skoda.virt.cz
stránky o vozech Škoda 105-136, Rapid, Garde a jejich předchůdcích
Co jste dnes našli
-> U-Geen: tak on screenshot by hadam bol farebny aj na ciernobielom monitore, ci? to nefunguje ako televiza?
-> Bukaj: ty máš barevnej monitor? :-O
Občas je s mým počítačem na Virtu legrace (stačí zavřít a znovu otevřít prohlížeč a je to OK)

-> Pavel P..: Dům u svaté poklice?
Včera jsme se zastavili na zmrzlinu ve Mšeně na náměstí a koukám co to maj v okně nahoře...

-> Hurdis:
...jsem si musel vygooglit, co je z4 :-)

-> King: No tvl.
Vzpomínky na různé nálezy na kolejích po nočních zdravotních procházkách ozivaji. Nejvíc asi bylo osazení dopravních značek Z4 včetně zapojené světelné signalizace! směrem k vytahum z důvodu vicepodlazni rally dvouclenych posadek na koleckovych kancelarskych kreslech.

-> radekp: medvídek z Bogoty 

-> saskyn2: ta byla v tom medvědovi

-> saskyn2 13.08.21 12:54:59:
Tvl, to jsou nejaky bylinky, co si tady susi Dajana a to jsem se snazil, aby na ty fotce bylo zachyceny co nejmin naseho tradicniho bordelu v obejvaku :-)

-> King: tu trávu co tam sušíš v bedynce u topení taky našel u popelnice?

-> Tomaso435 13.08.21 12:16:25: Švy jsou intaktní, ale má hodně rozdrbanej rypák - lidi mají různý chutě :-)
-> Jozka 13.08.21 11:43:17: Ja v tom křesle pohodlně uvelebím a to nejsem vyloženej trpaslík. Update: tak ho netáhnul přes celý město pěšky, ale v podpaží na kole
Myslím, že na kamerovým dispečinku městský policie se dneska v noci nenudili :-)

-> King 13.08.21 10:35:33: a koukals jesi to nemá někde rozparanej šev.. podle polohy 

-> King 13.08.21 10:35:33: Nějaký malý křesílko..

...mladej sel v noci najebanej z hospody kolem popelnic, a protoze jablko nepadlo daleko od stromu, nemel to srdce nechat to tam lezet

To takhle rano prijdes rozespalej do obejvaku a malem si striknes do textilu

-> Jozka: 

-> SO545: Aha, tak proto má ještě dva druhy koz a asi tři odrůdy ovcí..

-> Jozka 12.08.21 08:34:43: Bezec Indicky je ten tvor
... zerie to len tie slizniaky...trava a zahrada mu nechutna...

-> Matthes, záškodník z TechWebu 11.08.21 23:18:11: Jo, kamarád ve svý ZOO takový nějaký tvory má - ale na chovy už volný nemám kapacity..
-> StepaNoFUN 11.08.21 23:21:11: Asi jo - zavedeno ale až letos, předtím klidně zesnuli i v piksle bez víčka, na který byla položená cihla a v dalších podobných systémech..
-> StepaNoFUN 11.08.21 23:21:11: Asi jo - zavedeno ale až letos, předtím klidně zesnuli i v piksle bez víčka, na který byla položená cihla a v dalších podobných systémech..
Slimáci chutnají indickým běžcům.
-> Matthes, záškodník z TechWebu: Slepice se ti na ně vyserou

-> Matthes, záškodník z TechWebu: To nesmíš bejt jako můj šéf... Pořídil si kdysi kvůli slimákům "indický běžce", což má bejt druh kachny, co tohle rády. Jen nesmíš mít na zahradě 2 jezírka. Takže měl indický plavce. Slimáci je nezajímali a nažraly se jinde a jinak. Prej ty slimáky žerou až když nemaj co jinýho, protože jim to moc nechutná...
-> Jozka: Sbírám do krabiček po obědech nebo masu a zasejpám solí... Zkapalní se to za chvíli. Cpát to do petky mi přijde jako zbytečnej opruz... Stačilo, že jsem si na to vyrobil pinzetu z odpadu z desky PPR.
-> Jozka: Sbírám do krabiček po obědech nebo masu a zasejpám solí... Zkapalní se to za chvíli. Cpát to do petky mi přijde jako zbytečnej opruz... Stačilo, že jsem si na to vyrobil pinzetu z odpadu z desky PPR.
-> Jozka: Tak leda ty divnokachny vysoky... :-)
-> Matthes, záškodník z TechWebu: Když jsme ještě měli kdysi slepice, byla ochutnávka slimáků sice hodně veselá scénka, ale nežrali to, mrchy mlsný..
To mi prijde oboje jako tejrani slimaku. Nejsou lepsi ty slepky nebo bezecky kachny?
Stejne je to zajimavy, slimaka skoro kazdej nakopne, ale hlemyzde vetsina lidi zvedne z chodniku a da ho do travy :-D
Stejne je to zajimavy, slimaka skoro kazdej nakopne, ale hlemyzde vetsina lidi zvedne z chodniku a da ho do travy :-D
-> StepaNoFUN: Ti černí jsou fešáci.. Ale i tak je stačí nasbírat třeba do PETky a zkapalněj i neochucený, stačí jen trocha trpělivosti a občas upustit tlak..

Jelikož mně už v práci serou, tak jsem si vzal dovolenou už dneska odpoledne (po servisu služebáku) i když na závody jedem až zejtra odpoledne.
Tak nemusím ráno vstávat a tak jsem se dokopal k tomu jít s čelovkou zbírat slimáky po zahradě. A našel jsem pár černejch.
To už je asi deformace dnešní doby, že jsem hledal jestli to náhodou není chráněný. :-D
No řekněte - černej, bezdomovec... :-D Co si o tom má člověk myslet?
Naštětí to nijak chráněný není, takže jsou v jedný pixle s těma hnedejma a posolený... :-D
Tak nemusím ráno vstávat a tak jsem se dokopal k tomu jít s čelovkou zbírat slimáky po zahradě. A našel jsem pár černejch.
To už je asi deformace dnešní doby, že jsem hledal jestli to náhodou není chráněný. :-D
No řekněte - černej, bezdomovec... :-D Co si o tom má člověk myslet?
Naštětí to nijak chráněný není, takže jsou v jedný pixle s těma hnedejma a posolený... :-D
Po 11 měsících jsem našel magnet na uchycení prostředního pásu ke střeše 

-> moucan: Tak proto už tady takovou dobu ničím nepřispěl. Evidentně je zaneprázdněn podnikatelskou činností 

Já dnes našel tohle. Bukaj má nějaký podnikatelský impérium na Sokolovsku.

-> SO545:
Benzinol.. tak to pak jóóó..

-> Jozka 28.07.21 22:39:15: ZUK mal len v praci ako servisne vozidlo...spotrebu neriesil nanicom pracoval pre benzinol...
Ale na doma mal 12trosku... Jednu 1500 som mu zrepasoval na dochodok. To uz ale bolo tiez davno.
Ale na doma mal 12trosku... Jednu 1500 som mu zrepasoval na dochodok. To uz ale bolo tiez davno.
-> SO545 28.07.21 20:36:10: Tak to měl výhodnou konfiguraci.. A k polskému stroji ZUK bylo něco "do páru" v n.p. či JZD prakticky nezbytnost - ale modernějšího, neb ty vyběhlý mrchy, co se za odprodávaly veřejnosti, chlastaly fakt ukrutně.

-> King: Připomínaj Ti Košice kousek za Vysokou a jinak nic... :-D-> 11mAjA11: Neznám...
-> StepaNoFUN: já bych řek že to bude něco jako Lacer 

-> StepaNoFUN 28.07.21 20:38:43: A ja si furt rikal, kdyz jsem v nedeli trosku zakufroval pri cyklotreningu za Bydzovem, ci mi ty Kosice pripominaj :-)
-> Jarda: No v drogerii nekoupis. Je to pro samoobsuzny myci boxy...
-> StepaNoFUN 28.07.21 20:38:43: a reknes jakej? V praci pouzivam nejaky servosampon, ale zadnej zazrak...
Konecne jsem nasel autosampon, kterym jde umejt auto, aniz bych to musel drhnout jako debil. Jen wapka bez drhnuti, co nedala pena, tak zvladnul koncentrat z rozprasovace... V plný koncentraci to dává i asfalt... :-O
-> Jozka 27.07.21 22:50:03: Svokor mal za kamanca dodavku. Odkupenu cez bazar od JRD....a v pohode.
A presne taku istu mal aj sluzobnu...
A presne taku istu mal aj sluzobnu...

Dnes zcela náhodou něco k někdejší debatě zde - takže kdyby zas někdo razil zcestnou teorii, že za bolševníků nebylo možno vlastnit diesel náklaďák/bus: Karloušovo (majitel a pilot) RTO, cca půlka 80. let.
-> ondie 27.07.21 22:35:28: hele, kdyz tu vidim nekoho s respiratorem, tak mi prijde podezrelej a radeji se mu obloukem vyhybam :), nosi to tu tak jeden ze sta a dnes jsem teda videl celej zajezd chinanu :)))
-> King 27.07.21 22:28:19: Aha, k tomu jsem neco pred nejakou dobou zaznamenal, ale ted me to vubec k tomu nenapadlo, spis jsem myslel, ze jde o covida a jejich pristup k tomu.
-> King 27.07.21 22:28:19: Aha, k tomu jsem neco pred nejakou dobou zaznamenal, ale ted me to vubec k tomu nenapadlo, spis jsem myslel, ze jde o covida a jejich pristup k tomu.
-> Jarda: Tak já bych si skoro pomyslel to samé,ale Brusel s Českou televizí říkají,že je to tam strašně strašlivě hrozný a mělo by se s tím něco okamžitě dělat.. tak nevím ??