Vnitrnosti favo ve S 120?????

prohledat
79 příspěvků (zobrazeno 1 až 50) od 05.12.2002 do 18.12.2002, založil/a
řadit dle data
15:20:18
18.12.2002
Dark.lort
Tady jak prohrnujou tak i solej.Akorat v pondeli rano jsem jel,a to nebylo prohrnuty,taky se pekne blbe jelo.Ale zatim to u nas jde.Byvalo to tu horsi,a vic snehu.6
12:08:02
17.12.2002
U-Geen
Hmm ty blbci u nas akorat solej. Ve Skandinávii prej akorat prohrnujou, to by bylo super...
09:33:05
17.12.2002
Max
2Luděk:No já jsem ráno vylez...a málem jsem se rozplác...před vrátkama je louže....no a jinak jsem jezdil akorát v sobotu.....to jsem ještě myslel,že někdo potkám četníky,jak jsi i řikal o tý akci,ale akorát jsem je viděl u benzínky si luxovat auto :o) Jinak jsem zvědavej na cestu domu...voni kluci od jičína nemaj moc potřebu ty silnice posypávat natož odhrnovat...
09:26:49
17.12.2002
Luděk
To Max:no jo,Ty jsi vlastně teďka nikde nejezdil,takže jsi tu nadílku pro motoristy,ale hlavně pro klempírny,lakovny a vrakoviště nezaznamenal na vlastní volant.
09:21:00
17.12.2002
Max
Hm...vločky....došlo mi že už je fakt zima....teďse jich pár válí i venku.....docela sem na to čuměl,co to tady padá :o))))
08:02:36
17.12.2002
Dark.lort
Ahojky kluci.Tak asi uz vim proc tam nemam ten kos.Prisli jsme na to s Alou110r,ja nejsem zaregistrovanej.Tak jsme to skousel,ale jaksi me to nejde.Jak se to dela?To dan:nevis jestli mu to nejak zvedlo spotrebu?Nepotreboval bych zivit auto ktery chlasta 15litru na sto.
A k tem veckam,musim souhlasit je to humus,kdyz maji skody rozjety kola do A.Ale ta vlecka bude lepsi,uz jenom proto ze je vyvojove maldsi,nez kyvalovka.Ale nemuzu to posoudit,protoze jsem stim nikdy nejel,taky se nebudu hadat.Ale davat ji tam nebudu,jednak nejsou prachy,a fakt se mi nechce prekopavat spodek.
Mazec je jak tady padaji ty vlocky to se mi fakt libi.
09:59:12
16.12.2002
Luděk
To už zase Jiří shání brigádníky na dříví,že chce někoho vozit ????
09:58:56
16.12.2002
Luděk
To už zase Jiří shání brigádníky na dříví,že chce někoho vozit ????
22:47:32
15.12.2002
Jirik
Mňo, úhlovka. :o)
Jestli chceš Mišo, tak tě někdy svezu já. :o)
22:47:01
15.12.2002
Jirik
Mňo, úhlovka. :o)
Jestli chceš Mišo, tak tě někdy svezu já. :o)
21:58:19
15.12.2002
U-Geen
Mišo: Jestli chceš tak tě někdy svezu.
21:57:28
15.12.2002
U-Geen
LS by mělo mít tušim vypouklý písty

Rozdíl mezi úhlovkou a vlečkou začíná tak od 80ti nahoru. 120ka se skoro neda po pár zatáčkách udržet na silnici, naproti tomu vlečka je super stabilni i ve vysokech rychlostech. A to nerikam jenom ja ale i moje mlada to poznala, a to je co rict :-) Brutalni pak ovsem je presednout z toho treba do fáva se sériovym podvozkem :-))
21:01:31
15.12.2002
Dan
LSa měly tvarovaný písty ? Asi ? Ale na hlavě by to mělo ňák jít vyčíst.
Úhlofka se na vlečku nehrabe, to se na mě nezlob. TUTOVĚ má lepčí vlastnosti. Ty zalezlý kola dělá právě mokrá (úhlofka). A když podložíš péra, taxtoho vznikne nenaložená tatrovka. To ti vlečka neudělá.
Úhlofka furt slintá, musí se dotahovat, dou tam do hajzlu kameny, fujtajbl je to.
Evidentně si s autem s vlečkou v dobrým stavu nejel. To bys ten rozdíl totiž musel poznat.
12:45:16
15.12.2002
Mišo
Jak rozeznám od sebe motor 120 L a 120 LS ? Myslím že se lišily pouze hlavou, ale nejsem si tím jist. Jak potom rozeznám od sebe ty hlavy ? Jde to ? A jinak s tou vlečkou nesouhlasím. Kolik z nich co jezdí jsou OK ? Ohnutý ramena, vršky kol nacpaný pod blatníkama, vypadá to hrozně. A že by měla nějak lepší jízdní vlastnosti se mi taky nezdá. Maximálně vydrží větší výkony.
11:38:20
15.12.2002
Dan
To je jasnýýý, dyť je to celý pevnější, vede to kolo v celým průběhu propérování skoro veš stejný poloze a vůbec, je to vyspělejší kontrukce. Mokrá náprava nemůže dosahovat takových qalit jako vlečka. Dyť se na tu mokrou nápravu podívej, dyž je venku z auta. Dyť to dohromady nic neni....
A nesouhlasim s tvrzením, že je víc "poruchová". Pokud sou řádně dotažený matice na náboji a vůbets fšecko, neni co řešit !
A pokud je vyztužená, těžko se s ní něco může stát.
11:32:14
15.12.2002
Zazaa
vlecka ma super jizdni vlastnosti kamos mel 120LS Mko rv 88 nove pera, tlumice ja jezdil s gardeckem (vlecka ale uzovka) a nikdy me nedostal dyz on uz motal volantema srovnaval to tak ja sem se zatackou protahnul naprosto bez problemu .......
obuti sme meli taky stejne 165/13 OR34
dyz sem dal 136kovou vlecku tak se to jeste zlepsilo a po namontovani tlumicu Sachs a kol 195/50/15 se na me v zatackach nechytalo zadne auto proste to pak jede jak motokara
jen pro zajimavost sem ty kola pak pucoval tomuhle klukovi a pri testovani to zdaleka nebylo tak stabilni jako na mem aute s vleckou

zakladni podminka ale je ze ta vlecka musi bejt naprosto OK pokud nekdo jezdi s podelnejma ramenama schnilejma a drzaky ve skeletu skoro nedrzej tak to pak sedet nemuze
12:29:29
14.12.2002
Dan
2 dark.lort :
to s tim vejfuckem sem psal já. Má to "Předjezdec 000" tady z galerie. Má 120 a nic víc a takle udělanej vejfuck a vůbec mu to nejede špatně. Dokonce bych řek, že mu to jede velmi slušně. A zvuk úplně erektivní, přímo možná až ejakulátní......
Chvěje se asfalt, he he.
15:47:07
13.12.2002
ala 110 - zrušená registrace
Ano, jizdní vlastosti by mela mit lepsi, ale me to tak vubec nepride. S tema eRkama mas pravdu sou to sakra forovy auta. Ja abych dal do kupy jedno, tak sem musel koupit tri, tri vrak. Jedna kastle byla proste nejlepsi, tak sem ju od podlahy vyvaril. byla to hrozna prace, ale stalo to za to. Sou to auta foryvy, ale nadherny, a kdyz se rozsuri, tak maji super jizdni vlastnosti. Pruser byl ze zadnima lemam, ale to sem vyresil ze se navarila predni, pravej na levej a naopak. To byl asi nejvetsi porod. Ale proste super auto.
15:25:29
13.12.2002
Luděk
Jízdní vlastnosti má naopak vlečka zdaleka nejlepší (údajně),a eRka jsou kapitola sama pro sebe,zatím mám jenom dva nekompletní polovraky (jeden klasika,druhý volant vpravo a přesnou představu co s nima,ale jeden prevít od Dobrušky mi nechce prodat neshnilou střechu),ale jsou to tak fórový auta,že bych v něm nechtěl havarovat,zase jsou lehký,inu dřív se na to tolik nehledělo.
15:17:31
13.12.2002
Tak to teda nevim. Ja sem videl, jek se cely rameno vytrhlu z kastle, taky u Erka a to to nebylo vubec prelozeny(3 lidi). taky se mi zda, ze nesedi tak dobre v zatackech, ale to je jen muj osobni nazor. Ja osobne sem si to rozsiril z klasickyma polosama ze 120 M. Je pravda ze petikvelt muzu dat jen ze 125ky, kotoucovy brzdy tam taky nenarvu, le to ozelim. Vseobecne ze rika, ze vlecka je slabosti skodovek, i kdyz ty vyztuhy ak pises ji muzou pomoct, ale to ja neumim.
15:05:25
13.12.2002
Luděk
To ala110:Náhodou ta náprava zase tak špatná není,on jenom nikdo nepočítal,že většina lidí za tím bude tahat 20 metráků brambor a věčně jezdit v 5ti lidech.Když se udělají správné výztuhy,tak je to naprosto O.K.,třeba na eRko to vidím jako nejlepší řešení (lehká kára,nádrž vepředu).
To DarkIort:buď v klidu,já tam taky žádnej koš nevidím a funguje to neustále na h...,prostě to zmáčknu jednou dvakrát a čekám,co to udělá a ono ejhle jednou dvakrát,nebo taky nic.Přehodit tu nápravu není až zase taková rasovina,jak se tady píše.
15:01:33
13.12.2002
Luděk
To ala110:Náhodou ta náprava zase tak špatná není,on jenom nikdo nepočítal,že většina lidí za tím bude tahat 20 metráků brambor a věčně jezdit v 5ti lidech.Když se udělají správné výztuhy,tak je to naprosto O.K.,třeba na eRko to vidím jako nejlepší řešení (lehká kára,nádrž vepředu).
To DarkIort:buď v klidu,já tam taky žádnej koš nevidím a funguje to neustále na h...,prostě to zmáčknu jednou dvakrát a čekám,co to udělá a ono ejhle jednou dvakrát,nebo taky nic.Přehodit tu nápravu není až zase taková rasovina,jak se tady píše.
14:50:03
13.12.2002
Mas tam u tvych temat, tvych pripominek klasickej vindousovej kos!!! je to vedle datumu a tvyho niku. takze si to muzes kdykoli smazat.
14:43:43
13.12.2002
Dark.lort
To mas pravdu,ale kdyz te u neceho chytnou tak.No nevim preci to je skodovka.A ty slova,protoze me to sere,nejak se to kurvi,ted jsem psal,a zas je to tam dvakrat.Kurva!!!!
14:30:01
13.12.2002
Ale ale darku, co ty oskliva slova!!!. Aspon tvuj argument nikdo neprehledne. Jo tak dnes sem se dozvedel ze to favo de a pude, ale musi se tam dat delena zadni naprava, a to je peknej humac, protoze to se skodovakum na 130ach a rapidech moc nepovedlo, tak na to asi seru. no a kdyz uz bych tam daval neco nelegalne, tak proc se zastavit na favoritu??? vzdit je na svete tolik motoru!!!!!!
14:20:49
13.12.2002
Dark.lort
Do PICI!!!!!!!!!!!!!!!Zas je to tam vickrat ja se na to vyseru.Dneska to nejak blbne pise me to ztranku nelze,pak to najednou funguje....pak je to tam vickrat.Jak se to kluci maze,ale zadenj kosik tady nemam.Poradte,uz me to tam sere.Kurva!!!To je asi tim spicenym patkem 13.Smula!!
14:17:18
13.12.2002
Dark.lort
To Ludek:asi zalezi jenom na kazdym jak si to chce udelat.Ja jsem zjistil ze je to ponekud slozitejsi nez jsem si myslel.Taky na to seru,a bud tam dam celyho fyvorita,nebo skusim sehnat 130.No uvidime,casem se to nejak vyvrbi.Ted musim dat dohromady ty napravy,a az pak se dam do motoru.
14:16:50
13.12.2002
Dark.lort
To Ludek:asi zalezi jenom na kazdym jak si to chce udelat.Ja jsem zjistil ze je to ponekud slozitejsi nez jsem si myslel.Taky na to seru,a bud tam dam celyho fyvorita,nebo skusim sehnat 130.No uvidime,casem se to nejak vyvrbi.Ted musim dat dohromady ty napravy,a az pak se dam do motoru.
14:16:28
13.12.2002
Dark.lort
14:16:08
13.12.2002
Dark.lort
10:16:29
13.12.2002
Luděk
Já jenom pořád nechápu,proč se někdo snaží,aby motor ze 105/120 stejně nakonec vypadal jako z Favorita resp.135/136,připadá mi to taknějak jako zbytečná ztráta času,peněz a energie.
07:12:49
13.12.2002
Dark.lort
Vcera me to pejkne nasralo,protoze mi ta stranka vubec nesla.Stim vyfukem jste to nekdo neskousel?Zdarec Alo110r,tak jsi tu stranku konecne nasel.Vcera jsem ti nemohl poslat smsku,protze si me to poslal,kdyz uz jsem na kompech skoncil,a stejne nesla.Jsem zvedav jak to dopadne.
To CHIP:Souhlasim stebou,protoze jsme slisel,ze to zvuk ma skvelej.Kdyz uriznes tu trubku.Nejaky borci ve Velmezu to delaji.Ale na volnobech to chcipe,a pri prerazovani to dela neplechu.
To Jirik:Dekuji ti za podporu,no ta nadmuta penezanka by se hodila,a hodne moc,aby to auto vypadalo k necemu.Co si budem povidat bez penez to proste nejde.
17:05:05
12.12.2002
Jirik
Tak příjemnou zábavu a naditou peněženku při tom slučování 105 + Fávo. :o)))
15:59:32
12.12.2002
Ala 110r
Zdarec Darku. Tak tady ctu ty tvoje problemky, ale to favo de, ja to podniknu. Jen najit ty sikovny lidi, co to delali a aby poradili. Ja ho nasel a nasi kultovni eRkovy strance a taky sem v kontaktu. Lamino ma ve 105kovem bloku narvané favo, povgedlo se to jim, tak to zvladneme i mi, nebo ne??? Plany sou uz na este. eRkum zdar a nikdy jinak.
08:46:46
12.12.2002
CHIP
Ja jednou jel s nasi starickou 120-tkou a uprosted mesta mi prave ta koncova trubka dky korozi upadla, zlepseni zvuku asi tak o 200% a vypadalo to zvukove spis jako pricnacek nez deravej vejfuck. Jenomze tata tomu moc neholduje, tak to hned nechal vymenit skoda, no ......
08:46:19
12.12.2002
Engi
vici: kdyz jsem mel favika, tak se me libil automatickej sytic a hlavne , jak ten motor blafne, tak jede bez cukani a vubec na zimni starty to je pohoda, proste takova lenost a touho po lepsim :) - tot vse - navic chci trochu poladit, tak at to mam cim uzivit :)
07:24:45
12.12.2002
Dark.lort
No ja uz nevim,jsem stoho celej blbej.Vcera jsem se zase dozvedel,ze to prepsat jde,akorat se musi splnit ty podminky.Uz v tom mam fakt bordel.
Tak co jak se tesite na vanoce,donese vam neco jezisek?
Nekde jsem cetl,ze se urizne trubka od vyfuku,v tlumici se vyhloda dira prum.10 a navari se tem trubka.Nemate stim kluci skusenousti.Udela to neco s vykonem,a co spotreba?
16:13:05
11.12.2002
Vici
engi: a proc to? me kazdy kamenuje za LEKRa:o))))
15:55:26
11.12.2002
Engi
2 Vici - jojo ctes spravne LEKRa z favicka :)))

2 Jirik - 2pistky, 4q a kejvacku - ehm co me to pripomina ? :)

2 Dark.lotr - ses moje krevni skupina - jen je zblesknu tak mam vnitrnosti vprdeli,zezelenam a cekam co bude :)

2 Ivan - ? to jako ze ti povolej prestavbu 4pistky, 5q ale kejvacku ? kdes to slysel ? jakej DIP to povoli ?
09:24:20
11.12.2002
Petr
to: Jiřik - zástavba motoru Favorit
Zajímaly by mne podmínky které jsi dostal přímo od MB a které je nutno splnit pro zástavbu motoru
Favorit do Škoda 120 - 130. Ja osobně mám Škoda 130 a chci do ní dat motor Favorit.
Zašli meilem na adresu janik.petr@centrum.cz
08:41:01
11.12.2002
Vici
v cacopise Auto Car nebo tak nejak je cerveny Rampuch, ma predek vcetne blatniku, svetel, narazniku a myslim i kapoty z feldy se starou tvari. celkem cool, a skvela cista prace
08:26:12
11.12.2002
Ivan
Pánové, všechno lámete přez koleno. Jistá přestavba jde ze 120 na 125. Zní to divně ale je to tak. Prostě 5q a mokrá náprava. Následně jde 125 na 130 (dokonce se i povolovali na DI i mokre napravy), ale nutnost jiny brzdy. Pokud tam uz ma clovek napsanou 130 tak pak je uz v celku vyhráno. Přestavba ze 130 na 135 nebo 136 je podmíněná jen dírou v předním čele (jaksi se neuvažuje že by člověk neměl kejvadlo a čtyřpístky).
07:16:22
11.12.2002
Dark.lort
S Jirikem souhlasim.No asi se na to favo vyseru.Ja na to nemam zaludek.Pokardy kdyz me stavi,nabo je nekde vidim stat tak me chytyji infarktovi stavy.A to tam mam jenom folie,a jiny plasty.No a jeste ktomu motor,no muzu se na to vysrat abych se nekde stresoval jestli se zrovna koukne na
motor,nebo ne.No a jeste by chybelo kdybych jim muisel platit pokuty,na to fakt nemam.
To:Baghira,a vo tom to je ten kdo na vsechno sere tak mu to prochazi,nechodej makat a stat je porad plati.Ja kdyz jsem byl na podp.po skole,tak jsem tam byl pul roku a uz me vyhazovala at si neco najdu.A ty kurvy se flakaj a akorat si vysukaj soustu parchantu.A corujou a corujou.Samozrejme je nehazim vsechny do jednoho pitle,taky znam slusny.To se zase musi nechat.
To:Max jaky kosik jak tady zadnej nemam?Kde to je jak se to maze.
Doufam ze to tam zase nebude vickrat.Jestli jo tak se omlouvam jeste jsem nejak neprisel jak se to maze.dikes
23:19:25
10.12.2002
Baghira
Mě chytli dvakrát v měsíci se stejnou věcí a pokaždý jsem to nechal poslat na okresní úřad. Dostal jsem pokuty 1000,- a 500,-. Za měsíc mi z okresního úřadu přišla pokuta za dva stejné přestupky na 1000,- Kč. Tu první mi snížili a to i s tím, že už tam mám dvě pokuty delší dobu nezaplacené. Já bych to nebral nějak moc vážně, přiznávám že jsem trochu pičista a s úřadama si hlavu moc nelámu, ale nehodlám někomu vysvětlovat nebo dokonce platit za to, že si upravuju svůj majetek, do toho nikomu nic není. A pokud tím zaviním nějakou nehodu, tak si to taky s plnou parádou zodpovím, prostě jako to je v Americe, kdyby jste viděli jaký tam jezděj auta, ať upravený nebo vraky...
20:46:42
10.12.2002
Fén
Nevím proč by jim měl motor z Fáva vadit, když to Škodovka povoluje jako možnou přestavbu.
20:29:26
10.12.2002
Jirik
Vemte si prosim vás k ruce techničák. Je tam číslo motoru, ale taky TYP MOTORU. A v tom je ten problém - ptal jsem se na to v MB. Číslo sice nemusí bejt evidovaný, ale musí se shodovat s papírama TYP MOTORU. A proti tomu se nedá nic dělat. Po mě chtěli chlupáči vidět i motor. Měl jsem prdel staženou jak citron, naštěstí to bylo ještě bez kol, co by mi řekli pak, fakt nevim. Buď by to nechali bejt a nebo by se v tom začali rejpat a bylo by to eště horší. Zkoušel jsem to nějak bez nutnosti montáže tej úhlovky a pětikvaltu, ale vidím to blbě. Nechci tu kastli rozkopávat. A nemám ani moc zájem po první kontrole dávat pryč motor z Fáva, do kterýho určitě nacpu nějaký dukáty. Trochu zapomínáte na to, že když se na ně vysereš a chytí tě podruhý s tím samým, tak pokud to předali v prvním případě komisi - už to jde řešit i soudem, páč by se jednalo o maření úředního rozhodnutí. Taky jsem někde slyšel že chtěj znovu zavést aby polismeni mohli brát techničáku a řidičáky - jenom o tom zatím uvažujou. Něco takovýho tam najdou a klušeš na STK a to si určitě ohlídají. Samozřejmě že ti to doporučí čovek, kterej má 130ku a vejš, protože tam soudě dle směrnic to není žádný zlo. Ale ještě jsem nečetl, že by taky někdo ponoukal k instalaci motoru z Fáva a vlastnil dvoupístky, čtyřkvalt a kejvadlo. Co vy na to ?
20:29:18
10.12.2002
Jirik
Vemte si prosim vás k ruce techničák. Je tam číslo motoru, ale taky TYP MOTORU. A v tom je ten problém - ptal jsem se na to v MB. Číslo sice nemusí bejt evidovaný, ale musí se shodovat s papírama TYP MOTORU. A proti tomu se nedá nic dělat. Po mě chtěli chlupáči vidět i motor. Měl jsem prdel staženou jak citron, naštěstí to bylo ještě bez kol, co by mi řekli pak, fakt nevim. Buď by to nechali bejt a nebo by se v tom začali rejpat a bylo by to eště horší. Zkoušel jsem to nějak bez nutnosti montáže tej úhlovky a pětikvaltu, ale vidím to blbě. Nechci tu kastli rozkopávat. A nemám ani moc zájem po první kontrole dávat pryč motor z Fáva, do kterýho určitě nacpu nějaký dukáty. Trochu zapomínáte na to, že když se na ně vysereš a chytí tě podruhý s tím samým, tak pokud to předali v prvním případě komisi - už to jde řešit i soudem, páč by se jednalo o maření úředního rozhodnutí. Taky jsem někde slyšel že chtěj znovu zavést aby polismeni mohli brát techničáku a řidičáky - jenom o tom zatím uvažujou. Něco takovýho tam najdou a klušeš na STK a to si určitě ohlídají. Samozřejmě že ti to doporučí čovek, kterej má 130ku a vejš, protože tam soudě dle směrnic to není žádný zlo. Ale ještě jsem nečetl, že by taky někdo ponoukal k instalaci motoru z Fáva a vlastnil dvoupístky, čtyřkvalt a kejvadlo. Co vy na to ?
18:31:16
10.12.2002
Baghira
Já teda nevim, ale když u nás vidím ty cigoše co jezděj v těch vracích a maj všechno z p... a na policajty z vysoka serou, tak bych si s tim moc velký nervy nedělal. Já už tam mám několik nezaplacenejch pokut a na tu prvni už mi přišli ... oznámení o nezaplacení... upomínka... znovu oznámení o nezaplacení...znovu upomínka... no vevim jak to půjde dál, ale když na to seru tak, jako ty cigoši tak se prostě nic neděje. Možná, že až mi to přijde z finančáku, tak to zaplatim, jenže vzhledem k tomu, že okresní úřady neposílají nezaplacené pokuty na finančák, tak jim to tam bude asi pár let smrdět...
15:49:53
10.12.2002
Max
zkus vlevo ten koš :o)
14:56:46
10.12.2002
Dark.lort
Kurva zase to tam je ja se na to vyseru.Rano nam tady spad net a ted to blbne.Kluci jak se to maze?
Extreme Tyres