skoda.virt.cz
stránky o vozech Škoda 105-136, Rapid, Garde a jejich předchůdcích
Moje pracoviste
Několikanásobné zhodnocení nemovitosti...
Uz 8 let. Stale cekam na vyhru ve sportce. 520ka z trencina s heidenhainem 4110 a klasika SN 71 s odmerovanim taky z trencina.
-> Antony: Tak tos popsal fakt suprově!!! 

-> ochoda: no asi tak první 3 vteřiny 

-> Antony: Takže si rozumíme. 

-> ochoda: jo táák. Mě vlastně mašina startuje na XP, pak najede siemens 

-> Tomaso435: Abych veděl co mám dojebávat naschvál víš jak.
-> Antony: Hele když to nabíhá tak je to jak Windows XP, pak tam naskočí program tej firmy Style. Nooo

-> ochoda:

-> ochoda: v práci 

-> ochoda: tak to neznám, jak mašinu. tak operák. resp. nepřišel jsem s tím do kontaktu.
-> castrol: To né, ale tak víš jak.
Umim na něm jen to co mě na tom naučili. 

-> Tomaso435: Děláme aj něco pro vás?
Kde makáš ty?

-> ochoda: jo šraut.... nojo ty vole... tak už vim koho zjebu až zas přide něco blbě 

-> ochoda: podla popisu stroja sudim ze ho len pucujes

-> Tomaso435: Nástrojárna Jiří Šraut, Vysoké Mýto
-> ochoda: takže to teda není u havla :-D
-> Tomaso435: To ani nevim kde je nějakej Havel.
-> Antony: Hele moc ti nepomůžu, já mám stavebku, ale co tak soudim tak se to jmenuje Style 350 a má to Windows. Jesi ti to pomůže. 

-> ochoda: jú, copak je to za hračku? Jakejpak to má systém?
-> ochoda: to je u havla?
-> Milan 136: Zrovna děláme soft, co to bude kontrolovat. Těš se na další úpravy až vám strhnou hodnocení 

-> krtik 27.08.15 22:31:00: chvalabohu to už je za nami
-> suri: Asi dost. U nás to vypadá, že je buď moc času nebo málo práce :-D. Zatím je rozkopané jen kousek parkoviště pro tvorbu nového vchodu (asi).
-> Milan 136 27.08.15 21:58:16: u nás do konca roka
-> suri: slysel jsem x terminu, tak nevim. Asi do konce roku
-> Milan 136 27.08.15 21:21:05: dokedy má ČR povinný rebranding ? my sme už chvalabohu za , voziť denne sadrokarton , šroby , sťahovať , rozoberať stoly a nábytky a popritom riešiť robotu bolo super ...
Pracoviste uplne videt neni, ale v minulych par dnech pekne se spuntama v usich, protoze na showroomu cely dny rvala dvoutaktni stihlka na plnej plyn asi s pulmetrovym diamantakem a nekolik zbijecek najednou

-> MVM 27.08.15 19:42:08: a uz na tom pracujes
?

-> MATTESS: To jooo
Ale časem si zvykneš ..

-> MVM: skoro až o zdraví v tom pracovat

-> Stepan FUN: Jo po dlouhý době jsem šrouboval auto na Slovenský okruhový pohár.. No a musím říct že .. chvilkama jsou to těžký chvíle.. 

-> MVM: Tak to nevypadá vůbec špatně... ;-)
Jak kdy, teď teda jezdím jinak někdy vyrábím (někdy i kurvím
) železniční kola 

-> Milan 136: No v některý dny by to možná bylo i zajímavý... :-D
-> Milan 136: 

-> Stepan FUN: per to sem po hodině

-> StepaNoFUN 21.08.15 21:54:31: Mám to podobně...

Moje pracovisko vyzerá nejak tak dnešným dňom už 9 rokov.Vyrábáme plátené strechy na kabriolety,ja konkrétne kontrolujem hotový výrobok niektorý natiahnutým na konštrukciu niektorý bez.
To je od vás hezký, že dáváte fotky pracovišť... Taky bych nějakou dal. Ale musel bych fotit prakticky denně a spamovat tady... Protože jako "kurwa pro všechno - od kancelářský krysy, přes servisáka, nákupčího až po "vedoucího" mám pracoviště všude, kde dělá firma. A to je v několika krajích... A většinou telefon do 10ti dopoledne rozhodne, kde budu dělat ten den...
-> castrol: snad se nás tu kolegů najde víc
-> Pecyn: a hele kolega stolar
-> MATTESS 19.08.15 20:12:32: Kdo je u tebe starej? 

-> TT_daniel: Ešte ma to zatiaľ baví rozoberať kolega
Len cez zimu je to horšie, nemáme žiadnu halu tak sa to musí rozoberať vonka...
S dreva cigáni robia brikety

S dreva cigáni robia brikety
-> Toušík: Koule to jsou,ale typni si kam,pomůžu ti.Ty je ale samozřejmě nemusíš mít doma,ale minimálně jsi to už určitě někde nebo u někoho viděl.Kupuje se to na místo,kam musíme chodit denně a někdy i několikrát.