udržiavanie škodoviek pri smrti

prohledat
71 příspěvků (zobrazeno 51 až 71) od 22.04.2005 do 27.04.2005, založil/a minno
řadit dle data
11:06:54
23.04.2005
Rabbit
lubosgls
Nějakej vtipnej, na to že tu svoje auto rači neukazuješ. Ale to nic.
09:29:34
23.04.2005
lubosgls
to je dobra prdel tohle tema .)) starejch skodocek je porad vsude moc je to potreba jeste zredukovat, co se tyce druhejch to uz je me davno fuk
-> K!RR!: ty se tak nerozciluj nejni to zdrav .))

-> Rabbit: me kdyby nekdo nebo nekde odrel auto tak budu pekne nasranej a urcite to nebudu placat stetcem, tak tobe je myslim jedno jestli naplacas kotouce nebo kastli .))
09:03:09
23.04.2005
minno
-> 5ko: presne tak to myslim.
23:42:11
22.04.2005
5ko
tak ako mino vravy, este pochopim ked z zo zhnitej rozbitej skodovky vystupi hnusny spinavy cigan ale normalny clovek ked ma taku skodovku to je ako keby chodil v spinavych roztrhanych satach ako homlesak
23:07:15
22.04.2005
minno
-> K!RR!: ale hovno. ty ako vždy vôbec nechápeš ako to ja myslím.
prirovnám k človeku - to keď už má niekto 70 rokov, má chodiť otrhaný a nedbať o seba len preto že je už starý a bolo by ho už dobré "nahradiť" mladším človekom? to je presne to isté. je to to isté ako vysávať si domácnosť, udržovať čistotu a nežiť v chlieve.
23:01:20
22.04.2005
Rabbit
K!RR!:
Nevim jestli byli škodovky populární, ale asi hlavně nebylo moc z čeho vybírat 1 . Asi patřim do tý skupiny mlaďochů se škůdkou, ale nedal bych jí. Kámošové maj Fordy, Opely, VW, atd. ale púořád se klepou kde jim to kdo obejde s pětikorunou. Já si řikám, že mě nějakej škrábanec nerozhodí!!!!!! Vemu plechovku s byrvou, přetřu a po ptákách 2 . Jinak to minno fakt asi moc prožívá, ale to je každýho věc.
20:24:41
22.04.2005
kirri
-> minno: a kdyby to nebylo v rozporu s pravidly tak tu napíšu

ŽE ŘEŠÍŠ PI*OVINY a za * so dosať Č
20:18:19
22.04.2005
kirri
-> mimoň: jasně a ty si myslíš, že ty lidi maj pomyšlení - joo dneska si koupím barvu ve spreji a půjdu tam stříknout to zakitovaný místo, koupím šroubky a půjdu přidělat zástěrky aby to vylapadlo jako nový, hm asi ne, já nevím asi žiješ v jiný době než všeci okolo tebe, typoval bych to tak na rok 88, kdy škodovky byly celkem populární51
se prostě jedonu provždy smiř s tím, že si škodovku dneska nekoupí jeden rozumnej člověk aby na ní něco opravil a vypadala jako za mlada, leda tak jako vozítko do práce na nákupy a podobně a nebo nějakej mladej jedinec, kterej má teplý papíry a chce za málo peněz hodně muziky, sou vyjímky, jasně ale těch je prachbídně málo!!!!! už to pochopíš? a nebo když tak radíš, tak ty auta okolo oprav, voni by ti mjitelé poděkovali, to asi určitě mimoni51
20:07:37
22.04.2005
minno
ja to vôbec neprežívam tak ako to vypadá. je rozdiel keď si niekto kúpi škodovku za tisícovku a sere na ňu lebo vie že ju bude mať dva mesiace. ale poznám aj ľudí čo majú škodovku už pár rokov a je*ú na to, buch sem-buch tam a je im to fuk! a to ma štve.
čo sa týka starých "zahraničných" áut, tie sú síce tiež častokrát hrdzavé, viacfarebné a pod. ale len málokedy na pohľad tak obúchané, dohukané a zničené ako škodovky. ja by som sa všeobecne k všetkým veciam takto stavať nemohol.
preboha veď za pár korún sa dá na mnohých škodovkách toho zlepšiť veľa - aby to vyzeralo aspoň ako auto. Kúpim farbu za pár kačiek a natriem ráfky, pripevním poloodpadnuté zásterky atď. - no nebude to auto vyzerať o kus lepšie?
Jeden kolega (neškodovkár) mi raz vravel na túto tému toto: preboha keď už má človek škodovku nech si ju aspoň trochu udržuje, veď nič staré lacnejšie na údržbu neexistuje a ani to nie sú tí ľuďia schopní.
19:35:35
22.04.2005
kirri
-> kuko: teď si mě rozesmál3
19:33:34
22.04.2005
kuko
-> K!RR!:
aha, aky pekny cerveny, 10b1
19:30:18
22.04.2005
kirri
-> kuko: otevři si mojí ID kartu a kuokni se na link a uvidíš, škodovku mám a sem rád, ale takhle to neprožívám!!!!
19:27:22
22.04.2005
kuko
-> K!RR!:
kokso, taky velky skodovkar a ani auto tu nema51
19:23:55
22.04.2005
kirri
hoši nebuďme zabrždění jedinci a přiznejme si to, přece se tu nerozbulíme nad tím, že na naších cestách jezděj vraky škodovek a že já jedinej mám tu jedinou a pravou nejhezčí škodovku, to byste mě rozesmáli3

buďme nad věcí
19:20:53
22.04.2005
kirri
nevím no, jak vás - nás maj brát vážně, držíme si doma auto starý cca 20 let, který má všechno možný, podložky, motor z fáva, prostě vše co to auto mít nemá, pa kse divte, že vás nemaj rádi policajti a že všechny hážou do jednoho pytle, není to tak dávno co tu někdo sháněl neoznačený nálepky na STK a EM, to je pěkná pakárna, pokutu a pěkně vysokou!, trest smrti:), ale to neplatí jen o tomto autě, aj starých zahraničních je to to samí a škodovka je nejlevnější, mi sme taky měli (děda) 2 na pole a co prostě se jezdilo brzdilo jedno kolo, jelo to na 3 válce, řadila 1, 2 , 4 ajela é víc jak 60 lil se tam technickej + nějaký ty sra*ky a dycky naskočila, pokuď se támlhe o to nějakej jarin z vesnice stará a má to jako z tuzexu tak to je ale vyjímka!

Už vidím jak na srazu prosazujete heslo: se škodovkou navždy!3
19:15:59
22.04.2005
kuko
-> minno:
nikto z mojich znamich (rodina, spoluziaci, priatelia) mi nikdy nepovedali, ze ake mam pekne auto, mozem to lestit a starat sa o to - nikto si nevsimne rozdiel, vsetci hovoria ze skodovka neni auto, ze som blazon, ze to vsetko je zbytocne...
ale akonahle by som tam jeb..l kridlo a predny spoiler, uz by sa o mne hovorilo10
19:13:03
22.04.2005
sep
-> 5ko: :a proč by někdo měl brát škodovkáře vážně?Na starý rezavý vraky,který mají virtuální technickou, lepí monstrplasty,první o co se starají je motor z fáva,na cestách vedou žabomyší války s favority,každý druhý je konstruktér amatér který to ví nejlíp,ve fabrice jsou blbci......
19:01:21
22.04.2005
5ko
presne kvoli tomu nas nikdy nikto nebude brat vazne, treba na to kaslat a zit nas skodafanusikovsky zivot 4 treba robit viac skodovackych zrazov a tam nam bude hej 5
19:01:11
22.04.2005
kirri
člověk kterej si koupí škodovku na ježdění do práce, si neláme hlavu tím, když to vodře, bouchne, aby mu namýchali přesně odstín jeho barvy a aby byly dveře a kapota co nejrovnější, prostě odře to a špína to stejně zakryje co? Přes technickou projde vždycky ,i s áčkama a s motorovým člunem, úplně běžně. Najdou se jedinci jako ty co to berou smrtelně vážně, jak psal Sep, je rok 2005 a škodovky už sou dávno zrezlí skrz naskrz, to samí se dá napsat o jakýmkoli jiným zahraničním autě stejně starém, proč to ty lidi neopečovávají? protože to je jen auto a jezdí se s ním a co se rozbije opravěj sami, trochu nerovností, jinej lak, hlavně že to jezzdí, odveze to vlek, odtáhne další auto, moc to prožíváš, je rok 2005 ne 1985!
18:55:09
22.04.2005
sep
-> minno: :slušné elegie tu vedeš.....a co by jsi asi tak čekal?je rok 2005,nejmladší škodovce je 15 let,myslíš že by bylo normální kdyby všichni lítali kolem starých aut?Cpali peníze do vraků který dosluhují?Proč?To auto je křáp,jak mám škodovku rád tak prostě úrovně dnešních aut nedosahuje,hotovo......be reš to moc vážně....
18:46:19
22.04.2005
minno
Ja neviem, ale mne tie škodovky už fakt skoro všetky pripadajú ako dávno po smrti - vraky. Je to tak s nimi aj na iných častiach našich štátov? Veď je to hrozné, vidieť ich denne desiatky všade kde sa človek pozrie a z toho 90% takých, že fuj 78 Vidieť peknú škodovku, ktorá sa podobá na auto je skôr zázrak. A viete čo mi na tých škodovkách najviac vadí? Tie obúchané plechy. To ako keby boli tie autá všetky búrané a vyklepávané na kolene od strechy až po prahy10 No a nespasované, odstávajúce, zhrdzavené a popraskané dielce to je ďalšia kapitola. Hnus.10 Tu na webe sa väčšinou cítim príjemne, samé pekné škodovky, všetci sa o ne staráme - a keď vyjdem prejsť sa von a vidím skutočnú realitu škodoviek je mi zle. Je mi z toho smutno. A to mi vôbec nejde o to, aby to boli všetko super nablískané tátoše, chápem, že nie všetci ľuďia sú takí "detailisti" ako ja, ale toto je už naozaj aj na mňa moc. Zhrdzavené kolesá, vzadu utopené áčka, vpredu total motorák, interiér maximálne špinavý, potrhaný, vynalepkovaný, shit17 No a potom povedzte neškodovkárovi, že ste škodovkár a že vaše auto nie je také ako bežné škodovky, však. Tuzing radšej nespomínam. Pekného a kvalitného tuningu je minimum.
Nie, nemám melancholickú náladu, náhodou dnes som mal celkom dobrý deň, aj bola sranda aj všetko, ale toto som tu už musel napísať, lebo to takto vnímam. Svoje auto mám rád a nemenil by som, len nechápem, prečo sú k tomu všetci takí ľahostajní.
Extreme Tyres