skoda.virt.cz
stránky o vozech Škoda 105-136, Rapid, Garde a jejich předchůdcích
voda
prohledat
25 příspěvků (zobrazeno 1 až 25) od 24.10.2014 do 24.10.2014, založil/a Martin Kopecký
dost pomůže otevřít odvzdušňovací kohout a foukat do něj :)))) ale 100% všechna voda se vypustí až tobě do xichtu, když demontuješ trubky 

-> Stepan FUN: Ono se musí i strašně blbě hledat na googlu, když dáš hledat "vímněna frydexu".
-> Martin Kopecký: Jenom jedna technická otázka... Na výměnu toho stávajícího motoru za motor z FA u sebe předpokládám budeš mít někoho, kdo tomu trochu rozumí. ;-)
Nerad bych tady za chvíli našel téma s žádostí o přesnej a podrobnej popis výměny motoru...
Nerad bych tady za chvíli našel téma s žádostí o přesnej a podrobnej popis výměny motoru...
-> stepan: premazeme 

-> isti: Jo, maj, jenom trochu jinak umístěný.
-> Martin Kopecký: Choď von a vlez pod auto pred zadnými kolesami a vypusti vodu z trubiek lebo u motora to nestačí.Na oboch trubkách u krycieho plechu nádrže by mali byť šroby na vypúštanie vody.To teraz neviem či to majú aj užovky.
-> Tomaso435 24.10.14 18:48:06: no ty vole 

-> Tomaso435: -> Martin Kopecký: v motoraku taka zazltnuta nadobka
jj
-> castrol: nojo ale když ji ještě nedoléval? tak co je tedy expancka ?
-> Martin Kopecký: to je nadoba kam dolievas vodu
ja to mam na rovině tetka a odmontoval jsem tu hadicy co je před pumpou a cotoje expancka ?
-> Tomaso435: Sem to napsal v jeho řeči, aby to pochopil.
-> stepan 24.10.14 18:40:23: ty vole takhle píšou holky na seznamkách, to přelouskat to je někdy porod

Ja jsem stim jel přijel jsem domu a nechal jsem jí a pak nevim za jak dlouho jsem tam šel a vypustil jsem to ale hadice byli ještě teply od vody tak přesně nevim jestli byl otevřenej termostat ale asi ne
Vyhoď zadní hadici co je před vodní pumpou, otevři odvzdušňovací kohout na topení, expanzku a postav to auto trochu čumákem nahoru. Pak by to mělo bejt OK.
-> Martin Kopecký: vípustní šroupi sou pot autem u nádřže na bensín jak pot ťym vedou ty trupki na vodu tam sou 2 šroupki v těch trupkách to povolýš a vipusťýš
-> Martin Kopecký: no a vyteklo ti všechno? si vem co tam máš za množství když máš chladič ve předu... ja bych to asi ohřál a pak to vypustil tak jak se to vypustit má...
-> stepan: tak určitě je to věčí prdel :D
-> stepan: tak určitě je to věčí prdel :D
ne já jsem to koupil to auto teprv před mesicem a ten chlap mně řikal že tam je čista voda bez fridexu a já tetka budu přez zimu vymněnovat motor budu tam davat favo tak jse to neviplati koupit fridex nalejt ho tam jezdit stim 5 dní a vipustit ho to nevim kde by mohl bejt vypustak ja jsem vypustil teprv vodu z nadoby a z motoru ale tu hadicy od termostatu tu jsem nevipustil
-> stepan: tak nic ,skodnu uz nemam tak nieje prehlad
-> castrol: Ale má, hned 2 na zadních trubkách.
-> Tomaso435: Fridex je drahej, lepší je ničit motory. 

-> Tomaso435: skodovka vypustak nema ,pokial ma pamat neklame
a to ostatne
a to ostatne

a téma založit v sekci škodovky bylo taky nutný co....
jinak dle mě vypustit vše... a asi jinak než sundáním hadice.. vy na škodovce nemáte výpustnej šroub?
a fridex je na tebe drahej?
jinak dle mě vypustit vše... a asi jinak než sundáním hadice.. vy na škodovce nemáte výpustnej šroub?
a fridex je na tebe drahej?