skoda.virt.cz
stránky o vozech Škoda 105-136, Rapid, Garde a jejich předchůdcích
problem s otackama
-> castrol: 

-> darklord: uz mlcim
-> minno: a predsa sme sa nasli 

-> castrol: -> darklord: no vy dva ste se teda hledali 

-> castrol: neobhajuj madarov 

-> minno: neurážaj madarov
-> lacko: Píš ako človek a nie ako maďar. Možno to bol len vadný palec. Skús posledovať, možno sa to už viac nezopakuje na druhom.
mne to spalilo pod kontaktom ako prechadza iskra medzi hlavov rozdelovaca len neviem preco ,aka je pricina

-> lacko: ja som s tým mal problém keď som dal sviečky bez odrušovacieho odporu a medené káble. ten odpor v palci sa mi doslova odškvaril 

sviecky brisk cislo teraz neviem, kable nove a z hlavov rozdelovaca a palec som dal zatial stary na tom to nespaly az tak
-> lacko: ake mas sviečky a zapalovacie kable ? 

caute skodovaci chcem sa opytat co moze byt pricina ze mi spalilo palec rozdelovaca asi 3 tyzdne som dal novy pod kontaktom vypalena pozdlzna diera asi milimeter felicia 1,3 bmm

Vycisti si klapku a nastav ji, vymen palivovy filtr, svicky a vzduchov filtr, pripadne olej a filtr. Resp. vymen to co uz dlouho nebylo meneno a udelano.

Pavel P. : drzi se to kolem 2000
tunerlada: tak to nevim.. celkove ma auto najeto pres 160 000km (mozna i vic... nevim jestli to nebylo nekdy stocene)
jo a mam felcku 1.3MPi
tunerlada: tak to nevim.. celkove ma auto najeto pres 160 000km (mozna i vic... nevim jestli to nebylo nekdy stocene)
jo a mam felcku 1.3MPi
Kdy byla naposledy dělaná spojka resp. Kolik je na ní najeto?
a kolik máš otáček po zařazení toho kvaltu?
slaby motor
uz podruhe jsem se setkal s tim ze kdyz zaradim cca druhy/treti kvalt tak se nezvedaji otacky ikdyz mam plyn az na podlaze ale po chvilce se to vzpamatuje a uz se otacky zvysuji... nevite cim to muze byt?