skoda.virt.cz
stránky o vozech Škoda 105-136, Rapid, Garde a jejich předchůdcích
Dod Most podzim 2014 7.9. a konec října
-> Vojťas: nestresuj 

No ja vam porad nejak nevim :-D
-> Šediváček 06.09.14 00:09:14: Aha,mtak cekat se me tam nechce. Takze to vidim na solo akci a sraz jen v Kralovicich.
No pokud tam budete stát,tak se připojíme. Pokud ne,tak se srazíme někde na chcaní po cestě. Jinak v těch Kralovicích by bylo asi lepší,když by se ty 3-auta připojili k nám. Protože motat se mě tam zrovna 2x nechce. Hlavně nás pojede něco mezi 0-10 autama. Eventuálně počkáme na benzínce,nebo někde cestou na přehlednym úseku.
Prostě v 6hod taky vyjedem a pokud na někoho narazíme,tak se scuknem. Pokud ne,tak se uvidíme na místě
Prostě v 6hod taky vyjedem a pokud na někoho narazíme,tak se scuknem. Pokud ne,tak se uvidíme na místě

Takže v neděli sraz pro Rokycanské a okolí zde v 6:20 a nejpozdější výjezd v 6:30: mapy.cz/letecka?vlastni-b
o...
Pokud nebude mlha, tak druhý záchytný bod bude před 7 hod. v Kralovicích: mapy.cz/letecka?vlastni-b o...
Zde jen nabereme MX-5, Nwkt a zřejmě i radekra a pádíme dál. Tankování na OMV před Žatcem. Jedeme svižně, ale bezpečně a dodržujte vdálenosti, nerad bych měl vytuněný zadek jako nedávno Vrba.
Pokud nebude mlha, tak druhý záchytný bod bude před 7 hod. v Kralovicích: mapy.cz/letecka?vlastni-b o...
Zde jen nabereme MX-5, Nwkt a zřejmě i radekra a pádíme dál. Tankování na OMV před Žatcem. Jedeme svižně, ale bezpečně a dodržujte vdálenosti, nerad bych měl vytuněný zadek jako nedávno Vrba.
-> radekra: Tak určitě
Jede někde v neděli do Mostu přes Kralovice?
Já vyházím ještě pár "ECO"hovadin kolem motoru a nějakej gram taky ušetřím :D

-> T 04.09.14 21:28:27: Já taky něco vyhodím, takže oproti 1t ze Lnářů bych na tom mohl být o chlup lépe, tak uvidíme 

tak jsem nekecal a skoro se trefil, vyndal jsem z auta bez pár deka 40 kg, čímž bych měl být na 790 kg
-> Tuner#2:
jinak zítra ještě podvál a jsem snad připraven....
jsou dané už nějaké časy výjezdu kdy a kdy a s kým ?

jinak zítra ještě podvál a jsem snad připraven....
jsou dané už nějaké časy výjezdu kdy a kdy a s kým ?

-> Tuner#2: Já taky, přezul jsem gumy na předku 

-> Antony: u me by taky nebyl problem ;)
-> T: Děkuju 

podvál přislíben stejně jako auto, erko jsem dneska překontroloval, zítra ještě vyndám zbytečných asi 35 kg a nasadím držák na foťák a už budu jen čekat na počasí :-)
-> Antony: : není problém
-> Antony: : není problém

Našla by se nějaká dobrá duše, která by mi uschovala do svého doprovodného vozu, po dobu konání akce, rampu, spacák a pár dalších zbytečnosti? Eidy? Tčko? 

-> Šediváček 31.08.14 14:51:25: Neřeš to týden před, to se řeší den dopředu a i tak se někdy nedá předpovědi věřit. 

Kdo pojede i přes nepřízeň počasí?
-> Šediváček: to by tak nějak odpovídalo. Většinou jsme vyjížděli v půl 7
od Vény: No a v kolik se tam sejdete? Úplnou náhodou jedem kupodivu stejným směrem
Tak že by někdo jel konečně přede mnou a nevyžíral sem si příslušníky já, když pokaždý vedu kolonu. Jinak by mělo jet od nás dost aut, jestli se to dá tak napsat. Ale možná 5ks
My vyrážíme v neděli kolem 6hod.

tak po včerejším karambolu budu rád když stihnu říjen... ach jo .. 

-> Tuner#2: Tak jedno bílý bych i bral 

Jinak bude i nějaká zásoba v bílém provedení -> Tuner#2 - zrušená registrace 30.08.14 09:55:02: . Velký dík patří Pilotovi 105.
-> kamikaze 30.08.14 14:50:27: Jasan, muzem se sejit na konci pred penzionem. 

-> Tuner#2: Počítám, že pojedeš přes Břasy, tam bych se kdyžtak přidal

-> Antony: Na sukně jen čumím. Víc mě nezajímají.

-> Eidy: a sukně ne? 

Jj, Eidy bude v sobotu na Malý Skále prohánět Záclonu.

-> Tuner#2: Fajn, tak se kdyžtak domluvíme v sobotu
-> Nwkt 30.08.14 11:02:19: Eidy psal, že akce nebude, že jede na nějaký sraz v sobotu a doma bude až ve 21hod. což je už tma. Kdyby to změnil na dřívější příjezd, tak bych to viděl na before party u něj 

-> Tuner#2: Jako jestli chceš jet v so k Eidymu nebo až ne ráno rovnou do Mostu
-> Antony - zrušená registrace 30.08.14 10:58:27: Pokud to stihnu vyloupat a nezapomenu, tak samolepky beru sebou
-> Nwkt 30.08.14 10:59:18: Zatím neplánuju, na to je čas. Předpověď sotva vyjde na den dopředu, natož na víc jak týden. Každopádně brzo ráno.

-> Nwkt 30.08.14 10:59:18: Zatím neplánuju, na to je čas. Předpověď sotva vyjde na den dopředu, natož na víc jak týden. Každopádně brzo ráno.
-> Tuner#2: Jak plánuješ odjezd? Kdyžtak SZ nebo FB 

-> Tuner#2 - zrušená registrace 30.08.14 09:55:02: Prosím, prosim snutně koukám, neudělal bys mi taky jeden?
apropo počasí by mělo dopadnout
Edit: tak prej nee, 17stupňů, 70% šance deště

apropo počasí by mělo dopadnout

Edit: tak prej nee, 17stupňů, 70% šance deště

Když na Most, tak stylově
Už se nemůžu dočkat příští neděle, snad vyjde počasí.

Už se nemůžu dočkat příští neděle, snad vyjde počasí.
Pokud to pres vejkend ozivim tak bych mel dojet v praci zarizeny volno distak jako batuzek se k nekomu vlezu no :)
-> Eidy: právě že je to spíš ve fázi udělat než dodělat, do toho brzdy, tlumiče, řízení , nový gumy ... asi to nechám v klidu na říjen ..
ale ještě nehážu ručník do ringu.. uvidíme jak to půjde...

Já mám natřený bubny, to je tak vše

-> Qwak: Heleme se, tady někdo turbítkuje. Máš ještě 16 dní na to to dodělat, to je cajk.

-> Eidy: nejezdí, ale je fajn když má člověk pěkný obrázky a ne točený mobilem 
ohledně nocovaní si hlavu nelámej, sám nevím jak to ještě bude.

ohledně nocovaní si hlavu nelámej, sám nevím jak to ještě bude.
Každopádně vzhledem k tomu, že v sobotu budu na Dni s embéčkem na Malý Skále, tak pokud u mě chcete někdo spát, tak jedině příjezd až večer. Tím myslím tak po devátý nejdřív.
-> Antony: Držák jsem tam před chvílí domontoval, ale na ten to nejezdí.
-> Eidy: já, já, já už mám držáky na kamery 

Čím dál víc se kloním k variantě dát Most v září a Brno v říjnu. Ale uvidíme dle počasí.
-> Eidy: : tak uvidíš jak jsi na tom po Mostě
kdyžtak se budou muset koupit dříve, než jsi chtěl 

-> T: Pryže letos dodělám, o tom žádná. Ale je rozdíl jezdit na sjetý gumě a nebo na plátně.

-> Eidy: : no právě, že mi byl řečen i ten termín a ono tak nějak bývá každý rok, že se to nějak kryje myslím....lákavé, že ?
tak pryže stejně budeš muset koupit přece
-> Eidy 18.08.14 19:07:36: : taky jsem pryč na štěstí

tak pryže stejně budeš muset koupit přece

-> Eidy 18.08.14 19:07:36: : taky jsem pryč na štěstí