2Jiřík:kdybych věděl,že chytneš na první našlápnutí,taxem se o tom motoru nezmínil ani v nejmenším,páč vím,že máš svoje auto rád takový,jaký je a jaký si ho vymyslíš a vylepšíš.Nakonec je každýho věc co a kde má namontováno,jedině Chip správně pochopil,že to byla sranda a nikdo (tedy já) nechtěl na nikoho (tedy Tebe) osobně útočit.
Pokud jsi chytrost rádia myslel na mě a na diskuzi v pokecu o všem,tak,ať už se to týká zvuku,nebo zadní nápravy,nebo startéru,tak prostě s Tunerem#2 nesouhlasím a tak mu to napíšu a je na ostatních,jaký si z toho udělají závěr,protože někdy je pravda třeba tak trochu na obou stranách,ale někdy se může přikláně k jednomu z dohadujících se.Navíc mě vždycky musí někdo přesvědčit nejen argumenty,ale i tím,že něco dokázal a to je někdy docela problém,protože psát "známej má,nebo kámoš umí" to je takový nic neříkající a zavádějící.Navíc od té doby,co jsem na tuhle stránku přišel a komunikoval a slíbil něco,taxem to vždycky dokázal splnil,nebo alespoň napsal,proč už to nemůžu udělat,takže mi tady z tohoto hlediska nemůže nikdo nic vytknout.Fuj to je román,kvůli tomu,že ses dneska špatně vyspal