-> beastyLA - ten první: no nevim hele, dle me a toho co sem tu na virtu cetl to je odvetrani, odfuk klikovky, protoze preci jenom tam sou vysoky otacky zejo ;-)
-> Vojťas: jojo, odvětrávání podtlaku ;) to zas vím já, nevím souvislosti, ale je to tak já nejsem žádný odborník, co si neošahám, to nevím, jsem elektrikář, ale nikdy jsem se o motor nezajímal vymenit svíčky, čistota toho, co jde sundat, ale souvislosti neznám... ani si neumím seřídit bohatost spalin - vím, dvěmi šroubky, ale jak? to nevím
-> beastyLA - ten první: s tema otackama nevim, snad nekecam moc blbosti, chtelo by to nejake zkusenejsiho skodovkare, ale v zasade stejne kdyz brzdis nepridavas plyn tak ze ano klesaji otacky
-> Vojťas: vau, vyčerpávající text, takže při brždění se strácí podtlak a tím pádem motor brzdí - snižuje otáčky, je to tak?
to, že vytváří motor podtlak, to vím, jde to takovou hadicí do vzduchového filtru viz obrázek - ta hnědá hadice, ale to, že se podtlak vede dopředu, k brzdám, to byla pro mne novinka... díky za ujasnení, nechci, aby to vipadalo, že jsem debil, ale prostě jsem se chtěl zeptat nějakého odborníka, než jsem já laik
-> beastyLA - ten první: sorry, taky nejsem automechanik, ridicak mam vlastne tri mesice :-D auto sem poprvy ridil pred necelym rokem, ale tohle me prislo jasny :-) tak promin uz sem asi pretazenej ;-)
-> beastyLA - ten první: uf, podtlak se vytvari v motoru, pohybem pistu smerem dolu se do valce nasava smes vzduchu a beznzinu z karburatoru, to znas ne? :) a tim se tam taky vytvari ten podtlak pro posilovac, kdyz je porusena hadice-syci! protoze se do valcu nasava pres du diru v hadici vzduch, ktery ovsem neobsahuje benzin a chudsi smes zpusobuje pokles otacek motoru, jako kdyz uberes plyn,teda spis to nasava jenom ten vzduch protoze to klade mensi odpor nez kdyz do jde pres karbec, easy ne,
-> Vojťas: ale jinak díky... nejsem automechanik a neustále nacházím novinky, u kterých hledám souvislosti... (nenadupaná brzda a souvislost s během motoru a jeho otáčkama) no prostě to budu muset vzít jako fakt ;) díky za vysvětlení...
-> Vojťas: no tak to by pak ledacos vysvětlovalo, faktem je, co mi nejde narozum, jak se vytvoří podtlak, když není podtlak ani přetlak nadupán v brzdícím bubnu?
-> beastyLA - ten první: ta hadice vede od predu od posilace na saci potrubi motoru, pokud je hadice porusena nasava se do valcu spolu se smesi z karburatoru falesny vzduch, proto ty otacky kolisaly, kdyz odpojis hadici tak ti motor chcipne, tzn ze za normalniho stavu, kdyz mas nastartovano je v te hadici podtlak,neustale!!!,kdyz seslapnes pedal pomaha tohle pohybu pistu v brzdovem valci-nemusis na pedal tolik tlacit, nevim jak jinak to vysvetlit :-P
-> Vojťas: ok, máš recht, ale uvažuj, jak je možné, že auto stojí na rovině, je zaplý motor a syčelo to z prasklinky na hadici? kdyby mi někdo dupal na brzdu, tak chápu, podtlak by utíkal, ale nebylo v bubnu nic naslapaného ....?
-> beastyLA - ten první: a co mas za brzdy? mas predsi vepredu mezi konzolou pedalu a brzdovym valcem takovy velky nevzhledny utvar :-) tak k tomu vede ta hadice, to syceni bylo prisavani vzduchu do sani,
-> Vojťas: to mne bylo trochu povědomé, protože to vede dopředu k bubnu. to mi je jasné, nemám posilovač, ale podtlak tam může být, ale jaký to má vliv na chod motoru, když nechám auto bežet na volnoběh a utíká tam něco? syčí to? tedy syčelo to z té prasklé zteřelé hadice, ted, jak jsem to napojil a vyměnil to už je ok... padaly otáčky a tak jsem se chtěl zeptat na funkci? protože podtlak brzd a syčení... nejde mi to do rovnice
-> stika87: dnes jsem napojoval tuto hadici. nevite, k čemu je? vede to od předu ale já posilovač nemám . při poslouchání krásného mručení jsem slyšel syčení a zjistil jsem, že to jde z této hadice (již byla stará a vhledem ke krátké velikosti zlomená), a protože už nebylo co řezat, musel jsem udelat kovovou trubičku, spojit dvě hadice a napojit 10cm. vzhled je good a jiz to nesyčí, k čemu to je? zítra dodám vlastní foto
-> stika87: díky, už se těším, až to bude vyměněno...
no už jsem na to přišel... měl jsem to celé rozdělané... neteče benzín do pumpy... když jsem ho trochu vycucal, už to šlo je možné, aby byla hadička vedoucí od nádrže k pumpě děravá, aby nasávala vzduch a benzí tekl zpě do nádrže? protože jinak si to nedokážu vysvětlit. nikde nic nekape, nevlhne, membrána v pumpe je nová, jakožto i těsnění... takže už zbývá jen toto... a jak jsem nastartoval... hmmm, ta vůně sytiče odpoledne ji provetrám
-> beastyLA - ten první: ten chromovej ji bude sluset mnohem vic ;-) jinak studuju v ostrave takze sjme tady ;-) pokud sou svicky suchy nejde ti tam benal :)
-> stika87: tak místo blbutí jsem jel pomoc kamarádoi odhazovat snih a rampouchy ze střechy... brutal :(
mimoto zase nebíjím :( nevím proč nechce nastartovat :( před týdnem jsem měl zaseklý startér, ale povolil, baterku nabíjím, benzin je, benzinova pumpa čerpá ale proste to startuje a startuje, baterka huntuje a nic... svicky ciste, palec vydrhnutý dozlatova ale nic
takže to zase rozeberu, vycistím, vycucam vzduch z hadicek, nadejchám se benzinu a pak snad si vyjedu...
-> stika87: ja dnes vyhazel asi 5tun snehu, od vcera napadlo 17cm snehu, ted je +6oC a vse tece jak mléko jdu vymenit stitek a pak odpoledne asi nekam pojedu, rádit škoda, že jsi tak daleko, že nepřijedeš...
-> stika87: také mě to mrzí rád bych zůstal, ale aleš neměl chuť, to chápu... příště až pojedu sám, se zdržím kola asi nevezmu, jsou krásné a pokud i s pneu, mají i větší cenu, ale já mám zálusk na něco většího, 5-ti šroubového a jakmile bude práce, budu štřit na to a zbytečně nechci investovat do kol, protože pak dnem D půjdou auta pryč a příjde nové, jedno, ale kdyby jsi prodal ty podložky, ty byc vzal hned
-> stika87: tak jsem dnes už stihl jen demontaž štítku... ale ten nový je krásný... troubí ti to krásně, jen nevím, co si mysleli ty chlápci vpravo v dodávce škoda, že to bylo spojene s tim soudem, ten ales má take felcku a jeste 100-ku, s ní by jel na ten horcháč, jakožto i já, každopádně i vyskoké mýto bych zkusil