Kdyz chcije a mrzne

prohledat
117 příspěvků (zobrazeno 101 až 117) od 03.01.2004 do 15.01.2004, založil/a
řadit dle data
13:39:36
04.01.2004
jb
no viko sem (teda presne receno kamarad ja delal zrovna neco jineho :)) rovnal a filtr mam chyceny pruzinou takze by to nemelo prisavat. dela to jedine na total studenem motoru po par vterinach je OK
10:28:49
04.01.2004
MT
JB: jestli te to tak trapi, nech si srovnat viko karburatoru (zvladnes to i sam ve sveraku, ale da to praci) a budes mit klid, karburator kvuli tomu menit nemusis.
09:02:33
04.01.2004
Martin
-> jb: No abych pravdu řek tak jak kdy. Ale většinou to chytá napoprvé max. napodruhé. Chvilinku to nechám a na plyn reaguje v pohodě a nechcípá to.
08:30:08
04.01.2004
jb
hctel sem se zaptat tech co maj uplne novy karbec jestli to taky poprve scipne po dvou vterinach pak na podruhe uz bezi. a jestli jak tady se pise kdyz slapnete na pedal plynu jestli to okamzite zdechne. protoze me to sere a mam puvodni akorat karbec a nevim jestli to stoji za toi investovat krome toho bezi karbec celkem fajn. na emisich me taky pochvalili ze prej jak to ze to je tak tiche ten motor ..tak sem mu rekl to musite dat patnact tisic slovenskych korun do motoru a je to :) timto zdravim BORISA S
17:12:06
03.01.2004
Martin
-> Racyk: Ani střecha nad autem taky neřeší vše. Já měl auto celý svátky v garáži (nevytápěný). Včera ráno jsem nemohl otevřít ani jedny přední dveře a když jsem je pak otevřel tak překvapivě nešly zavřít. Tak jsem sundal tapecy, nastříkal tam rozmrazovací přípravek, rozhejbal jsem to a pak namazal silikonovým olejem a snad bude klid.
16:30:27
03.01.2004
U-Geen
všechno de otevřít pokud nemrzne moc :-)
zvětšit Kdyz chcije a mrzne - obrázek od U-Geen vložen 03.01.2004 16:30:27
16:24:17
03.01.2004
RadstaR
Kdyz me zamrzne zamek, proste vezmu zapalovac a nahreju ho .. pokud treba nejdou pak dvere zavrit, udelam to same :) Zatim to funguje na 100%
15:57:09
03.01.2004
BlackSUN
Já zámky nepoužívám (centrálek to jistí), gumy namazaný nebo si bouchnu do rámu dveří a otevřu vždycky...
11:33:04
03.01.2004
Racyk
Takovéto problémy vyřeší jen a jen střecha nad autem, stojím pod takovým přístřeškem a at je -20 nebo kolik, tak do auta se dostanu dycky, ale taky je zaklad z auta smest vcechen snih, hned jak auto vychladne, at nema na nem co tat a tim padem zamrzat!
10:02:50
03.01.2004
Koči
To MT: Tak tak. Mě to taky sice chytá a znova chcípá, ale už jsem pochopil co dělat, aby to nedělalo tolik. ( I se sytičem mi pomáhá, když při klesajících otáčkách prudce prošlápnu plyn asi do 1/3. Při předchozím seřízení karburátoru jsem při jakémkoliv dotyku plynu akorát urychlil to chcípnutí.)
09:58:26
03.01.2004
MT
K zamrzlým dveřím se mi nejlíp osvědčila sekera.... prostě ji ostřím zasunu do spáry mezi dveřmi a jemně páčím, přičemž se pohybuju zeshora dolů, pak to udělá mlask! a hotovo. Chce to cit a trochu starší lak, aby se člověk tolik nebál...
A ke startování - současný auto je tak trochu loterie, minulý byl sice šrot, ale spolehlivej. Nastartoval jsem i v -16°C, s prohnutým víkem karbecu to chytlo, chcíplo, tak znova a znova, dokud se neudrželo.
Když člověk není línej otevřít motor a napumpovat benzín, pak pořádně našlapat, tak myslím, že chytí všechno :-)
09:26:13
03.01.2004
Koči
Já se letos musím pochválit - po dvou zimách, kdy jsem se nemohl dostat do auta pomalu denně, jsem letos mechanizmy všehc dveří důkladně promazal a ještě jsem s tím problém neměl. A nastartoval jsem při -10°C, ani to moc nebolelo, i když je pravda, že při mrazech nenechávám baterku v autě. Když bylo na nule, nastartoval jsem dokonce na první otočení klíčkem. Mám totiž trochu jinak seřízený karburátor a ono se s tím pak musí zacházet pokaždé jinak.
08:16:05
03.01.2004
jb
teda nechapu ajk nekdo rika ze total srot nastartuje -20.. ja pcitam s uspechem dotech -13. a pak nejiste..a to mam motro po GO a svicky NGK a reduktor s tarter a novou bat. a nechce s emi verit ze to dela puvodni karbec ktery jinak je celkem v pohode
08:13:46
03.01.2004
jb
ja jej namazal a glycerinem udelal dumy a stejne kdyz to zateklo mezi dvere tak to primrzlo ..nastesti jenom na jedne strane ale ty zamky to je horsi nez startovani ..to je jasne me vzdycky kdyz uz se tam dostanu tak to nezavru. ale to musi prset nebo jak vcera po tani mrzne ..jinak OK jinak u nas ma byt -16 tak to asi nenastartuju :( i kdyz vse OK tak ten olej v prevodovce a rizeni a tak je to uplne tuhe v takovem mraze ..a menit to na sezonu je blbost.
01:22:14
03.01.2004
Samantus
-> BlackSUN: No jo no aby sis nerejp:-)
00:53:26
03.01.2004
BlackSUN
Téma bych dal Když Samantus sere na prevenci :-)
00:36:45
03.01.2004
Samantus
Jelikoz se vzdycky kazdou zimu na neco vyseru (loni baterka) a pekne me to vypece, xem se letos vysral na zamky, a rano me auto totalne zamrzlo (dvere), stalo dva dny (nastartovat slo napodruhy) a me trvalo hodinu, nez sem s nim odjel, nakonec sem vyhackoval zadni dvere:-) a pri dobejvani se do auta sem urval ty silonovy kloubky u obou prednich klik........uz je to opraveny a namazany:-)
Extreme Tyres