skoda.virt.cz
stránky o vozech Škoda 105-136, Rapid, Garde a jejich předchůdcích
Co jste dnes našli
-> Jozka: No ja to asi preventive odkazu do NTM nebo tak neco :-)) Pocitam ze vetsina manzelek je obeznamena stejnym zpusobem :-D
-> Bukaj: /-> dragon_cb_cz: Hoši, vy máte to zmáknutý..
-> jourin: Tak jeho manželka nevím, jak je nebo není obeznámená..
-> U-Geen: To by ještě byla celkem mírná varianta..

-> jourin: Tak jeho manželka nevím, jak je nebo není obeznámená..

-> U-Geen: To by ještě byla celkem mírná varianta..
-> dragon_cb_cz 30.12.14 00:20:10: Mně se právě taky líbily, uvažoval jsem, že si je lípnu do Å, ale uvidíme...

-> Bukaj: Prej digitální mistr.... každopádně kdybys v mojí pracovně tolik neslintal nad syslátama, tak bys si těch hodinek všimnul
Děda je vozil ve 120L, máma je pak asi vyhodila právě při vyklízení pozůstalosti... tak jsem musel sehnat jiné. A nové jsou nové 

-> dragon_cb_cz 30.12.14 00:15:47: K čemu Tobě - digitálnímu mistrovi budou analogový hodinky? 

-> Bukaj 30.12.14 00:15:50: To já pro změnu ženě dal instrukci aby se případně obrátila na tebe 

-> jourin 30.12.14 00:15:18: Můžu ho speciálně pro Tebe zvlhčit tim Velfobinem, co je hned vedle... 

-> Jozka 30.12.14 00:06:38: Jo, to je dobrá metoda - na některé krabice se zajímavým obsahem taky píšu orientační ceny, kdyby náhodou...

-> Bukaj 30.12.14 00:13:56: Jo, přesně ty myslím... začni přemýšlet za co je vyměníš 

-> Bukaj: Hele koupil bych jeden Clarin.. ale jen jestli neni vyschlej! :D :D
-> Jozka: no jenom aby ty dcery neobjevily ty veci driv, a neposlaly neboheho tatinka do psychiatricke lecebny :)
-> Jozka: Hele to je jeden z nejstarsich vtipu... Nebojim se smrti. Bojim se toho, ze az umru, tak manzelka proda vsechny dily za ceny ktere jsem ji rekl :-D
-> dragon_cb_cz 29.12.14 23:59:59: Kterou krabičku od hodinek máš na mysli? Jestli myslíš ty PRIMky, tak jsou nový (stejně, jako většina věcí - dobový rádia a doplňky...)
Třeba autokompresor, který v roce 89 stál 690 Kčs, nebo to luxusní Japonský rádio s kazeťákem - škoda, že má jen AM, kdyby mělo i FM, tak už nesháním hi-fi Teslu do Å

Třeba autokompresor, který v roce 89 stál 690 Kčs, nebo to luxusní Japonský rádio s kazeťákem - škoda, že má jen AM, kdyby mělo i FM, tak už nesháním hi-fi Teslu do Å

-> jourin 29.12.14 23:55:05: Mám tip - potkal jsem se s jedním pánem, kterej má slušnou zásobu komponent na před- a poválečný auta.. a dvě dcery
. Říkal, že zásoby alespoň štítkuje cenovkama, "aby to ty trdla pak nedaly do šrotu"..

-> Bukaj: dobrý,to rádio v modrý krabici napravo sme kdysi měli ve volze...a pak ve 120ce...a pak we wartburgu...a pak ve favoritu
nepamatuju si ho s čudlíkama,ale s desetníkem a podložkou už jo

-> jourin: Tohle fakt byla náhoda - nebejt tý vloupačky a toho, že do domu se zloději dostali přes garáž, kde místo auta byla v bednách pozůstalost a když jsem tam řešil to okno a přes ty bedny jsem lezl, tak se kamarádka zmínila, že to budou muset probrat a vyházet...
Předpokládám, že Tvůj nález nebyl náhodný

Předpokládám, že Tvůj nález nebyl náhodný

-> Bukaj: Ta krabička od hodinek je plná? Protože pokud jo...
-> Bukaj: Jo jo jsem spojenej s ulovkem :-) Jinak me teda desi az jednou moje dcera nekomu zavola at ji prijede pomoct vyklidit bordel po tatovi... :-)
-> Bukaj: Já chci taky takovou kamarádku.
-> jourin: 
-> Bukaj: Takže "vyjímka potvrzuje pravidlo" že "pro dobrotu na žebrotu"

-> Bukaj: Takže "vyjímka potvrzuje pravidlo" že "pro dobrotu na žebrotu"

-> jourin 29.12.14 18:25:50: Zajímavé
Jinak já dnes našel hromadu "užitečných" věcí:
(aneb vyplatí se pomáhat druhým - kamarádce jsem před měsícem řešil opravu okna a dveří po vloupání a domluvil se s ní, že až bude uklízet pozůstalost po tátovi, tak aby nic nevyhazovala, že si to přeberu - a dnes mi volala, že už to má připravené na odvoz, tak jsem se stavil
)
Mimo tohoto ještě dvě bedny docela zajímavého nářadí a další cajky

Jinak já dnes našel hromadu "užitečných" věcí:
(aneb vyplatí se pomáhat druhým - kamarádce jsem před měsícem řešil opravu okna a dveří po vloupání a domluvil se s ní, že až bude uklízet pozůstalost po tátovi, tak aby nic nevyhazovala, že si to přeberu - a dnes mi volala, že už to má připravené na odvoz, tak jsem se stavil

Mimo tohoto ještě dvě bedny docela zajímavého nářadí a další cajky

-> Jozka: Diky, uz jsem mu napsal mail :)
-> jourin: Nemám u sebe, musel jsem vygooglit (google books), zmínka je na straně 127..
-> Jozka: Aha, ja jsem to necetl :-) tak to mu zitra zavolam, bude mit radost.. muzes mi ofotit ten kus kde to pise? :-)
-> jourin: No jo vlastně.. takže jako bonus ještě vyvrácení jedné z mylných legend.. oni s těma rozlámanejma kroužkama "doklopýtali" ještě pěkně daleko..
E: Tak mi to nedalo a našel jsem, že si to pamatuju blbě - Tuček (žijící evidentně v omylu) píše: cestou do Osla začal zlobit motor a ve Švédsku museli vzdát.. v dalším vydání to bude muset o ten trajekt přepsat.. :-).
E: Tak mi to nedalo a našel jsem, že si to pamatuju blbě - Tuček (žijící evidentně v omylu) píše: cestou do Osla začal zlobit motor a ve Švédsku museli vzdát.. v dalším vydání to bude muset o ten trajekt přepsat.. :-).
Prej nestihli ušmudlat... se podívej, ta knížečka nalevo rozmáchaná, v té kartě napravo je škrtáno... to maj být dokumenty tohle?!
Ale ten krasopis v tom itíku a malovaný směrový tabule... to muselo dát kurva práce, to dýl malovali než jeli. 

-> jourin: Tak samozřejmě, že né já. Píšu vysvětlit pro ty blé, ne pro mě... 

-> Jozka: Ne ne si to precti kde je posledni razitko.. No ale do Monte bohuzel nedojeli :-)
-> jourin: Ne nepoužitelné - nepoužité
Oni tenkrát dojeli jen do toho Osla, tak to nestihli ušmudlat... Ale nález teda fakt neskutečnej..

-> dna69 - "zde je místo pro Vaši reklamu" :) : Tak kdyz jsi na foru tak numuzes byt uplne blbej, musis umet cist a psat! :-)) Tak si to poradne precti :-)
-> dna69 - "zde je místo pro Vaši reklamu" :) : část expozice do muzea 

-> jourin: A pro ty blbé... co to je? 

-> Jozka: Jak jako nepouzitelne? :-) To je prave pouzitelne uplne nejvic :-) Ve vitrince to bude vypadat paradne! :-) MB bohuzel :-)
-> jourin:
Skoro nepoužité bohužel..
Je součástí nálezu i příslušný embéčko ?

-> Dave - ten pátý: to samo jsem si taky říkal když jsem kliknul

-> frajer: Že já blbec kliknu na každou kravinu

-> castrol: prdel no sem jenom napsal do google vyhledavace tomaso435 a todle na me vybaflo!!

-> frajer:

-> Bukaj: tak pokud to leží venku tak ne... 

-> Pavel P..: A na to potřebuješ detektor, jo? 

Tak tradiční vánoční hledání pokladů..(když počasí dovolí) :-)
bohužel padla jen jedna olověná plomba, kus mosaznýho plechu a spodek od brokový 16ky.
a v křoví jedna značně unavená kárka....

bohužel padla jen jedna olověná plomba, kus mosaznýho plechu a spodek od brokový 16ky.
a v křoví jedna značně unavená kárka....

-> Stepan FUN: Jako dekoraci třeba Vojtíkovi, až jednou bude mít to "muzeum"... 

-> Jarda/felda: možno nejaké staré rocniky

-> Jarda/felda: na vrtání mimo elektriku se to používá stále :-D .. ale už sem koupil akuvrtačku

-> StepaNoFUN 25.12.14 16:13:32: na vrtání do dřeva se to stále používá 

Našel jsem historickou "vrtačku" :-D Nechce někdo do dílny jako dekoraci?
-> Tony Outland: na lekra sa to nehodí, tiež by som to vyhodil