V OII se cítím dobře jen je na Jižího moc tuhá.

U Cromaňonce je asi největší fail ta záď, předek je u před-FL divnej ale prosím, po-FL už je celkem hezký. Interiér se z fotek hodnotí blbě, máš pravdu že ten Golf nijak líp nevypadá...
Obě auta jsou v podstatě stejně stará (C 2007 / G 2008). Cromaňonec má datum narození modelu 2005.

, nejcasteji na ridicove strane...

vsechno to je stejny...

Je to docela fajn, protože jsem společně s volvem ve dvou ne příliš početných skupinách zdravičů
Ale ten vnější vzhled přes ženu neprojde :D Jinak by se mi to docela líbilo... Akorát to teda nemá výhřev seslí, což je u kůže trochu fail.

Taky mi to nejníž vychází asi 71 tisíc... Jenže tam navíc ještě bude X různých poplatků - za sepsání smlouvy, vyřízení přepisu atd a přihodí si k tomu odhadem tak 8 tisíc nejmíň...

Z mého pohledu je to pěkné auto, který spojil MPV a kombi, ale nemá takový odpor jako MPV, tzn. minimální aerodynamický hluk a stabilita přivysokých rychlostech.

Původ bude určitě IT, max. DE. Nevidím důvod, proč by to mělo být něčím proti, ale chce to samozřejmě vidět a nechat si to ve Fiatu prohlédnout. Takhle velký, pohodlný a svižný auto za ty peníze se hledá jindě špatně. Podle mých očních ukazatelů to vypadá, že ty km sedí.