prodej auta

prohledat
71 příspěvků (zobrazeno 1 až 50) od 17.10.2006 do 24.10.2006, založil/a Pavouk
řadit dle data
21:09:25
24.10.2006
Gryzly
21:08:18
24.10.2006
Gryzly
-> Labros: Ale však já ten techničák nedostal. Minulý majitel byl bordelář. na technickou jezdil zásadně nejdřív 6 měsíců po propadnutí, když jsem to koupil tak mi techničák odhlášenej dal až po třech letech. A malej dal kdo ví kam. už rok mi slibuje že mi na hromadu složí věci co mu ještě zbyli ze škodovky. a nic. Ale kandidoval ted v komunálních volbách. jen si přečti popis k tomu autu. Jakej byl flegmoš.
18:57:09
24.10.2006
Labros
-> Gryzly: a víš co to znamená "čestný prohlášení"? 4
22:17:27
21.10.2006
Max
-> Jirik: 3

No tak jo....tak si budu pomatovat,že jestli mě pošleš k šípku,mám to u tebe hodně špatný 3
19:21:01
21.10.2006
Pavouk
-> Tom.t: neni zac :) kdybych nasel napajeni ke scaneru, tak bych nahodil originál :) ten je ještě zábavnější :)

jinak koupe motoru je docela risk... :) ja jsem nedavno koupil motor udajně po GO ( go měly bejt i šechny veci okolo jako altik starter a převodovka )

no samo vše stalo za prd, a tedkon z toho cloveka pacim z5 penize.... :))
16:05:08
21.10.2006
Tom.t - malej ale vychcanej překupníček
-> Pavouk: no ty vole tak takhle jsem se teda dlouho nenasmal, dik za pobaveni 3 3 3 no co k tomu dodat, prvni vec je ze asi kupujici nebyl pri vedomi, kdyz neco takovyho mohl koupit, ale je to jeho blbost, nikdo mu to nenutil....

..dale ze je to slovak - stejne muze byt blbej cech, polak, madar, ukrajinec atd ...

a na zaver, taky mam zkusenosti, vzdycky se najde nejaky blbec, treba kdyz nekdo koupi motor ktery si odzkousi, a pak ho rozobere doma a udela go a chodi za tebou aby jsi mu vratil penize, protoze musel delat go ....s takovyma lidma se musi vedet jednat a hlavne clovek musi znat sva prava a povinnosti 4

ale jinak, pro pobaveni, moc dobry , diky 2
09:09:21
20.10.2006
Kloggie
-> Gryzly: Mam to u babicky na dvorku pred garazi, tak by to melo bejt v pohode. Docela se mi ulevilo, dik moc
23:25:16
19.10.2006
Gryzly
-> Kloggie: Klídek, to co psal -> Labros: Je teorie. Praxe je taková že to jde uplně v pohodě. například před rokem jsem přihlašoval modrou co ji mám tady na virtu a ta byla odhlášená na mě v listopadu 2003 já ji přihlašoval v říjnu 2005 a to tímhle postupem.

nejdřív povinný abych vubec mohl jezdit. zajel jsem na STK a udělal jsem na poprvé STk které bylo propadlé od prosince 2002. pak jsem šel na dopravku a tam jsem to přihlásil a paní po mě chtěla malej techničák kterej jsem neměl, řekl jsem jí že minulý majitel mi řekl že ho nemá že ho odevzdal při odhlášení a ona že to je blbost že to se neodevzdává. a já ji řekl že to bylo v roce 2003 před dvouma rokama, že to jdu přihlásit až ted. a nakonec jsem podepsal čestný prohlášení že jsem neobdržel puvodní malý techničák a puvodní majitel ho ztratil. takže jsem ji přimo na tvrdo řekl že do mnoho měsícu nebylo přihlášený a s ní to ani nehnulo.

Ale s autem jsem nejezdil a stálo na soukromém pozemku. to jsou dvě podmínky který musíš dodržet, když tě chytnou bez povinnýho ručení tak to je flastr jako prase a když budeš stát na parkovišti u paneláku a někdo to do tebe načadí a pak policajti zjistí že jsi neměl povinný a stálo to bna veřejné komunikaci tak to je taky pruser.
23:20:35
19.10.2006
borrico
-> mbcko: Po lib te mi pr del! FORMALISMUS!1
23:18:28
19.10.2006
mbcko
Nezlobte se na mě pánové, auto to je hnusné, designéři asi byli ožralí, ale na první pohled není tak špatné po technické stránce. Naopak si při koupi měl prohlédnout. POSLAL BYCH JEDINý dopis: Tříslovný: POLIBTE MI PRDEL....

Max připojit ještě ze slušnosti podpis
17:40:46
19.10.2006
Kloggie
Aha, no tak to abych co nejdriv naklusnul na inspektorat, no snad nebude zadna pokuta...
17:22:53
19.10.2006
Pavel P..
-> Labros: ale už to mám přihlášený, motor zapsanej a mám novej TP1
17:22:15
19.10.2006
Labros
-> Pavel P.: no dobrá 4
17:17:49
19.10.2006
Pavel P..
-> Labros: ale nééé povinko jsem měl, ale bylo to na mě jen odhlášený.1
17:15:54
19.10.2006
Labros
-> Pavel P.: si jezdil 7 měsíců s autem bez povinka?
17:08:34
19.10.2006
Pavel P..
-> Labros: hehe.. já teď přihlašoval mýho rapida po 7 měsících, a nikdo po mě nic nechtěl a nic na to neřikali..1 1
17:02:51
19.10.2006
Labros
-> Kloggie: jak už tady padlo, jsi povinnen do určitý doby (5 dní?) auto přihlásit na sebe, a když dojdeš pozdě, budeš plati pokutu a penále.
16:18:08
19.10.2006
Kloggie
-> Gryzly: Kdyz sem v kvetnu koupil auto, ktery puvodni majitel odhlasil (na me), ja ho do ted neprihlasil (na sebe), nesjednal si povinny ruceni a auto sem rozebral s tim ze az to dam dohromady, tak s tim pujdu na technickou, prihlasim a zaplatim ruceni - budu platit pokutu nebo ne?? Jde to jo?
15:59:57
19.10.2006
spartra
to je kára1 lidi jsou blbý porád9 1
15:39:07
19.10.2006
VeTeV
-> Pavouk: nevypada tak zle - ten blatak je videt n aprvni pohled, ale ja myslel ze se to rozpada n akousky podle toho co psal tenpan
15:37:35
19.10.2006
Pavel P..
-> Pavouk: jestli nepoznal při koupi že je měněnej blatník je ten pán buď blbej a nebo zkouší všechno možný aby se ho zbavil... sice já bych si takovejhle pekelnej stroj nikdy nekoupil ale nevypadá tak špatně.....a vypadá to že pán nový majitel asi nemá svuj rozum že mu musej jeho zmiňovaní kolegové radit..
15:33:38
19.10.2006
Labros
tak co, jako drobný mouchy má, ale jinak není skoro vůbec hnilá.. Je to spíš pro toho, kdo si to chce dodělat, a někdo takovej by to asi bral, ale ne pro toho, kdo z toho chce udělat spotřebku pro dceru. Ten pán byl trochu vedle.
13:20:56
19.10.2006
UsAndThem
Keby mne niekto v liste 30x napisal ze som hajzel a ze nechce byt hajzel ako som ja tak mu just zavolam nech ho aj klepne 1
12:15:57
19.10.2006
VeTeV
-> Labros: myslim ty fotky - pac me porad zajima skutecny stav cikrusoveho vozidla3
12:09:10
19.10.2006
Labros
každopádně nechápu proč nekoupil dceři radši toho pěknýho favorita jak sám psal. Za to by mu snad neřekla že je debil? 1
12:08:27
19.10.2006
Labros
-> VeTëV: už to dával to je ten dopis č.2
11:49:40
19.10.2006
VeTeV
-> Pavouk: jo nekam to prdni - pac podle toho co pise tak ten cirkusovy vuz by nemel dojet ani z arok pro dva rohliky 3
11:36:35
19.10.2006
Labros
Tak jsem se moc nedočetl, jen že v případě skryté vady se dá soudit, ale trvá to dlouho, kazí to karmu a padaj z toho vlasy.
11:24:18
19.10.2006
Pavouk
doma mam fotky ve vetsim rozlisku, a i vyfocenej inerier a motor....tak to nahodim na web , at muzete taky posoudit ....
11:23:12
19.10.2006
Pavouk
-> VeTëV: tak to souhlas, ja bych nejakou zastavu nekoupil

jinak nebylo až v tak hrozným stavu jak ten člověk popisuje....

cice sedačky byly skutečne z feldy a nic moc přichycený......ale na ty prej řek že si tam dá originální

ta eletrika....jediný co tam dodělával byly kabely pro radio ( ktery mozna u pal. cucely...), a dodelaval central, o ktery ten kupujici prohlasil ze ho vyhazi...

na to ze to bylo auto z r77 bylo docela zachovaly...
11:19:47
19.10.2006
Bery
co to je za idiota??já bych šel asi sedět za buď urážku na cti,nebo spíš za ublížení na zdraví...možná s následkem smrti....
10:21:47
19.10.2006
VeTeV
kurnik pekne litanie krasneho textu...stejne by me zajimal skutecny stav tohodle "auta" - to je fakt kram na entou , prej dceri an jizdu - magor...sice na skodky nadavam, ale zlata skodka 4
23:40:21
18.10.2006
Gryzly
-> Pavouk: kdybych měl na pána adtrsu hned bych mu napsal dlohej dopis jakej že on je ko*ot. už jsem to tu psal a psali to i ostatní. zástavu bych si koupil jen v případě že bych bydlel v Jugošce, kde jich jezdí plno když se tam vyráběli. stejně jako rusáci odnás tahaj žiguli a poláci maluchy. a k nám se tahali škodovky z holandska a německa. už když to kupoval i když se byl dívat na tu první tak snad věděl že těch aut jezdí po republice málo. a to že on nerozumí předpisům je jeho chyba. taky se asi chce dopustit podvodu když by to auto přihlásil tady a provozoval by ho na slovensku (nebo to druhé pro dceru)

Jinak s tím přepisem, s plnou mocí mužete autoodhlásit a přihlásit pouze v rámci jedné dopravky a né kraje. Já v březnu odhlašoval auto z magistrátu pověřené obce a přihlašoval o 15km dál v okresním městě. Ale s tou plnou mocí to jde na příslušné dopravce (HK) odhlásit a pak to přihlásí už bez plné moci na sebe.

a problémy kvuli povinnému ručení mít nebudete, máte kupní smlouvu takže nejste již majiteli vozidla a je to jeho věc jestli to platí nebo ne. Vlastnictví vozidla se dokazuje kupní smlouvou a né zápisem v TP.

já koupím auto nechám ho v polopřevodu, opravím a až je pojízdné tak zaplatím povinné ručení a přihlásím ho na sebe, a někdy to trvá třeba dva roky, a nikdy se nic nestalo a jedno auto mám v polopřevodu od roku 2001 a už ho nikdo nepřihlásí když neexistuje.

Já osobně bych

a) nic bych mu nevracel a čekal bych jestli to dá k soudu a moc bych se ani soudu nebál

b) pokud je to auto v dobrém stavu tak bych ho vzal zpět, vrátil mu 11000,- nebo bych tu částku snížil o škody které zatím zpusobil a prodal bych to jinde.

záleží v jakém stavu to opravdu je.

taky nevím proč mu vadí že je tam vyměněný blatník, lepší nový nepůvodní blatník, než puvodní prorezavělej. A to že to výměnu karoserie, není nic špatného to má tak 20% škodovek. to se tak dělalo dřív se po bouračce nebo když to zrezlo měnila kastle. měl jsem auto kde byla vyměněná kastle když to auto bylo 5 let staré (200 000 km)

další věc je že když auto prodávám tak si dělám kopii velkýho techničáku, co kdyby.
23:10:20
18.10.2006
Matsoft
-> Pavouk: mno nevim.. nez se babrat s takovym debilem, tak bych radsi vratil 5kkc a vzal si z5 auto.. teda poked ten vul na tom neco evidentne nezkurvil
22:26:21
18.10.2006
Pavouk
tak jsem zvědavej, jestli zejtra dorazí novej dopis :)
21:12:21
18.10.2006
Jirik - zrušená registrace
Mé nejsilnější úsloví zní : " Jdi mi k šípku." 1
21:11:26
18.10.2006
-> Max: Och.... toliko vulgarismů.. 1 To já bych nikdá sprostého slova neužil. 1
21:07:04
18.10.2006
Max
-> Jirik: no jasně...všude toho byly a jsou 3 pr***a radši ať se holka naučí ve 120ce kterou mi soused kdykoliv spraví než takovejhle vejmrd... dyť je to i hnusný :-)

Já když prodával první auto,tak mi taky majitel psal maily co a jak...a když mi napsal že se klepou zadní kola a že se všechno sere,tak jsme mu jasně a rázně napsal že to auto bylo v dobrym stavu,jen rozvody bylo potřeba udělat.... že to co zkurvil mě nezajímá. A byl klid...
20:50:54
18.10.2006
Se ví. Taky bych cérce koupil raději Škodovku, než takovej vejšuk jako je Zastava. Tedy licenční Fiat, ale horší. Jako by lidi neuvažovali nad tím, že sice Zastava, Dacie, Škodovka jsou sice pamrdy, ale na tu Škodovku jsou přeci jen dostupnější díly a ruce znalých mechaniků.
20:44:13
18.10.2006
Max
No je to zajímavý...celý jsem to nečelt,jen jsem to prolít. Každopádně něchápu,proč někdo pro dceru kupuje takovej šrot jako je zastava....další věc je,že cosi o 6ti měsících je v občanském zákoníků zmíněno.... Ovšem jeslti podepsal,že byl seznámen se stavem vozu,muže si řikaz 10x že je debil,ale podepsal to a hotovo. O tom,že kolega z práce řikal....se radši zmiňoval nebudu. Pač tyhlety lidi si vůbec neuvědomujou,že od doby co oni na daných místech nepracujou se zákony a nařízení 10x změnili. Je-li vozidlo pouze odhlášeno na nějakého člověka,ten to auto dál prodá,tak nový majitel bez problémlů auto přihlásí na zíkladě kupní smlouvy...dělal jsem to několikrát
20:38:00
18.10.2006
sep
-> Jirik: :já bych mu dal těch 5000,ta zastava větší cenu než těch 6 nemá....
20:30:33
18.10.2006
Pravda, želozpěvů je více než dosti.

Jak byste postupovali vy, smim-li se zeptat ?

Vydali to knižně o tloušťce bible a nebo šli s kamarádama z Ukrajiny postávat před dům ?
20:14:12
18.10.2006
Pavouk
-> sep: prej kolem 50ti let...
19:51:13
18.10.2006
sep
-> Pavouk: :Moc-li tomu pionýrovi je?Hádám že jde o nějakého zasukovaného kraba s rodným listem který má stejné datum jako kolaudace Karlova mostu.S těmi je vždy největší legrace,jak je ostatně vidět z těch žalozpěvů...
18:59:31
18.10.2006
Labros
není on psychopat? píše v každém dopise to samé, jako by to zrovna objevil...
18:48:02
18.10.2006
Pavouk
17:32:09
18.10.2006
Pavouk
-> Jirik: no máš pravdu, já toho pána taky chápu, nekoupil si auto zrovna v top stavu a v originále....ale když se byl den předtím podívat na tu bílou zástavu (alespon o tom rikal kamaradovi), tak měl možnost výběru, mohl hned říct že to nevezme atd. a ne hned koupit a pak brečet a hnát lidi k soudu :).

Taky jsem se několikrát napálil , ale pak jsem nadával jenom a jenom sobě, že jsem třeba dostatečně neprověřil kupovanou věc...

pojistka placená normálně byla, v pondělí ji na základě kupní smlouvy zrušil.

s tím rozebráním celkem souhlas....sice to ma možna trochu dražší ND , ale problémy s tím mít nebude...a asi ani kamos....chěl bych ale vědět jak by to dopadlo....kamos ma kupni smlouvu, ale je to na nej prehlaseny....sli by tedy po nem?
17:29:31
18.10.2006
Kalibán123 - zrušená registrace
Tak jsem si přečetl ten dopis a takhle jsem se naposledy zasmál když Jiřík tvořil nějakou svoji pohádku 3 to se pod to auto ani nepodíval či co no prostě sranda to je jako kdybych svoji první úžovku šel omlátit předchozímu majiteli o hlavu proto, že byl shnilej kufr a já se na to při koupi nepodíval prostě blbost a s tím přepisem a k mojí první úžofce taky jsem ji koupil od majitele který ji měl přes rok, ale psaná byla na předchozího majitele a majitel od kterého jsem ji koupil byl jen částečně napsán a v pohodě potřeboval jsem jen plnou moc od toho předpředchozí majitele a pohoda a dokonce to prošlo normální evidenčkou a to byla díra skrz blatník (a ne jedna) nezapsané tažné prostě plno věcí. Moje štěstí bylo že mi ji ukradli.
16:59:17
18.10.2006
Možná má pán smůlu. Důležité by bylo vidět smlouvu, tu sem klidně bez soukr. údajů můžeš taky hodit.

Ale na jednu stranu ho chápu. Nachytalo se dost lidí při koupi ojetiny, hlavně u starejch aut,. ale tam zase člověk nemůže čekat technické zázraky ohledně stavu.

Máme tady v práci kolegu skladníka a ten koupil od jednoho Ukrajince Omegu. Vůbec tomu nerozumí a kdoví, jestli si tam nedojebal něco taky sám, každopádně je to taky strašná šunka a teď neví co s tím.

---

Jinak by mě zajímalo.... To jezdilo bez povinného ručení ? Když to nebylo přihlášený na nového majitele (pavoukův kamarád) ?

Co se týká stavu, tak bych to bejt pánem ze Slovenska rozebral a rozprodal na díly, jak se zmiňuje. Ten co by mohl v budoucnu mít nějaké problémy určitě nebude pan SK.

A nebo bych to kamarádovi přivezl a složil na dvorku a šel dom. Taky řešení.

--

Mě to dost překvapuje, když si někdo prohlédne auto a koupí ho v jakémkoliv stavu.
Extreme Tyres