-> Jozka: Aha, teď už ta pětiminutová informace dává větší smysl
01:31:27 26.08.2022
Jozka
-> dragon_cb_cz: Těch "korálkových" šroubků, který tam měl táta.. Proces, kterej začal asi před 5-ti lety jejich očištěním (a pak niklováním v Krušnejch horách)..
23:44:59 25.08.2022
dragon_cb_cz
-> Jozka: Čeho přesně?
23:42:23 24.08.2022
darklord
-> palinator: ked uz mi aj technik povedal ze tam mam dat kotuce inak to nikdy nebude dobre brzdit...
23:40:53 24.08.2022
palinator
-> darklord:
Přesně toto by u nás vytvořilo vzpomínky na problémy při STK
23:15:47 24.08.2022
darklord
Dneska konecne dorazili posledne vypalky, tak sa to zacina rysovat. Dufam ze az to cele poskladam a zabehnem, problemy na STK uz lonecne raz a navzdy ostanu len v spomienkach.
Rychlý dotaz, demontáž řízení na feldě se servem... Je to stejný jako bez něj? Tzn. povolit vše potřebné a vyšoupnout skrz podběh ven nebo je tam nějaká záludnost?
-> Matthes, záškodník z TechWebu: vidis. A ja to vozim v aute, kde to obcas ma docela slusnou teplotu. Na kolik to vyleze v patnu radsi nekoukam. Ale zase na druhou stranu - ta tlakovka je z vyroby plnena na 160Bar a pajet (snad) umim. Originaly mam v aute vzdy min. 2 (kyslik k malymu autogenu).
-> vhml: tohle mam v aute na pistoli na injektaze. Obdoba vzduchovy pistole na chemickou kotvu. 2 slozky, michaci nastavec... jen z toho leze PUR pena. Tvrdnuti 20sec...
Dneska uz to moc nepouzivam. Mam malej kompresor a malou centralu. Driv jsem si tam musel nechat dovyzt velkou centralu, kompresor... tak tohle bylo na 2-3 kartuse dostatecny a nemusel jsem ani tahat hadici, protoze jsem tocvaknul primo na pistoli. Dneska si to beru malokdy. Jen v jednoduchejch pripadech, kdyz vim, ze to jedna kartuse da.