skoda.virt.cz
stránky o vozech Škoda 105-136, Rapid, Garde a jejich předchůdcích
Rapid Cabrio
prohledat
3920 příspěvků (zobrazeno 1001 až 1050) od 01.10.2009 do 25.03.2025, založil/a skoda_105_L
-> Luky: důchodový připojištění
Ahá. No vím že prodával tak před 3 lety totálně shnilýho Lux Sporta asi za 110. Je sice pravda, že to byl Sport, ale...
-> Nwkt: MirKub hovorí za všetko

-> Luky: Se podívej na prodejce 

-> banditta: nó, hezky ty ceny lezou...
Časy kdy se slušný auto v Anglii sehnalo kolem 2000 GBP jsou už pryč...

-> Matsoft: jo tuhle. Hmmm to je asi věc vkusu. To auto má hodně detailů, které by tam být nemusely, nebo které mu chybí. Co kus to originál

-> Matsoft: bez toho je to lepší, a balony to ma teda:)
-> Matsoft 23.11.15 22:20:31: Hele to je v HK u Delvity. :)
-> Pavell: ne... Myslim odrazku se znakem a napisem skoda...co na aute puvodne byla.
Viz img.skoda-virt.cz/vase_au ta_upload/.../1188_2006-03 -06_13-36-05_31.jpg
Viz img.skoda-virt.cz/vase_au ta_upload/.../1188_2006-03 -06_13-36-05_31.jpg
-> Matsoft: myslíš tu samolepu s nápisem přes celý čelo?
Mne furt prijde, ze tomu chybej bocni listy... Ale jinak mnam...
Edit: a bez zadni odrazky SKODA to zadni celo je takovy divny...prazdny....
Edit: a bez zadni odrazky SKODA to zadni celo je takovy divny...prazdny....
Paráda. Akorát mi přijde, že jsou na tom nazutý hrozný balony
krasavec
Přiznávám že já na Google stejný model taky nenašel 

-> Kocvin: To si nemyslim, Thundebird nema tak masivni masku a nema v ni tu listu. Prijde mi to spis jako Chevy 57, ale ani ten tomasi nebude.
-> Luky: thunderbird
A co je to to auto vpravo?
-> Nwkt 21.11.15 14:35:55: Netuším, dnes jsem jel okolo, ale nekoukal 

-> Tuner#2: Zrovna včera jsem jel okolo a myslel jsem si že blbě vidím
-> Tuner#2: A já tipoval Penny
maj tam pořád Mustanga?

-> Tuner#2: Pěkný taky jezdím kolem, ale nikdy mě nenapadlo kouknout do tý výlohy.
-> Tuner#2: cywe, tam jezdím často kolem...

-> Luky 21.11.15 06:21:14: V Rokycanech u zimaku
-> Tuner#2: kde to je? Tuším že to nebude daleko ale vůbec nemám šajn...
-> Tuner#2: juuuu... Kdyz se pujdes podivat, tak poprosim vic foto... Diky...
Jezdím kolem každý den z práce, musím se někdy na exMatějovo cabro podívat blíž. 

-> Matsoft: vidíš, já to ještě neslyšel, zapomněl jsem na to

-> Luky 05.08.15 21:20:30: nemam nejak cas to poslouchat cely.. kde je ta pasaz o kabriich?! Edit: poslechnuto....
-> Tuner#2 - zrušená registrace 05.08.15 23:35:12: souhlas... tedy aspon co se tyka profesionality a pohotovosti....
-> Tuner#2 - zrušená registrace 05.08.15 23:35:12: souhlas... tedy aspon co se tyka profesionality a pohotovosti....
-> Matsoft: Myslím, že ano. Na blatníku nad lištou je LK a i vzhled odpovídá jeho vozu
-> mattig7: Lopraisovo?
-> P@wlos: jedna fotka podobně bouraného červeného tady v hloubi tohoto vlákna už je, řekl bych, že je to stejné auto...
england... zdroj FB - škoda owner´s club - foto z 90.let... to je škody 

-> Tuner#2: no já dostal pozvání během focení kalendáře Škodateamu coby cizák od jednoho z majitelů aut, co tam byly. Takže nikoho dalšího bych tam asi netahal, je to akce party přátel a já bych byl náplava 

-> Luky: Bylo by dobre se pro priste o ni podelit s kamarady. 

-> Tuner#2: o akci jsem věděl předem a měl jsem možnost se zúčastnit, ale časově mi to nevycházelo. Snad příště 

-> Burák: ono se v cabriu i nebezpečně snadno opaluje. Ještě pořád třeba nemám srovnaný přechod rukávu od trička z cesty z Pohofestu 

-> Luky: Asi tak. Taky jsem jezdil cabrem.ale byly to jen popojizdky po meste, nemusel jsem lezt do rozhicovanyho auta a ty prudky prechody by mi taky dobre neudelaly. Ale cabro na primym slunci total na h...o