skoda.virt.cz
stránky o vozech Škoda 105-136, Rapid, Garde a jejich předchůdcích
Lanškrounsko
prohledat
1288 příspěvků (zobrazeno 851 až 900) od 05.01.2009 do 22.04.2016, založil/a beastyLA - ten první
-> beastyLA - ten první: a to jako bylo na me ? :-) sem premyslel ze bych zkusil cerny naraznik, ale chtelo by pak nakou poradnou povrchovku na nej, jinak je to bida akorat
-> stika87: je pěkná, skoro, jako by mela M-kovou nápravu

-> Vojťas: kdyz v sobotu budou ty apola tak prehodim ty podlozky konecne ;-)
-> beastyLA - ten první: ouza s podlozkama ;-) 20mm
Edit: zatim jenom na predku
Edit: zatim jenom na predku
-> beastyLA - ten první: no ty litacky sou moc pekny ;-) se na ne moc tesim :)
-> beastyLA - ten první: jo to je ono sou moc pekny ;-)
-> stika87: akorát já tam dám černé pokličky

-> stika87: ty jsou snad z výroby? že jsou tak čisté a hezké... a bez podložek
ale i standart bude hezký ;) viz foto

-> beastyLA - ten první: tak sjsme koupil kola :))) v sobotu sii pro ne jedu

-> Vojťas: jsem si zařídil
známosti všude

-> Vojťas: tady sjem ho nasel :)
-> stika87: njn, a kde ty si sebral toho smajla?
-> Vojťas: to potrebuju me nasrali dneska na technickej
-> beastyLA - ten první: a kdes to sebral? bo naka samodomo ? :-D
-> Vojťas: není :) je to specielně pro mne dělané, na moji spz, techničák jako doplnující info k vozu od škodovky. na základě tohoto papíru to můžeš dát do techničáku...
-> beastyLA - ten první: a neni to uz nahodou neplatny ?
-> beastyLA - ten první: hod mi to mailem hochu ve vecim ;-) dik
-> Vojťas: povídal... je chudák... nezávidím...
-> Vojťas: to je papír ze skodovky, kde mi dovolují používat různá kola... dnes jsem s ondrou mluvil... já měl technicaku jen 14´´ a chtěl jsem povolit i 13´´. tak mám na ně papír, na meteory, apola, i na rozmer 175\70 R13, co chtěl odnra dát na auto ;)
-> beastyLA - ten první: co to je? Ondra neco doma resi asi
dnes jsem se putil do skůdky, takže vrátil jsem původní volant, a dal pryc ten z felicie
-> stika87: přesně tak... člověk si tam připadá jak kdyby měl vyšlou první pomocnou
ale mám to za sebou

-> beastyLA - ten první: ¨jo taky jsme tam byl je to clekem psicho mezi tema .... co ?
-> stika87: jo, najde, ale to mne mezitím slezou všechny vlasy na hlavě
dnes jsem byl na úp a fakt super.cítil jsem se jak debil...

-> beastyLA - ten první: tak kdyz si je posla az dnes ;-) pockej ono se neco urcite najde ;-)
-> stika87: jojo, to dělám... dnes jsem rozeslal 65 životopis...
zatím bez výsledku 

-> beastyLA - ten první: koukej jit hledat praci a neuzivej si volna _:DD::D:D
-> Dáda: já mám teď free time, nebo time out a tak čas neřeším. až vstanu, tak vstanu
ale kouknout na historií bys mohl
i třeba dopoledne

-> beastyLA - ten první: Aha tak to je blbý páč jak chodím na 8 tak chodim spát poměrně brzo
-> Dáda: to jsou čísla nespavců
takové grůpy, která má ráda sexistické narážky ale není 4%!
přijď se někdy podívat okolo 23hodiny a uvidíš
je nás oficiálně 6, neof. 7 (8). tolik pro vysvtětlenou. vojta i ondra občas příjdou na pokec... chodí tam i 2 slečny

-> beastyLA - ten první: no skoro nic, jo jakto že máš jinej nick ? že tam máš ten dodatek " ten první" ? to je eště někdo zaregistrovanej stímdel nikem nebo jak to mám chápat?
-> Dáda: takové praktické
a co děláte Vy v ČT?

-> beastyLA Koukám že tu řešíte zajímavý věci
-> stika87: no taky se podivej na časy psaní
jsem rád, že jsem se něčemu naučil a bylo mi vysvětleno
-> Vojťas: nebuď skromný

-> Vojťas: nebuď skromný

-> beastyLA - ten první: muhehe
skoda slov

cist si vase tema podlakove hadice pro brzdovej valec ej dobry

-> Vojťas: to máš volant nebo mlýnské kolo?
a na směrovky se vykláníš z okýnek, aby jsi se podíval?

-> beastyLA - ten první: na budik blbe vidim pres volant ;-) ostatne i smerovky sem musel presunout :) ale uz sem si zvykl pokukovat
-> Vojťas: to vaření vody poznáš dle ukazete na budíku s teplotou
k tomu nepotřebuješ mít mlhu za sebou 

-> Vojťas: zas tak netrpí výfuk
když má xxxoC a chlejstneš na něj 5l vody... pak rychle odchází

-> beastyLA - ten první: oboje reseni dobry no ;-) ale tu vodu bych nemohl mit, to bych nikdy nepoznal ze varim kdyz by se mi nekourilo z podkapoty :-D
-> Vojťas: tak ono to prdlo úplně z jiného důvodu, ne že by byla hadice špatná, ale byla krátká a v tom vývodu od karbu byla ohnutá přes 90o... a byla jen otázka času, kdy se ten ohyb roztrhne... a oříznout a dát zpět už to nešlo... takže nastoupila varianta s prodlužkou, udelal jsem si kovovou dutou hadičku 3cm, tou jsem propojil obe hadice - viz stahovací kroužky a to pak do motoru...ted to bude good
snad
-> beastyLA - ten první 25.02.09 20:33:30: když se podíváš na toto foto, uvidíš, že je hadice dost našponovaná... ta fotka je hodně dlouho stará, ještě tam není ani plech na teplý vzduch do filtru... pár plechů je vyměněno...
ale ta vychytávka na vodu zůstala ;) dobrá věc

-> beastyLA - ten první 25.02.09 20:33:30: když se podíváš na toto foto, uvidíš, že je hadice dost našponovaná... ta fotka je hodně dlouho stará, ještě tam není ani plech na teplý vzduch do filtru... pár plechů je vyměněno...
ale ta vychytávka na vodu zůstala ;) dobrá věc

-> beastyLA - ten první 26.02.09 13:06:25: no prodluzka pekna,si sikovny kluk, ja to radsi vymenil cele kdyz mi to prdlo jak tobe, preci jenom sou to brzdy 

-> Vojťas 26.02.09 01:59:59: ok, z toho plyne, že pokud začneš brzdit, mění se tlak v podtlakové hadici (v podstatě jako by vzduch unikal prasklou hadici) a motor dusíš, tudíž násilím snižuješ otáčky více, než kdyby motor brzdil sám...

-> Vojťas: tady je to slíbené foto "prodlužky" 
tak shrnu včerejší konverzaci: díky za vysvětlenou, měl jsi pravdu s tou podtlakovou hadici, já měl částečnou s tou hadici od olejoveho krytu
jsou věci, které nikdy nepotřebuješ vědět, toto jsem nikdy nepotřeboval znát, nikoho kolem sebe nemám, aby mi to řekl (nejsem automechanik), vždy jen laboruji, když se něco děje, proč to tak je, k čemu a na co to je... atd.

tak shrnu včerejší konverzaci: díky za vysvětlenou, měl jsi pravdu s tou podtlakovou hadici, já měl částečnou s tou hadici od olejoveho krytu

jsou věci, které nikdy nepotřebuješ vědět, toto jsem nikdy nepotřeboval znát, nikoho kolem sebe nemám, aby mi to řekl (nejsem automechanik), vždy jen laboruji, když se něco děje, proč to tak je, k čemu a na co to je... atd.

-> beastyLA - ten první: jo tak to posledni sem dneska taky cetl no, mimo jine, GN