-> Petr Urban 24.11.16 16:45:29: Tvoje komentáře na adresu ME za poslední týden jsem tady raději přecházel, vychvalování toho zloděje z Moravy co kopíruje vačky taky, ale že si vezmeš do huby i Křístka to už asi nevydejchám a dovolím se vyjádřit...
1. Křístek udělá tlumiče přesně dle zadání. Já mám tělo v předu kratší, vzadu díky jinému uchycení naopak delší než Eidy - vše dle odpérovaných rozměrů z konkrétní nápravy. narozdíl od uni typu u HP, který je pořád stejný a na předek okruhovky moc dlouhý.
2. Nastavení tlumičů dělal přesně dle našich pružin, váhy auta a použití.
3. Unibalové uchycení má hlavně na předku obrovskou výhodu v pevnosti a přesnosti vedení tlumiče a jeho schopnosti reakce.
4. Křístek narozdíl od Huška má několik verzí pružin (Hušek ani nerozlišuje kyvka/vlečka) a třeba Martin Kdér přešel z HP na Protlum a po vyzkoušení více pružin (ty první mu neseděli) je z podvozku a změny nadšený.
5. Sachs nebyl na tu dobu špatný, ale dnes je to daleko dál, stačí nebejt slepej a podívat se na dobový videa a ty současný. Navíc rallye si žádá zcela něco jiného než chceme my s Eidym a to, že jdeme správnou cestou třeba u mě dokazujou časy v Mostě a i celkové chování auta, které je daleko čitelnější než na uhoupané sérii.
Ale chápu, že ty seš ten top motorář, který plive na Martina Čepka a teď koukám, že budeš i top podvozkář vesmíru...