skoda.virt.cz
stránky o vozech Škoda 105-136, Rapid, Garde a jejich předchůdcích
Dobový test š120l
-> Syny: 100% - na forďáka slušný :-)
Ad škodovky: Rapid jsem taky přestřelil, a to proč se jmenuje octavia... jak to má kdo vědět, dyk tyhle keply nikoho nezajímaj.

-> Jozka: Asis byl ve škole moc chytrej, my blbí měli spíš ty rozpočítávadla

-> Don_pepe: No, já bohužel trefil jen ten dvoulitr.. a ani ukončení výroby starýho jsem nedal správně.. ostuda.
-> Jozka: já mám u Miníků 60%...holt dobrý rozpočítávadlo

-> Luky: Tak to si dát spíš ty 70. a 80. léta - u těch miníků bylo příliš mnoho otázek na BMW éru.. a protože z těch číselných jsem netipl nic, tak já jen 40%..
Hmm, hned pod tím je podobný test pro Mini. Tam je to nějaký těžký - 20%
www.telegraph.co.uk/motor ing/.../Quiz-How-much-do-y ou-know-about-Minis.html

www.telegraph.co.uk/motor ing/.../Quiz-How-much-do-y ou-know-about-Minis.html
-> jerzy: nesmyslná není, psali tam něco ve smyslu, která varianta nebyla oficiálně vyráběna. No schválně, kterou v Boleslavi nedělali?
taky jsem nevedel par veci ale tipl jsem dobre, nicmene otazka s favoritem a jeho druhy mi prisla nesmyslna, vsechny odpovedi jsou spravne, estate je prece forman... pickup se taky nejmenoval favorit pickup ale jen pickup... no nebudu se nervovat 

tak 8 z 10 asi sem přecenil výkon 46 koní místo 26
ta druhá byla něco o truck

Taky jenom 80% - Octavia a ještě jsem zjistil, že neumím anglicky - otázku s Estelle jsem nějak nepochopil

90% ale cakal som to horsie 

To sou kokoti kua. Otaka 4, vidim 110L zaskrtl jsem 110L podle obrazku a oni se ptaj na coupe
Nemam rad otazky s chytakem!
Otazka 5, co ma Estelle za spolecny dily s uvedenym autem?

Otazka 5, co ma Estelle za spolecny dily s uvedenym autem?
-> Syny 27.03.14 09:53:59:
Thank you for completing this quiz.
You scored 100%!
This means you passed the quiz.
You scored 100%!
This means you passed the quiz.
2 chyby :-)
90%, taky Rapid
You scored 90%! Renaulta8 jsme nedal
-> Bajou: tiež som toho Rapida precenil

You scored 100%!

You scored 100%!

90% 1 chybka
80% 

-> Syny: Jsem se docela zapotil, ale taky 10 z 10ti.. I když teda důvod pojmenování původní Octávie jsem netušil a tipnul správně jen proto, že ostatní dvě možnosti byly hodně podivný - velmi nepravděpodobný.
-> Syny: 90% - Taky jsem přecenil Rapida
A já mu tak věřil 

Nepodvadejte 

-> Syny: 100% 

-> Syny: 100% 

Vytahuju mrvolu :) Sice to neni o S120, ale snad neva - schvalne kolik kdo date :)
Ja dal 90%, jelikoz u 2. otazky jsem fakt nevedel a typnul jsem to blbe :)
www.telegraph.co.uk/motor ing/.../Quiz-How-much-do-y ou-know-about-Skodas.html
Ja dal 90%, jelikoz u 2. otazky jsem fakt nevedel a typnul jsem to blbe :)
www.telegraph.co.uk/motor ing/.../Quiz-How-much-do-y ou-know-about-Skodas.html
jako nevim, krasne si to rozhodil na driftik do dalsi zatacky a jeste si stezuje :-)
Ked je ten skúšobný šofér taký expert podla rýchlosti ako rezal tie zákruty, tak by mal vediet aj vyrovnat šmyk a nie ako to predviedol.
ja nejako to posunutie pedálov vpravo nijako nepociťujem a tie pedále sú určite lepšie ako napr. vo fiat punto, kde su moc blízko pri sebe a vždy pri prechode pravej nohy z plynu na brzdu sa mi topánka medzi pedálmi zasekne :/
-> Nwkt: pac tenkrat pripevnenej nebyl - ted uz je

-> Syny: Tak proč my pokaždý ujel pod prdelí, když jsem si tam sednul

-> Nwkt: dyt sou... Sem to delal voe

-> Syny: A kdyby byly přivázaný tak jsou ještě lepší

-> Syny: tak je vyhoď a sedni si na podlahu, na koberec.
Což mi připomnělo že já mám asi od května sesle z toyoty corolly '89
Což mi připomnělo že já mám asi od května sesle z toyoty corolly '89
-> Nwkt: mno kdyby nebyli popraskany - tak sou luxusni

-> Syny: Ty tvý potahy jsou jedlý :-D
-> Gryzly: nebo mam debilni sedacky s jeste debilnejsima potahama

-> Syny: citlivko, já v jednom dni najel 900km do Varů a zpět. o víkendu přes 500 a odpočinkem na borovicovém jehličí a žádné problémy nepocituji, dneska jsem zjistil že za 14,5 měsíce jsem najezdil 19 000km.
Spíš si myslím že máš dokroucený tělo a zrovna jako směrem doleva, takže ti ty nohy jdou jako víc na podběh, než normálnímu člověku. ;-)
Spíš si myslím že máš dokroucený tělo a zrovna jako směrem doleva, takže ti ty nohy jdou jako víc na podběh, než normálnímu člověku. ;-)
-> Gryzly: jj ale me to sere i ze to je u levostranyho mirne vpravo... Pac kdyz sem s tim jel 600km, tak to bylo kurva znat a myslel sem ze se mi rozpadne kycelni kloub...
-> Pedros: Já jel v sobotu v angličanovy a stašně mi vadilo že jsou pedály na levo od sedačky. to že jsou v levo stranným řízení na pravo mi nevadí, ale v pravostranným řízení na levo, bylo dost blbý, jako bych seděl na řadící páce a měl novy stočený doleva.
-> Pedros: tak si kup ten plechovej nastavec - to je pak mas v rovine...
-> Pedros: Mě vyhovujou, líp jak u Oplu, tam jsou moc u sebe

-> Tuxik: no s těma pedálama docela souhlasím.. jsou fakt blbě udělaný..ani mi tak nevadí spojka jako plyn a brzda..
-> Syny: udělat u mě tohle,tak si ten kus odnese jako trofej,holt perníková chaloupka
-> Syny: udělat u mě tohle,tak si ten kus odnese jako trofej,holt perníková chaloupka

-> trixix: Taky je to vývozák

koukám má na sloupcích ty krytky s nápisem Škoda
-> Tuxik: To by až tak všechno nevadilo.Spíš bude problém že tu spojku sešlapuje pravou nohou

a to ze jsou pedaly blbe umisteny... kdyz je ta zenska krava, ma boty s podpatkem 20cm dlouhym a jeste v tom aute sedi v hadrech jak na maskarni tak se neni cemu divit

No s blatnikom nasrala aj mna... :)
tak když otvírá ten popelník dlouhýma nehtama tak se nedivím že to nejde. a stejně tak rezerva. má si sednou na prdel, nohy zapřít o most, a lomcovat s rezervou nahoru a dolů a zároven tahat a musí ji vyndat. sakra.