skoda.virt.cz
stránky o vozech Škoda 105-136, Rapid, Garde a jejich předchůdcích
Ii. Podbrdská Rallye Legend 11.5.
-> vhml: takže 6 suchejch?
-> rOMAN: koukáš na špatnou předpoved 
Já bych to tak tragicky neviděl www.chmi.cz/files/.../ala .html
Na koráb beru 4 suchý a dvě hladký:-D

Já bych to tak tragicky neviděl www.chmi.cz/files/.../ala .html
Na koráb beru 4 suchý a dvě hladký:-D
kdyz vidim to pocasi tak se ty toya budou muset pretrhnout :) - btw nema nekdo z plzenska na prodej sadu mokrejch 13ctek :) :)
-> Tuner#2: Já si tu akreditaci radši ošéfoval. Nechci bejt nějak moc limitovanej v pohybu. A jak píše rOMAN, ono asi nebude tak moc horký. O akreditaci se mělo žádat dva tejdny před závodama nejdýl. Ale já jsem si ji vybrečel včera ráno
. POkud by jsi měl možnost tý vesty tak to ber. Nebueš tolik limitovanej a bude to jistější i kvůli lidem a rejpalům, při dnešní situaci kolem rally
A taky mám dojem, že tam moc fotografů nebude. Většina bude na kopnej. Zrovna jako to bylo tady při orličkách.

-> rOMAN 09.05.13 22:07:24: V poho, snad nebudou pásky v rámci bezpečnosti ovčanů půl kilometru daleko a někam s tou 70mm dosáhnu. 

-> Tuner#2: nevidel bych to tal cerne - jestli chces nesmrtelnou vestu tak myslim ze neni problem sehnat
-> MerHanz: To jako fakt na focení musí být akreditace? Hmm, tak to foťák nechám doma...
-> Antony: tak aspoň že příprava na pohofest :-)
-> MerHanz:
nene, mě neukecáš
raději půjdu dělat na autě, Pohofest se blíží
Jinak jsem už zažil změnu počasí, za 2 hodiny pokles ze 30 na 13 stupňů a 60mm srážek.

-> Antony: Srabe, když si vezmu loňasou Barumku pod stanem, tak mě tohle už nemůže poznamenat víc 

-> MerHanz: Díky, ale nechci
Vymrzl jsem ve Slavonicích, nachcal a kosnul na Lužičkách, a zařekl se, že na třetí podnik nepojedu 

-> MerHanz: tak tak kdo se bojí, se.e v síni, ono počasí není vždy tak jak se to předpoví
-> Antony: seru na předpověď. To bych nikam moc nemoh. Prostě beru pláštěnku pro sebe, pro foťák a snad i zimní botky ( ty vodu jen tak nepropustěj). A na zahřátí bude čajík ( nejspíš s rumíkem, volant bude mit radek ). Pojeď s náma
. Malinko zmokneš no 

-> MerHanz: Viděl jsi už předpověď na sobotu? já kvůli ní zrušil Kopnou. 

Takže akreditace by byla a v sobotu kolem 5té ranní start směr podbrdský legendy. Snad se tam s někým z vás potkáme 

-> T: super :-)
-> Luky: na to horizontu mam strach se me to tam taky pekne uskocilo na tech mejch tlumicich co nebyli tlumice 

-> Tuner#2: : no to bych rád,ale vypadá to, že budu bez auta a tak se mělo jet feldou,ale Petr dostal na sobotu směnu v práci :-(
Taky budu na odbočení u Prešína , tam se mi to minulej rok líbilo nejvíc :)
-> T 09.05.13 14:46:08: Takže se v sobotu uvidíme? I s Petrem?
-> OndraKrupi: : kousek od depa, zaparkovat je kde, mě se tam vloni líbilo na tomhle místě 

-> Luky: : aha, no tak to zůstane erko asi doma.....
-> Luky: tak já bych se taky mohl motat více po okolí, ale tak uvidíme jak to bude probíhat.
-> OndraKrupi: já budu asi na odbočení u Přešína, jen na dopoledne. Tam byl vloni hezkej štěrk v těžkém levém odbočení (viď Honzo5?
). A navíc to mám z domova nejblíž, musím se pak rychle vrátit

-> Luky: tak se tam možná potkáme, a jelikož je to jedna z mála akcí kde nemusím řídit. tak je to asi jasné 

-> OndraKrupi: je to odbočení přes horizont, hodně na srdce. Tam je vidět, kdo má jaký rozpis a jak věří gumám. Vloni tam jeden maník se Swiftem gumám věřil hodně a slušně to rozesmál o strom... Navíc je to kousek k přírodnímu retardéru na šotolině směrem k Zahrádce (vloni tam fotil Tuner2), byť takhle z hlavy myslím, že s přesuny během RZ to tam asi bude problematické. Ale po poli asi jo.
No a pokud je tam takovýhle catering, tak proč ne
No a pokud je tam takovýhle catering, tak proč ne

No, pojedeme i ve dvou, jen doufám, že mi odklepnou akreditaci na poslední chvilku a že se uplně neposere počasí. Radkovi se v dešti nechce ( skoro logicky, přez půl republiky ).
Tak jsem se dozvěděl, že v zahrádce odbočení na čížkov bude luxusní občerstvení kamarádů, utopenci, klobásy, dobré pívečko, alkohol, nealko, tak asi vím kam pujdem :-) mapy.cz/s/77bd
-> T: no místo na jedno auto by se tam určitě našlo, spíš jde o to, jak přesvědčivý budeš na pořadatele u brány :) Nebo zastav u konzumu na konci předchozí vesnice (Sedliště), může to být tak 400 metrů k penzionu
-> Luky: : čirou náhodou nevíš jestli by se nechalo zaparkovat v areálu, kdybych přijel erkem ? že na to pole jako vloni bych se asi nedostal :-/ :-D
-> rOMAN: my tentokrát nezávodíme, takže zouvat gumu nemusíš... Nicméně si toho od minule velmi vážíme, že jsme díky tobě nebyli poslední 

-> rOMAN:
Já se asi nedostavím, bohužel. Budu mít doma řemeslníky...

Já se asi nedostavím, bohužel. Budu mít doma řemeslníky...
Nikdo se nechce přidat ??
. Startovka je tedy pěkně tučná 

Takže pánové. Opět nám odpad jeden člen výpravy a ve dvou už je to docela dost lowe za cestu. Takže by so hodil další pasažér. Pojedeme zřejmně v sobotu v brzkých ranních hodinách z Rychnova nad Kněžnou, přez Hradec Králové, dál pak dálnice na Prahu a dolů k Plzni. Případná korekce trasy by se dala ( např. přez pce atd. ), jen asi ne zásadní. Najde se zde někdo, kdo by se přidal ???
-> MATTESS: je treba te hlidat :)
Vcera jsem byl taky vyhnat mysi - trochu se dusi, ale co my stejnak na vysledky nejezdime
.. hlavne to zase nezout 
Vcera jsem byl taky vyhnat mysi - trochu se dusi, ale co my stejnak na vysledky nejezdime

Zatím to vypadá na sobotní výlet přez republiku
-> aceboss: Loni jsem tam byl v pátek, bez problemů jsem s epohyboval mezi auty, odjížděl jsem asi v půl 7 večer. Jen jsem byl mírně sledován :-)
skoda-virt.cz/cz/.../1605 18-i-podbrdska-rallye-lege nd-18-19-5?gotopost=2...
skoda-virt.cz/cz/.../1605 18-i-podbrdska-rallye-lege nd-18-19-5?gotopost=2...
Pánové docela by mě zajimalo je veřejnosti dovolen přístup (aspon' částečný) na technické přejímky, které jsou v pátek od 15-20hod ? Raději se ptám at se zbytečně neženeme přez celou republiku.
Případně co mi doporučíte jako člověku který by jel přez celou ČR a na prvním ročníku nebyl, co bych si neměl nechat ujít.
Předpokládam průběh je stejný jako na klasickém rallye závodu jen se starší technikou

Případně co mi doporučíte jako člověku který by jel přez celou ČR a na prvním ročníku nebyl, co bych si neměl nechat ujít.
Předpokládam průběh je stejný jako na klasickém rallye závodu jen se starší technikou

-> Luky: bezva!!!!
Taky se pojedu podívat. Minulej rok to nemělo chybu :)
-> Luky 03.05.13 11:13:08: Pecka, udělám si volnou sobotu 

Soutěž se koná! 

Snad se to zvládne, měl jsem to v plánu 

dneska info od RFK: II. Podbrdská rallye legend v ohrožení: "Uspořádání druhého ročníku Podbrdsské rallye legend je v ohrožení. Důvodem je nepodepsání pojistné smlouvy ze strany pojistitele. Soutěž, která se má odehrát v sobotu 11. května, je jinak zcela připravena, na druhý ročník podbrdského závodu se do současné doby přihlásilo 76 posádek.Organizátor RKHA Plzeň v AČR se nyní snaží vyřešit kritickou situaci domluvou s jinou pojišťovnou. Nepodaří-li se však smlouva podepsat do středy 8. května 2013, bude muset být podnik II. Podbrdská rallye legend zrušen." Dan Krob
-> MerHanz: staci kdyz se domluvis s Danem a jeho pani te vestu da bez problemu.
-> Venca.: nene, nakonec ne, když ve startovní listině moje místo zaujmeš ty
Ale jsem rád že jsi se hecnul 

-> Luky: Takže ty nakonec nepojedeš s litrem? Já už jsem se přihlásil, Mejra bude navigovat...
-> Eidy: tobě to jezdí,tak máš roupy,viď:-).ty jara jsou těžký,únava,letos ta zima dlouhá a já trávim moc času na dílně....
měnit nebudu,kde bych našel ženskou,která mě,mimo začátku sezony, celý rok podporuje
měnit nebudu,kde bych našel ženskou,která mě,mimo začátku sezony, celý rok podporuje

-> Bery: a žárlí auto na manželku? Ne? Taky vyměn ženu za další auto.