak co,kdy dáme repete?? Ještě před zimou bych něco podnikl..něco o víkendu...
Vrba: no byl bych pro :D..jen najít vhodnou komunikaci s minimálním provozem :D
-> milhaus: třeba ilegální závody do vrchu :-)
No musíme zas něco podniknout až bude hezky :)
Omlouvám se, že jsem nakonec nedorazil, po pracovní době jsem ani neměl náladu... A nebyl jsem na netu, tak jsem nemohl dát vědět...
-> dakar.cz:
Pošli mi adresu, pošlu to v obálce... Kolik to bylo vlastně?
-> dakar.cz:
Pošli mi adresu, pošlu to v obálce... Kolik to bylo vlastně?
parádní sraz..fakt mazec.dík všem co dojeli
-> milhaus: tak to se těším
snad tě nemoc nechá....
Takže už zítra

Takže už zítra

takže směna mi v práci vyšla,mám ranní..takže pokud mě nemoc uplně neskolí,tak dojedu
-> 105: až tak pozdě?:-( a nemůžes odejít dřív?.. Ale tak kdyžtak dojedeš pozdějc,se někde najdeme..