Právě mě přešel smích!

prohledat
142 příspěvků (zobrazeno 1 až 50) od 13.03.2006 do 21.03.2006, založil/a Čokin
řadit dle data
00:33:00
21.03.2006
Johny Death
-> Sušenka: Jak praví hryzli. Ty musíš vědět kdo řídil auto ale pokudje to osoba blízká nemusíš ze zákona oznámit jeji jméno. Za to ti nikdo nemůže dát jedinej bod když to jméno zamlčíš protože dopravní předpisy jsou upraveny vyhláškou ale vyhlášce je nadřazen zákon kterej ochranuje osobu blízkou.
23:02:13
20.03.2006
Gryzly
-> Sušenka: prdlajzod prvního července musíš vědět kdo řídil tvoje vozidlo, komu jsi ho pujčil. Jinak ti horzí pokuta 50 000,- Ale stejně nemusíš prozradit totožnost té osoby pokud je to osoba tobě blízká. Toto je zakotveno v ustavě a při změnách v zákoně se podle toho museli řídit.
16:01:00
20.03.2006
Sušenka
-> Gryzly: Tahle novela tu "blizkou osobu" resi - od 1. cervence budes povinen sdelit, kdo tvy auto ridil 1
15:17:05
20.03.2006
Čokin
Osobním automobilem a 50 tisíci korunami se snažila uplatit v sobotu v Havířově na Karvinsku osádka vozu BMW dvojici tamních policistů. Opilý řidič i jeho spolujezdec nakonec skončili na záchytné stanici a v neděli si vyslechli obvinění z uplácení.

20.3. 2006 12:30

HAVÍŘOV - Policejní hlídka se snažila zastavit BMW 730 při rutinní kontrole v sobotu před půlnocí. Auto však začalo po městě ujíždět. Policistům se ho podařilo dostihnout a zastavit. "Při kontrole zjistili, že řidič i spolujezdec byli opilí," sdělila karvinská policejní mluvčí Zlatuše Viačková.

Později navíc odhalili, že 29letý řidič měl pětiletý zákaz řízení na základě rozhodnutí z roku 2002. "Oba muži pak policistům opakovaně nabízeli a slibovali úplatek 50 tisíc korun a osobní vozidlo felicia combi," doplnila Viačková.

Hlídka však oba muže převezla na protialkoholní záchytnou stanici. V neděli je komisař obvinil z trestného činu podplácení. Za ten jim hrozí jeden rok až pět let vězení nebo peněžitý trest. Šofér navíc čelí podezření z maření výkonu úředního rozhodnutí.

20:01:31
19.03.2006
red.bill
-> rolls: v bejvalí fotříkově práco to měli jako právní zastoupení... a prej v poho... a hlavně tě budou zastupovat i pokud něco provedeš mimo republiku akorát nevim jestli si za to musíš připlatit nebo jestli je to standart...
14:33:34
19.03.2006
rolls
myslim riesenie neopravnenych pokut samozrejme4
14:33:03
19.03.2006
rolls
hosi mrknite na toto, DAS je tusim aj u vas tak by vam to mohlo pomoct

skoda.stable.cz/cz/index. php?action=sho...
14:30:55
19.03.2006
red.bill
-> Gryzly: to co tvrdim mam ze zpráv, tam to je docela často... zákon sem nikdy nestudoval jak to je ale oni pomalu ani policajti samy nevědí co můžou nebo ne... ty zákony jsou strašně složitý a nechají se to vyložit na několik způsobů... a pak tu máme takovej bordel jakej tu je... já sem pro aby se nezjišťovalo kdo řídil auto, ať to odsere osoba která je zapsaná v registru (značku maj na fotce) jako majitel a ať si to s dotičnym vyřídi sama...
12:12:11
19.03.2006
Gryzly
-> red.bill: Blbost. Ta fotka funguje jako důkaz ve správním řízení a pokud je vyfocená zepředu a je ti vidět do obličeje tak jsi v kelu. a neukezáš to. leda bys měl dvojče nebo třojče. Ale stačí si zakrýt rukou obličej, když vidíš že by tě fotili. Pokud je to focený zezadu, a nezastavijou tě na místě, tak mjužeš tvrdit že jsi to neřídil ty ale osoba tobě blízká a podle ustavy nemusíš prozradit její totožnost. rokem a pul u mě zvonili policajti doma a a měli fotku mojeho auta z radaru, chtěli mi předat předvolání k podání vysvětlení na městký uřad (správní řízení) Ale řekl jsem jim že nejsem doma.
22:01:19
18.03.2006
Čokin
Aha aha tak to jsem nevěděl.Tak to přístě nezastavuju3
21:10:57
18.03.2006
red.bill
-> Cokin: protože podle toho tě usvědčej na místě... ale nemůžou ti fotky poslat domu a potrestat... kdyby se tohle změnilo bylo by to mnohem lepší než nějakej bodovej systém...
23:50:39
17.03.2006
Čokin
Proč mě teda vždycky ten radar vyfotí, to fak nechápu?
20:55:23
17.03.2006
red.bill
-> Honzee: jak je to s městem nevim když si to nainstalujou, ale flojdi na to pravomoc zatim nemaj ale bojujou o ni už dlouho...
20:08:58
17.03.2006
Honzee
-> red.bill: s tou fotkou teda nevim jak to je v zakone ale v nejaky meste v Cechach si prej urcita firma koupila par zarizeni na foceni projizdejicich aut a fotku kazdyho auta co prekrocilo rychlost prodavaj (a ted nevim jestli uradu nebo polici) za 500,- a ty ti pak poslou dopis kde je vyse pokuty nebo spravni rizeni

a obecne k bodovimu systemu - ty nejvetsi "prasata" v rychlej drazhejch autech co jezdi po dalnici 200km/h a podobne (ted me nenapadejte ze vsichni v drahejch autech jezdi jak prasata to nerikam,) se jentak nedaj az jim bude zbejvat 1 bod k odebrani ridicaku a nebude jim lito treba i nekolika desitek tisic korun pro bengo co mu ma ten posledni bodik dat.a kdyz za nejaky "drobnosti" nazbirame dvanactku mi skodovkari tak uz s tim nic neudelame....
19:21:59
17.03.2006
red.bill
-> Cokin: a co snim maj dělat?? než naskáčou do feldy nebo fábky a rozkejchaj ji je v řiti a žádnej postih mu nehrozí... dyť se koukni na zprávy vždyť to tam tvrděj i samy polidajti... a hlavně podle fotky nemaj pravomoc tě nijak stíhat a to kritizujou nejvíc... jenže to už je věc těch nahoře...
18:07:37
17.03.2006
Čokin
-> red.bill: No chtěl bych vidět toho borce co před vízlama nezastaví a veme to kolem nich stovkou.Myslím že by ho jen tak ujet nenechali.Nevím jak ty ale já kvuli bodovému systému hodlam dodržovat tu padesátku.

Jo a ono to většinou prkotinama začíná a vážnýma přestupkama končí.
17:24:53
17.03.2006
red.bill
jenže ty slušný řidiči jsou záměrně v uvozovkách...
16:53:26
17.03.2006
Darkness
-> Fén: říkáš "má se jezdit 50km/h a ne 55km/h"

já říkám měli by se v první řadě postihovat vážný přestupky a ne prkotiny že jedeš o 5km/h víc-> Cokin: asi tak že i slušnej řidič chybuje
16:47:09
17.03.2006
red.bill
jenže ono to je asi naší mentalitou a tady je to krásně vidět... oba ste reagovali jen na tu 55 a ta 100 nic... ale podle mě by sme se nejdřív měli pozastavit nad tou 100 a pak až nad tou 55... co potom můžem čekat...
16:42:44
17.03.2006
red.bill
-> Fén: no trochu krajní řešení... jemonže to je problém většiny zákonů v týhle republice... jak uděláš malej přestupek seš potrestanej ale pokud uvěláš něco velkýho nikdo ti nic neudělá a policejti se ti pomolu ještě klaněj...
16:39:19
17.03.2006
Fén
-> red.bill: Za 100 km/h v obci by měli okamžitě přijít natrvalo o řidičák.
16:36:43
17.03.2006
red.bill
-> Fén: to sice jo ale pořád je podle lepší když jedeš 55 než 100... proč reagujete jen na tu 55 a ne na 100 podle vás se má jezdit 50 ale proti tý 100 sem nečet ani slovo tak to je asi podle vás v pořádku když někdo jede 100 a nemá za žádnej postih...
16:32:26
17.03.2006
Fén
-> red.bill: Má se ale jezdit 50 km/h a ne 55 km/h.
16:29:45
17.03.2006
red.bill
-> Cokin: normálně že ten co pojede 55 a zastaví jim tak skásnou a ten co poletí 100 jim ujede a nic se neděje... a to je podle tebe v pořádku?? podle mě se tim nic nevyřeší jen to zase odnesou ty "slušný řidiči"
16:26:10
17.03.2006
Čokin
-> red.bill: Pokud by to měli odnést ti slušní řidiči jak říkáš tak už nebudou slušní.Slušný řidič jim nedá důvod aby tě stavěli nebo pokutovali.Pro mě je slušný řidič ten co má vše v pořádku a dodržuje předpisy.Tak ted nevím jak jsi to myslel?
15:17:06
17.03.2006
red.bill
teď obecně k bodovému sistému to ste všichni vážně tak nejivní nebo v to opravdu věříte že to nejvíc pocítí ty kvůli komu to je závaděno?? Odnesou to zase ti "slušní řidiči" kteří jedou v obci 55 a zastaví hlídce a ten co jede 100 jim prostě nezastaví a nic se neděje podle fotky pokutu ani jinej postih dostat zatim nemůže... to samý je to parkování... to bude lidí bez řidičáků, ono je jednodušší projít náměstí než celej den sedět někde u silnice, kvantita před kvalitou...
13:22:57
16.03.2006
Peca
-> Darkness: No rikej tomu treba "silenec", podle me je to zodpovednost za sve ciny, ale nefoukal by sis doma kvuli kdyz uz ne kvuli sobe, tak kvuli ostatnim ridicum, ktery bys mohl potencionalne ohrozit. A silenstvi by bylo je ohrozit, a ne si prece doma zjistit jestli mas jeste neco v krvi 7

Je zcela mozne, ze v nekterych i treba v tvem pripade minimum alkoholu neovlivni reflexy. Ale jsou lidi a sam jich par znam, kterym staci dve piva a jsou " v rausi", a co teprve kdyby sedli za volant ... Ty zakony jsou tu proste diky nim pro vsechny. Jak objektivne rozlisit jakou mirou to zrovna na nekoho pusobi? Nijak, tak nutno pausalizovat. Bohuzel nebo bohudik, ale kazdopadne jsou horsi zakony nez tento.

13:15:48
16.03.2006
Čokin
-> Darkness: Určitě máš taky pravdu já už jsem se párkrát málem taky vysekal, že jsem psal esmsku jenže za to nemůžu dostat flastr.Ale když tě zastaví a nadýcháš tak.....

Jasně taky mám kámoše co dají dvě pivka a v poho jedou domů ale taky znám pár těch kteří dali dvě pivka a skončily ve škarpě.Bohužel zákon nemůže platit na každýho zvlášt.
09:06:04
16.03.2006
Darkness
-> Cokin: -> Peca: koukám že jsem byl nepochopen,uváděl jsem to jako příklad.A pak nejsem zas takovej šílenec abych si kvůli tomu kupoval trubičky nebo si sám před jízdou odebíral krev.

A na druhou stranu myslím že minimální množství alkoholu tolik ty reflexy nezhorší nebo určitě ne u každýho myslím že daleko hůř už je na tom ten kdo za volantem kouří.Ani člověk abstinent nemusí mít stoprocentvní reflexy záleží hlavně jak se dokáže člověk na jízdu soustředit a ovládat svoje emoce.To je můj názor,souhlasít s tím nemusíte jen říkám jak to vidím já.

-> Cokin: jinak dík za maila
13:35:09
15.03.2006
Peca
Pokud treba i jen 5 ridicu ze 100 pod vlivem nekoho srazi diky tomu, ze nejsou po par pivech dobri soferi, ma ten zakon a postih takovych ridicu smysl.
13:27:45
15.03.2006
kliste
-> Baghira: s tim kruhacem, ja takhle jedny zensky vypustil kola, vjizdim na kruhac cca 50-60km/h, byla tam 30ka a najednou proti me zenska a spletla si jeste brzdu s plynem, tak jsem musel na pole, nastval jsem se vypustil jsem ji vsechna kola a odjel jsem, meli jste videt, jak nadavala, co mi dala jmen a ze ma spztku, je to dele jak rok, rozsekal jsem si kvuli ni predni celo.. jo a na druhou stranu kruhace nebylo videt, protoze uprastred byla nahrnuta halda hliny.. kdyby to auto stalo, tak jsem stihl zabrzdit, ale jak jsem zacal brzdit, tak ona proti me jeste zrychlila9
13:17:21
15.03.2006
Peca
-> Sita: Tak nechapu jak muzes tvrdit ze ridis pod vlivem lip nez kdejaky strizlivy dedik nebo zacatecnik ... Po trech pivech pod vlivem jsi, byt si to uvedomujes mene ci vice ...

-> Baghira: To je ale vec autoskoly, kdyz ji dali ridicak. Tam je chyba, ze ji za volant pustili. To ale prece neospravedlnuje ty, kteri ridi pod vlivem. Je jasny ze zrejme kazdy umi ridit lepe nez ona, at je pod vlivem ci nikoliv. Ale to neresi otazku pit ci nepit....

Nejsem zastance prohibice ani podobnych pic..in, jsem normalni chlap a piju taky pivo. Kdyz ale ma nase parta chut na pivo a musime jet autem, tak se stridame. Jednou nepije ten a priste zas jinej, a jde to. Myslim, ze to ani nema vliv na nasi zabavu a kecy u piva.

Nechci tady resit to jak kdo ridi pod vlivem. Myslim ze ten zakon je o tom, aby nikdo pred jizdou nepil v zavislosti na obsahu alkoholu v krvi. Kdo dnes totiz pozna, ze tento nasoska ridi pod vlivem excelntne a tento je zase ucineny zabijak? Zakony jsou od toho, aby postihly co nejvic lidi ... Neni mozny je delat kazdymu na miru. Budme tedy radi, ze ti bezohledni opili ridicove budou trestani, a ti ohleduplni opili ridicove budou hlidky policie mijet 6 Ale kde je hranice mezi dobrym a spatnym ridicem pod vlivem alkoholu? Tam, kde nekoho srazi? Neni to uz trosku pozde ???

Howgh
12:33:58
15.03.2006
Baghira
-> Peca: Ale na tom něco je. Já jezdím z hospody s kámošem, kterej vždy řídí (já před řízením zásadně nepiju) a i když má 4 piva tak se s nim cejtim fakt bezpečně. Občas nás ale veze jinýho známýho dcera, která za střízliva jede tak, že se vzadu kurtuju kromě svýho i pásem spolujezdce a nejradši bych si předem nafoukl airbagy, protože takový boty jako jezdit na kruháč do protisměru a pod. snad neudělá ani ten nejvíc nalitej chlap. Bohužel ona takhle řídí furt.
12:27:29
15.03.2006
Sita
to neni egoismus, vytahovani, nic takovyho... to je fakt... ridicak ma dneska kazdej jouda... vzdyt se kolem sebe rozhlidni...
11:50:51
15.03.2006
Peca
-> Sita: "...na biologii kaslu, po trech desitkach ridim minimalne stejne jako vetsina strizlivejch slecinek, golfovejch kluciku, babicek, dedecku... ..." No kdyz uz neuznavas prokazatelny fakta, to se pak tezko pre. Proc ten egoismus?
11:48:04
15.03.2006
Peca
-> Sita: Fakt tezky si nedat pivo kdyz mas na zpet ridit, co?
11:46:02
15.03.2006
Peca
-> Sita: Jenze narozdil od mladicke nerozvaznosti se s tim pitim pred jizdou da neco delat ...

-> Darkness: Pokud s tim mas problem, existuji ruzny trubicky k dostani v lekarnach, kde si sam doma fouknes a vidis... Mimochodem existuji i ruzny vzorce na vypocet promile v krvi diky pomeru telesne hmotnosti a poctu piv, resp. procenta alkoholu v nich ... Myslim ze pokud je nekdo odpovedny, zjistit si to muzes i po ranu po flamu. Kdyz neni, tak mu nepomuze ani svecena voda.
11:32:34
15.03.2006
Sita
jinak: ja se tady nesnazim napsat, ze se ma zrusit zakaz piti pred jizdou. jde mi jen o to, aby ze nesnesu pausalizaci, ze dve piv a dve piva je neco jinyho, ze stres nebo mladicka nerozvaznost muze byt daleko horsi... ze bodovej system takjak je neni vubec dokonalej...
11:29:15
15.03.2006
Sita
peca: fakt je tezky si nedat pivo, kdyz jedes na pivo... vim, muzu jet taxikem nebo bejt doma... nebo nedej boze zkusit jit nekam na vlak nebo autobus... to jsou ale blby napady, porad mi verze jet autem vychazi nejlip... na biologii kaslu - po trech desitkach ridim minimalne stejne jako vetsina strizlivejch slecinek, golfovejch kluciku, babicek, dedecku...

musim se podelit o prihodu: byl jsem jednou na diskarne v Holkove a protoze bylo horko, tak hned zezacatku zasycely dve pivka... Pak se parilo a kdyz jsem v jednu jel domu, tak smerem na CB policajti staveli kazdy auto. Vedel jsem ze ze zbytkovyho alkoholu bych nadejchal, tak jsem si vymyslel bleskovej plan, ze musim toho policajta zaskocit vic nez on mne. A tak na otazku "Pil jste neco?" Jsem odpovedel: "Ne, nic jsem nepil, protoze v devet mi tam nejakej kreten ukradnul bagl se vsema dokladama i penezenkou. Doted jsem to tam vsudemozne hledal, a samozrejme nenasel. Takze vam samozrejme nemuzu ukazat ani technicak, obcanku a ridicak.". Ten policajt mne politoval a pustil mne..."

Dobra prihoda... Cestou domu se mi klepaly kolena jak malymu klukovi... Jo, kdybych celej vecer cucal kolu, tak bych si tak neuzil a mozna bych jeste dostal flastr za gumy a lekarnicku ;-)))))
11:18:39
15.03.2006
Čokin
-> Darkness: Asi sis ti blbě přečt ti to pošlu na mejl at to vidíš všechno.Právě že tento bodový systém se zminuje o zbytkovém alkoholu a to docela hodně.Jo a taky je ještě možnost a to když už teda ten den předem musíš být sežraný jak hovado a ráno lézt do auta tak si aspon v lékárbě kup trubičky nebo rovnou ten digitální alkohoměr a zjistíš hned jestli tě skásnou nebo to budeš mít zadarmo.Jo a taky si myslím že větší problém než náhodou stavějcí policajti je nějakej blbec který do tebe vletí a jelikož on nenadýchá i když za to může a ty nadýcháš tak kdo myslíš že za to bude moct?Jen kvůli tomu bych si to na triko nevzal.
10:54:45
15.03.2006
Darkness
-> doyle: jo šlo by to i jinak kdyby ten zákon nějak doladili i když o tom pochybuju1 co sem chtěl říct že ta vyhláška nepamatuje na všechny případy a ne ve všech případech je k řidičům fér.

To je vše co jsem chtěl říct
10:40:36
15.03.2006
Doyle
-> Darkness: no to můžeš,musíš si říct,kdyžtak ještě počkám než abych tu pokutu zaplatil.Nic jiného asi nepůjde.Já to řízení radši někomu předám než abych riskoval4
10:33:10
15.03.2006
Darkness
-> doyle: nemluvim o tom zda si to risknu nebo ne ale že nemám šanci poznat jestli jsem pod vlivem nebo ne o tom mluvim.Takže si taky můžu odpovědně říct cítím se fajn a před jízdou jsem nepil.A stejně tu pokutu pak můžu dostat.
10:16:02
15.03.2006
Doyle
tak to už je na tobě jestli riskneš jízdu po včerejším flámu kde jsi měl šest piv.To je taky zodpovědnost.Jinak Amerika je úplně někde jinde.Ne nadarmo se jí říká policejní stát.Tam je policajt někdo a má hodně pravomocí.
10:06:40
15.03.2006
Darkness
-> Max: Mě to teda polovičatý přijde dost když vlastně před jízdou nepiješ několik hodin(třeba i 12hodin) třeba seš i v pohodě že ti není nijak špatně nebo jinej náznak že bys nemoh zodpovědně sednout za volant a přesto ti tam třeba ten alkohol naměřej.Ty vlastně neporušíš zákon aspoň ne vědomě a oni ti pak můžou dát pokutu.Nic proti ale to je podle mě dost polovičatý řešení.Když není uzákoněný jak dlouho po požití určitýho množství nesmíš za volant.
09:56:30
15.03.2006
Max
-> Darkness: na tom neni nic polovičatýho..... já alkohol za volantem taky netoleruju. Když vim,že ráno potřebuju jet pryč,tak se nemužu sežrat jako dobytek....nic divnýho mi na tom nepřijde
09:50:05
15.03.2006
Darkness
-> Max: no to je právě to proto si myslím že by to mělo bejt do nějakýho množství povolený když není pravido jak dlouho po požití nesmíš za volant.Takový polovičatý vyhlášky zcela ztrácej smysl
09:36:55
15.03.2006
Max
-> Darkness: no ono je dost těžký stanovit jak dlouho máš alkohol v krvi. Každé tělo ho vstřebává jinak a samozřejmě závisí na množství,které jsi zkonzumoval.....

-> Johny Death: je to ve spoutě zemích...třeba v americe....tak vystrčej ruce z okna,když je hlídka zastaví. Když ne,tak ho zastřelej....a nikdo to neřeší. Neuposlechl policajta...
09:30:47
15.03.2006
Darkness
Koukám bylo toho řečeno hodně ale na jednu věc ten novej zákon teda i ten starej nepamatuje co třeba zbytkovej alkohol.Já budu po flámu i když vyspalej a budu se cítit v pohodě a pak mě hlídka stopne a naměří nějakou tu promili.Já třeba nemám šajnu o tom jak louho se alkohol v krvi odbourává a v autoškole mě to taky neřekli protože ve vyhlášce to není.

Proto mi přijde nefér že tě můžou zkásnout i za minimální procento alkohlu v krvi a za druhý takynení stanoveno jak dlouho by se před jízdou nemělo pít.To by taky teoreticky nemoh za volant nikdo kdo někdy požil alkohol.

A pak si myslím že vyhláška sama o sobě změní prdlačku na někoho neplatí ani strach z pokuty.Je to hlavně o řidičích samotných
09:10:29
15.03.2006
Peca
Jestli se muzu vlozit do debaty, tak pojdme trosku zafilosofovat 4 Za volant by mel kazdy lezt pri plnem vedomi a normalnimi reflexy. Alkohol, jak je klinicky prokazano, uz v minimalnim mnozstvi v zavislosti na stavbe tela meni fyziologicky vlastnosti krve, v navaznosti na to pak samozrejme vseho co s krvi souvisi. Z toho plyne, ze ackoliv muze clovek mit sebelepsi zkusenosti a sebevic selskeho rozumu, pod vlivem proste je. To prostou vuli ani selskym rozumem neovlivnis (kdyz v podstate sam selsky rozum je napajen alkoholovou krvi). To je vazne tak tezky nedat si to pivo, kdyz ma clovek nekam jet? Treba kdyz ne kvuli podelanym zakonum nebo tem debilum co jezdi kolem taky v autech, tak alespon kvuli biologii z devate tridy 3
Extreme Tyres