Možná něco sesmolim & jen tak...

prohledat
60 příspěvků (zobrazeno 51 až 60) od 06.06.2003 do 08.07.2003, založil/a
řadit dle data
16:58:36
09.06.2003
Simi
Nezbyva nez doufat, ze si toho nikdo nevsimne...
15:50:40
09.06.2003
Jirik
Budeš mít ale problémy na STK s tím hrdlem, ale to nevadí. Čím víc neschválenejch věcí na autě, tím je auto hezčí. Hehe.
15:42:29
09.06.2003
WindMAN
Ja som zase cez vikend premiestnil plniace hrdlo nadrze do motoroveho priestoru a dieru pekne zarovnal, a nahodou som vymyslel rozkladaci zadny naraznik s "rychloupinakom" ; ktory moze byt multifunkcny a da sa na tuningkaru v nudzi hodit aj tazne zariadenie bez toho, ze bude zrejme kde je diera v zadnom cele 52 napad hodny patentu 47 68
15:37:04
09.06.2003
Jirik
Děkuji Vám pane U-geen za pochvalu. Hehe. Hele, jest možné dát do sekce wopravy und úpravy taktéž nějaký obrázek ? Víš, někdo na nětso třeba příde a chce to doplnit obrázkem a ne pouze textem. Obrazec doplněný kótami a textem jest lépe pochopitelný i pro úplného tupoňe. Hehe. Jenom mě to tak napadlo, mohl bych tam přihodit návody na pár vjetsí, nakreslil bych plánek a bylo by to. Huhuhúúúúúú
12:57:24
09.06.2003
U-Geen
Ty jsi prostě nejlepší
12:46:46
09.06.2003
Jirik
Tak jsem uďál bombastickou nádršku na odfrknutí karbece a kliky. Vyzerá tam sehr gut a taky jsem to mooooc faynovje vyřešil. Já su takovej pašák. Und pak jsem taky uďál suprovej závěs výfuku vlastní konštrukce. Vypadá to jako z výroby a je to mimořádně dobře funkční. Óó chvalte mě, velebte fšude moje jméno... Závěs tento jest však funkční pouze k podélnému výfuku, po úpravě jisté možnou použít aj ku příčnému. Hehehe
11:34:03
06.06.2003
U-Geen
Ja du dneska lepit mrizku mym oblibenym silikonem. Uz mam od Zazy peknou nerezovou, takze konecne bude maská :-)
08:21:15
06.06.2003
Engi
2Jirik: Tak to potom joooo - zajimaj me ty svetla jak to nakonec dopadlo a hlavne vypada 4
08:00:15
06.06.2003
Komár
Já jsem mřížku lepil kitem - drží hned a dost dobře.9
07:31:58
06.06.2003
Jirik
Engiku, fotky ještě nemám žádný, ni stav rozpracovaný. Ale možná že koupim nějakej dobrej film a nafotím dosavadní rozebranej stav a pak to naskenuju. Machine digitale nemám a počitam že v tmavey garáži to nebude nits mots, ale uvidim.
Jináč jsem včeřa pořídilo uzávěři kapoty Sandtler a jsou zér šén. Už se těším až budu o weekendu kutat další jamky do kaputy. 44
Lepil jsem už nějaký vjetsi takovou tou lepicí sráděrou na avtodoplňky, zakoupil jsem to v Ellis plastu a drží to s tím výtečně. Vlepil jsem s tím aj síťovinu do masky. Nejdřív jsem jí tam vlepil tavným pistaljetem, ale nedrželo to. S tímhle jsem tam udělal housenku, síťku jsem do teho zamáčkl a do druhého dne zatížil. Lepí to celkem rychle, ale na namáhání je to připraveno po cca 16ti hod. Nesmrdi to, takže jsem lepilo v obejváku 40 . Má to aj TÜV, všechno je na tom načmáráno německy, ale to neva. S podobnou sračkou jsem koukal dneska jsou přilepený i wokna v autobuse. Dan mi říkal že aj Fobie už má lepený wokna, zaujímavý, nigdá jsem to nesledoval. 50 Nuže vřele doporučuji polyurethanové lepicí lepidla nebo tmeli. Kolikrát jsem to viděl i v prodejně autoskel, ale nevím esli je to to samé, ale určitě ju. 45
Extreme Tyres