skoda.virt.cz
stránky o vozech Škoda 105-136, Rapid, Garde a jejich předchůdcích
Lanškrounsko
prohledat
1288 příspěvků (zobrazeno 751 až 800) od 05.01.2009 do 22.04.2016, založil/a beastyLA - ten první
-> Dáda: pak dej foto nových komponentů, alespon prednich brzdičů 

-> Dáda: ale ted uz ho mas lépe zajisten, vid? tak naplánujem neco na víkend?

-> Dáda: a neni to zvytecny takle vysoko? staci to preci jen aby ses pod to dostal, popripade jenom jednu stranu dycky ;) za to riziko to imho nestoji
-> beastyLA - ten první: No vono to bylo tim že sem to přizvedával na pravej straně u řidiče a nějakse to sesmeklo takže když to hupslo tak auto bylo trošku naštorc stodolu nic se mi nestalo jen mám sedřenou rukoo prkno jen sem byl pěkně nasranej 2 hodiny sem to heveroval a pak bum
-> Dáda: za renovaci brzd chválím... je to třeba... ačkoli to ted bude znít jen jako žvást, někdy se brzdy hodí mít opravdu ok...
ale za to vyheverování... no osobně se kloním k podpěrám z cihel a pokud možno všude... pod prahama, ramenama, lepsší je mít auto zajistěné skoro všude, než jen někde... omylem se mlžeš opřít a katastrofa je na světě.. ještě, že se ti nic nestalo, že jsi nebyl pod autem... a budiz ti výstrahou... je lepší mít v domácím prostředí auto podloženo všude a nespoléhat na to, že je to jen na chvili... jo rampa je rampa (nebo zdvižné ramen...) ... už se těším, že se někam projedeme všici, nějakou malou spanilou jízdu někam... třeba pastviny
a všici

ale za to vyheverování... no osobně se kloním k podpěrám z cihel a pokud možno všude... pod prahama, ramenama, lepsší je mít auto zajistěné skoro všude, než jen někde... omylem se mlžeš opřít a katastrofa je na světě.. ještě, že se ti nic nestalo, že jsi nebyl pod autem... a budiz ti výstrahou... je lepší mít v domácím prostředí auto podloženo všude a nespoléhat na to, že je to jen na chvili... jo rampa je rampa (nebo zdvižné ramen...) ... už se těším, že se někam projedeme všici, nějakou malou spanilou jízdu někam... třeba pastviny

-> Dáda: cvoci! hlavne ze ste pod tim zrovna nikdo nelezl 

-> beastyLA - ten první:
-> stika87:
-> Vojťas:
- tak sem dneska dokoupil poslední trubičku comi chyběla od THV do rozvodovej kostky a začal sem heverovat auto měl jsem ho už krásně na panenkách, ale potřeboval sem ve předu hodit panenky pod ramena a to byla chyba! Vono mě to celí haplo dolu kromě promáčklího předního spojleru o baterku se nic nestalo aspoň to tak vypadá. tak podvozek asi eště není vtakdezolátním stavu když to vydrželo spadlo to z víško co je na tej fotce. Omlouvám se za kvalitu ale je to jen mobilem a spadlo mě to někdy vo půl 7.
-> stika87:
-> Vojťas:
- tak sem dneska dokoupil poslední trubičku comi chyběla od THV do rozvodovej kostky a začal sem heverovat auto měl jsem ho už krásně na panenkách, ale potřeboval sem ve předu hodit panenky pod ramena a to byla chyba! Vono mě to celí haplo dolu kromě promáčklího předního spojleru o baterku se nic nestalo aspoň to tak vypadá. tak podvozek asi eště není vtakdezolátním stavu když to vydrželo spadlo to z víško co je na tej fotce. Omlouvám se za kvalitu ale je to jen mobilem a spadlo mě to někdy vo půl 7.
-> stika87: ale až koncem týdne... dnes jsem sundal přední podložky a dal na dodělání... snad do pátku budou... uvidí se...

-> beastyLA - ten první: se budu muset prijet juknout fakt ji to sedi

-> stika87: jak zní jedno české moudro, nejhezčí řešení je to nejjednodužší
v podstatě takhle jsem ho vždy chtěl... jsem spokojenej jak male dítě 

-> beastyLA - ten první: vypada to fakt suprove a pritom to sou ovbycejny plechy ;-)
-> Vojťas: on ma na tech podlozkach stredy aspon ty mas podlozky bez 

-> Vojťas: nechám to stáhnout... opravdu mám z toho vzhledově radost, prakticky hrůzu

-> beastyLA - ten první: asi se ti to vykle na tech stredech no, moc bych neriskoval, abys to neposlal do p... mnohem driv
-> stika87: už jsem si myslel, že i předek bude ok, ale jel jsem serpentíny na laudonu, 3 zatáčku jsem bral ve 110. auto sedělo, paráda, ale pak něco cvakalo v levem prednim kole... doma jsem zijstil, ze se povolily matky (2)... budu to muset asi nekde stáhnout nebo neco s tim udelat...
-> MerHanz: abych pravdu řekl, bojím se moooooc. zadek je nádherný, ale předek...
moc s tím nejezdím, budu dotahovat a snad na ten hrocháč dojedu a pak to cele pujde do p.
-> havlik: to víčko je jen jako lehký chránič. nechtěl jsem nechávat ložisko na přímo vodě, soli...
-> stika87: vzhledově super... horší je ten pocit... ten ofuk pujde taky dolu
jen co bude chut
nárazník... to bude spíše hlý nosník... (po bouračce v HK) tož to nepujde ;(
-> Dáda: budu s tím něco muset udělat, ale jinak to sedí nádherně...
zimáky 175\70 R13 paráda... vyleštím, nafotím si super kousky a pak se uvidí co bude dál...
brzdy... také bych asi potřeboval udelat celéé rozvody, když jsem viděl, co tam mám... ale asi to bude muset vydržet. dnes jsem zjistil, že ta propojka, co jsem udelal k "podtlakove hadici" mela smysl. z 90 jsem zastavil na pár metrech a po dlouhé době jsem pocítil bzdu i přední nápravy... vždy jsem si myslel, že mám jen silnejsi brzdy na zadku, protoze predek byl odvzdusnen a dnes toto... paradaa... jeste ten pocit
a jsem spokojen 

-> havlik: to víčko je jen jako lehký chránič. nechtěl jsem nechávat ložisko na přímo vodě, soli...
-> stika87: vzhledově super... horší je ten pocit... ten ofuk pujde taky dolu

-> Dáda: budu s tím něco muset udělat, ale jinak to sedí nádherně...
zimáky 175\70 R13 paráda... vyleštím, nafotím si super kousky a pak se uvidí co bude dál...

brzdy... také bych asi potřeboval udelat celéé rozvody, když jsem viděl, co tam mám... ale asi to bude muset vydržet. dnes jsem zjistil, že ta propojka, co jsem udelal k "podtlakove hadici" mela smysl. z 90 jsem zastavil na pár metrech a po dlouhé době jsem pocítil bzdu i přední nápravy... vždy jsem si myslel, že mám jen silnejsi brzdy na zadku, protoze predek byl odvzdusnen a dnes toto... paradaa... jeste ten pocit

-> beastyLA - ten první: Čau tak jsem dnes byl nakoupit trubičky a hadička na brzdy a spojku přišlo mě to na 848koruna le bohužel sem zapoměl na trubičku z THV na rozvodovou kostičku pro přeníkola takže zejtra. Jo jestli ti neseděj ty podlopžky na předku tak sundej náboje a nech na soustruhu stočit ten centrovací kroužek co je na středu já sem to musel udělat kvůli apollam. Starší typy škodevek ten nákružek třebasvůbec neměli takže sem tam hodil náboje ze starej nápravy než to nechám stáhnout a zůstali tam doteď 

-> beastyLA - ten první: ty jo vypada to hodne dobre ;-) akorat fakt srovnej ten predni naraznik leva strana jde dolu ;-) jo a sundej z toho jednoho okna ten ofuk
-> MerHanz: řekl bych že myslí to víčko že tam nesedí na 100%
-> beastyLA - ten první: optický klam na 2 fotkách
Jinak si moc nezahrávej, nemám z toho dobrej pocit, když píšeš, že ta podložka nesedí na 100pro.

-> beastyLA - ten první: myslim ze mas krive naraznik ale jinak zajimavy 

úplně to nesedí, ale drží to. místo prachovky jsem dal víčka od spreje... nevím, bylo mi hloupé, aby ložiska byla jen tak... co myslite?
-> beastyLA - ten první: at se dari ;-)
-> stika87: no nic, jdu do garaze brousit milimetry

-> beastyLA - ten první: dada se na me vysral a nedal mi vedet :) makal s tatou :) prdla mu trubicka u zadnich brzd co je na podelnem ramenu ;-) takze mu zadek nebrzdil. tak si pucil moje auto ;-)
-> stika87: brzdy u dády... říkal jsi, že v nedelu budete pracovat v rybniku

-> beastyLA - ten první: tak jak se povedlo ? jaky brzdy ? :)
-> stika87: čus
a dobrou...
ps. jak brzdy? ok?

ps. jak brzdy? ok?
-> beastyLA - ten první: dej ahoj ;-)
-> stika87: zítra na to jeste jednou kouknu... a pak dám echo...

-> beastyLA - ten první: kdyz ji oddelas tak by to fakt melo sednout ;-)
-> stika87: jen jsem se chtěl zeptat, zda se tím lehkým zbroušením rzi a barvy nemůže nic stát...
-> stika87: zkusím ještě jednou... ale nešlo to tam volně nasadit, zkusim to lehce zbrousit a paličkou domlatit... 

-> beastyLA - ten první: to zadni vypada moc pekne hmmmm ;-) sundej tu prachovku ;-)
-> beastyLA - ten první: preco nie? aj pracovku kludne kusa skratit..tato vyzera dokonca akoby nesedela celkom dnu...btw na tu poklicku je najlepsi hasak
-> beastyLA - ten první: pockej :) kdyz odelas prachovku tak ti to nesedne ? dit je to tam vybrany na tej podlozce ;-)
-> stika87: bylo mi poraděno, abych tu obroučku, ve které je prachovka malinko lízl bruskou, ... ale mám z toho divný pocit... nevím, mám či nemám líznout?

-> stika87: nejde to. to jsem také zkoušel... nesedá to asi o 4mm, kývá se to...
vzadu to krásně sedá na buben, tady to nejde
vzadu to krásně sedá na buben, tady to nejde
-> beastyLA - ten první: sroubovakem to jde a pak to krasne sedne ;-)
-> beastyLA - ten první: musis oddelat tu prachovku 

-> stika87: toho se nebojim, tam jsem kdysi jezdil i na slaitkách, ale dokud tam bude značka s vločkou, tak nebudu pokoušet štěstí...

-> beastyLA - ten první: ja tam taky jel vcera s cervenou na letnich
nesmis to tak hrotit

-> stika87: budu doma, jen musim hodit kola... nemam zimaky, skuhrak nepřipadá v úvahu :(