-> Kocvin: az na to radio s navi je to muj introš, komplet el sedačky ,s dofukem a výhřevem, pohodlny to je náramně, to se celej uhrkanej koncern může jít zahrabat
Takhle se to prostě dělalo, nic co by uráželo. Navíc je to udělané lépe než u toho Mondea a Focusu, které jsem zmínil a jsou podstatně mladší. Toto má interier starý 20 let.
Jakože je otáčkoměr s rychloměrem prohozenej oproti VW? Ta stříbrná mě nepřekvapuje vzhledem k tomu jakej je výrobce toho vozu a z jakejch je let. Urážely by mě teda spíš jiný věci na tom autě než zrovna přístrojovka.
-> Milan 136: každému jak je libo, mě se líbí, neni to nic hi-tech, což fakt nemám rád, v noci příjemně podsvícené...ale jak řikám,každýmu se libí něco jiné
Vůbec koupě tohoto taliána nelituju, šlape jak švýcary, spotřeba dlouhodobě kolem 5L/100, pohodlíčko obýváku...nedávné jubileum, teď už je tam o 3k víc
-> Jirik_Tuňák1983 13.08.18 13:50:22: Tak to jsou skutečně NGK. Trefil jsem objednat i stejnej typ. Filtry, olej Selenia, svíce a může zase jezdit dál.
-> Jirik_Tuňák1983: Zdielam podobny nazor. Talianske auta maju svoj smrnc. Mam tiez T-jet. Alfa je kolegova, nafta. Ked som kupoval Punto vahal som aj nad takymto Bravom, ale Punto prislo do cesty skor.
-> Jirik_Tuňák1983: auto ve stavu tip top.. ale nikdo to nechtěl. bylo tam jedno se 240 vybavenější za 130 a to byl t jet, a jedno s 140 tis trochu jiná výbava ale klima byla manuál za 90 a to byl multijet.. pak tam bylo ještě jedno a to už ani nevim co bylo... ale oba dva tam stály od lonskýho leta a ted na jaře to šlo na bazar. všechno ježděný solidně nikdy žádný problémy. interier nevybydlenej. ... ono u nás 90% fabriky škodovky takže fiata by si tam nikdo nekoupil jen proto že je to fiat :-D
-> Vlado105L 17.07.18 13:34:26: Ještě pár let zpět jsme byli v naší čtvrti ojedinělí, možná i v Plzni. Teď se začínají množit. V okolních ulicích teď stávají další čtyři. Tohoto jsem blejsknul v neděli cestou. T-Jet. Nikdy bych neřekl, že se to dělalo 2007 - 2014. A vyjelo to vlastně před 11 lety. Furt šik, no ne?
Líbí se mi verze Sport v modré Masseratti, nebo černé.
-> darklord: sedan / liftback-> dragon_cb_cz: a zase silou mocou ho predať nemusím , viem koľko ma to celé stálo , aj to čo som urobil veľkú údržbu vrátane origo komplet brzd, len mi je ľúto mať 20tis v aute ktoré je v garáži a nemá kto na ňom poriadne ani ísť sa previesť ...