skoda.virt.cz
stránky o vozech Škoda 105-136, Rapid, Garde a jejich předchůdcích
Stopro profi tunning
10:16:32
05.01.2005
05.01.2005

lubosgls
-> Luděk: ja mam pocit ze o zavisti tohle nejni akorat je to knepochopeni , protoze vetsina lidi z tohohle webu si chtěj na aute udelat co nejvic veci samy mezi ne patrim i ja a kdyby mel dat sado do firmy kde me dovezou hotovej vyrobek, tak to pro me straci smysl a ani toho auta bych si tak nevazil a i kdyz mam skodovky hodne rad tak jako ze uprava toho zlutyho rapida musela stat velky prachy tak to vrazim do jinyho auta
09:48:05
05.01.2005
05.01.2005

kirri - zrušená registrace
09:36:58
05.01.2005
05.01.2005

chooki
ja taky pridam, tuning vobec neni o penezich, ale v podstate mas 5 moznosti:
1. byvas na dedine, mas dvor, garaz, dielnu a pomaly si na aute robis (jednoduche mechanicke prace), odborne davas znamym a pod...vyjde to na prachy, ale nic extra...
2. si automechanik, auto mas u seba v servise, a ked nemas zakazky, tak si robis na svojom a to co nevies ti robia kamosi v inych servisoch, da sa za rozumne prachy vela veci...
3. mas servis a robis najma tuning
4. byvas na sidlisku, auto robis na parkovisku, a s kazdou vacsou blbostou musis do servisu a pekne zacvakat, musis byt fanatik...
5. mas prachy, nevies co je tuning, ale libi sa ti toto, tamhleto, ides do firmy, ukazes prstom co xces. Stoji to najviac prachov a kedze ich mas dost, tak je ti to jedno...
Takze tak...najlepsie auta v casakoch, na webe maju manici podla bodov 3,2,5.
Ja patrim do bodu 4, a preto to s mojim autom aj tak vypada, ale kvoli autu nebudem mechanik s pokazenym zivotom a snad v buducnosti budem amt prachy aby som mohol robit tuning podla bodu 5...
1. byvas na dedine, mas dvor, garaz, dielnu a pomaly si na aute robis (jednoduche mechanicke prace), odborne davas znamym a pod...vyjde to na prachy, ale nic extra...
2. si automechanik, auto mas u seba v servise, a ked nemas zakazky, tak si robis na svojom a to co nevies ti robia kamosi v inych servisoch, da sa za rozumne prachy vela veci...
3. mas servis a robis najma tuning
4. byvas na sidlisku, auto robis na parkovisku, a s kazdou vacsou blbostou musis do servisu a pekne zacvakat, musis byt fanatik...
5. mas prachy, nevies co je tuning, ale libi sa ti toto, tamhleto, ides do firmy, ukazes prstom co xces. Stoji to najviac prachov a kedze ich mas dost, tak je ti to jedno...
Takze tak...najlepsie auta v casakoch, na webe maju manici podla bodov 3,2,5.
Ja patrim do bodu 4, a preto to s mojim autom aj tak vypada, ale kvoli autu nebudem mechanik s pokazenym zivotom a snad v buducnosti budem amt prachy aby som mohol robit tuning podla bodu 5...

09:18:21
05.01.2005
05.01.2005

Luděk
-> all: nechápu,co je na tom špatnýho,když má někdo peníze a chuť je investovat do úpravy auta a nechá si to udělat na klíč (z jakýchkoli důvodů)? Pokud listuje v katalogu a vybírá si jednotlivé doplňky tak,aby tomu autu vtisknul takovou tvář,jaká se mu líbí...a i pokud se spolehne na serióznost firmy a nechá to na ně...Někdy mi připadá,že některý příspěvky místních těm ostatní ty peníze na to závidí.Tuning je v podstatě jen a jen o penězích,bez peněz s autem neuděláš vůbec nic.Pokud jich máš dost a nejsi zručný,resp. nemáš čas,chuť a možnost,tak si to necháš udělat.Pokud jich dost nemáš,tak holt musíš přiložit ruku k dílu a můžeš dokázat třeba to samý,ale třeba taky ne.V podstatě mimo výroků Sakyho,které mě pobavili (děkuji mu tímto za pěkný začátek dne) a výroky Kurvapsa,které jsou moc smutný (děkuju mu tímto za připomenutí drsné životní reality) je celý tohle téma pouze důkazem typicky české závistivé dušičky

06:25:31
05.01.2005
05.01.2005

TUNER
-> Saky: Fakt hustýýý...
-> Kurvapes: Lidi jsou svině.......Vůbec bych jim ty prachy nevracel,nebo jen nějakou část...Takhle pokurvit psí život..
-> Kurvapes: Lidi jsou svině.......Vůbec bych jim ty prachy nevracel,nebo jen nějakou část...Takhle pokurvit psí život..

00:36:37
05.01.2005
05.01.2005

dial K for Karlos
-> Saky: Hahaha, ať ti pošle ten dotyčnej fotky, to se teprv zasměju. To by vymyslelo tak leda nějaký 10 letý děcko, dát místo šteftu vratovej šroub
Já to nechápu

23:10:16
04.01.2005
04.01.2005

fine_ray
-> Saky: no tywe, to je hustý... občas si taky připadam jak lama, ale tohle je paráda 

22:55:05
04.01.2005
04.01.2005

Kurvapes
Lidé jsou různé "blbé a pitoné".
22:54:01
04.01.2005
04.01.2005

Kurvapes
-> Saky: Hele neřeš skoro dvacet let chováme se ženou boxery (psové) ale dotazy některých rádoby majitelů štěňátek no to se nedá ani napsat.
A klidně ti za dva měsíce přinesou trosku místo živého tvora a to je asi jedinej případ kdy mi je na světě dost smutno protože pro ně bývá jediná důleřitá věc jestli a kdy jim vrátím peníze.
Já nad nima bliju vosum dostanu za štěně vosum vrátim za trosku potom jezdim po veterinách ač bezvěrec se modlim aby to štěně přežilo,a potom se já vyžírka snažim sehnat někoho kdo si vezme domů(zadarmo) pejska co mohl bejt šampión a sotva leze,ale je hrozně rád,že žije.
Kurva svině sou to brečim jak debil no .
A klidně ti za dva měsíce přinesou trosku místo živého tvora a to je asi jedinej případ kdy mi je na světě dost smutno protože pro ně bývá jediná důleřitá věc jestli a kdy jim vrátím peníze.
Já nad nima bliju vosum dostanu za štěně vosum vrátim za trosku potom jezdim po veterinách ač bezvěrec se modlim aby to štěně přežilo,a potom se já vyžírka snažim sehnat někoho kdo si vezme domů(zadarmo) pejska co mohl bejt šampión a sotva leze,ale je hrozně rád,že žije.
Kurva svině sou to brečim jak debil no .
22:37:50
04.01.2005
04.01.2005

Saky
no rikam takovejhle email prijde treba jednou za 14dni a jednou za dva mesice skutecna perla jako tohle.. to ani nemluvim o takovejch snilcich typu hele potrebuju poradny brzdy bude tam motor z porsche tak at to brzdi -) minule me taky jeden rozesmal.. manik se celkem rozumne ptal na motor tak sem mu to asi peti mejlama popsal a on jako super dozvedel se ze to stoji asi 25 (to co chtel) a rika tak se mnou pocitej zacnu setrit a az nasetrim tak se ozvu.. tak sem odepsal neco v tom smyslu at da vedet treba dva mesice predem abych na nej mel cas a on me odpovedel-)) no to bude za par let.. ja jsem student auto jeste nemam a mam kapesny 300kc/mesic (ńebo kolik ale takovahle nejaka suma)a ujistoval me jeste ze minimalne pulku usetri ze nepije holku nema a takovyhle kecy-)) ale az nasetrim tak se urcite ozvu-))
22:30:05
04.01.2005
04.01.2005

Jirik - zrušená registrace
-> Saky: To je silný kafe.
Můžu tě o něco poprosit ? Jestli máš ještě nějaký takový emajly, pošli mi je prosím tě v příloze na můj emajl. Rád bych si početl a třeba to začnu vydávat v podobě nějakého plátku, jako je např. BLESK.
Už víš něco nového k těm zadním nábojů na kyvku a nebo jest to stále tajemství ?
Jsem nedočkavej jak náš pes na párek.
Můžu tě o něco poprosit ? Jestli máš ještě nějaký takový emajly, pošli mi je prosím tě v příloze na můj emajl. Rád bych si početl a třeba to začnu vydávat v podobě nějakého plátku, jako je např. BLESK.

Už víš něco nového k těm zadním nábojů na kyvku a nebo jest to stále tajemství ?
Jsem nedočkavej jak náš pes na párek.

22:29:41
04.01.2005
04.01.2005

lubosgls
to snad nejni pravda 

22:18:23
04.01.2005
04.01.2005

Saky
tak sem cetl dalsi mejl od jednoho z Vas, ja uz podeziram ze si ze me lidi delaj srandu-)
clovek po me chce stefty nebo srouby na tom jeste neni nic divneho.. (az na to ze asi ani nevi jakej je mezi tim rozdil-) rekl jsem mu ze stefty zatim nedelam a ze srouby muze koupit ze si akorad musi dat pozor na dosedaci kuzel aby byl stejnej.. a prisla me odpoved-) "tak jsem byl v zelezarstvi a zadne vhodne srouby jsem tam nenasel, koupil jsem 12cm dlouhe, presne tak jak jsem potreboval, ale maji jinej ten konec takovej kulatej jako normalni sroub ve skodovce akorad tam nema ty zarezy ale ma tam takovej ctverec, kterej presne padnul do ty diry po starym sroubu.. a protoze se to vyklalo tak jsem to prevaril ale mam dalsi problem normalni matka na to nejde utahnul jsem ji klicem ale protaci se nevis co s tim je? konec mejlu-) mysli to ten clovek vazne? podle popisu bych pochopil ze si koupil nejakou 12ku vratovej sroub dlouhej 12cm narazil ho do puvodniho naboje a zavaril a na standartni stoupani 1,75 nacpal matku se stoupanim 1,5 a nejde mu to? tak jsem mu napsal at tu matku taky zavari-))) pocitam ze me odepise a jak potom budu menit kolo? -)) to prece neni mozny ne?
clovek po me chce stefty nebo srouby na tom jeste neni nic divneho.. (az na to ze asi ani nevi jakej je mezi tim rozdil-) rekl jsem mu ze stefty zatim nedelam a ze srouby muze koupit ze si akorad musi dat pozor na dosedaci kuzel aby byl stejnej.. a prisla me odpoved-) "tak jsem byl v zelezarstvi a zadne vhodne srouby jsem tam nenasel, koupil jsem 12cm dlouhe, presne tak jak jsem potreboval, ale maji jinej ten konec takovej kulatej jako normalni sroub ve skodovce akorad tam nema ty zarezy ale ma tam takovej ctverec, kterej presne padnul do ty diry po starym sroubu.. a protoze se to vyklalo tak jsem to prevaril ale mam dalsi problem normalni matka na to nejde utahnul jsem ji klicem ale protaci se nevis co s tim je? konec mejlu-) mysli to ten clovek vazne? podle popisu bych pochopil ze si koupil nejakou 12ku vratovej sroub dlouhej 12cm narazil ho do puvodniho naboje a zavaril a na standartni stoupani 1,75 nacpal matku se stoupanim 1,5 a nejde mu to? tak jsem mu napsal at tu matku taky zavari-))) pocitam ze me odepise a jak potom budu menit kolo? -)) to prece neni mozny ne?
22:15:58
04.01.2005
04.01.2005

Kurvapes
-> kirri: Kurvaže!
21:58:03
04.01.2005
04.01.2005

-> Kurvapes: nechceš aby z toho byl kočkopes, ale kurvapes

21:54:21
04.01.2005
04.01.2005

Kurvapes
Tak to tady čtu a nevim nevim.Umim toho myslim dost,ale nikdo neumí všechno a když chci aby moje auto vypadalo co nejlépe tak určitě nebudu všechno dělat sám ani omylem,byl by z toho kočkopes.Chci originál svuj,ale to neznamená,že se budu na starý kolena učit to co jiný třeba i vo hodně mladší lidi už dávno uměj.Kurvapes do prdele práce.
Pardon.
Pardon.
21:01:01
04.01.2005
04.01.2005

lubosgls
-> kirri: presne .)
20:44:09
04.01.2005
04.01.2005

-> lubosgls: a frézoval a odléval plasty
20:43:47
04.01.2005
04.01.2005

-> lubosgls: 

20:42:14
04.01.2005
04.01.2005

lubosgls
bych tomu cloveku kterej by si sam slozil motor, nastrikal auto, udelal plecharinu atd. atd. postavil po smrti sochu a nejlepsi by bylo kdby si jeste sam doma nakolene odlil treba kotouce
20:26:04
04.01.2005
04.01.2005

REMIX
Souhlasím s TUNEREM, je rozdíl nechat si to od někoho udělat a být u toho, nebo odvést auto někam doprdele a nevidět ho měsíc a pak si přijít k hotovému, zaplatit a dělat machry...každému se musí platit, ani známý ti nic neudělá zadara, jde jen o ten zájem vědět jak to udělat a zajímat se o to!! Toť můj názor

17:24:59
04.01.2005
04.01.2005

-> Labros: tý tak to jsem nevěděl, sem o něco chytřejší
17:03:59
04.01.2005
04.01.2005

Labros
Profituning je cokoliv, co někdo dělá někomu za peníze (a souvisí to s tuningem
), je to od slova prof - profesionál

17:00:59
04.01.2005
04.01.2005

Labros
Plně souhlasím se Sakym. A ty příhody s tunerama stojí za uložení.
Když si to někdo chce nechat profesionálně tak prosím. Akorát ať to pak nesrovnává s lidma kteří si to dělali doma na koleně, a už vůbec ať se nechlubí cizím peřím. A kromě toho přichází o zážitky "domorobo tunera".
Když si to někdo chce nechat profesionálně tak prosím. Akorát ať to pak nesrovnává s lidma kteří si to dělali doma na koleně, a už vůbec ať se nechlubí cizím peřím. A kromě toho přichází o zážitky "domorobo tunera".
16:49:44
04.01.2005
04.01.2005

Wrcteam - zrušená registrace
to samy co rek u gen a tuner atd,..je to muj ten samej nazor klidne bych so taky nechal dat treba v rokycanech na auto jiny svetla ale nejsou love:(
14:51:58
04.01.2005
04.01.2005

Vici
Dobre jsem se pobavil
. jinak muj nazor vyjadrili saky, tuner a u-geen, nemam co bych asi dodal :o)

10:11:06
04.01.2005
04.01.2005

-> Baghira: no to je správná otázka, co je už profituning? Myslím, že nějaká 100procentní hranice neexistuje
10:08:00
04.01.2005
04.01.2005

Baghira
Ono taky je otázka co je profi-tuning? Třeba Laminoservis se tváří jako profi tuning, ale už jste někdo viděli jejich výtvory? Děs a hrůza. A myslim, že podobný to bude u spousty jiných "profi" firem. Pak je logický, že si to většina lidí radši dělá samo, protože nechat si zkurvit auto a ještě za to zaplatit může jen vůl.
09:07:38
04.01.2005
04.01.2005

no a ten kluk (žlutej rapid) si nechal dělat
- lemy, vaření + cínování zavařených částí
- usazení předních světel
- úprava haubny
- předělání víčka nádrže
- úprava a montáž spoilerů
rozdíl je jen, že nejezdil po známejch, ale našel si firmu co mu to udělá a to je podle mě to stejný, každej si vyhledá nějakýho profíka. Já taky nemám vybavení a jezdím po známejch, ale to sem nepatří
- lemy, vaření + cínování zavařených částí
- usazení předních světel
- úprava haubny
- předělání víčka nádrže
- úprava a montáž spoilerů
rozdíl je jen, že nejezdil po známejch, ale našel si firmu co mu to udělá a to je podle mě to stejný, každej si vyhledá nějakýho profíka. Já taky nemám vybavení a jezdím po známejch, ale to sem nepatří
08:59:26
04.01.2005
04.01.2005

-> Jindra: nejsi sám
-> McFlaji: co se tu obhajuješ, jen řekni co tam tankuješ za palivo
-> McFlaji: co se tu obhajuješ, jen řekni co tam tankuješ za palivo

07:55:58
04.01.2005
04.01.2005

Jindra
:-) J.
07:45:54
04.01.2005
04.01.2005

TUNER
-> Jindra: Nigdo z tebe blba nedělá.....

07:24:15
04.01.2005
04.01.2005

Jindra
Hm ja jenom reagoval na Lukyyyho, protoze presne takhle jsem pochopil jeho profituning. Nevadi no, tak jsem za blba. J.
07:10:12
04.01.2005
04.01.2005

TUNER
Jo a k tomu rámu....To neni profi tuning...Akorát je to profi rám od MTX,který už se dneska stejně nedělají a dělat si doma duralovej rám neni žádná prdel....Takže bych se do toho ani nepouštěl...A když byl k mání tak jsem ho vzal a jsem spokojenej....Jedna věc je ten rám koupit a druhá ho taky namontovat do auta.Profi tuning bych tomu říkal kdyby jsem koupil rám od firmy,dal bych jí auto a ona by mi tam ten rám namontovala......

07:03:20
04.01.2005
04.01.2005

TUNER
Tak já se taky přidam....
Je jasný že jsem si všechno nedělal sám....Třeba jsem si to sám nelakoval,protože na to nemam vybavení ani prostory a za ty prachy co to mam,bych to možná ani já nenastříkal..Pak jsem taky nedělal vytažený blatníky,protože jsem chtěl aby to za něco stálo,ty dělal tady jeden soukromej klempíř.A na konec jsem taky nedělal zapojení elektriky k motoru a jeho oživení.To dělal jeden mooooc šikovnej kluk kterej se timhletim zabejvá a má to samý (+ 100 ps....) taky ve škodovce....Tomu patří asi největší dík protože na zapojení motoru to asi rok stálo a čekalo se na jednoho "machra" na kterýho nebyl spoleh a nakonec už mi ani nebral telefony atd....
No a zbytek jsem si tak nějak vytvářel sám!!
¨Třeba motor jsem si tam dal sám (+ jeden kamarád a kladka))) a uchycení jsem si taky vyrobil,zrovna tak jako mezikus mezi motor(podle předlohy),uchycení sedaček atd.
Třeba ještě před tim než tady byl Saky jsem měl namontovaný zadní brzdy z koktávky,protože jsem to viděl na jednom autě a tahle myšlenka se mi mooc líbila,tak jsem měřil a pálil na laseru jak mourovatej než mi vypadlo přesně co jsem chtěl...A přední brzdy jakbysmet....Jiný třmeny,jiný uchycení atd...Dále třeba předělání setrváku a přítlačáku,aby to všechno fungovalo.....
Svod vejfuku jsem měl taky slíbenej,ale jaksi jsem narazil na dalšího chytráka(prej vyhlášenej vejfukář)),kterje akorát měl plnou hubu keců,ale když to třikrák zrušil,že nemůže,nemá čas a je nemocnej,tak jsem ho poslal někam,že si to udělam sám(taky jsem asi 5 měsíců čekal)....A myslim si že jsem to vyrobil celkem slušně,ale taky to bylo spousta měření a dolaďování
Takže co můžu si udělam,ale jestliže nemam doma lakovnu,soustruh a další strojní zařízení,tak jezdim po známejch a aspoň vysvětlim co jak chci a tak .....Ale auto bych do žádný firmy třeba na měsíc nedal.Bez dozoru bych na něj nenechal šáhnout,je to mazlík....
Je jasný že jsem si všechno nedělal sám....Třeba jsem si to sám nelakoval,protože na to nemam vybavení ani prostory a za ty prachy co to mam,bych to možná ani já nenastříkal..Pak jsem taky nedělal vytažený blatníky,protože jsem chtěl aby to za něco stálo,ty dělal tady jeden soukromej klempíř.A na konec jsem taky nedělal zapojení elektriky k motoru a jeho oživení.To dělal jeden mooooc šikovnej kluk kterej se timhletim zabejvá a má to samý (+ 100 ps....) taky ve škodovce....Tomu patří asi největší dík protože na zapojení motoru to asi rok stálo a čekalo se na jednoho "machra" na kterýho nebyl spoleh a nakonec už mi ani nebral telefony atd....
No a zbytek jsem si tak nějak vytvářel sám!!
¨Třeba motor jsem si tam dal sám (+ jeden kamarád a kladka))) a uchycení jsem si taky vyrobil,zrovna tak jako mezikus mezi motor(podle předlohy),uchycení sedaček atd.
Třeba ještě před tim než tady byl Saky jsem měl namontovaný zadní brzdy z koktávky,protože jsem to viděl na jednom autě a tahle myšlenka se mi mooc líbila,tak jsem měřil a pálil na laseru jak mourovatej než mi vypadlo přesně co jsem chtěl...A přední brzdy jakbysmet....Jiný třmeny,jiný uchycení atd...Dále třeba předělání setrváku a přítlačáku,aby to všechno fungovalo.....
Svod vejfuku jsem měl taky slíbenej,ale jaksi jsem narazil na dalšího chytráka(prej vyhlášenej vejfukář)),kterje akorát měl plnou hubu keců,ale když to třikrák zrušil,že nemůže,nemá čas a je nemocnej,tak jsem ho poslal někam,že si to udělam sám(taky jsem asi 5 měsíců čekal)....A myslim si že jsem to vyrobil celkem slušně,ale taky to bylo spousta měření a dolaďování
Takže co můžu si udělam,ale jestliže nemam doma lakovnu,soustruh a další strojní zařízení,tak jezdim po známejch a aspoň vysvětlim co jak chci a tak .....Ale auto bych do žádný firmy třeba na měsíc nedal.Bez dozoru bych na něj nenechal šáhnout,je to mazlík....

22:57:23
03.01.2005
03.01.2005

Martin
No jasně, strejdovi vezmu z garáže pár lešenářskejch trubek, flexa svářečka a jedem
.
Chce to brát s rozumem ;-)

Chce to brát s rozumem ;-)
22:39:08
03.01.2005
03.01.2005

fine_ray
A to měl ten rám udělat doma a sešroubovat to vratovejma šroubama(jezdí jedno takové autí), aby to byl domácí "opravdovej" tunning? To bys mě rozesmál

22:30:14
03.01.2005
03.01.2005

REMIX
No nevím, kolik lidí by si udělalo takový rám jako má TUNER doma na koleni

22:08:18
03.01.2005
03.01.2005

Jindra
No to je tezky me taky stavel motor jeden moc hodnej pan a auto me lakoval kamos ja delal jenom pripravu. Holt neumim to, tak nez to zkur... tak proc to nedat nekomu kdo se v tom vyzna. Mozna jsem slapl vedle, ale treba u Tunera, kterej ma v aute ram uz to je profi tuning, pac ten ram koupil a neudelal si ho sam. Tak nejak jsem to pochopil.
J.
J.
21:19:14
03.01.2005
03.01.2005

Veron
To je těžké říct, co je dobře... Každý jde nějakou cestou, stejně jednou všichni dospějeme ke stejnému cíli...
Jde o to, aby člověk dělal svojí práci pořádně, ne? Kdo jiný by měl dělat tuningové věci než firmy nebo lidé, co se tim zabývají? To že uvařim kynutý knedlíky neznamená, že budu péct i housky!?!

19:34:53
03.01.2005
03.01.2005

U-Geen
jinak nekoho bavi auto upravovat, nekoho ho vlastnit... tak asi tak :o)
19:21:40
03.01.2005
03.01.2005

U-Geen
myslel sem to tak, ze v domacich podminkach kolikrat vznikne takovej paskvil, kerej by na silnici nemel co delat, zatimco tohle si firmy obvykle na triko nevemou.
19:21:02
03.01.2005
03.01.2005

-> Saky: naprosej souhlas ve všem co si tu napsal
19:20:25
03.01.2005
03.01.2005

-> Luukkyy: nch to bejt prosímtě
18:59:26
03.01.2005
03.01.2005

Martin
-> Luukkyy: Tenhle borec dělá tuším v GM eletronic a má v tom autě snad půlku toho obchodu, tvářil se, že to dělal sám, proč mu nevěřit ? Nehrálo mu to úplně špatně, i když xplody asi nejsou to pravé...
A proč nemá přístup k internetu ? Třeba má, ale škodovku si třeba vybral pouze náhodou a dělá jenom do elektra, ale to už jsou jenom spekulace ;-)
A proč nemá přístup k internetu ? Třeba má, ale škodovku si třeba vybral pouze náhodou a dělá jenom do elektra, ale to už jsou jenom spekulace ;-)
18:59:17
03.01.2005
03.01.2005

Saky
Zase kdyz to vezmu z hlediska ucastnika silnicniho provozu nuceneho jezdit na stejne silnici jako pan domorobo tuner.. tak bych mnohdy doporucil spouste lidem dat to nekomu kdo to rozumi.. vzhledem k tomu ze par veci nabizim tak ctu denodenne mejly a tak jednou za tejden, ctrnact dni se tam objevi opravdova perla ze by clovek neveril ze to mysli ten clovek vazne.. (zazil jsem tunera co si delal u taty v truhlarne podlozky pod kola z dubovyho dreva sily 6cm,a jelikoz mu upadlo kolo (ta podlozka byla redukcni na 100kovou roztec) tak po me chtel udelat naboje na 100ku s tim ze si udela 6cm podlozku distancni ze ta funguje-) zazil jsem cloveka co si chtel koupit dve vyztuhy (sada jsou 4 za 300kc) s tim ze si ty dve uz vypiloval a ze je nechce zahodit ( jak napsal ze je skoda ty prace ze je piloval a vyrezaval pul prazdnin-) dalsi po me chtel plastovy doplnky (konkretne nasavac kapoty) kdyz jsem rekl ze plasty nedelam,ze to muze koupit tak napsal ze si je nekde koupil, a ze je prilepil herkulesem a ze mu po deseti km ulitnul a rozbil okno, tak chce nejakej lepsi a tamten stal za hovno.. o upravach motoru ze chtej lidi vacky minimalne 360 a vic nebo kompres co nejvetsi ze by mohli s prehledem konkurovat dieslakum-) (nekde se doctou cim vic tim vetsi vykon) a takovehle pripady ze si je ani vsechny nepamatuju, nektery pribehy jsou ze by rozumne myslici clovek rekl ze neni mozny jak jsou nekteri blbi.... tak si rikam ze takovyhle tunera by meli rovnou zastrelit.. a je lepsi kdyz si neco koupi od nekoho kdo to uz aspon jednou videl) na druhy strane i treba tady na strankach jsou dva lidi co maji ode me motor a vesele se chlubi ze si ho postavili sami.. a takovyhle lidi Vam nevadej? Ja na postaveni auta na zakazku nevidim zas tak nic spatnyho.. uznavam ze mit prachy ukazat v katalogu jak by to melo vypadat zaplatit a vyzvednout auto a pak se chlubit se me nelibi, ale na druhou stranu kdyz to neumim tak se do toho neseru... a dopadne to lip.. Taky kdyz jste pak nekde na srazu a vidite pekne auto a majitel rikal tohle delala firma Atuning tohle Btuning atd.. tak jdu dal takovehlo auto muze koupit kazdej a o tom podle me tuning neni.. ale taky neni tuning pro kazdeho a ti pak nemaji jine moznosti..
18:55:28
03.01.2005
03.01.2005

Luukkyy
-> Martin: Myslíš Audio Sony Xpol,el okna,kontrolky snad i na měsíční fáze a takový to,o čem sme se s kamarády dvě hodiny hádali co to je?(Foto dodám)Je li to vlastní práce,držim hubu a šoupu nohama.Jenom mě zaráží,že takovej elektrotechnik nemá přístup k internetu......
18:33:21
03.01.2005
03.01.2005

-> Martin: já sem nic nepřestřelil, to Luukkyy vo tomhle píše že je to 100 procentní tuning, šak se na to podívej.
Já osobně proti tomu nic nemám, mě je to jedno, protože to vypadá pěkně a naživo snad ještě líp
Já osobně proti tomu nic nemám, mě je to jedno, protože to vypadá pěkně a naživo snad ještě líp

18:17:25
03.01.2005
03.01.2005

Martin
-> kirri: Tak to jsi také kapánek přestřelil s tímto autem (vím, že jsi to uvedl pouze jako příklad). Měl jsem tu čest si to auto prohlédnout na živo a je možná fakt, že si třeba ten kluk neumí udělat plechařinu či lak, ale co se mu musí uznat, tak je magor (v dobrém slova smyslu) do elektroniky a ozvučení. Co tam ten kluk všechno měl nainstalované, to byste čučeli ;-).
18:08:32
03.01.2005
03.01.2005

Luukkyy
-> kirri: Nehodlal sem už dál nikomu nadávat ani pomlouvat,takže sem to dal do fóra jako vobecný téma-od čehož tu to fórum je,ne?Jinak lze těžko něco "košer"komentov
at,když majitel toho daného nemá email,tel a přidaný text.O tý zručnosti to úplně neni,ten umí to,ten zas todle
.....Ale souhlasim s U-Geenem.Zdá se mi totiž,že ten nedostatek nápadů a přebytek peněz de kolikrát ruku v ruce....
.....Ale souhlasim s U-Geenem.Zdá se mi totiž,že ten nedostatek nápadů a přebytek peněz de kolikrát ruku v ruce....