Vašina a další utahování šroubů-protest

prohledat
251 příspěvků (zobrazeno 151 až 200) od 27.09.2006 do 17.10.2007, založil/a Kubina AVTOBA3 CCCP - zrušená registrace
řadit dle data
11:48:50
29.09.2006
p.b.
No docela rád bych se toho zúčastnil, jestli ještě budu mít hundrtku a bude v takovým stavu aby mohla prezentovat tu lepší cestu tuningu .) Možná by nebylo od věci tam přivízt dva exempláře aut, které jsou podle škodovky způsobilá k provozu, nějakou orezlou, obouchanou 120tku a stofku, se orezlým spodkem apod. a dát k nim ceduli s něčím jako "tyto auta jsou způsobilá k provozu na pozemních komunikacích" a vedle nich postavit vyšperkovaný a nelegální auta, třeba i se sundaným kolem (aby bylo vidět v jakým stavu jsou třeba ty zakázaný čtyřpísty) a dát k nim cedulku "tyto auta jsou technicky nezpůsobilá a ohrožují ostatní účastníky silničního provozu" 1 Nebo tak nějak, každopádně to chce propagaci tý akci, ale já do toho jdu tak i tak .)
10:18:10
29.09.2006
Luukkyy
Pár postřehů k propagaci akce

1) Myslím, že bych k ní, tedy propagaci, mohl skromě přispět 4

2) TV Noha a věci s ní spojené: Komunikace s nováckými redaktory, a novináři obecně, je poněkud na pytel. Jak tu někdo správně říká, chtějí akci, nejlépe někdo někomu rozbije auto, hubu atd. Když se má akce pojmout poněkud klidněji, žurnalista ztrácí zájem. Pokud to chceme přesto zkusit, je důležité sepsat nějaký text, aby ho za a) pochopila paní od novin b) mohla ho rovnou otisknout, popřípadě odvysílat c) a líbil se čtenáři či divákovi.

3) Vliv Škodovky na média. Mladoboleslavská automobilka je jeden z největších inzerentů u nás. Představa, že sou u nás novináři nezávislí, je jen trochu zasvěcenému člověku pro smích. Běžné tištěné nebo elektronické médium tě s jakoukoliv akcí proti Škodovce vykopne až na oběžnou dráhu, protože o Škodovce se píše jak, o Škodovce se píše pozitivně.

4) Politická strana - zas taková blbost to není, ale to jsme of topic. Jsou tu sice mezi námi jedinci, pro které je politika kýbl sraček, ale já osobně si myslím, že by nám mohl někdo od politiky pomoct.

Takže teď návrhy - zatím jen dva:

1) Současný ministr financí Tlustý je velký fanda do starých Škodovek ( Má sbírku oktávek a spartaků ) Zkusit ho kontaktovat, jesli by akci nepodpořil.

2) Ten článek přeložit do angličtiny, a kontaktovat nějaký odborný časák v zemi, kde nemá koncern takové dlouhé prsty, a propasírovaný zahraničníma novinama ho pak dostat sem, třeba pro začátek do blistů atd.
09:31:44
29.09.2006
Petr Šťastný
zkusili jste se zamyslet jak podají tu akci v televizi, třeba na nově? Vytrhnou z kontestu něco akčního, daj rozhovor s nějakym politikem a nakonec to vyzní tak jak se to bude hodit jim kvůli sledovanosti a původní záměr půjde do kytek.7
08:40:02
29.09.2006
Karel.
tak tohle už není normální!!!Musíme něco proti tomu fakt udělat8 co vidím nějaký zahraniční káry tak jsou na tom hůř než naše škodovky9
23:20:48
28.09.2006
COL
Ta protestni akce bude naprosto k nicemu pokud

a) nebude v TV nova, nebo jinde, kde se o tom dozvi masy lidi

a zaroven,

b) nebude se tam jasne a verejne deklarovat, za vy demonstrujici si z duvodu chovani skodovky k majitelum starsich vozu skoda jiz nikdy vuz skoda nekoupite.

Jinak na vas maximalne nekdo zavola policajty, ze nekde prekazite...

Proc? Protoze kazda sesrotovana 120tka (nebo cokoliv jineho) je pro skodovku pulka prodaneho auta (ma podil cca 50% na trhu). Ta sesrotovana skodule v retezci majitelu ojetin nekde nahore uvolni misto pro nove auto.... A tohle je pro skodovku sakra motivace, aby to tu sabotovala. Takze jedine razantni akce provedena vyse zminenym zpusobem, jinak se vam (nam) akorat vysmejou...
23:12:16
28.09.2006
COL
-> Tom.t: fakt si myslis ze tim trochu to v boleslavi ucpat neceho dosahnes?? Teda krom nejake te pokuty...
23:06:20
28.09.2006
Tom.t - malej ale vychcanej překupníček
taky se pridavam lidicky 1 trosku to v boleslavi ucpat a upozornit ty hovada by nebylo od veci, klidne prijedu i z košic, na zadnim skle uz mam nalepku CS czechoslovakia, to cumeli benga na hranicich 3 1 2
23:03:03
28.09.2006
COL
-> mirčán: dobrej for 6 . Zalozit stranu problem neni, ale jeji chod, volebni kampan, volebni kauce neco stoji a nejsou to desetkoruny ba ani desetitisice - ale pokud na to mas jdi do toho! 6 Ale upozornuji te, ze zadnej normalni clovek nebude volit stranu, ktera ma jedinej bod programu 4 . proste naprosto mimo....

5

To uz je snad lepsi se snazit oslovit soucasne poslance nebo senatory....

A pokud ti jde jen o legalnost veci, tak te vyjde 100x levneji se 100x mensim usilim si nechat auto schvalit jako individualni stavbu.
22:55:59
28.09.2006
Čokin
-> mirčán: Drž se při zemi já bych to ze začátku viděl na nějakou tu petici at jim dáme vědět že jsme tady a že se nám něco nelíbí.

I když si myslím že to bude mít stejně nulovej výsledek v týhle zemi.
22:45:33
28.09.2006
M a r c e l
-> mirčán: nebudu se s tebou hadat, ale tohle je fakt mimo ...
22:43:23
28.09.2006
Honza M
-> mirčán: bez těch vykřičníků by to znělo líp. Jestli chceš tímto stylem zakládat politickou stranu tak asi moc hlasů mít nebudeš....
22:41:21
28.09.2006
mirčán
-> M a r c e l - GARDE: myslim ze ani moc!!!! zacal jsem to zjistovat!!! co je potreba k zalozeni politicke strany!!!
22:39:26
28.09.2006
M a r c e l
-> mirčán: tak tohle uz je ponekud mimo realitu ...
22:33:45
28.09.2006
mirčán
co si zalozit vlastni politickou stranu dostat se do parlamentu a prosadit si zmenu zakona!!! a myslim si ze by ta strana mela dost hlasu, myslim, tato novela zakona(bodovy system, atd.) urcite nepostihuje jenom nas skodovkare!!! hlasy by byli!!! je to muj napad!! asi bych do toho sel!!!
22:28:55
28.09.2006
mirčán
-> minno: ne, ted mi blbne klavesnice
21:40:21
28.09.2006
minno
-> mirčán: este ta stale bavia tie vykricniky?3
21:38:52
28.09.2006
minno
mam na toto vsetko podobny nazor ako vy...

pisalo sa tu nieco aj o pneumatikach...buzerovani e za trochu iny rozmer (na celom aute rovnaky) je fakt od veci...prave vcera som nad tym uvazoval ked som si pozeral jednu staru Ladu combi na sidlisku, bola normalne na znackach. A pneu na kazdom disku ina :(

Vpredu jedna 165/80 OR34, druha 165/80 MP12, vzadu jedna 135 a druha 155 siroka, a k tomu popraskane akoby mali tie fumy 100 rokov. Prave taketo pripady by sa mali sankciovat....

21:35:32
28.09.2006
mirčán
sem s vama kluci a podporim vas!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
21:08:44
28.09.2006
Baghira
-> kubina: Myslim, že protest je naprosto na místě, ovšem ještě bych ho doplnil o kampaň proti Škodě auto a jejich novému konceptu sportovního vozu pro mladé, Škodě Joyster a to ve stylu "Kupte si Škodu Joyster a dopadnete jako my..." Vedení automobilky by si mělo uvědomit, že by se ke svým potenciálním zákazníkům pro toto vozidlo, měli začít chovat poněkud jinak...
20:07:17
28.09.2006
Čokin
Ser..... jim na to.Zachvilku budem muset mít i stejnou barvu jako taxikáři.

A jak to jako budou kontrolovat to budu muset na technický (kterou stejně nemám) ukazovat ten papír nebo rovnou policajtům při kontrole.

To abych to auto začal raději vozit na podvozku.Dělají z lidí akorát idioty.

Můj názor je že se snaží vytlačit škodovky ze silnic a i jakékoliv uprvy na seriových autech.Škodovky jsou jim trnem v oku ale že to ted tady bude samý zahraniční vrak to už jim nevadí.

No ted jsem se musel rozštílit.

30
19:30:23
28.09.2006
havlik
boj s větrnými mlýny
19:25:38
28.09.2006
Dale_Estelle
bude to znít možná tak že si z toho dělám srandu, ale kubkubina má naprostou pravdu něco enní v pořádku a tuším že čas otevřeného boje nadchází...........

zvítězí naše naděje, Luke Kubina a Han Matsoft nad zákeřným lordem ze Sithu, Darthem Vašinou? a pokud ano, dokáží porazit i byrokracii v podobě dábelského císaře Volkswagena?

to jsme si nemohl odpustit, opravu mi to tothle připomíná.....a je svatá pravda - na napříkald VW golf první generace je možné provést cokoli, vcelku nic enní problém, ale přitom stejně staré, ba co naopak i mladší škodovky řady 742, je naprsotoo nemožné........a je mi z toho do pláče, je jasné, že je fabrika ovládána Volkswagenem, ale tohle je opryavdu moc brutální krok, snažit se vymazat 30 let výroby.....
11:31:51
28.09.2006
Gryzly
Přidám se k vám v tom protestu. Taky mohli ty body rozdělit na použití disků a použití pneu, takhle z toho ti jednodušší uředníci pochopí že je potřeba mit ten protokol i na montáž hliníkáčů.
09:45:57
28.09.2006
pajavlk
sou to kréteni fakt .. já bych tak 14 dní předem vylepil na auto že se bude konat to a to za učélem toho a nalepil si to na auto .. když to uděláme všichni dozví se o tom i spousta škodovkářů co nechodí na virt a potom by to moh bejt solidní mazec !
08:34:01
28.09.2006
sep
Spíš než jako protest proti konkrétním omezením (i když nějaký stručný výčet hlavních "nesmyslů" v THV by neškodil) bych to pojal jako protest proti vnímání a přístupu Škody a.a.s vůči starším škodovkám obecně, řady 1000MB-136M motorizovaly československo,v každé rodině minimálně jedna škodovka s motorem vzadu byla a byť je teď zvykem na ně kydat hnůj tak své odsloužily.Dnes by škodovka nejraději vymazala 30 let a miliony starých škodovek jakoby snad ani nikdy nevyrobila.Nikdo netvrdí že to byly nejlepší vozy na světě ale měly něco do sebe a ať už byly jakékoliv tak byly, jsou a budou součástí historie jak automobilky tak i obyčejného, všedního života několika generací lidí v tomhle státě a pokud ani tohle není důvod proč jim ,potažmo jejich majitelům ,alespoň neházet tak okatě klacky pod nohy,tak pak už nevím.Ohánět se frázemi jako bezpečnost silničního provozu atd je pokrytectví,počet těch aut se každoročně snižuje geometrickou řadou,do deseti let už bude zastoupení ve výčtu vozidel (analogicky i v počtu dopravních nehod) statisticky nevýznamné,ale skoro to vypadá že postupně Škoda MB do té doby zakáže tyhle auta úplně....to sem se rozkecal6
00:30:40
28.09.2006
Bagrr- máma mele Emu
Páč a jelikož mi přijde spousta slov a vět v THV naprotým nesmyslem a leckdy je z toho i poznat níže uvedená snaha vyřadit vozy řady742 z provozu různými zákazy, se předběžně přidávám ku řadě protestantů vůči Škoda a.s. Hlavně mě štve, jak díky blbcům, kteří tvoří nesmyslná přikázání (kterými se leckterý úřad řídí jakoby to byla bible), jsme mi lidi, kterým není cizí lehnout pod auto a vyměnit třebas i jen jeden jediný šroubeček, který propouští kapičku oleje a kterým vozy řady 742 přirostly k srdíčku, brzy nebude ani jedna škodfka....
00:28:40
28.09.2006
FORM - zlomená ojnice
A nebo je to zkurvenej hajzl, jdu do toho s Vámi. 5
00:28:27
28.09.2006
FORM - zlomená ojnice
Neměli bychom radši udělat prtestní sraz před budovou WV, mne připadá, že že všechnu vinu házíte na člověka, který možná jen musí plnit přání shora, třeba má v garáži také nějakou pěknou starou leštěnku a rve mu to srdce, když musí vydávat ty hnusné pamflety, musí být otrávený jak jste na něj všichni naštvaní v e-mailech které mu posíláte, chudák, třeba je zrovna mezi námi, třeba zrovna čte co tu píši......
23:50:30
27.09.2006
jack51
Tak pri cteni toho slavneho vyjadreni je z nej primo citit snaha likvidace S742 8. K pripadnemu protestu, byt to mam do MB 250km, se pridavam.
22:22:04
27.09.2006
felda1,6
zajímavý je ,že když jsem chtěl přetypovat formana van plus na 5ti sedadlovýho,nebyl žádnej problém
22:17:24
27.09.2006
gim
myslim si ze by bylo vhodnejsi protestovat pred "pentagonem" tam sedej vsichni ti papalasi co sou pod tim podepsany... a ucpe se to tam snadneji 4

jinak docela vtipny je i prestavba policejni feldy na civilni.. "neni technicky vyzkouseno, proto se nepovoluje" co je tak tezkyho na tom vymontovat vysilacku a sundat majak pripadne jeste vyndat prepazku.
22:13:56
27.09.2006
Majkl
taky se pridam..
22:08:50
27.09.2006
felda1,6
to jo,ale přijet polovina eMek,ůžovek,gardovek a rapidů z Virtu najednou před muzeum ,tak to tam ucpem
21:57:50
27.09.2006
Dušan
beztak zbydou jen ty nase lestenky a ty ostatni dojezdi samy protze se o ne nikdo nestara, tak nevim co jim na tech par nasich kusech vadi 8 Vzdyt z tech 2 milionu nebo kolik jich bylo uz jezdi jen par a do peti let to bude jeste min a mockrat min7
21:56:36
27.09.2006
felda1,6
JSEM PRO PROTESTNÍ SRAZ
21:54:49
27.09.2006
felda1,6
kubina - souhlasím,organizovaný vlastně už jsme,vyjádřit nesouhlas byť jenom vlastně srazem před třeba muzeem,je vlastně skvělej nápad,chce to šikovnýho mluvčího ne bo víc,kteří dokážou oponovat všem nesmyslum vyplozenejch kapitalistickejma kravaťákama.Každej z nás má svojí škodověnku většinou jako miláčka a leštěnku a né šrot jak si oni myslí,jsem určitě pro lehkou nátlakovou akci....vždyť trabíci taky jezdí a nikdo je nezakázal ,my se snažíme ty naše poklady vylepšovat,udělat bezpečnější,hezčí,vždyť je to kus naší historie....fakt pověsit je za koule do průvanu7
21:28:02
27.09.2006
Pavel P@nkáč
taky vas podporim urco!1
21:20:04
27.09.2006
color
stojim za skodovkama tak ybch do toho sel taky
21:07:00
27.09.2006
Dušan
tož ja se taky nekde podskrabnu4
19:26:54
27.09.2006
Fén
-> kubina: Jdu do toho.
19:25:57
27.09.2006
Honza M
Tak to už je trošku moc. Nevím jestli tohle vyjádření vymýšlí Vašina, ale ten kdo to vymyslel rozhodně nebyl při smyslech 8

Jako za chvíli nám nařídí že jezdit jedině na R13 168/80 OR6 a kdo to poruší toho na místě zastřelit. Fakt toho mám dost 8
17:25:15
27.09.2006
Matsoft
-> kubina: Odpovidam stejne, jdu do toho.
16:49:40
27.09.2006
Tuxik
-> kubina: taky bych se pridal
16:43:46
27.09.2006
Luukkyy
-> kubina: Spolupracovat hodlám zcela určitě !
16:19:25
27.09.2006
Kubina AVTOBA3 CCCP - zrušená registrace
takze asi takhle panove.chtel bych vyjadreni skody auto rozebrat vetu po vete.pokusit se upozornit na nesrovnalosti jak z duvodu vyroby v 80letech(viz treba ty brzdy garde) tak v porovnani s novejsi produkci(vylezle kola apod.),dale pak absurditu ohledne promereni tacho pouze u typove rady742.Jeste by bylo vhodne probrat podobne zakazy(jsou-li) na dobove shodne koncernove typy(napr golfI)

chci se zeptat zda je nekdo ochoten spolupracovat.Poslat Vasinovy otevreny dopis a na jare usporadat protestni akci v Mlade Boleslavi protoze citim,ze neni neco v poradku.

ted tedy reagujte jen ten kdo by do toho chtel aktivne zasahnout.diky
16:11:00
27.09.2006
Syny
-> kubina 27.09.06 10:22:14: podvozek rapid/garde se nesmi vymenit? 9
14:27:06
27.09.2006
M a r c e l
no peknej humbuk jsem nechtene vyvolal tim ze jsem zverejnil ten jejich pamflet B-)

jeste jedna vec na kterou jste zapomneli, jde take o ujete km, tim ze vam to bude pocitat jinak nez je skutecnost, muzete "okradat" stat na danich, pokud si km ze sluzebnich jizd pisete do nakladu, ale to jen pro uplnost...

kazdopadne i mne osobne vadi, ze pokud budu chtit mit papiry na do originalu danem cabriu v cajku a nebudu muset prehazovat jupitery za plechace kdyz pojedu na TK, budu muset nekde obihat nejake urady navic a zjistovat kde mi to vubec ozkousi a za kolik, takze se na to proste vykaslu a budu jezdit na tom na cem budu jezdit a basta fidly.

mimochodem, na TK vas s autem na 175/70(coz je povoleny rozmer) pokud ho nemate zapsany v TP taky vyhodi, osobni zkusenost, musel jsem na to dat na tu opakovanou TK 165/SR13 OR34 na plechacich aby to proslo, misto Mishellinek 175/70 na Meteorech

jo a jak nekdo tvrdi ze te nuti fabrika pouzivat OR34, tak to je blabol, nuti te jen pouzivat urcite rozmery pneu, ne jejich desen, to jen pro presnost ...
14:02:42
27.09.2006
VeTeV
-> Tuxik: a ty obhajce rady 742 - konecne si porid neco co jezdi a uzij si tu bezporuchovost techto stroju...4
13:38:47
27.09.2006
VeTeV
-> Sušenka: no to me taky nesere- nez to auto bude moct vyject bude hnile 3
13:36:13
27.09.2006
Sušenka
-> VeTëV: To budes stejne v pytli, protoze vic jak jedna prestavba je taky nelegalni 3 No proste si f tom az po usi 1
Extreme Tyres