Stopro profi tunning

prohledat
159 příspěvků (zobrazeno 151 až 159) od 03.01.2005 do 12.01.2005, založil/a Luukkyy
řadit dle data
17:54:59
03.01.2005
kirri - zrušená registrace
-> Luukkyy: a jestli si si nevšimnul tak odkazy na tohle auto co sal U-Geen tak nejsou ani v popisu a ani tam z toho nejsou fotky tak toho nech.
17:50:14
03.01.2005
kirri - zrušená registrace
-> Luukkyy: takže pán myslí tohle : www.meap.cz/u-geen/.../in dex.php?id=4&i... a s tím související stránku www.easy-shop.cz/shmotor/ .../podrobnosti.php?IDZ=37 18 , tak teď mě prosímtě vysvětli, co ti na tom nesedí a co tě na to tak žere, že zde plácáš takový věci
a tvůj komentář zrovna taky nebyl košér:
To se nám to tuní,to se nám to jezdí,to se nám to na www stránkách prezentuje,když máme naditou portmonku....Né,vážně nikomu nic nezávidim,ale příliš mě neberou auta co sou na 100% udělaný vod profiků( a to jesli tohle nebylo,tak teď nastopro je-viz U-Geenův odkaz)Prakticky vzato je to totéž,jako chlubit se tim co si kdo koupil v krámě a .....A du s tim do fóra,žere mě toho víc!Jo 5b za nápady!
Myslím, že nemá cenu to pomlouvat a nejlíp to vystihnul tady v tomhle tématu -> U-Geen: : no a? ono je to od firem dycky lepsi jak homemade, akorat nekdy trochu bez napadu.
Cožpak člověk, který není až tak zručný, či nemá na to prostory a řekne si firmě, že tam chce tohle a tohle a ona mu to udělá je podle tebe méněcenný??? asi jo, páč z těch tvejch komentářů to je vidět.
17:41:46
03.01.2005
Martin
-> Luukkyy: Aha sorry, ze jsem se tak ohradil, kdyz jsi napsal Tuner s velkym T, tak jsem se mylne domnival, ze jde o zdejsiho Tunera. Nejak mi nedoslo, ze jde o obecne oznaceni ;-).
Ad BMW kdybych mel na nove BMW, tak je to asi uz hodne o tech firmach, ale pokud bych mel nejakou E30 a pod. tak plati to same co u nasich skodovek, akorat to stoji vice penez ;-)
17:37:36
03.01.2005
Luukkyy
-> Vojta: Tak přesně tohoto gentlemana sem nemyslel!!!!!!-> Martin: Vzít si do huby TUNERA,event TUNERA 2 bych si nedovolil.Pokud bych se vožral a udělal to,omluvím se a navždy se odhlásím.Jinak tyto pány považuju za příklad,jak se to dělat má.S tim co řikáš v zásedě souhlasim.....
17:36:57
03.01.2005
Tomasson
Taky pridam nejakou poznamku... Nic proti profi tuningu ale dle meho, je pt urceny pro mnohem drazsi auticka treba takova audina nebo BMW. Neni nad ten cas straveny v garazi nejakym tim kutenim, ci jak to nazvat. Sice se tim zabyvam teprve asi rok ale uz jsem toho poznal vcelku hodne. Az si nekdy koupim BMW urcite se po tuningovych firmach zacnu shanet, ted mi zatim staci moje rucicky! 1 1
17:26:05
03.01.2005
Martin
-> Luukkyy: Trosku silna slova, na to jak jsi tu dlouho. Tunera bych si do huby zrovna nebral, ale je jasne, ze si asi vsechno nedelal sam. Nicmene podle toho, jak dlouho to auto dela, bych to na zakazkovou vyrobu zrovna nevidel (a nebo maji setsakra dlouhe dodaci lhuty 3).
Ale musis vzit v potaz, ze pokud chce mit clovek fakt pekne auto, tak na spoustu veci proste nema zarizeni a leckdy ani zkusenosti.
Pokud bych ja stavel nekdy nejake fakt super vozidlo (a samozrejme mel zbytecne prachy, takze vec ciste teoreticka), tak spoustu veci sverim urcite profesionalum, protoze v domacich podminkach to neni mozne realizovat (lak, upravy motoru, vyroba naprav, brzd...).
Jinak profi tuning na objednavku neberu.
17:24:26
03.01.2005
Vojta - zrušená registrace
Toho pana "tunera" jsi myslel jako TUNERA se zelenkou?
17:16:34
03.01.2005
U-Geen
no a? ono je to od firem dycky lepsi jak homemade, akorat nekdy trochu bez napadu.
17:13:06
03.01.2005
Luukkyy
Přátelé,podělim se s váma o tom,co mi leží na srdci.Nejsem nějaká zamindrákovaná lopata,co si myslí,že kdo má prachy tak krade,ale některé věci jsou moc i na mě.Je tu pár aut,u kterejch sem přesvědčenej,že sou kompletně přestavovaný na zakázku a majitel v lepšim případě ukázal náčrtek,v horšim prstem do katalogu.Což vzbuzuje pochyby,jesli pan Tuner držel někdy v ruce šroubovák.
Jistě,nejsem takovej debil,abych si myslel,že každej tuner nebo škodovkář musí bejt nutně MacGiver,udělat si autí kompletně od kamarádů taky není žádná ostuda(obzvlášť pro dámy),ale myslim,že to má svoje meze.
Proto:Co si myslíte vo profi tunningu?
Extreme Tyres