-> gabo000000: neviem či si debilný, nesvojprávny, alebo čo, ale všetko čo si mal odomňa si si vybral sám, sám si bol u mňa v garáži a myslím že žiadne "nehorázne ťažké prachy" si mi za nič nedal ... ak považuješ tých 200sk alebo koľko za priečku prevodovky na vlečku za nehorázne prachy tak prosím .. bol si si ju vybrať sám, a tebe sa nepáčilo že si chcel ju vymenit za inu a ja som ti napisal že inú nemám bohužial .. ty si si ju nechal opieskovat a nepáčil sa ti stav, tak si si mal kúpiť novú

pokial sa ti to hodilo, tak ste boli s jožynkom kamaráti, ale zrazu si mal doma hrdzavú priečku, napísal mi že som vyjebaný kokot atp. tak sa nečuduj . Proti jožynkovi nič nemám, mal odomňa dosť vecí, volant palubky, hlúposti, nikdy sa na nič nestažoval, tak ak mal s niečim problém, alebo pocit že som ho o niečo ojebal tak nech sem napíše, mne nič nikdy nevyčítal a ani do mňa neryje ..
Áno, priznávam, bol som tak "drzý" že som si od kamarátov ktorých som viezol na hrocháč dovolil vziať príspevok na benzín.. každý iný by to určite urobil zadarmo, veď benzín tiež nič nestojí a diaľničné známky sú zadarmo :-)
Naviac si sa v aute choval ako prasa, aspon tie odpadky čo som tam potom po tebe lovil pod sedačkami si si mohol upratať ..
Mohol by som tu písat rozsiahly príbeh ako sa vplyvom mesačných javov a hormonálnych výkyvov nálad v koordinácii so závisťou mení rádoby "kamarát" na nepriateľa, a ohovárača č.1 ..
Stále mám na virte dosť známych, a kamarátov, ale normálnych,
nikomu som nikdy nič nedal zadarmo, veď mne tiež nikto nič nedal,
Rolls ktorý tu napísal mal odomňa x-vecí , nech napíše sám, prišiel, videl, ak niečo potreboval vzal si to, a neremcal .. takému človeku rád pomožem, prípadne si pomožeme vzájomne ak je treba, ale on je už trošku na inej rozumovej úrovni ako ty Gabo a hlavne vie o čom sakra ten život je .
A ak si myslíš že som nejak tu na virte na vás zarobil, a ty si mi zkazil "kšefty" tak si na omyle a možem sa tomu len smiať, na virte sa predalo možno 1% vecí, pretože ako je známe, tunajšia mládež má hlboko do vrecka, a nie každého dotujú rodičia ako teba