Možná něco sesmolim & jen tak...

prohledat
60 příspěvků (zobrazeno 1 až 50) od 06.06.2003 do 08.07.2003, založil/a
řadit dle data
09:38:18
08.07.2003
Luděk
Jinak Jiží nám konečně umožnil pohled na svůj ksicht tím,že tam uploadoval fotografii,taxe mrkněte,(koho mi jenom ten člověk připomíná),myslím si,že já určitě vypadám lépe a zachovaleji47
07:09:53
07.07.2003
Jirik
Ten vlak ? hehe 2
19:56:46
04.07.2003
U-Geen
1 No jo no :-) Dal bych si libit...
19:54:24
04.07.2003
Milda
2u-geen: Hm tak to je dobra hlaska, ja si furt myslel ze socka je vlak, a vono uz i 5kovy BMW, to sou veci 34
19:41:44
04.07.2003
U-Geen
Tuner sice prijel sockou (BMW 525 tds) ale PRIJEL narozdil od tebe, Jiriku...
16:00:49
04.07.2003
Luděk
2Jirik: konečně z Tebe vylezlo něco pořádnýho a nebylo to z konečníku,i když u Tebe,prdel čelo,jedno tělo.47
13:45:44
02.07.2003
Jirik
Luďa mě odhalil, jsem lítý masochista 37 . Kdybyste bejvali napsali, že Ludíka navlečete (i třeba proti jeho vůli) do latexu 1 a vyzbrojíte ho jezdeckým bičíkem a koženou maskou, tak bych přijel. Hehe 47 . A wo tom pivje 22 jste taky nepsali, já myslel že jakožto motoristi pijete mléko, nebo sladkou lemonádu, nebo ne ?
Já se pro příště polepčim. Huh ! 36
11:40:56
02.07.2003
Luděk
2Max: páč Jiřík je slizkej had a radši se přiotravuje a pořezává a vůbec masochisticky ubližuje svojemu tělu,než aby se přijel podívat na kamarády a dal s nima stopičku truňku.A ty jeho kecy,že nás má všechny rád atd. jsou už jenom takový plácání do větru eventuelně do netu.
11:22:01
02.07.2003
Max
2Jirik: no my jsme se na tebe taky těšili...i na tvou caru....ale nějak jsi se nedostavil.Třea takovej Tuner taky zelenku nemá....ale přijel.....sic takovym menšim postrkovadlem béemwé....ale byl tam a to se počítá....
16:18:55
01.07.2003
Bob
2Jirik: Jak křečk4 40
16:03:15
01.07.2003
Jirik
Kucí já vás mám stejně rád a pak jsem taky rád, že tady nejsou žádný hajzlové, ale samí hodní hoscheeci. Strašně moc mě mrzí že jsem plno z vás neviděl naživo. Nejvíc jsem se těšil na Ludíka 12 . Přišel mi už od začátku takovej hodnej, asi to bude tím že je jeden z nejstarších tady a tudíž nejrozumnější. 32 1
15:36:42
01.07.2003
Luděk
2Jirik: ostatní na Tebe pohlížejí,jako na38a někteří ještě hůř 38 38 38
1 1 1
15:26:22
01.07.2003
Jirik
Tak povídej jak na mě pohlížejí ostatní, he ?!? 38
15:25:24
01.07.2003
Luděk
2Jirik: a ještě navíc jsi oslepnul5,tady je pěkně a navíc u každýho příspěvku je smilník alespoň jeden 14
15:20:28
01.07.2003
Jirik
Necháme teho, už mi to nebaví. Venku prší, ty už ani nepřipojuješ smajle, je vidět žes nasratý, 39 - asi takhle ? 62 62 62
15:01:23
01.07.2003
Luděk
2Jirik: se Tebou vůbec nebudu zabývat,neboť mi stačí,jak na Tebe pohlížejí ostatní a než se k Tobě dostanu,neb to mám daleko,tak bych prováděl pouze hanobení mrtvoly.68
14:51:28
01.07.2003
Jirik
Nebuť uš na mě takovej 12 . Já mám strach. 40
Asi dostaneš vrbovým proutkem přes bambála, aby tě přešly chutě rozbíti Jižíkovi ciferník 29.
Já se ale fakt bojím. Průběh atentátu na moji osůbku si představuji asi takhle : Nejdřív mi blejskneš do očí prasátko svojí pleschkou a tím zneškodníš moje obranné systémy a pak přijdou na řadu určitě tyyyy, jak se tomu nadává 84 karatistische hmaten und chwaten. Hehe 1 1
14:41:12
01.07.2003
Luděk
2Jirik: a co jsem tak slyšel po vlastech českých,nejen moje osoba se na Tebe chystá,mají na Tebe spadýno i další jedinci,kterým jsi svojím bídáckým chováním,jednáním a vystupováním způsobil nemalé útrapy a vrásky na čele,boj se,boj konce sezónyve zdraví nedožiješ40
14:36:57
01.07.2003
Jirik
Já se tě nebojím Ludisláfku, mám pro strach naděláno. 36 .
2 všickni: Víte co mi napsal, raubíř jeden ? Že prej budu bit jak žito, páč mě doma nevychovali a tak to musí udělat cizí. 38 hehe. Zrovna takovej janek mě bude vychovávati. Fšak nejsem tvoje dítko. Musel bys mě nejdříve adaptovat a pak bys teprve mohl ruku výchovnou nade mnou držeti. To bych ostatně celkem bral, chodil bych si k němu pro kapesný a všechno bych cpal do mého žlutého hybridního meziplanetárního modulu. 40 36 40
14:29:00
01.07.2003
Luděk
2Jirik: pokud nezhyne Tvoje bídná duše v benzínových plamenech v hybridu původně pocházejícího z vozidla Škoda,tak zemře utopením v nějaké smrduté louži,do které spadneš,neb Ti selžou brzdy,howg. domluvil jsem1
13:15:54
01.07.2003
WindMAN
Jizi, tak v tom rytme vezmi smyrgel a utekaj auto muchlovat, ale bleskem@ 40
12:51:57
01.07.2003
Jirik
Kucíííí teď hrajou v rádiju nějaký indijánský rytmi. Hehe, zní to jako když má někdo nadýmání, čili zaražené pérdy. Musím eště zjistit čo že je to za rádiusovou stanici. 38
12:49:27
01.07.2003
Jirik
Ty paňáááre. 30 . Už si ze mě zase robíííš špása ? 36
Zabijuuuuu. V plamenech při testovací jízdě. To jest jaxi nemožné, páč pracuji na avtomobilu, nikolivěk na hybridní balistické rakietě.
Ale mě nikdo nerozčertí, jsem proti tomu jedna velká imuňa. 14
11:33:47
01.07.2003
Luděk
2Jirik: teda Jiří,jestli tu přestavbu přežiješ,tak to bude hroznej zázrak,páč teď ještě typuju přiotrávení nadýcháním při stříkání,přimáčknutí různých částí těla a končetin při kompletaci a nakonec smrt v plamenech při testovací jízdě1
09:26:58
01.07.2003
Jirik
Aóóój Enžíkůůů. Hehe, nikolivjek brutus, to jsem netvérdilo. Eném mnoho úprav a mnoho práce = výsledek je co nejjednodušší vozidlo, bez zbytečností, téměř sériové přibližovadlo. Světélka boužel nemůžu vyfotiti, páč jsem digitál pořídil až když bylo zalepený zadní čílko. Mám teď doma pár fotek před a po broušení. Dělal jsem to s tatíkem v neděľu a včera jsem dobrušoval zbytek. Věčír jsem nemoh ani stisknout klepítka vpjest. Fajn bylo jak jsem držel šmirgl a namáčel ho do vody, tak jak se mi po ručkách rozpíjela ta krev, hehe 72 . Jenom na pravej ruce mi to prosakovalo na 7mi místech, ale co by čovek neudělal pro svůj kár. Heh 44 . V sobotu jdem na to. Škoda že ta barva tak dlouho schne, nastrojovat budu moci maximálně až v průběhu příštího týdne.
Čéče, i když byla potvora stará 2,5 roku, tak byla mrcha taková pružná a pořád ucpávala šmirgl, takže po pár šmrdlnutích jsem to musel zase namáčet. 63
07:41:29
01.07.2003
Engi
2Jirik: mno pekny,ale furt k tomu chybi ta fotodokumentace 40 hlavne teda tech svetel a tech brutusuprav cos popisoval driv , tak se koukej snazit ! 47
13:22:41
30.06.2003
WindMAN
kamarad strieka pistolkou vzduchovou. a farebnost je zaistena polyuretanovou tekutinou so zltymi pigmentami pane Jiziku 52
13:12:24
30.06.2003
Jirik
Čím stříkáš mladý pane Windman (teda barvu) ? heee ? 9
11:59:20
30.06.2003
WindMAN
sa uvidi zajtra vcera a neskaj to bude schnut, potom sa to jemne vybrusi a nastrieka znova.. predna a zadna kapota uz je v suchu, dvere tiez 63
11:58:18
30.06.2003
Jirik
Největší kravina byla, nastříkat kapotu plničem z obou stran, zevnitř dokonce barvou a až pak do ní kutat díry pro uzávěry kapoty. huh ! 9
11:57:23
30.06.2003
Jirik
Nestraš plničem, tím máme udělanou přední kapotu. Snad si to porozumí. Ale zevnitř to chytlo dobře, tak uvidíme. 34
11:42:05
30.06.2003
WindMAN
ja uz mam s brusenim pokoj.. teda som si to myslel, ale lak a la pomaranc ukazal ze nie. asi si neporozumel plnic s farbou 11
10:18:42
30.06.2003
Jirik
Jestrdej jsme s tatíkem zase brousili. Je to docela makačka, páč i když je farba stará 2,5 roku, tak je porád sviňa ňáká pružná a ucpává šmirgl, takže pořád vymejvat a de to pak pomalu. Tudey jdu dobrousit zbytek, přední čelo a na jedné straně blaťas + zadní čelo a zadní kaputu. Sem zvědavej, o co se u toho starýho pekáče zase škrábnu nebo říznu. Všimli jste se co čouhá u škodnejch šroubů, hran a podobnejch humáčů ? Už jsem se fláknul do palice a lokte o šrouby převodovky na její příčce. Už jste si roztrhli gatě, ne-li i něco jinýho o ty opěrky nárazníků na blatníkách ? Dost nebezpečný plech. výlisek. Ještě se mi nestalo abych se u Feldy o něco fláknul nebo škrábnul, když pod tim ležíme, nebo se hrabem v motoru. Hehe, dycky čtu v časopisech testy ojetých vozidel. U starších cizích autech a u nás u Favů píšou vždy špatné dílenské zpracování. Nigdá jsem ještě nečetl test ojeté škodovky, by mě zajímalo co by tam napsali ohledně zpracování. Určitě něco ve stylu : "bacha na nic nešahejte, všude čumí o půl metru delší šrouby a všude to má vostrý hrany." Sem fakt zvědavej jak to dneska dopadne, pro jistotu si beru krosnu s fáčema a obinadlama. 40 . Ve ČT a PÁ mám volno, tak to wočistim, připravim, dolepim nějaké drobnosti, zalepím chladič atd. a v sobotu urrááá, jdeme lakierovat.
Jde to hrozně pomalu, původně jsem chtěl už tuhle neděli co byla nastrojovat a vyjet. A prdlajs 38 . áááchich
20:22:39
23.06.2003
Jirik
Jelikož jsem tam namontoval zadní čelo a až teprve pak jsem o 2 dny déle pořídil nějakej ten fotoaparátek tak ty fota rotoru nebudou nits mots, není tam místo a čelo zalepené připravené na číkání se mi nechce zase dementovat. Ale nějak tam tu rutšku zalomím, možná že až to bude po barvě tenhle tejden a odlepím tu maskovací pásku, tak něco blejsknu. Jako too noo, dílenské foto stavu rozpracovaného. Hehe
20:08:21
23.06.2003
Max
2Jirik: a co nějaký foto....nebylo by ???
10:21:42
23.06.2003
Jirik
Nazdar vyorané bukwitse 1 . Děláte si tady ze mě špás ? 38
Tak už máme zevnitř ostříknuté : Přední kaputu (byla new - plnič, barva), zadní kaputu (byla býlá), levé přední dvéře (byly červené),
zadní čelo (jakous černou antikorozní protihlukovou sračkou), zadní blatníky zevnitř (totéž jako zadní čelo), nově pobarvené nosníky zadní náprafy (odspod až po ty boční kulaté díry černé a pak navázáno na žlutou farbu). Máme vykytováno a připraveno na broušení zbylých částí. Příští teyden se suché věci montujou a stříkají společně s celým kárem. Máme sundané světlomedy přebroušené vjetsi jsou aj zalepené aby nedošlo ku vniknutí farby na můj překrásný blok motorový. Ten jest osazen kitem K&N, gut jsem vyřešilo odvětrání karbece und klikenschranku. Upravené komory oboustraně leštěného sání, snížená hlafa, přetryskovaný karbets, leštěné těleso rozdělovača und alternátorusu, komplet přetěsněno, alu blokové výtško, lak na motoru (modrozlatá-metalíza). Vana zůstala plechová, páč byla heski rovná a dobře těsní (černá), výko ventilů je taky originál plechové (černá) - páč alu z 1000 MB nepáslo - čuchaly si ventýly se stěnama. Tak to je tak schruba všetko. Až bude příští teyden polakováno a bude to suchý, tak to vyšópneme na slunítschko a počnem nastrojofat.
PS: Měli jsme aj s použitím respirátorku žlutý chlupen in rypáken.
1
12:20:39
20.06.2003
Luděk
2Bob: no vně by to bylo vyrcholně trápné1
10:00:04
20.06.2003
Bob
Vnitřně 14
09:03:35
20.06.2003
Luděk
2Jirik: Ty než doděláš to auto,taxe68,nebo přinejmenším zmrzačíš,co takhle nabrnknout si nějakou sestřičku,aby u Tebe držela službu66 a Ty by jsi jí za to recipročně oprašoval 74
22:38:47
19.06.2003
Max
2u-geen: ale že jsme se zapotii než tam vlez,co ? :o)))
Nééé...vůbec to nebylo tak strašný....
20:34:03
19.06.2003
U-Geen
Já taký :-)
20:32:41
19.06.2003
Jirik
Jo a už mam černey strop. Urrráááááá 1
20:23:39
19.06.2003
Jirik
Dneska jsem si jenom rozřízl "fakáče" o výztuhu přední kapoty při broušení. Tatík mi říkal že nesmím šmrdlat s takovou vervou.
Šel jsem si zalepit klepeto, páč to dost kérvácelo. Tatík se jal zatím šmrdlat místo mě. Za pár minut jsem se vracel zpátky - za pár minut, protože jsem si musel sednout a dát si skleničku bublinkatý vody, páč se mi udělalo tradičně blbě z vlastní krve. Nu a jak jsem se vrátil do garáže tak koukám na tatíka a ten má palec v hubě. Hehe, říznul se v tom samym místě jako já. Kapota to je nová, má dobře udělanej podklad, ale trochu na peetchu výztuhy a na některejch místech je vnitřní výztuha blbě přihnutá a tak to mělo trochu vostřejší hranu. Už to čoveče nemá takovýho toho pawouka, ale jenom rám a vprostřed takovej kříž. Je trošku míň tuhá a víc se vlní než ta originál, ale má silnej plech a za 1600,- fungl nová, no neberte to. Hehe. Zejtra stříkáme plnič, brousíme další věci a pak se uvidí jak to pude dál. Ještě musím do "new" dveří přeházet okna a těsnění, moc se těším - předchozí iniciativní majitel dveří se rozhodl že je nakonzervuje zevnitř směsí rezistinu, valvolinu, tlumexu a kdoví čeho eště. Vyndaval jsem vodtamtaď okna a mechanizmus co tam byl a byl jsem volepenej jak tučňák na pláži po havárii ropného tankeru. Tak zatím všichni papa, jdu si udělat něco chutného xnědku, od rána jsme toho moc nepozřeli (krom výparů barev) :o)
21:37:49
18.06.2003
BlackSUN
To se super bavim když čtu jak ti to de... Ale jenom jako tšm příhodám, jinak přeju ať se dílo daří a další ftipné recenze a komentáře vítány :-)
20:58:15
18.06.2003
Jirik
PS: ta brzdofka na palici pěkně svědila a štípala, měl jsem na tom nalepenej všechen bordel ze země z garáže. Jo a taky jsem si polil nohy ředidlem S6001 a dneska jsem si nalil vodu z kýble do bot.
Hehe. To bylo za měsíc !!! Abyste si nemysleli že jsem nějaký nemehlo ! 1
20:54:12
18.06.2003
Jirik
Tak už máme vykytované některé věci, už jsou i na autě. 2
Motor po nalití náplní už i běžel, otáčel jsem to do obráceně do garáže a trochu jsem to zahříval malou projížďkou. Lidi na mě čuměli jako na magora, kravál a jezdil jsem bez čel, kapot a všech dveří. Řežba. Dost mě překvapilo jak na sytidlo hlasitě syčí K&N, spíš teda to že to přehlušilo i mýho bručouna, po odsytění se to zklidnilo.
Během projížďky jsem zjistil že všechny oupravy se vyplatily, kárka měla pořád tendenci pohrabovat a od zadních kol bylo pořád slyšet "zakusování" se do asfaltu. Moc fajn. Sám tatík se podivoval oné "vzteklosti". Nová spojka šlape výtečně. Po montáži se neobjevily žádné komplikace, jenom jsme museli postupně přitáhnout jen 2 spony od vody, protože trochu pouštěly. Motor byl mimo chod 4,5 měsíce a z toho 2 měsíce mimo vůz, po montáži chytil na škrtnutí okamžitě, nebylo nutné ani dobíjet baterii (ta dostala zabrat při zapojování a zkoušení světel). Všechno se přetěsnilo, dal jsem nová víka a simeringy. Ten velkej přední na klice byl špatnej a pouštěl, teď je to všechno krásný suchý a čistý bez kapičky. Utrhla se mi hrana kontrolního šroubu na převodovce a fláknul jsem se do lokte o konzoli převodovky, modřinu mám ještě teď a troche to bolí. Dali jsem tam kuželovej šroub z 1000 MB a je to o moc lepší. Jinak jsem si lehnul hlavou do brzdovky a do tlumexu. Sračka na bázi plastizolu mi utkvěla při stříkání v hrtanu - blbec jsem si nevzal roušku, jako že párkrát fouknu a bude to. Doma jsem kejchnul do kapesníku a utvořil černý tlumexový chrchel. Byl jsem decentně přifetlý - psali na tom že může způsobovat ospalost neb závratě, nepociťoval jsem ni jediné, ale byla to super fet-jízda. 1 Tak to jest tak zhruba všetko z uplynulých dní. Jde to teď docela rychle, dostal jsem aj jakýmsi záhadným způsobem do konce tejdne dovolenou i když ve worku říkali že to nebude možné. Tak zatím pááápááá a držím vám kolegům palce. 1
08:56:12
10.06.2003
WindMAN
srat na to, aj LPG hrdlo mam vo vnutri schovane a STK ma trapi najmenej... disky, MPi.. bla bla bla.. ja by som normalne nepresiel..
07:44:39
10.06.2003
Bery
Se vám to tuní-my jsme o víkendu poskládali motor,ještě čekám na rozvody a potom dopasovat převařená prsa(spodek fabia,vršek 120),dát vanu a začít vyřezávat příruby na sání a výfuk...jen kdyby byl čas.Včera se mi na cestě z práce kously na pracovní škůdce přední kotouče - nějak jsem zapoměl na výměnu desek a vyjeli pístky,takže místo Rapida se věnuju tý pracovní pasti.
06:59:58
10.06.2003
Jirik
Jsem teď zasviněnej až za uschima od lepidla. Fuy, a to bylo čierne. 37 .
18:25:43
09.06.2003
Tomáš Černý - zrušená registrace
WindMAN: jojo, nesmi si nikdo vsimnout, hlavne natankuj nez tam pojedes, bylo by trapny, kdyby dosel benzin pri vjezdu do zkusebny
Extreme Tyres