-> Tomaso435: Jenže jak jsem tak koukal, tak se někdo nasral a vyklopil jim tam do příkopa půl valníku ethernitovejch šablon (ve kterejch je tuším azbest)
A já sám včera táhl od cesty z lesa v ruce cca 1 km televizi, kterou tam někdo vyhodil. Rozeberu ji na měď, hliník, kov, plasty a do popelnice půjdou jen 4 hrsti bordelu :-D
-> Bukaj: Já jsem pro změnu včera koukal na strom tady za kanclem - taky jsem na něm viděl květy, ale pořád mám trochu pocit, jestli jsem neměl halušky...
-> sramot : Ona nějaká zahrádka (potažmo hagusy) musí bejt zapsaná v TP? Asi bych se měl informovat na úřadech a legalizovat svoje auto (který prošlo od této úpravy 3x STK), na který jsem hagusy (který jsou nedemontovatelnou součástí auta) doplnil a občas je i na montáž příčníků (někdy i "rakve") používám...
Našiel som túto záhradku dnes už O nej bola debata. Pasuje na 105 ku aj na 120 ku. Darujem ju za cenu poštovného. Jej veľkou výhodou je že nemusí byť zapísaná V TP
Až teď jste mi osvětlili, k čemu ten monokazeťák vlastně byl - předpokládal jsem, že to byla levná varianta magneťáku pro školní a průmyslové použití (kde není potřeba stereo záznam) a hle - ono datové zařízení. Tehdy mi ten nápis Data Recorder neevokoval nic "zvláštního"
Edit: ale i audio kazety to přehrávat umělo vcelku bezproblémově - jen holt Mono
-> Sejki: SP 210 se taky připojovala ke všemožným počítačům, ale většinou jen takovým, kde nebyl dedikovaný "kazetový interface"... tzn asi buď to PMD, nebo nějaký klon ZX Spectrum (didaktik gama či M a podobné).
-> Kuladmin: Jojo tak si to pamatuju presne v tom kazetaku byla nahore tiskarna... ale priznam se ze uz si vubec nepamatuju co jsem na tom hral za hry...
-> Sejki: Nebo PMD 85 to bylo taky často u těhle kazetáků k tomu byla v tomhle designu ta tiskárna taková jednoduchá krabička dokonce jsme měl i jeden model kde byla integrovaná do tohodle kazetáku!!! a nebo pak klasika Didaktik Gama nebo M to byly asi nejvíc rozšířené. Jó to byly časy. Si pamatuju u kámoše Joystick nešel - uprostřed hry vypadl tak sním řízl o stůl a zase makal :) zkuste to s dnešním matrošem :)