Landi maju vyhodu v tom, ze maju dost mohutne telo oproti konkurencii a to z hrubeho hliniku a nie tie pliesky ako ma lovato a lovtec. Akurat moj ma este aj vrsok hrnca z plastu ale je to dost pevne. Ako pise King tak patria k drahsim, ale na mojom mam uz asi 70tkm za 6 rokov a membrany nedavaju vediet zeby chceli menit. Trosku blbsie vyriesena pruzinka na nastavenie volnobehu, moze pri skladani blbo sadnut a potom sa clovek nestaci divit, ale ked som to skladal ja tak sadla dobre hned na prvy pokus, tak neviem kto sa v tom rypal, ci plynari alebo mal talian tazku noc.
Jazdil som s tym na 742.136 za 7.5l lpg (120km trasy PPBB a 350km PPBA) s tym ze som neprekracoval limity+10km a na dialnici 110km/h.
Ale inak je to fuk, tie splynovace sa lisia minimalne, takze treba ist do takej znacky u ktorej vies ze montaznici to spravia dobre. Membrany sa casom daju zohnat snad na vsetko, len treba obcas chvilu hladat. Ale ja ako pisem som to 6rokov nepotreboval a na espere mam sice lovato len 4 roky ale 120tkm a tiez je to zatial v pohode. Akurat bratovi vo felde zacala z lovtecu nejako prelinat nemrzka tak tam niekde museli urobit cesi chybu.
A este ze som tak smely, myslis ze sa Ti to oplati? Nacierno urcite ale legalne to stji aspon 10tKc (nemam prehlad o cenach u vas) a starosti (drahsia emiska, rocne revizie, zhananie cerpacky ktora ma otvorene v noci) sa vyplatia tak nad 20 alebo aspon 10tkm rocne a hlavne ak to auto este bude zit dost dlho aby sa vratila investicia. Zase na druhej strane ked uz to lpg v aute je tak sa jazdi viac. A este odporucam najvacsiu nadrz aku je mozne bez problemov zabudovat a/alebo je povolena. Ja som spravil chybu s 35litrovou, ked som to hnal tak mi na tu 350km trasu z BA do PP nevystacila a v noci je to s cerpackami u nas bieda. Bud su zatvorene, alebo su drahe a este aj neochotne.