Rána dopravní buzeraci :-)

prohledat
352 příspěvků (zobrazeno 1 až 50) od 10.02.2010 do 02.04.2010, založil/a King
řadit dle data
20:35:53
02.04.2010
King
-> Stepan FUN: Ale to je přece v pořádku - i kdyby jedno promile českých řidičů u sebe mělo pár jointů - stálo to za to :)

Taky mně jednou takova dva Simíři šacovali na autobahnu u Frankfurtu. Dost nepříjemná šťára v autě. V kufru auta servisní kufr s krajně podezřelejma udělátkama a lahvičkama, faktura z hotelu nebyla (jde rovnou na firmu), vedle sedačky řidiče bytelnej pajsr.

Měl jsem hodně co vysvětlovat :) Je to jenom otázka času, kdy si ovce nechaj líbit to samý i u nás :-/
10:26:21
02.04.2010
StepaNoFUN
Tak včera jsem v Reflexu přečetl zprávu, nad kterou jsem se upřímě zasmál. Není to tedy přímá citace, ale obsah zůstává (ten časopis tu nemám).

Německá policie prý pořádá hony na české řidiče, kteří se pod záminkou držení drog musejí podrobovat zevrubné osobní kontrole. No a? Vždyť česká policie pořádá podobné razie na prošlé datum obvazů v lékárničce...
17:44:27
28.03.2010
King
-> David29: Určitě, mediální TOP 10 veřejných nepřátel vedou v posledních letech tzv. "motorkáři" a policie nemůže zústat stranou. Asi něco dělám špatně, ale za 14 let, co aktivně jezdím jsem s nima neměl problém. Ale uznávám, že se svojí paranoiou spočívající v neustálým sledování provozu a předvídáním, jdu výrazně "proti proudu" - trend je jasný - dodržet literu vymahatelné části zákona za každou cenu 4
10:41:11
27.03.2010
Nwkt
-> David29: Místo zmatenejch motorkářů přibudou ještě zmatený policajti
08:41:31
27.03.2010
David29
08:52:27
26.03.2010
Luky
Uáá, kdy to zavedou u nás? www.autoweb.cz/autonovink y-nova-auta/.../18124 88
07:44:25
26.03.2010
Don_pepe
-> spartra: Když už sou tak posedlí zimákama, aspoň že ne od - do, ale na sněhu jo, na suché silnici ne. Řekl bych že je to "menší zlo"... Ale když vidím jak teď vybírali na D1, tak se mi v hlavě rodí obrázek: Silnice holá, jen na pár metrech spadlej sníh ze střechy, u kterýho stojí policajt se škodolibým úsměvem135
00:49:03
23.03.2010
Syny
-> King: "polarni useky" a "narazíte-li na echtovního buzeranta s bílou brigadýrkou, kterýmu stará nenechala počvachtat" me teda odrovnalo 3 3 3
upraveno 1x, naposled 23.03.2010 00:49:14
00:38:05
23.03.2010
King
Jinak pro uctívače absolutní alkoholové nuly - na

www.osbid.org/index.php?t =article&...

Je dokument Metodika MDČR k měření alkoholu v dechu, kterýžto dokument je normálním smrtelníkům utajen, protože hlásá trošku zdravého rozumu směrem k buzersystému.

V kostce naznačuje ploskolebcům a ouřadům, kterak zacházet s Draegrem a kterak za použití mozku interpretovat jeho výstupy. Např. to, že naměřené hodnoty do 0,25 promile by se měly logicky ignorovat a to už při dejchání na silnici. Jediná vada na kráse onoho dokumentu je to, že se jedná o pouhý metodický pokyn, takže údy buzersystému nejsou povinny se jím řídit :-( Čili narazíte-li na echtovního buzeranta s bílou brigadýrkou, kterýmu stará nenechala počvachtat, hrozí za setiny promile dost nepříjemná buzerprocedura.

.....Teď když máme, co jsme chtěli.....kupředu! Levá! Zpátky ni krok! :)
00:24:03
23.03.2010
King
-> Alenka: Ale ona ta úřednická zima od-do v podstatě už existuje. Pokud člověk jezdí neplánovaně celou republiku, nemůže si dovolit přezout na letní podle zdravýho rozumu kvůli těm x "polárním" úsekům.

Jakožto šofér auta leasingovky pak ještě navíc musím čekat na datum D, abych milostivě přezout to zimní "bláto" za skutečný pneu. A stejně musej čekat statisíce aut, který se přede dnem D objednávaj do servisů, který si to potom hážou. Loni to byl takovej masakr, že bych musel na přehození kol čekat asi 14dní . Tak jsem si letňáky vyzved z depozitu (držkovali, ale vydali :) a v laboratorních rukavičkách jsem si to přehodil před barákem jako za starejch časů :)
14:22:55
22.03.2010
Alenka
-> Syny: znacka by ani tak nevadila, spis kdyby tam neposlali strasit ty policajty.
14:16:33
22.03.2010
Luky
V našem Absurdistánu to možný je. Nicméně stále doufám že u toho třeba bude někdo přemýšlet a paskvil nevznikne 6 Dnešní zima byla kapku extrémní, vloni jsem od začátku března jezdil na motorce a pak následně i leštěnkama. A nedokážu si představit starou Feldu na zimákách, nehledě na to že by se celkem blbě sháněly 1
14:11:05
22.03.2010
Syny
-> Luky.: Ja mam obavy, ze to bude jako s drivejsim zimnim svicenim - zkratka od-do...

-> Alenka: Vyborne - prvni vec ve ktere se s tebou schodnu, ze je buzerace :) Nejak mi unika smysl proc tam je ta zancka v 15°C nad nulou...
upraveno 1x, naposled 22.03.2010 14:11:25
14:03:26
22.03.2010
Nwkt
-> Luky.: Se vsadim že to tam nakonec nebude a budeš v 25°C jezdit na zimácích
14:00:09
22.03.2010
Luky
To je neuvěřitelný... 41

Nicméně návrh že budou zimní gumy povinné pokud je sníh, nebo se k tomu bude schylovat, zní rozumněji než to co je teď. Bude to totiž reflektovat skutečný stav počasí a ne to že někdo od stolu nařídí povinnost od-do.
13:49:07
22.03.2010
Alenka
Je to konecne tady, vykouklo nam slunicko a buzerace se muze opet rozjet v plnem proudu.

auto.idnes.cz/jeste-nepre zouvejte-policiste-lovi-ri dice-na-letnich-gumach-v-1 5-stupnich-1qn-/pneu.asp?c =A100322_...

Uz se nemuzu dockat, az nam moudri vladcove vyhlasi urednickou zimu "od - do" ... to bude teprv vejvar!
21:39:19
17.03.2010
U-Geen
-> Tomaso435: u skodovky obcas kecy meli, ale buzeraci bych to nenazyval
21:36:47
17.03.2010
Tomaso435
-> U-Geen: asi nenápadný auto :-) ted bez spoilerů a s jakš takš vším jak má bejt a nekřičí to taky nemám problém a nikdo mi auto nevoblejzá :-D
21:32:12
17.03.2010
King
-> U-Geen: Mám stejnou zkušenost, ale když mně za celej rok nikdo nezastaví taky to přežiju4
21:29:31
17.03.2010
King
-> Fén: Tak znovu z jednoho mého staršího příspěvku:

do 0,2 g.kg-1 jednoznačně fyziologická hladina

do 0,3 g.kg-1 možná zvýšená fyziologická hladina, nemluvíme o podnapilosti

0,4 – 0,5 g.kg-1 vznikají poruchy vestibulárního aparátu a vnímání

0,5 – 1,0 g.kg-1 podnapilosti

s prvníma dvěma řádky nemám jako účastník silničního provozu žádnej problém, třetí řádek bych si uměl představit s nějakou pokutou a případně větším postihem při způsobení nehody.
19:34:27
17.03.2010
U-Geen
to je fakt divny, ze kdyz kontroluji me, tak to trva tak 1-2 minuty a buzerace zadna... asi delam neco blbe?
18:54:17
17.03.2010
Fén
Pilot s 0,2 promilemi by vám taky nevadil?
15:48:18
17.03.2010
Syny
-> Alenka: A tys tam byl, ze vis jak to bylo? Tohle me fascinuje... Vis stejny prd jak to probihalo a co se tam delo jako ja a uz delas nejaky zaver... Mohlo to byt uplne jinak, mohl byt pod vlivem neceho jinyho nez chlastu a mel strach z odberu,ale mozna ne a je to jak rikas - to je otazka... Proto nevim, co se tady vlastne resi... Stalo se te to nekdy pri nejakej kontrole? Nestalo, tak nevim proc si stezujes... Dle me jedinej, kdo tady resi "co by kdyby" ses ty... "Co by se stalo, kdyby se tohle jednou stalo me". Tak az se te to stane tak na to nadavej a res to ne? A to, ze u nas nejsou policajti videt jak je rok dlouhej, za to nemuzu hele... Kdyz sem jel s Nwktm na "vylet", kterej mel pres 400km, tak sme za celou dobu nepotkali ani jedno jediny policejni auto, natoz nejakou hlidku, ktera by nekde merila/stavela...

Navic po zkusenostach jak se zpravy na net pisou, me takovyhle clanky teda nechavaj uplne chladnym protoze ve velkej vetsine pripadu, je stejne pravda naprosto jina nez clanek uvadi. Jen redaktor musi splnit denni program, tak neco napise co mu nedko poskytne, aby nemel problem a pak se to vsude resi podobne jako tady a uplne zbytecne :)

BTW: A mam pocit, ze ridice je povinen se podrobit jak dechova zkusce, tak odberu krve na vyzvu policisty...

Pokud to byl naprosto slusnej chlapik, kterej mel naprosto cisty svedomi, s policajtama normalne a slusne komunikoval a byla s nim normalni rec - pristroj mu nameril 0,06 a oni ho chteli takhle sejmout, pak uznavam, ze by to byla buzerace a nechapal bych to, ale vzhedem k tomu, ze o tom vim prd stejne jako ostatni, tak bych z toho zas takhle ukrivdeny zavery nedelal 4
upraveno 11x, naposled 17.03.2010 19:31:46
11:52:01
17.03.2010
Alenka
-> Luky.: no nepomohl, ted jsme po bitve vsichni generalove ale ruku na srdce; kdyby se podobna vec stala treba tobe, napadlo by te, ze ti po trech letech soudnich tahanic na rok seberou ridicak kvuli tomu, ze jsi nadychal 0,06 promile (kdyz vis, ze do 0,24 se to hazi pod stul) a navic dostanes flastr kvuli tomu, ze jsi nepodstoupil zkousku, kterou ti zakon ani podstoupit nenarizuje?

Me teda ani ve snu, a to moje mineni o fizlech a urednicich uz asi nemuze byt horsi, takze normalniho cloveka, ktery jeste zcela nepozbyl viru ve spravedlnost systemu nejspis tuplem ne.
09:30:16
17.03.2010
Luky
-> Alenka: Jenže teď je bez papírů na rok, místo na měsíc, a to ještě jenom možná. Jasně, systém je špatný, on se stal jeho obětí. Ale pomohl si takhle k něčemu? Stát se to mě, budu z toho mít docela vítr a budu dělat všechno pro to, aby škody mě způsobené byly co nejmenší. Určitě to nebudu házet za hlavu
08:33:51
17.03.2010
Alenka
-> Syny: mozna se budes divit, ale existuji lidi, kteri nejsou placeni od hodiny za civeni z okna, ale zamestnavatel jim plati za vysledky jejich prace.

Takze jestli jel treba nekam na jednani, nekomu neco opravit, pripadne vyzvednout material na stavbu, vubec se nedivim, ze se nechtel ztratit minimalne pul dne jen kvuli tomu, aby bylo ucineno buzeraci za dost, a pokud RP k praci nutne potrebuje, vidina mesice bez nej kvuli tomu, ze Drager ve vzduchu nameril veverci prd, tomu asi taky nepridala.

Ale treba to jednou pochopis, az budes muset zivit rodinu a nebudes mit cas na "co kdyby", ostatne, soude dle tveho vyroku "Silnicni kontroly mi nevadi, protoze me stavi max, 2x za rok, kdyby me staveli casteji, asi bych zmenil nazor." svetlo na konci tunelu je, a tvuj postoj je jen dusledkem lack of experience ;)
upraveno 2x, naposled 17.03.2010 08:35:41
01:04:21
17.03.2010
Syny
Jen si opet rejpnu :) On nekdo z vas u ty kontroly byl? Jak vite, jak se choval dotycny "poskozeny" ? 4 Co kdyz byl fakt divnej, divne se choval, nadychal sice 0,06 (coz je asi tak jeden vyzvraceny obed pred pul hodinou), ale mohl mit jine duvody proc krev odmitnout. Co kdyz treba hodinu pred tim vyhulil brcko travicky a mel strach, ze mu na to prijdou? nevo si dal neco tvrdsiho? Co kdyz skutecne pod vlivem neceho byl? Jak muzete vedet, ze to byl jen chudak, kterej si 5minut pred kontrolou krknul a nadychal? Mozny, ze jo, ale mozny taky ne... Nevim jak tohle muzete resit, kdyz u toho nikdo z vas nebyl...

Nehlede na to, ze pokud na ne vybehnul, poslal je do prdele, ze nikam nepojede a co ho otravujou a podobne, tak tim spis, ze ho tam dostat chteli a "udelali zle"... Nechce se mi verit tomu a ani neverim, ze kdyby proste nahodou zastavili nekoho, kdo se s nima normalne slusne bavil a nadychal 0,06 promile, tak by mu delali nejaky zle...

Navic pomer takovychhle problemu s dychanim je v pomeru s bezproblemovou kontrolou naprosto zanedbatelnej myslim...

Tak to jen aby rec nestala :)
upraveno 1x, naposled 17.03.2010 01:06:22
00:51:54
17.03.2010
King
-> Don Carlos: Čili mám to chápat tak, že až Donu Carlosovi naměří hlídka 0,06 promile, zabaví mu ŘP, odveze ho 20km daleko do špitálu na nesmyslnej odběr krve a ještě nesmyslnější rozbor a pak ho v noci nechaj bez papírů před špitálem, bude Don Carlos naplněn pocitem, že tak je to správné a jinak to dělat nelze? Jak by to na silnici jinak vypadalo, že? 4

Ne, ne, kdepáák - tohle si mně nikdy nestane, protože bla, bla, bla! :)
00:09:30
17.03.2010
Fén
-> King: To bych si musel naliskat, kdybych měl dát hlas některé z těch co si napsal. Jenom jsem chtěl napsat, že dávat hlas straně, která má odhad kolem dvou procent nemá význam.
00:02:04
17.03.2010
Alenka
Fén 16.03.10 23:52:48 napsal:

→ Alenka: Pokud volíš neparlamentní stranu, která nemá

šanci se tam dostat, tak ve výsledku taky dáváš hlas parlamentním

stranám. :o)

To je na jednu stranu pravda, ovsem na druhou stranu mam ciste svedomi, ze jsem udelal maximum pro to, aby se neco zmenilo a neni mi pri pohledu do zrcadla blivno ze sebe sama, ze jsem se zachoval tupa vovce a hodil to "mensimu zlu", protoze ty maly stejne nema cenu volit.

Neco tematickeho ke cteni -> frantisekmatejka.blog.idn es.cz/c/.../Sest-duvodu-pr oc-ma-smysl-volit-a-Vas-hl as-male-strane-nepropadne. html
23:57:06
16.03.2010
Fén
-> King: Z toho příspěvku, než ho upravil, mi to tak vyznělo. :o)
23:56:50
16.03.2010
King
-> Fén: Aha, čili kdo nevybírá mezi oranžovým boševikem a Stranou menšího zla, jako by vlasně nevolil?
23:54:17
16.03.2010
King
-> Fén: On někde Alenka explicitně napsal, že nechodí k volbám?4

Ale on by český národ ten mozek používal daleko víc, kdyby stát omezil to strkání rypáku do prakticky všeho a v míře až nechutné

4
23:52:48
16.03.2010
Fén
-> Alenka: Pokud volíš neparlamentní stranu, která nemá šanci se tam dostat, tak ve výsledku taky dáváš hlas parlamentním stranám. :o)
23:50:07
16.03.2010
Alenka
-> Fén: zrejme jsem se vyjadril ponekud nejasne :)

Volit samozrejme chodim, ale nikdy jsem nemel dostatek vnitrniho sebezapreni k tomu, abych to hodil nektere z parlamentnich partaji.
23:47:20
16.03.2010
King
-> Don_pepe: Na nůžky bych zapomněl! Díky. Ty ale musí být v kvalitě lepší než mizerné a policisté jsou již školeni, kterak v polních podmínkách provádět zkoužky tvrdosti a pevnosti materiálu nůžek - co kdyby se náhodou našel nějaký vykuk, který by chtěl s buzersystémem vyjebat čínskou autolékárníčkou s 15cm nůžkami z nočníkové oceli?!

Ten homofob Dušek měl nakonec pravdu :)
23:43:39
16.03.2010
Fén
-> Alenka: Tím, že nechodíš k volbám, taky volíš.

-> King: Dokud český národ nezačne používat mozek (myšleno ti, co ho pouze používají jako výplň dutého prostoru), tak nic než velký bič a malý dvůr nebude fungovat.
23:41:21
16.03.2010
King
-> Luky.: V květnu u voleb na to určitě myslet budu, ale šance na vítězství nemyslící většiny je letos vyšší než obvykle :(
23:38:30
16.03.2010
Don_pepe
-> King: A nezapomeň na nůžky min. 15 cm v antikorozní úpravě!
23:33:08
16.03.2010
King
-> Alenka: Je to k zblití, ale po cca 300 příspěvcích tohodle tématu pomalu ztrácím naději, že se s tím podaří do budoucna něco udělat. Stupidní zákon+bezhlavý vynucování jeho litery=pocit sucha a bezpečí

- bohužel, jak vidno, i pro spoustu ne úplně nemyslících jedinců 8

Doufejme, že debata aspoň trošku donutila k zamyšlení a přehodnocení postojů pár virťáků (byť se do ní třeba nezapojili).

Ale jaro je tady, bude teplíčko a sluníčko.........a moudří policejní šéfové naženou pěchotu k silnicím, aby zmírnili jejich deficit vitamínu D po zimě. Ale hlavně budou zbytečně buzerovat a třeba se někdo z místních "spokojených" nasere a položí si znova některé tady položené otázečky a přehodnotí svoje odpovědi :)

Nj, už abych začal schánět high-tech dejchací bazmeg, alobalovou dečku a nafukovací operační sál a skripta z LF UK na imprůvment autolékárničky. Na konci roku už to bude hrubě nedostatkový zboží :)
23:25:09
16.03.2010
Alenka
Sqjely argument.

Co mam delat, kdyz jsem t.c. parlamentni strany nikdy nevolil, nevolim a volit nebudu?
zvětšit Rána dopravní buzeraci :-) - obrázek od Alenka vložen 16.03.2010 23:25:09
upraveno 1x, naposled 16.03.2010 23:26:55
23:06:51
16.03.2010
Don Carlos
-> Luky.: Dobrý argument.4
22:53:22
16.03.2010
Luky
Alenka 16.03.10 20:18:55 napsal: → Don Carlos: Tady v tom state ma obcan jen dve prava – solit dane a delat to, co mu urednik/fizl naridi...

Ale to je demokracie, to je ve všech vyspělých státech... Jsou daná určitá pravidla (zákony), pokud se ti nelíbí, mysli na to v květnu u voleb
21:55:40
16.03.2010
Alenka
-> Don Carlos: s danema se snazim vydrbat jak to jen jde, ale to druhe je zalezitosti mezi nebem zemi, kterou jeden nema sanci ovlivnit.

Uz jsem to tady psal, alkohol do sebe naliju presne jednou za rok, a to na silvestra sklenku sampanskeho, takze se opravdu neda rict, ze bych "chlastal", presto me podobne pripady dost znepokojuji, protoze jak uz zde padlo, ty jejich pristroje meri vsechno mozne i nemozne a pri cetnosti buzerkontrol, kterymi me aparatni pohunci castuji, je jen otazkou casu, nez budu na mesic bez not jen diky tomu, ze v okamziku moji dechove zkousky si v lese u cesty psoukla veverka.
upraveno 1x, naposled 16.03.2010 21:59:05
21:33:58
16.03.2010
Don Carlos
-> Alenka: S daněma můžeš vydrbat a to celkem legálně, a před a během jízdy nemusíš chlastat. Jak jednoduché :)
20:57:10
16.03.2010
Syny
-> Don_pepe: Prave proto ho asi chteli poslat na tu krev :)
20:40:55
16.03.2010
David29
-> petr s: Jo-)
20:38:36
16.03.2010
Don_pepe
0,06 ??? To je těžce pod rozlišovací schopnost toho werku, co hoši policejní používají, aneb: "za použití decimálky sme navážili přesně 0,06mg..."
20:30:23
16.03.2010
petr s
-> David29: máš ještě ten 1 bod?
Extreme Tyres