skoda.virt.cz
stránky o vozech Škoda 105-136, Rapid, Garde a jejich předchůdcích
sraz Zlín a okolí
takze kluci ja koncim praci v 18:00, nevim jestli dojedu
-> dakar.cz: pisnul bys mi pls to číslo do ID ? pokud bych nesehnal a byl by čas tak bych se tam ukázal jestli by měl
tak jsem to už zeditoval,sraz dáme na těch 17:00. Bude to lepší,je fakt,že už není červen,kdy je světlo do 10...kdo bude moct až pozdějc,tak dojede pozdějc,však na tom parkovišti budeme určitě dlouho,než vyrazíme na vyjížďku. No a pokud ste pro,můžu někde ve zlíně rezervovat stůl,kde bysme celý sraz zakončili...
Jinak se všem omlouvám,že to domlouvání je takové chaotické,ale snažím se vyhovět všem,ať může dorazit co nejvíc lidí a ať si to můžeme užít všichni...
Jinak se všem omlouvám,že to domlouvání je takové chaotické,ale snažím se vyhovět všem,ať může dorazit co nejvíc lidí a ať si to můžeme užít všichni...
-> dakar.cz:
Já jsem ve škole do jedné a pak musím na chvilu do hokny, myslím, že tak ve čtyři bych mohl vyjíždět... Takže v pět by to šlo :)
Já jsem ve škole do jedné a pak musím na chvilu do hokny, myslím, že tak ve čtyři bych mohl vyjíždět... Takže v pět by to šlo :)
-> dakar.cz: No a nechceš zajistit někde nějakou banketku a tam bychom si mohli sednout pokecat a seznámit?
tunerlada - na vrakáči v třeběticích by něco takového mohl mít. Jestli chceš,dám ti na něho číslo. Je ochotný a hlavně levný. Jen je problém,že tady příští víkend nejsem,že bych ti to tam vyzvednul a někde předal,protože tam má otevřeno po-pá 8-17
mark - jo,je to pozdě,máš pravdu.. Jenže někteří jsou v práci do 5. Ale posunu to na 17:00 a když někdo dojede pozdějc,tak nevadí..a nebo co takhle už v 16:00?co ostatní na to?
mark - jo,je to pozdě,máš pravdu.. Jenže někteří jsou v práci do 5. Ale posunu to na 17:00 a když někdo dojede pozdějc,tak nevadí..a nebo co takhle už v 16:00?co ostatní na to?
-> tunerlada: ano..valašsků stopu sem jel....tak to mám za kopcem
-> Evž@: no nevím jak to myslíš ale je to u Vizovic,jakoby z druhé strany za kopcem (lesem) kde se jezdí valašská stopa
-> dakar.cz: Není to trochu pozdě? budeš už skoro tma? ne že bych se bál ale pokud budeme chtít pokoukat na auta a vyměnit nějaké díly tak si myslím, že si toho moc neužijeme? to je můj názor

-> tunerlada: Újezd u Vizovic? ..
lidé zlínští
příští víkend jedem z přítelkyní do Zlína tak bych se rád optal zda někdo ze Zlínských virťáků nebo z okolí Újezda nemá zadní kyvkové pružiny a třeba i zadní poloosu z nábojem na šáde? na prodej za nějakou rozumnou cenu.Dik Laďa

Tak kdyby někdo ještě nevěděl,tady jsou informace
Středa 22.9.2010
Sraz v 17:00 na zadním parkovišti u ZOO Lešná
(kdo neví,je to tady mapy.cz/
Sejdeme se,pokecáme,kdo má něco,co by chtěl prodat,tak to dovezte,určitě se to někomu bude hodit
a pak vyrazíme na nějakou vyjížďku po okolí..
Už se těším....
Středa 22.9.2010
Sraz v 17:00 na zadním parkovišti u ZOO Lešná
(kdo neví,je to tady mapy.cz/
Sejdeme se,pokecáme,kdo má něco,co by chtěl prodat,tak to dovezte,určitě se to někomu bude hodit

Už se těším....

-> Vrba: no,však to máš o pár řádků víš...to pořád platí.
Tak co?Navrhuju,aby tady někdo ,kdo svolává sraz napsal už přesný čes a místo srazu.At se můžou všichni nějak přizpůsobit a počítat s tím.
OK,dojedu pokud na to nezapomenu
-> dakar.cz: To je aspon slovo do pranice.Souhlasim a dojedu,...jinak mám doma spoustu věcí,takže pokud někdo něco shani,klidně to sem napište a můžeme se domluvit.
Tak fajn...viděl bych to teda na středu 22.9. Sraz v 18:00 na zadním parkovišti u zoo Lešná.. Program je jasný. Sejdeme se,pokecáme,obhlídneme stroje ostatních. Pokud má někdo doma něco prebytečného naprodej,dovezte to,uděláme takovou malou burzu. A pak vyrazíme na projížďku našim krásným krajem:-)
Doufám teda,že se nás sejde dost...
Doufám teda,že se nás sejde dost...
vrba:po mě teď chcou 12tky + soboty..a ne tak abych si bral dovolenou :D..toš uvidíme jak se domluvíte a jak mi to vyjde
Sakra chlapi,na to je k dispozici dovolená 

jo toš to já budu mít odpolední...
-> milhaus: no já taky dělám na směny a navrhoval sem týden 20-24.9. To je popříští týden. Já budu mít zrovna ranní.... Jj,tak to sem já s těma bílýma plecháčema..
No já jsem teda pro víkend..dělám na směny a nevím jak mi to vyjde..
dakar:jo už si vzpomínám, ta škůdka s bílýma plechama....netušil jsem ,že je to někdo odsud :D
dakar:jo už si vzpomínám, ta škůdka s bílýma plechama....netušil jsem ,že je to někdo odsud :D
-> 1560: jo,to já bych to dřív nedělal,až tak po páté,klidně až v 6... Navíc mě napadlo,že ve všední dny bývá volné to zadní parkoviště na Lešné. A tam by bylo ideální místo na sraz...
dakar.cz 09.09.10 11:13:37 napsal:
→ Vrba: jo,já sem pro,klidně někdy v týdnu podvečer.
Pokud nebudu mít odpolední,tak v pohodě… A ostatním to pasuje?? Co
třeba některý den v týdnu 20.-24.9. ?
zatím by to šlo, ale v hokně su taky tak do pěti
→ Vrba: jo,já sem pro,klidně někdy v týdnu podvečer.
Pokud nebudu mít odpolední,tak v pohodě… A ostatním to pasuje?? Co
třeba některý den v týdnu 20.-24.9. ?
zatím by to šlo, ale v hokně su taky tak do pěti
-> dakar.cz: Klidně,co se týče mě,tak přes týden můžu kdykoliv po praci,...tj cca od 17 hodin nekde ve Zlině.
-> Vrba: jo,já sem pro,klidně někdy v týdnu podvečer. Pokud nebudu mít odpolední,tak v pohodě... A ostatním to pasuje?? Co třeba některý den v týdnu 20.-24.9. ?
No jak čtu,tak se těžko na víkend domluvime.Osobně si myslim,že pokud by se jednalo pouze o pokec u aut a nějaky to poježděni,myslim,ze by to mohlo byt klidně i v týdnu nekdy v podvečer.
19.9. už definitivně nemůžu 

-> Vrba: aha,vidíš,to sem si neuvědomil.
Jenže ten víkend potom nemůžu já a ještě o týden pozdějc bude mám pocit moravskoslezský sraz na který bych se zase chtěl podívat já.. Takže záleží na ostatních,jestli necháme ten termín 19.9. a nebo to přesuneme na jindy..

víkend 19,9, je sraz v Brně,takže to mi určitě nevyhovuje,protože budu tam.Me by spíš sedl ten další víkend,...
Já nevím... Opravdu nevím... Ještě si to promyslím :)
-> 105: no to bysme se spíš domluvili až tam. Záleží jaké bude počasí a podle toho někam vyrazíme. Nebo tebe něco napadá,kam bysme mohli jet?
-> milhaus: paráda,další do party. Já mám právě ten stejný pocit,že tady žádný virťák není. Ikdyž tebe vídám docela často...
-> milhaus: paráda,další do party. Já mám právě ten stejný pocit,že tady žádný virťák není. Ikdyž tebe vídám docela často...
19 . 9 to by šlo.....Že seš ve Zlíně jediný?? Co mám říkat já v tom svojem konci světa
chlapy urcite jedu taky!rad se s nekym sejdu,mi pripada ze su snad ve zline jediny:D
jojo tak sem to myslel udelat nekam nejaky vylet
no program nevím..spíš sem myslel se sejít,obhlídnout škodovky ostatních a možná vyrazit někam na vyjížďku po okolí.. Zatím nic velkého,jen takový minisraz...
jj super... bude nejaky program?
jooo,tak už je nás asi 6 ještě s kámošem.. Termín bych viděl na neděle 19.9. ale pokud to někomu nevyhovuje,můžeme změnit. Místo zkuste navrhnout nějaké vy,kde vám to vyhovuje. Mě napadlo sejít se na parkovišti u Tesca v malenovicích.. Na té straně u cesty bývá vždycky dost volno..
kdy to jeee?

Počítejte se mnou!!!!
jsem pro !
Já bych se taky přidal,....
Jinak nikdo ze Zlínska se nechce sejít na minisraz??
Tak už jsme dva :-D Termín se domluví,aby to pokud možno všem pasovalo,místo taky. A myslím,že tak moc to hrotit nebudeme. Spíš se akorát tak sejdeme někde na parkovišti,pokecáme a kdyžtak pojedeme na projížďku. Nic velkého...
Jsem pro, ale záleží na termínu a na schopnosti mého vozu :-) Jen podotýkám, že organizace není jen tak a spanilka by měla být v ideálním případě hlášena PČR - pro jistotu.
V poslední době se tady čím dál častějc domlouvají minisrazy. Takže mě napadlo,co takhle uspořádat sraz tady u nás na zlínsku. Mám totiž pocit,že se tady my škodovkáři mezi sebou moc neznáme. Co se teda někde sejít,poznat se,obhlídnout stroje ostatních,trochu pokecat a třeba vyrazit na malou spanilku tady po okolí? Šel by do toho někdo?