no sak tieto veci sa tazko vysvetluju na nete, proste kazdy mame iny pristup k autam, ty si proste zazraty do compov a elektro (ludia co ta poznaju lepsie ze ti trcia elektronky z hlavy :)) a jak si dostal vodicak tak si objavil "vasen" pre svoje auto , ja som proste vyrastal na zavodnych autach (motorkach), uz od malicka som sedel v casopisoch a tak, vzdy ked som mohol jazdit tak som jazdil (bez vodicaku, TP a pod..:) no a moje auto jak som uz pisal kupil som si ju kvoli designu a dostupnosti, ale teda za ziadneho skodovkara sa nepovazujem, nemam ziadne vytetovane okridlene sipy alebo plagaty doma :))
a skodovky uplne vazne povazujem za shity (oproti rovnako starym zapadnym autam )
,ze ju nepredam som myslel naozaj, tych par Sk co by som dostal by mi urcite nepomohlo...jasne ze keby niekto dosiel ze da 150tis tak predam :)) ale to je nerealne...najviac mi ponukal znamy v lete 40 tis a to som povedal nie, mozno chyba (odvtedy som tuto sumu tam uz urcite dal :)))
takze tak...
skoda.virt.cz
stránky o vozech Škoda 105-136, Rapid, Garde a jejich předchůdcích
udržiavanie škodoviek pri smrti
10:00:09
27.04.2005
27.04.2005

chooki
08:53:59
27.04.2005
27.04.2005

Majkl
ja naprossto souhlasim s MImiNNEM
, presne jak pises, kdyz se podivam na svoje auto tak vidim tu praci a vechno okolo co to obanselo, na kazdym kousku auta... Jinak si myslim ze videt kousek vasne na aute jee dost zavadeejici, ja treba na minnove aute vidim vasne hodne, a urcite toho hodne pro skodovku udelal. a treba na aute ktery je cely ospojlerovany krasnej lak, polepy, super kola muzes taky videt kus vasne, dokud ti ten clovek nerekne ze to cely delala jedna firrma a on jim jen dal Xset tisic Korun 

22:29:49
26.04.2005
26.04.2005

minno
-> chooki: no a este jedna otazka na chookiho (na teba
): ako potom ty vnimas svoje auto, ked donho stale pchas prachy a napises "aj ked svoju skodovicu nepredam ani keby som nemal co zrat...", ja viem ze si to napisal s trochou humoru a nadsazky, len chcem povedat, ze sme vsetci na jednej lodi, vsetci sme skodovkari, lebo mame skodovky a pestujeme si ich. niekto ma nazory a vkus taky, iny zas onaky.

22:20:54
26.04.2005
26.04.2005

minno
-> chooki: oki, fajn :-) ale my dvaja sa aj tak nezhodneme, pretoze ja mam na skodovku iny pohlad a nazor ako ty a pisomnou formou sa o tom tazko debatuje.
akoze ja nie som taky zataty, ze skodovka a nic ine na veky vekov. napr. strasne sa mi paci aj stary fiat 127 alebo hocico ine a aj by som si ho kupil keby som uz nemal to co mam. a mozno si ho aj niekedy kupim a zrenovujem si ho.
skodovka ktoru mam je pre mna preto taka vzacna, lebo ju poznam od zaciatku, no ale auta ako take ma zacali fascinovat az nedavno a skodovka je konicek a auto, s ktorym mozem laborovat a zistovat a ucit sa nove veci ktore ma bavia.
no a ja viem, ze z mojich prispevkov to niekedy tak vypada ze skodofky total zeriem a bla bla bla, ale su to v podstate len teoreticke uvahy a proste keby som mal aj ine auto, tak by som ho mal rovnako rad. a skodovky ma nikajo extra neberu okrem toho, ze su to rovnake auta ako mam aj ja a preto sa o ne zaujimam. fakt to tazko popisat. no a k tomu, ze na mojom aute nevidis kusok vasne, nic co by ta rajcovalo atd. - to je len o pocitoch, ja ked vidim hocijake ine auto citim to iste, no ked sa pozriem sam na svoje tak na kazdom kusku vidim svoju pracu a o tom to je (otazka: ako by muselo vyzerat moje auto aby si na nom videl vasen majitela?).
a aby si si nemyslel, ze som nejaky magor, co mysli na skodovky 24 hod. denne a nic ine nepozna len skodovka, skodovka, skodovka tak ta musim upozornit, ze to tak nie je a moje auto vacsinou nevidim cely tyzden a mam aj inu pracu okrem auta. no ale ked som na skoda-webe, tak o com mam pisat, hadam len o skodovkach, nie?
akoze ja nie som taky zataty, ze skodovka a nic ine na veky vekov. napr. strasne sa mi paci aj stary fiat 127 alebo hocico ine a aj by som si ho kupil keby som uz nemal to co mam. a mozno si ho aj niekedy kupim a zrenovujem si ho.
skodovka ktoru mam je pre mna preto taka vzacna, lebo ju poznam od zaciatku, no ale auta ako take ma zacali fascinovat az nedavno a skodovka je konicek a auto, s ktorym mozem laborovat a zistovat a ucit sa nove veci ktore ma bavia.
no a ja viem, ze z mojich prispevkov to niekedy tak vypada ze skodofky total zeriem a bla bla bla, ale su to v podstate len teoreticke uvahy a proste keby som mal aj ine auto, tak by som ho mal rovnako rad. a skodovky ma nikajo extra neberu okrem toho, ze su to rovnake auta ako mam aj ja a preto sa o ne zaujimam. fakt to tazko popisat. no a k tomu, ze na mojom aute nevidis kusok vasne, nic co by ta rajcovalo atd. - to je len o pocitoch, ja ked vidim hocijake ine auto citim to iste, no ked sa pozriem sam na svoje tak na kazdom kusku vidim svoju pracu a o tom to je (otazka: ako by muselo vyzerat moje auto aby si na nom videl vasen majitela?).
a aby si si nemyslel, ze som nejaky magor, co mysli na skodovky 24 hod. denne a nic ine nepozna len skodovka, skodovka, skodovka tak ta musim upozornit, ze to tak nie je a moje auto vacsinou nevidim cely tyzden a mam aj inu pracu okrem auta. no ale ked som na skoda-webe, tak o com mam pisat, hadam len o skodovkach, nie?
21:41:48
26.04.2005
26.04.2005

chooki
mino, sak co sa hned urazas :) clovek povie nieco trochu silnejsie a uz hned...to uchyl som myslel tak trochu nadnesene, chlapi sak uz ste ma mohli poznat ze sa neserem (a obcas prehanam:)))
mino, musis uznat ze to tvoje jednanie a vecne teoretizovanie okolo skodoviek je dost silne kafe...
najviac sa mi pacia argumenty,ze "ja nemam skodu kvoli peniazom, ale rodicia mi ju dali..."
to je horsie este ako napisat ze som ju kupil kvoli prachom...ked ti ju daju rodicia, tak o com si rozhodol ty (nemyslim len mino ale vseobecne), preco mas potom skodu ??? z donutenia....
ja tu nexcem machrovat, ale skoda nie je moje prve auto, takisto prachy som mal na ovela lepsie...som si kupil skodu, lebo proste sa mi paci design 70tych rokov a z tych moznosti lepsich aut (KAdet C, Bmw 02, E21, cortina, taunus apod) som si vybral to najdostupnejsie...takze si myslim ze z moralneho hladiska si mozem hovorit ze som vacsi "skodovkar" ako hocikto z vas (co ste dostali, zdedili auto alebo ste si skodu kupili lebo proste na ine ste v tej dobe nemali)...a predsa nehovorim ze som fanatik do skodoviek, jak ju zerem a pod...ale pisem uprimne jak to myslim, ked budem mat dost prachov na toho napr. BMW 02 (dost myslim mat este aj na upravu+udrzbu, nie len kupit auto za50-60 tis) tak si ho kupim...aj ked svoju skodovicu nepredam ani keby som nemal co zrat...
na tebe mino ma zaraza proste to ze jak to moze niekto tak zrat...sak na tej tvojej skoduli tak jak vypada nie je kusok vasne, nic co by ma rajcovalo, proste nexapem...ale zas mi tu nezacni picovat ze som kokot lebo potom sa urazim zase ja :))) takze uz klud, myslim ze som vysvetlil svoj pohlad na skodovice a mina :))
mino, musis uznat ze to tvoje jednanie a vecne teoretizovanie okolo skodoviek je dost silne kafe...
najviac sa mi pacia argumenty,ze "ja nemam skodu kvoli peniazom, ale rodicia mi ju dali..."
to je horsie este ako napisat ze som ju kupil kvoli prachom...ked ti ju daju rodicia, tak o com si rozhodol ty (nemyslim len mino ale vseobecne), preco mas potom skodu ??? z donutenia....
ja tu nexcem machrovat, ale skoda nie je moje prve auto, takisto prachy som mal na ovela lepsie...som si kupil skodu, lebo proste sa mi paci design 70tych rokov a z tych moznosti lepsich aut (KAdet C, Bmw 02, E21, cortina, taunus apod) som si vybral to najdostupnejsie...takze si myslim ze z moralneho hladiska si mozem hovorit ze som vacsi "skodovkar" ako hocikto z vas (co ste dostali, zdedili auto alebo ste si skodu kupili lebo proste na ine ste v tej dobe nemali)...a predsa nehovorim ze som fanatik do skodoviek, jak ju zerem a pod...ale pisem uprimne jak to myslim, ked budem mat dost prachov na toho napr. BMW 02 (dost myslim mat este aj na upravu+udrzbu, nie len kupit auto za50-60 tis) tak si ho kupim...aj ked svoju skodovicu nepredam ani keby som nemal co zrat...
na tebe mino ma zaraza proste to ze jak to moze niekto tak zrat...sak na tej tvojej skoduli tak jak vypada nie je kusok vasne, nic co by ma rajcovalo, proste nexapem...ale zas mi tu nezacni picovat ze som kokot lebo potom sa urazim zase ja :))) takze uz klud, myslim ze som vysvetlil svoj pohlad na skodovice a mina :))
19:59:59
26.04.2005
26.04.2005

sep
-> K!RR!: :naloz dozadu do kufru pul kravy a uvidis hned.....
19:59:57
26.04.2005
26.04.2005

Milos
-> minno: to by si raz mal spravit nex uz vidis ze trosku to tak ide do clnu, no a potom uz tie pruziny budes xcet uvidis
a zase neni to az taka investicia ? nie, a co jak sa vyvinie v buducnosti, nex je co je skodofku si snad nexas, co

19:55:29
26.04.2005
26.04.2005

kirri
hele tak mě napadá, múže mít favorit taky motorovej člun?

19:54:01
26.04.2005
26.04.2005

minno
-> Milos: ale ironia je, ze ja to nikdy nefotim s autom nastavenym na "opticku rovinu"
no a pruziny zatial nejdem menit, mozno niekedy v buducnosti, nebranim sa tomu, ved uvidim ako sa to bude s tym autom este vyvijat, naco rozmyslat dopredu

19:48:23
26.04.2005
26.04.2005

Milos
-> minno: ja to neprirovnavam vsetko so spodkom prehliadaca, to iba tu tvoju fotku, ale ty tusim vsetky fotis na nerovnom povrxu, aby si nemal motorak
jasne ked das jedno zadne koleso do jamy predne sa zapre o kopcek a hopla uz je predok opticky znizeny, sak ked nexces aby to tak vyzeralo tak si kup ORIGINAL nizke pruziny a bude to original znizene

19:27:26
26.04.2005
26.04.2005

minno
-> chooki 26.04.05 15:22:54: ta tvoja podla teba vyzera lepsie ako ta moja "nic-moc", len preto ze sa "trtkas" stale dookola so znizovanim a inac je to zvonku seriovka? aha prepac este menej ako seriovka, lebo nemas ani zadne klucky.

19:19:26
26.04.2005
26.04.2005

minno
1. nie som minmo...
2. moje reci su niekedy ozaj prilis "blabla", beriem vsetko moc detailne, uznavam
3. skodovku nemam preto ze je lacna a je to moje prve auto, ale ze ju mame 17 rokov a mam ju rad, mimo ineho aj vdaka tej praci, co som s nou uz mal.
4. nech si ma kazdy auto take ake chce, je mi to fuk, ale zauvazovat si preto snad mozem, nie?
5. milos->ked chces brat vysku predku/zadku auta podla fotky ktoru si prirovnas k okraju v prehliadaci tak to mas blbe...neviem ako ty ale ja auto nefotievam uplne rovnobezne presne s vozovkou

2. moje reci su niekedy ozaj prilis "blabla", beriem vsetko moc detailne, uznavam
3. skodovku nemam preto ze je lacna a je to moje prve auto, ale ze ju mame 17 rokov a mam ju rad, mimo ineho aj vdaka tej praci, co som s nou uz mal.
4. nech si ma kazdy auto take ake chce, je mi to fuk, ale zauvazovat si preto snad mozem, nie?
5. milos->ked chces brat vysku predku/zadku auta podla fotky ktoru si prirovnas k okraju v prehliadaci tak to mas blbe...neviem ako ty ale ja auto nefotievam uplne rovnobezne presne s vozovkou

19:13:38
26.04.2005
26.04.2005

kirri
-> chooki: s minnem taky moc nesouhlasím, ale tohle si možná opravdu trochu přehnal

19:10:14
26.04.2005
26.04.2005

minno
-> chooki: ty si koko*, si ma fakt urazil.
16:55:50
26.04.2005
26.04.2005

5ko
chooki mozno aj ja som uchyl ale napriklad ja mam svoju skodovku len preto ze som s nou vyrastal a bolo mi velmi luto spravit s nej traktor, u mna to nema s peniazmi nic spolocne
skodovka pre mna uz ani vlastne nieje auto na jazdenie, je to moj konicek
na bezne jazdenie bude ine auticko...

16:42:10
26.04.2005
26.04.2005

Labros
-> chooki: Ano škodovka je dobrá jako první auto. Větší cenu má jen pro opravdové fandy jako Tuner, U-geen apod. anebo Minno, pro kterýho má historickou cenu. Většina ostatních lidí se na ní aspoň naučí jezdit autem, zjistí základní rozdíly mezi dobrým a špatným autem, naučí se poznat kdy něco není na autě v pořádku, něco na autě udělat, trochu i něco ze strojařiny, a naučí se poznat dobře udělanou řemeslnou práci.
15:24:50
26.04.2005
26.04.2005

heky
minmo, je pravda, ze tvoje auto je z tech, co jsou zde na webu, jako jediny pekny, a tak trochu chapu tvoji otazku, jak to, ze ostatni skodovky vypadaji tak, jak vypadaji.
Nase rodina ma 105ku uz 19 let a 19 let auto stoji venku a 19 let jezdi. Je to videt, s tim nic neudelas, lak vysisovany, tam, kde byl odreny opravovany, plasty zsedle, pruziny unavene, atd. Proc s tim neco nedelam? Abych se priblizil ke stavu ,,jako kdyz vyjede z fabriky", stalo by me to jiste pres 50 000 kc. No a co z toho budu mit? Bude to zas jenom 105ka, bude mit tytez jizdni vlastnosti, jen se budu v noci budit strachy, jestli mi ji nekdo neobjede petikorunou nebo rovnou celou neslohne. Sam vidis, ze to nema smysl.
Pokud bych ji chtel jako veterana, budu hledat auto v puvodnim super stavu, pac kazda oprava vcetne noveho laku atd. snizuje historickou hodnotu. S necim takovym bych pak ale vyrazel jen v lete za slunicka.
Nase rodina ma 105ku uz 19 let a 19 let auto stoji venku a 19 let jezdi. Je to videt, s tim nic neudelas, lak vysisovany, tam, kde byl odreny opravovany, plasty zsedle, pruziny unavene, atd. Proc s tim neco nedelam? Abych se priblizil ke stavu ,,jako kdyz vyjede z fabriky", stalo by me to jiste pres 50 000 kc. No a co z toho budu mit? Bude to zas jenom 105ka, bude mit tytez jizdni vlastnosti, jen se budu v noci budit strachy, jestli mi ji nekdo neobjede petikorunou nebo rovnou celou neslohne. Sam vidis, ze to nema smysl.
Pokud bych ji chtel jako veterana, budu hledat auto v puvodnim super stavu, pac kazda oprava vcetne noveho laku atd. snizuje historickou hodnotu. S necim takovym bych pak ale vyrazel jen v lete za slunicka.
15:22:54
26.04.2005
26.04.2005

chooki
LAbros, samozrejme som si robil srandu...
Co sa tyka mina a tych jeho reci...uplne vazne si myslim ze mino je uchyl co nema obdobu...takto sa trtkat s autom, ktore stale vypada nic moc...
napriklad pre mna osobne skoda nic neznamena a ruku na srdce, vsetci tu na webe maju skodu preto, lebo je lacna... jasne ze nie uz teraz, ked je upravena, ale pred tym nez ju zacali upravovat tak ju mali hlavne z financnych dovodov.
co sa tyka tych ostatnych zadrbanych a rozdrbanych skodoviek na cestach, tak prave som si teraz vsimal skodule u nas v bratislave, a musim povedat ze 90 percent z nich su celkom pekne, slusny lak, folie, interier pekny, myslim z tych co jazdia, nie tie co postavaju po parkoviskach (tych je uz dost malo, koncia na vrakacoch)...
ale mozno niekoho urazim, dojebane auta a motorky maju ludia na dedinach a vobec to nesuvisi s tym ze je to skoda alebo nejake ine auto...mozno je to primitivizmom ludi, mozno tym ze sedia stale v krcme neviem...
proste kade chodim tam si vsimam auta motorky a v mestach jazdia vacsinou pekne auta, ale v mesteckach a dedinach proste vacsinou vraky, spinave, natierane, dotrhany interier a tak... jak spominal mino.
Takisto sa musime zmierit s tym ze skodovecky pomaly vymieraju, na jednej strane mi to vyhovuje, lebo uz by som chcel mat auto s nadychom trochu "nevsednosti" ale zase ked je ich vela tak ND nie su problem...
Co sa tyka mina a tych jeho reci...uplne vazne si myslim ze mino je uchyl co nema obdobu...takto sa trtkat s autom, ktore stale vypada nic moc...
napriklad pre mna osobne skoda nic neznamena a ruku na srdce, vsetci tu na webe maju skodu preto, lebo je lacna... jasne ze nie uz teraz, ked je upravena, ale pred tym nez ju zacali upravovat tak ju mali hlavne z financnych dovodov.
co sa tyka tych ostatnych zadrbanych a rozdrbanych skodoviek na cestach, tak prave som si teraz vsimal skodule u nas v bratislave, a musim povedat ze 90 percent z nich su celkom pekne, slusny lak, folie, interier pekny, myslim z tych co jazdia, nie tie co postavaju po parkoviskach (tych je uz dost malo, koncia na vrakacoch)...
ale mozno niekoho urazim, dojebane auta a motorky maju ludia na dedinach a vobec to nesuvisi s tym ze je to skoda alebo nejake ine auto...mozno je to primitivizmom ludi, mozno tym ze sedia stale v krcme neviem...
proste kade chodim tam si vsimam auta motorky a v mestach jazdia vacsinou pekne auta, ale v mesteckach a dedinach proste vacsinou vraky, spinave, natierane, dotrhany interier a tak... jak spominal mino.
Takisto sa musime zmierit s tym ze skodovecky pomaly vymieraju, na jednej strane mi to vyhovuje, lebo uz by som chcel mat auto s nadychom trochu "nevsednosti" ale zase ked je ich vela tak ND nie su problem...
13:56:41
26.04.2005
26.04.2005

heky
minmo, je pravda, ze tvoje auto je z tech, co jsou zde na webu, jako jediny pekny, a tak trochu chapu tvoji otazku, jak to, ze ostatni skodovky vypadaji tak, jak vypadaji.
13:38:27
26.04.2005
26.04.2005

chooki
Labrosi, to je taka fotka, ze to vypada tak blbo, to bolo rano za vychodu slnka fotene, tak luc svetla dopadal presne z boku auta...vypada tak vysoko...inac rozmery pneu mam pisane na mojom aute, tak si tam klikni...:))
Milos, kua vecne tocite o nejakej chate, a ja stale neviem ze co...:))
Milos, kua vecne tocite o nejakej chate, a ja stale neviem ze co...:))
11:54:45
26.04.2005
26.04.2005

Milos
chooki to ma strasne vysoko vzadu, ale muzeme ti pomoct, prijet na xatu, se ti naskladme do auti, a bude proklate nizko, nebudes zabudnut

10:20:07
26.04.2005
26.04.2005

Labros
Chooki, tys to snížil gumama výška 45! Nebo snad ne?
10:02:48
26.04.2005
26.04.2005

chooki
kua mino, milos, ja to mam taky vysoky, muzete mi pomoct ? dik :))
10:01:13
26.04.2005
26.04.2005

chooki
vsetci ste pupusi...tak to ma byt :))
09:52:28
26.04.2005
26.04.2005

Labros
No tak se Slováci dohodněte, jak to je 

09:42:50
26.04.2005
26.04.2005

chooki
-> Milos: no si tomu dal :
"vcetci ste vajca"....:))
"vcetci ste vajca"....:))
09:37:35
26.04.2005
26.04.2005

Milos
-> kuko: tak ty si to teraz povedal tiez ze je vysoke , a nemaj ma za blba, ja viem ze vykroj je ..., ale ja som hovoril jak auto stoji, takze..
ale nexajme to tak, ja som asi iba taky detailista jak ty minno
, daj si fotku teda kolesa na nej zarovno spodneho okraju prehliadaca a ..
ne serem na to, ale mohol by si to znizit, vies jak by to prospelo k jazdnym vlastnostiam
vela zdaru
-> sep: pane rika se, vcetci ste vajca, musim ta naucit po nasom
tusim
ale nexajme to tak, ja som asi iba taky detailista jak ty minno

ne serem na to, ale mohol by si to znizit, vies jak by to prospelo k jazdnym vlastnostiam

-> sep: pane rika se, vcetci ste vajca, musim ta naucit po nasom

19:10:25
25.04.2005
25.04.2005

sep
-> kuko: -> minno: -> Milos: :všetkých ste vajco

18:38:57
25.04.2005
25.04.2005

kuko
-> minno:
minno ma pravdu, ten vykroj cele auto opticky zvysuje (aj keby uz bez neho nebolo vysoke
)
minno ma pravdu, ten vykroj cele auto opticky zvysuje (aj keby uz bez neho nebolo vysoke

18:34:55
25.04.2005
25.04.2005

minno
-> Milos: este si asi nezistil, ze predne emkove blatniky maju oproti zadnym vykroj ako svina a aj ked bude auto uplne v rovine bude vyzerat predog vyssie

18:31:51
25.04.2005
25.04.2005

Milos
-> minno: ne to nie ale je vidiet ze predne koleso je vyssie ako zadne
ked xces aby to tak vyzeralo tak to tak vyzera, asi tak
ale teraz vazne fakt sa pozri na tu fotku lespie a je to ako hovorim, a samo ze nic v zlom

ale teraz vazne fakt sa pozri na tu fotku lespie a je to ako hovorim, a samo ze nic v zlom

18:21:03
25.04.2005
25.04.2005

minno
-> Milos: kua ty musis stale vyryvat tebe to neda spat asi alebo co, a just ti tu dam fotku na ktorej mi auto vyzera najrovnejsie
asi ti roztrhne hlavu alebo prinajlepsom ma budes upodozrievat ze mam v kufri vrece piesku, vsak

18:09:45
25.04.2005
25.04.2005

Milos
-> minno: ocuj mlady, to je sice pravda lae ked to fotis dole kopcom a na trave tak sa ti to bude stale tvarit akoze to neni motorak, odfot to na betone

18:08:17
25.04.2005
25.04.2005

minno
-> Milos: pocuj mlady, neryp
total motorak znamena zadne kolesa utopene v podbehoch a vpredu medzera 30 cisel
ja mam malinko vyssie predok ako zadok, keby som mal vpredu uzovkove blatniky tak na pohlad je auto v rovine :-) (skoda.stable.cz/cz/index.
php?id=4&i...

17:58:56
25.04.2005
25.04.2005

Milos
-> minno: ocuj , to co si napisal ze ze stretavas total motorak, jako xces povedat ze ty mas predok nizsie ako zadok ?

17:06:58
25.04.2005
25.04.2005

minno
dnes som bol s kolegom u jedneho chlapika robit internet a tomu bolo uplne jedno, kde mu navrtame dieru, kde mu co zaspinime atd. kolegovi este aj nechtiac usla jedna z dvoch dier co vrtal na uchytenie zariadenia, tym padom bolo zariadenie na stene krivo, a aj to mu bolo jedno (nakoniec sme mu to ale z vlastnej iniciativy aj tak napravili)... no a pri nom som si spomenul na toto forum... ze napr. keby mal aj tu skodovku alebo cokolvek ine tak by na to je*al... a to som vlastne tym prvym prispevkom chcel zdoraznit :-)
btw. tiez som za to, aby srot z nasich ciest zmizol a nerobil nam hanbu :-)
btw. tiez som za to, aby srot z nasich ciest zmizol a nerobil nam hanbu :-)
16:33:50
25.04.2005
25.04.2005

manijak
Tak abych přizpěl taky trošku do kotlíku, tak souhlasím s tím, že je hafo škodovek co už na silnicích nemaj co dělat... A taky jsem šťastný že ta moje do této kategorie nepatří...
16:27:29
25.04.2005
25.04.2005

Labros
myslíte? jde o to kolik té údržby jste už dělali... jednak to často zabere mnohem víc času, než má člověk s rodinou, jednak je efektivnější koupit si auto, které nepotřebuje tolik opravovat.
16:25:05
25.04.2005
25.04.2005

kuko
-> Nojmis:
ja si myslim ze ked budem mat deti, tak ich urcite nebudem vozit v napoli rozpadnutom nebezpecnom aute, zase clovek by si ten cas na udrzbu urcite nasiel
ja si myslim ze ked budem mat deti, tak ich urcite nebudem vozit v napoli rozpadnutom nebezpecnom aute, zase clovek by si ten cas na udrzbu urcite nasiel
16:03:04
25.04.2005
25.04.2005

Majkl
ja minna plne chapu, a citim to taky tak. a nadruhou stranu chapu kluky od nas co sbiraj po ulicich stary vraky a srotujou je, alespon ty nase skodovky budou vzacnejsi
-> Nojmis: nani to pravda.. pokud je to opravdouvej konicek tak si ho udrzis a ver tomu ze si ten vikend najdes aby sis ho treba jen vylestil a sem tam si koupil nejakou pi*ovinku... to je muj nazor, pokud mas k autu opravdu nejaky vztah

-> Nojmis: nani to pravda.. pokud je to opravdouvej konicek tak si ho udrzis a ver tomu ze si ten vikend najdes aby sis ho treba jen vylestil a sem tam si koupil nejakou pi*ovinku... to je muj nazor, pokud mas k autu opravdu nejaky vztah

15:38:13
25.04.2005
25.04.2005

Labros
sorry, stereo 

15:35:12
25.04.2005
25.04.2005

Nojmis
sorry az osloveni minno
15:34:27
25.04.2005
25.04.2005

Nojmis
jj monno je ted v nejlepsich letech svyho zivota tak mu to neberte, ostatne jako spousta lidi tady kolem. bytecek u rodicu, zadny trvaly zavazky (mozna, nevim), vetsina penez z platu jde do kapsy, a je to. Pak klidne muzete basnit o tom jaka je skodovka uzasna a jak vam vadi ze ostatni na to serou. Jenze.... treba ty ostatni cekaji nebo maji deti, chystaji bydleni pousteji se do stavby baraku, nebo se alespon chteji odstehovat od rodicu atd atd. pak si teprve uvedomis ze casu je sakra malo, a netvrd ze zadny nemas
Pak ti to auto opravdu prijde jako spotrebni vec a nez aby jsi cely odpoledne nebo vikend stravil u auta, protoze tamhle na tech dverich uz zacina flicek, tak to radsi ten cas a penize nacpes do jinych veci. Ono se objevi casem nejaky splaceni, hypoteky a pak te i ta nejmilovanejsi skodovka bude ukradena, jasne budes na ni vzpominat ale proste uz te nenapadne vymislet prkotiny jako osvetleni kufru, motoru, promazani uz tak dost mastnych dveri.Proste budou mnohem dulezitejsi veci nez to auto, ale jasne pokud takovyhle starosti mit nechces pak tvuj uvodni prispevek chapu. Ale vsechno jednou skonci.

15:14:19
25.04.2005
25.04.2005

Labros
Já bych byl rád, kdyby dejme tomu 50% v současnosti zaregistrovanejch škodovek 105-130 skončilo ve šrotu. Akorát zabírají místo na parkování. Na vesnicích stojí mraky šrotovek, který už evidentně nikdy nevyjedou. Prej snad existujou firmy, který zadarmo přijedou a odvezou auto do šrotu.
15:04:17
25.04.2005
25.04.2005

lipnicak
udrzovani skodovek je opravdu slozita vec.Pokud je ceho se jeste chytit a nejak to jeste drzi,tak se to da jeste opravovat. Skonci ale zivotnost a musi jit do srotu.Je to smutny ale je to tak. Co se tyka pilotu co na udrzbu prdi, tak sou to v nekterych pripadech extremy. Poslu foto cim se da jezdit. Auto musi byt schopne bezpecneho provozu. Lepeniny typu IPA + KITT CAR bych zapalil na miste.
11:05:16
24.04.2005
24.04.2005

kirri
-> lubosgls: no já sem celkem zvědavej:) (nemyslím to špatně)
09:16:20
24.04.2005
24.04.2005

lubosgls
-> Rabbit: co se tyce mho auta, tak tu bylo ted je komplet rozdelany a na spalkach takze nejni co ukazovat az prijde ten spravnej cas tak se pochlubim neboj .))))))
23:22:46
23.04.2005
23.04.2005

Rabbit
minno:
Myslim, že ses dost seknul. Když se ten člověk chce o to auto starat, tak je mu jedno, že je třeba čtvrtej majitel (jen příklad). Důkazy najdeš na tomdle webu. Samozřejmě nemluvim o škůdkách na ježdění do lesa nebo na pole. Na druhou stranu sou lidi co se o ní nestaraj ikdyž jí kupovali novou z fabryky. Viz třeba muj otec. Staral se o ní tak prvních 10 - 15 let. Když začala rezavět tak si asi řikal: "No co dokud jezdí, tak jezdí. Pak jí pustim ze skály" (trochu přehnaný). Ty lidi už do tohu nechtěj investovat čas ani peníze. Rači si koupěj nový (nebo novější) a tajtrdlíkujou kolem novýho. Tak to je, a neuděláš s tim nic!!!!!! Jak už tu zaznělo: "Jen my sme banda nadšenců (šílenců???), který na škodovku nedaj dopustit".
Myslim, že ses dost seknul. Když se ten člověk chce o to auto starat, tak je mu jedno, že je třeba čtvrtej majitel (jen příklad). Důkazy najdeš na tomdle webu. Samozřejmě nemluvim o škůdkách na ježdění do lesa nebo na pole. Na druhou stranu sou lidi co se o ní nestaraj ikdyž jí kupovali novou z fabryky. Viz třeba muj otec. Staral se o ní tak prvních 10 - 15 let. Když začala rezavět tak si asi řikal: "No co dokud jezdí, tak jezdí. Pak jí pustim ze skály" (trochu přehnaný). Ty lidi už do tohu nechtěj investovat čas ani peníze. Rači si koupěj nový (nebo novější) a tajtrdlíkujou kolem novýho. Tak to je, a neuděláš s tim nic!!!!!! Jak už tu zaznělo: "Jen my sme banda nadšenců (šílenců???), který na škodovku nedaj dopustit".
17:44:23
23.04.2005
23.04.2005

minno
-> K!RR!: áno je to tak ako píšeš. to prirovnanie k človeku bolo len obrazné. nemusíš sa hneď rozčuľovať. fórum je na to, aby sa debatilo, tak prečo nedebatovať o tomto?
jasné že o škodovky ktoré sa pohadzujú z ruky do ruky a mali už x majiteľov sa nik nebude starať, mňa len "štve" (v podstate len tak rozmýšľam) že sa o ne nestarajú aní tí, čo ich majú už dlho a ešte ich istý čas chcú mať. auto je predsa len osobná vec a ošarpané auto alebo čokoľvek iné môžu mať len "gadžovia", ktorým je všetko šuma-fuk. myslím si totiž, že dobrou vlastnosťou ľudí je aj to, že im záleží aj na niečom inom ako na sebe a peniazoch. Howk.
jasné že o škodovky ktoré sa pohadzujú z ruky do ruky a mali už x majiteľov sa nik nebude starať, mňa len "štve" (v podstate len tak rozmýšľam) že sa o ne nestarajú aní tí, čo ich majú už dlho a ešte ich istý čas chcú mať. auto je predsa len osobná vec a ošarpané auto alebo čokoľvek iné môžu mať len "gadžovia", ktorým je všetko šuma-fuk. myslím si totiž, že dobrou vlastnosťou ľudí je aj to, že im záleží aj na niečom inom ako na sebe a peniazoch. Howk.
16:44:01
23.04.2005
23.04.2005

kirri
-> minno: hovno se neříká, co to tu přirovnáváš k člověku, si mimoň, víš auto je jen věc a to že my k autu cítíme něco víc, to je naše věc, ale pořád je auto neživá hmota plná neživejch věcí, teda když ho má někdo plesnivý, dá se o tom polemizovat.
Uvedom si konecne ze skodovky vetsina lidi bere jako plechovku a taky se k nim tak chova, si vyjimka a proste chces aby jezdili jen pekny skudky a dal bych se jen opakoval, takze do tohoto tematu uz neprispivam
Uvedom si konecne ze skodovky vetsina lidi bere jako plechovku a taky se k nim tak chova, si vyjimka a proste chces aby jezdili jen pekny skudky a dal bych se jen opakoval, takze do tohoto tematu uz neprispivam