Od jednoho vrakovnika sem si do mondea sehnal ridicovu sedacku, s tim ze povidal jak vsechno funguje tak zacinam mit obavu jestli ten motorek vyskovyho ovladani bude opravdu fungovat. Plus mam roztrzeny operadlo
Kazdopadne sem prdelni sedak rozcalounil tak z prdele jak to vyhrejvani sedacky je tam delany a kable mi zustaly v ruce
-> Apple STS Chvojkovice-Brod: právě že libovky to nejsou a o sekci vraků nevím, o tom cabriu už jsme diskutovali, neshodli jsme se já tipoval staršího Saaba a nebo Renaulta 19.
-> Bukaj: ted si nejsem jisty, ale myslim ze mi chybi levy predni hrnec na svetlo e nejaky kozliky na predni napravu :) nebo to klidne i odkoupim, pokud budes mit navic.
-> ulicek 14.01.19 18:41:13: Nevím na co tohle je, ale MB má mezi blatníkama a kastlí trochu jinou vlnovku. Ale možná je to nějaká evoluce z dob stovek? Nebo na nějaký jiný tehdejší vehikl?
Jinak zájem by i byl, jen nevím, co na Rapida bych mohl nabídnout. Je něco konkrétního, co sháníš?
-> Pavel P..: to netvrdim, v dnesni dobe se da sehnat plno veci i v lepsi kvalite ;) ... ja jen, ze to nepotrebuji a je mi to k nicemu. Ale pokud to nekomu poslouzi, tak at :)
Taky bych řekl kilo, užovková je tvarově "na hřbetě" taková.. řekl bych "vychytanější".
. Vlastně celá rubová strana je přesněji vytvarovaná k zapadnutí do rámu, než tohle starší provedení.
-> ulicek: Není, leda podle rozměrů a ty v hlavě nemám. Ale spíš bych se podle těch "rolí" přikláněl ke starší variantě pro Škodu 100 (jako náhrada i pro 1000MB) a další ČS vozy ze sedmdesátých let. Užovkové sametky se prodávaly už nařezané na míru
-> kraska98: Dávání věcí na zadní plato pro parádu jde nějak mimo mně, ale co už. Původní lékárničku k autu tam mám jenom proto, protože tam už byla, spolu se slušivým kožíškem kterej skrývá slunkem nedotčený papír plato, a polštářem, kterej tam už taky byl.
-> ulicek: Přes nabíječku spíš ne, než jo. Potřeboval bys trafo, ze kterýho leze 24V střídavejch. Mám takovej dojem, že na 24V stejnosměrnejch to fungovat nebude.
Ty na 220V zapojíš normálně na jakoukoli flexošňůru a vrazíš do zásuvky. :-)