Do CB jsem prohlásil, že já dřepět v tom osobáku, tak bych byl nadšenej. Že aspon mohli počkat, až již "čekající" osobáky projedou. Pak si to asi vzali k srdci, protože další už fakt počkal...
Ono víš co, ono si to chce zkusit. Mohl ten slovák se uklidit a nechat tě... Ale dostal by se pak zas do levýho nebo by to dokázal při přibrždění zase rozjet? A jestli za tím kamionem jel déle, tak věděl že jede pomaleji než on a věděl že ho dá....
-> castrol: Čoveče, jak jsi to poslal jsem, tak se s tím roztrh pytel -poslali mi to další tři lidi, dokonce to je v .gif na fb

-> palinator: Já třeba naloženej nepředjíždím, pokud nepotkám někoho komu to ještě v kopci jede méně než mě - ale toho musím předjet hned, aniž bych přibrzdil, jinak už to neroztáhnu a naopak ještě pojedu pomaleji, než on.
Ale třeba v pátek jsem jeden kamjon předjížděl snad 3x.
Od Plzně k Rokycanům to je napřed do kopce, kde jsem ho předjel. Pak je to je z kopce, kde já jel 90, on to pustil a předjel mě. Vzápětí je stoupání, kde jsem ho zas dojel a předjel ho - do CB jsem konstatoval, že bylo důležitý, že nás předjel... Pak jel za náma až do Prahy, kde zase z jednoho táhlýho kopce nás musel předjet. Pak se s tím nesral a předjel vícero aut před náma. No a na nájezdu na pražský okruh jsem ho zase míjel, já jel dál na Plzeňskou....
-> haso: To je o zvyku. Kolikrát se chytím někoho, kdo jede 85, tak to neřeším a jedu za ním a počkám si, až je vyloženě možnost ho předjet.
Ale prostě někdy to nejde a chci jet těch 90, takže prostě okamžitě dávám blinkr a tlačím se do levýho.
Osobně třeba když je pruh pro pomalá vozidla - tak kolikrát do něj nezajíždím, protože pak chceš předjet pomalejší auto a nikdo z osobáků ti to neumožní. Takže zůstanu v prostředním pruhu (upozornuju, že do pruhu pro pomalá vozidla nemusím) a at si naserou. Kolikrát nejsou ohleduplní oni, tak holt nebudu ani já....