skoda.virt.cz
stránky o vozech Škoda 105-136, Rapid, Garde a jejich předchůdcích
převodovka felda Mpi do formana?
-> x.line: jako záměnné jsou liší se jen tím stálím převodem během zítřka bych ti to dohledal a napsal sem co a jak přesně
-> Malebolgii: Takže když budu shánět převodovku tak jedině formaňáckou? Z Fáva ne? No šiklo by se mi, kdyby mi v tomhle udělal někdo jasno. Zrovna v tomhle se moc neorientuju:( Dík
Liší některé měli 3,9 a některé 4,2 nebo tak nějak ale byly každopádně dva druhy jedny se dávaly od začátku výroby a druhé se dávaly do formanů a pak i do fáček pokud chceš můžu mrknout do chytré knihy a najít to
-> stodvacet: Aha, tak dík moc z ainfo. Ještě bych se rád zeptal. Favoriťácký převodovky maj všechny stejný stálý převod nebo se to nějak liší. Dík
1.obyčejná nebo kombi to je stejné
2.dekl skutečně nezaměníš od 3/97 nahoru
3.převodovky mpi jsou dva druhy,ten starší končil 3/97,ten by ti tam pasoval,ty novější už ne,ty mají jinak udělané kolečka 5.rychlosti
4.důležitý je stálý převod ty potřebuješ 4,12
což je převodovka pro motor 1,3
2.dekl skutečně nezaměníš od 3/97 nahoru
3.převodovky mpi jsou dva druhy,ten starší končil 3/97,ten by ti tam pasoval,ty novější už ne,ty mají jinak udělané kolečka 5.rychlosti
4.důležitý je stálý převod ty potřebuješ 4,12
což je převodovka pro motor 1,3
Prolezl jsem co se dalo,ale veškerý odpovědi na moje otázky jsem nenašel, tak se přeci jen ptám:)
Mám formana 92 a chtěl bych tam hodit feliňáckou převodovku. A teď začnou dotazy:)
1)je jedno jestli se jedná o převodovku z obyč feliny nebo z combi?Případně proč.
2)vím , že převodovka z MPI nemá zaměnitelnej dekl se silenblokema(aspoň teda myslím), ale je nějaká šance jak jí tam případně dostat?
3)jak je to s převodovkama z MPI, ty se dávaly do felicii s novou tváří nebo i dřív? Případně od kterého roku se dělaly ty nový feldy.
4)Kdybych sehnal převodovku ze starší feldy, co by mělo sedět(nějaký hodnoty či tak)?
Předem děkuji za odpovědi:)
Mám formana 92 a chtěl bych tam hodit feliňáckou převodovku. A teď začnou dotazy:)
1)je jedno jestli se jedná o převodovku z obyč feliny nebo z combi?Případně proč.
2)vím , že převodovka z MPI nemá zaměnitelnej dekl se silenblokema(aspoň teda myslím), ale je nějaká šance jak jí tam případně dostat?
3)jak je to s převodovkama z MPI, ty se dávaly do felicii s novou tváří nebo i dřív? Případně od kterého roku se dělaly ty nový feldy.
4)Kdybych sehnal převodovku ze starší feldy, co by mělo sedět(nějaký hodnoty či tak)?
Předem děkuji za odpovědi:)