Tak, čas postúpil, a ja prichádzam s ďalšími skúsenosťami z 'vydarenej' Dacie DoubleCab.
Otvorím si tak dnes ĽP okno na dverách, lebo sa mi nechcelo cúvať cez zrkadlá, no naspäť ho zatvoriť sa mi za jazdy veľmi nepodarilo, tak som musel ísť pekne krásne niekde na parkovisko a okno sa pokúsiť zatvoriť...Zistil som, že akosi vyšlo zo svojej dráhy a navyše sa aj kdesi zaseklo, takže som ho musel ako-tak prichycovaním, smerovaním a ťahaním nejako zatvoriť. Vidím to tak, že okno už nabližšie otvárať nebudem :-) Asi o dve hodiny som sa na jednej ceste potreboval otočiť, tak som si našiel vhodné miesto, zatočil som a chcel som cúvnuť. No a čo sa nestalo - nešlo hodiť spiatočku (je vľavo vedľa dvojky a treba páku aj zatlačiť dole), prešľapujem spojku, pokúšam sa vycúvať, no márne...no nemohol som ísť ani dopredu, ani dozadu...tak som zapol výstražné smerovky a ďalej sa pokúšal "hodiť spiatočku". Asi po 5 minútach sa mi to podarilo a ja som sa celý spotený so zadýchaným predným sklom konečne pohol z miesta. Potom som tú spiatočku skúšal znova (že či už ide), ale stále nešla...takže najbližšie budem musieť jazdiť tak, aby som sa nedostal do situácie, kde budem potrebovať cúvať :-)
To by bolo z dnešného príbehu všetko.
Ešte spomeniem starú vec, a to, že auto treba odomykať zásadne dverami spolujazdca, lebo pri odomykaní vodičových dvier sa dajú ľahko stratiť nervy :-)