skoda.virt.cz
stránky o vozech Škoda 105-136, Rapid, Garde a jejich předchůdcích
Lanškrounsko
prohledat
1288 příspěvků (zobrazeno 801 až 850) od 05.01.2009 do 22.04.2016, založil/a beastyLA - ten první
-> stika87: řekni si
odpoledne, po obědě? ve 14 hod?

-> beastyLA - ten první: tak zejtra ? v kolik kde ? :)
-> stika87: máš pěkné autí... já budu zítra fotit, pokud bude tak, jak dnes

-> stika87: nevim, ale já sem už jezdil 2 sezony ny apolech s těma 195/55 a kolikrát mě videli poliši a čuměli, ale nikdy nic. Asi štěstí. jediný, co bude boj, když do tebe někdo ráchne, a nebo ty do někoho. Protoře to pak bude nedovolená konstrukční změna a průser na cestě
-> MerHanz: no ted tady nekde byl crestest nakyho korejce a ridic po naracu sedel v zavazadlovim prostoru :) ted jsme mluvil s dvouma poldama prej at to necham ;-)
-> stika87: s tou větší bezpečností, než novější korejci bych byl opatrnej. ale máš recht, prostě je to pro ně šrot ať je v jakýmkoliv stavu.
-> MerHanz: strkaj nas sbytecne do jednoho pytle :( chapu ze 120 nakyho cikana s deravejma prahama sjetejma kola a rozbytmy svetla je nebezpecna pro ostatni ale kdyz si clovek 120 udela komplet. tak je mnohdy bezpecnejsi auto nez uplne novy korejsky auta.
ja chtrel do TP zapsat aspon 165/70 je mi jasny ze moje 165/55 mi nezapisou.
ja chtrel do TP zapsat aspon 165/70 je mi jasny ze moje 165/55 mi nezapisou.
-> beastyLA - ten první: pocasi ma bejt snad zejtra dobry uvidime :)
-> stika87: jak to vidiš na dnešek či zítřek? počasí nic moc...
ale srazík bych dal... kdyby jsi ses rozhodl, dej aspon hodku dopredu vedet
ale srazík bych dal... kdyby jsi ses rozhodl, dej aspon hodku dopredu vedet

-> MerHanz: po pravdě, i mne už to nebaví tak, jak ze začátku. asi stárnu
ale u nás jsou poliši opravdu vlezlí, ne Naši Státní Poliši z města ale policisté z ÚO.
to ti projdou úplně všechno, kdyby byl datum spotřeby na žárovkách, i to by kontrolovaly... to pak už člověka nebaví, jezdit dle jejich představ starým autem...

-> beastyLA - ten první: to je taky jeden z důvodů proč s tim končím, pač je to všechno proti nám a taky to stojí vohromný prachy.Před 2 rokama chytli moje auto, řídil kámo, já vzadu se slečnou. A byli diody v blinkrech vzadu ve zpětnejch zelený parkovačky vzadu dvouvlákna a příčňák ( podotýkám, že to balo v noci, tzakže vše krásně vidět. Poliš chcýly blbě šuměl, a ptal se proč sedím vzadu a neřídím ( mel sem piva a jinou zábavu ). Pak obcházel auto s baterkou a nakonec nás bez keců pustil. Ale sou to už 2 roky.
-> MerHanz: dnes je špatná doba. když ti policie bude chtít dát pokutu, bude hledat všude - bílá boční světla, homologace zahrádky, nesundané tažné, kola...
a věř, že budou hledat tak dlouho, dokud něco nenajdou... a pokud už člověk něco chce vozit, něco, z čeho má radost, měl by to mít v pořádku... tož vše
a věř, že budou hledat tak dlouho, dokud něco nenajdou... a pokud už člověk něco chce vozit, něco, z čeho má radost, měl by to mít v pořádku... tož vše

-> MerHanz: můžeš mít jen ta kola, která máš napsaná v TP. to jest, já na ouže měl jen 14´´ a jiná kola nesměl dát na auto. právě proto jsem si nechal zapsat 13´´, (ještě to šlo) a ted mohu jak 14´´, tak 13´´ i litáky ;) a jsem vysmátý. škoda, že už autíčku bije dvanáctá..

-> beastyLA - ten první: nevim, ale na třeba na 100vkách prej už 13ky nevaděj, alespoň mi to řikal na stk.Tak sem myslel, žena ouže by taky neměli.A na STK tě taky nevyhoděj, když budeš mit na tom 165/70. tzn, že by to mělo bejt povolený. nebo snad ani tohle ne

-> stika87: ale než aby jsi vyhazoval litáky do kontejneru, za krabicové víno bych je od tebe vzal

-> MerHanz: asi takhle, mám oužku. moje první pokuta byla v knapovci, tenkrát jsem mel úplně nově povařené auto, policajti nemeli co najít, tak si řekli, že mám sjeté zadní kola... pokutu jsem zaplatil, ale nesouhlasil s ni... resilo se to pak na inspektorátu... ale stalo se. a to jsem mel 14´´. doma jsme meli v tu dobu také 120 ale M-ko na 13´´ a já je chtěl dát na oužku. ještě, že jsem to neudělal, jinak by mě tito policisté za to dostali. opravdu jsem se kochal tím, jak policaijti hledají neco a nebylo nic ;)
tak jsem si zašel na policii v LA, zeptat se na podrobnosti, co bych měl proto udělat. bud si najít od škodovky dodatky a nechat si to zapsat do TP nebo si zažádat do škodovky o typový list, - varianta k zápisu, pokud tam bude napsano VIN a spz -ka a nemusíš nic zapisovat do TP... mne to tenkrát vyšlo a mám to...
-> stika87: ani malinko? i kdyby jsi sis zahrál na chudáčka, sociála, že jsi platil pokuty za to, že máš používáš nenapsané origo kola na svém autí? myslím, že by to mohlo dopadnout
přeci nejsou bezcitní
tak jsem si zašel na policii v LA, zeptat se na podrobnosti, co bych měl proto udělat. bud si najít od škodovky dodatky a nechat si to zapsat do TP nebo si zažádat do škodovky o typový list, - varianta k zápisu, pokud tam bude napsano VIN a spz -ka a nemusíš nic zapisovat do TP... mne to tenkrát vyšlo a mám to...
-> stika87: ani malinko? i kdyby jsi sis zahrál na chudáčka, sociála, že jsi platil pokuty za to, že máš používáš nenapsané origo kola na svém autí? myslím, že by to mohlo dopadnout

-> stika87: Tak nízkoprofil by ti nenapsali, teda záleží co bereš jako nízkoprofil. Jak sem už psal třeba 175/55 by t nepsali ani náhodou.A to je guma, která už je vo něčem jiným, než klasika. I moje 195/55 se v zatáčce kolíbe a ohrnuje na výšce profilu. ( ale to je taky tim, že už je to moc na ten 5palcák ).
-> beastyLA - ten první: jasný, to chápu, ale stejně ti nic pořádnýho nenpíšou i kdyby chtěli, řaba 175/55 by ti nenapsali a k čemu mi bude napsaný 165/70, když to už dávno bylo dodatkem povoleno ( teda myslím ). A ty moje 195/55 by mi nenapsali ani z vyděšení. Prostě je to na piču, ale je to tak a musí se to vochcávat. Jo výpis z TP si muže obstarat, ale to udělá jen, když tě bude chtít vyšachovat. A sme zase u toho, že záleží na tom, na koho narazíš.
-> beastyLA - ten první: je to tezky se skodovkou se neda mluvit :( a kdyz sjem to vybehaval na policajtech at mi to zaridej tak me poslali taky nekam :(
-> MerHanz: jen ze ja tam dal nizkoporfily :D
-> MerHanz: trochu nesouhlas... dnes je mozné, aby si policista udelal výpis TP. a pokud tam chceš apola ci otvíraky nebo různé velikosti a mít to legálně, aby jsi je nemusel na stk menit (a tím se tedy schovávat a chovat se jako dítě, co něco provedlo) je toto jediné slušné řešení, mít vše legálně ;) i když chápu, že se škodovka k tomu nechce vyjadřovat, 20 let stará auta a ... škodovka raději by byla ráda za úpravy na nových autech, ne na jezdících "miláčcích", kteří mají doslouženo
a dnešní policisté koukají na vzorky kol a pokud nic nenajdou, je to jejich oblíbené místo, kola či olej z motoru. tím mají zarručeně bločky v ruce...
-> stika87: jak jsi tedy pochodil?

a dnešní policisté koukají na vzorky kol a pokud nic nenajdou, je to jejich oblíbené místo, kola či olej z motoru. tím mají zarručeně bločky v ruce...
-> stika87: jak jsi tedy pochodil?
Hoši na automobilku se vyserte. Já mám v papírech napsaný 5palcový disky, ale nebyl tam materiál, tak by na mě nemohli. A stejně, velkej techničák nevozíte a v malím to není, a pokud tam na tom nebudou kravský gumy ( jako mám já ), tak jim to bude volný.A nebudou se po tom pídit
-> beastyLA - ten první: ja jim dam hajzliku !!!! ja tam ty apola a pneu ci mit :)
-> stika87: tak okopirovat s notářským ověřením moji kopii a nechat si to zapsat do velkého TP
jinak nevim, jak to legálně udělat
(pak snad vyfotit v dobrém rozlišení, pevést do corelu, upravit čísla... a barevně vytisknout) ale to není správné... zkuste jeste jednou ;)

(pak snad vyfotit v dobrém rozlišení, pevést do corelu, upravit čísla... a barevně vytisknout) ale to není správné... zkuste jeste jednou ;)
-> stika87: už ani kola? vysloveně fuck off?

-> beastyLA - ten první: postup je takovej ze se ted uz asi oba muzem jit klouzat :(
postup?
-> Dáda: budu Vám oběma držet palce

-> MerHanz: priletel v monterkach ze dela nakej podkrovni pokoj :) bohuzel nevim :)
-> beastyLA - ten první: No uvidíme
-> Dáda: ale že by po třech letech změnila tak razantně stanovisko?
nesmíš po nich chtít potvrzení, že na užovku 120 chceš dát motor z fáva nebo feldy - to je nereálné, ale jít na ně s tím, že máš napsané ve velkém TP jen 14´´ a že tam chceš dát i 13´´ a pak by ti nemělo nic bránit tomu, aby jste měli vyhráno a dopis s potvrzením byl váš
nesmíš po nich chtít potvrzení, že na užovku 120 chceš dát motor z fáva nebo feldy - to je nereálné, ale jít na ně s tím, že máš napsané ve velkém TP jen 14´´ a že tam chceš dát i 13´´ a pak by ti nemělo nic bránit tomu, aby jste měli vyhráno a dopis s potvrzením byl váš

-> beastyLA - ten první: Aha tak to bude problém páč mám pocit že Škodovka se už odmítá vyjadřovat k schvlování věcí pro starý auta ale možná se to týká něčeho jinýho teď nevím.
-> stika87: Tak aspoň že tak. Prej zapoměl, to je tady asi vostrej týpek, nevíš jak se jmenoval??
-> MerHanz: jo dockal sjem se ho prej na me zapomel :) nakonec sjem koupil 175/70 tak spokonjenost a jeste sjem ho o 100 stahnul :)
-> beastyLA - ten první: s červenou, právě nadával, že to vytáhm že bude hezky, a vono bylo hnusně jak sviň
-> MerHanz: s čevenkou nebo ožžkou? ale má vkus 

-> MerHanz: až ve vamberku?

-> beastyLA - ten první: já ho potkal ve Vamberku.
-> MerHanz: já vím...
také jsem v pátek jenom projížděl ústím a krom dvou bmw jsem zmerčil i ondru v šáde
(zmerčil a slyšel
)

-> beastyLA - ten první: to víš, sem prolít kolem a jak sem zmerčil auto, tak mi bylo jasný, která bije. Tak sem na chivku přibrzdil
-> stika87: koukám, že tě každý v okolí zná a vidí Tě co děláš

-> stika87: Zdarec, tak co si na konec v pátek přivez za gumy? Když sem valilo dom, tak sem koukal, že ses toho chlápka dočkal.
-> Dáda: stačí se jen ozvat škodovce (mne to stačilo) a mám na auto papír, s razítkem pro můj vin a spz ;) ;)
ondra ví, jak na to ;) snad se mu to podaří, mě se to podařilo před 3 rokama, jak se v techto postoj skody zmenil, nevim, ale pokud na ne pujdete jen s kolama, nemel by byt problem ;)
já to tak mám - foiciálně
ondra ví, jak na to ;) snad se mu to podaří, mě se to podařilo před 3 rokama, jak se v techto postoj skody zmenil, nevim, ale pokud na ne pujdete jen s kolama, nemel by byt problem ;)

-> Dáda: ja ti to zaridim ;-) budu jit tam psat tak mi pak hod vin znacku rok vyrobi a tak ;-)
-> beastyLA - ten první: Čau hele to vyjádření od škodovky chci taky. Co proto musím udělat? Chci mít taky v papírech Apolla s pneu 175/70 R13.

-> stika87: kdyby jsi chtěl kloudné foto, napis, uz mám fotak doma

-> Vojťas: černou nedávej, chrom je hezčí, i kdyby jsi nárazník měl natřík stříbrnou... černej je nejnutnější zlo
natřít stříbrnou a koupit oranžové blinkry a budeš happy