skoda.virt.cz
stránky o vozech Škoda 105-136, Rapid, Garde a jejich předchůdcích
Želiv 2013
-> Stepan FUN: vážně?
-> Lukminek: Ten motor stavěl Bohouš Krejčí. A podle toho to taky jezdí. :-) Měla by to bejt klasická 1400 s Webrama, vačkou a hlavou...
-> Dušan: Jinak v tom autě není nic. Nádrž je tak na 10l hliníková vzadu v místě rezervy, zadní boční dveře jsou jenom venkovní plášť chycenej na samořezech atd...
-> Dušan: Jinak v tom autě není nic. Nádrž je tak na 10l hliníková vzadu v místě rezervy, zadní boční dveře jsou jenom venkovní plášť chycenej na samořezech atd...
TT_daniel 28.05.13 11:47:15 napsal:
→ dakar.cz: alebo dobry sofer…zober si CS-ko ktore vyhrala
naplynovana felda 40kW to znamena, že mam tento rok šancu ?
→ dakar.cz: alebo dobry sofer…zober si CS-ko ktore vyhrala
naplynovana felda 40kW to znamena, že mam tento rok šancu ?

-> havlik: je to samozřejmě jedna z variant, proto se ptám 

-> Lukminek: jak řikam podle vany je to ten stejnej motor co byl v kilu tzn 1.4 a proč by nemohl mít webery tady apodle toho udělaný sání
-> havlik: no třeba byl někdo šťastnější a viděl a hlavně slyšel víc, než já při odjezdu na vozíku... Právě bavili jsme se o tom, že tam klasickej fávo motor asi nebude kvůli pozici těch weberů, tak čistě ze zvědavosti...
-> Lukminek: a co čekáš že ti někdo řekne?
-> Dušan: jo měl tam ještě pořádný brzdy s vrtanýma kotoučema ale to je tak vše, co jsem stihl odpozorovat... jinak nic nevím ani o tom ex formulovém motoru, co to je zač?
melo to facko neco jinyho krome motoru a hole kastle ?
-> Lukminek: je tam ten ex formulový motor co měl i v kilu
havlik 28.05.13 09:20:47 napsal:
→ Dušan: první v S1 byl ten s tim závodnim fáčkem co
mu webery koukaj skrz kapotu
nevíte někdo co skutečně měl pod tou kapotou? na klasickej fávo motor s weberama to moc nevypadalo, čouhaly nějak moc vepředu...
→ Dušan: první v S1 byl ten s tim závodnim fáčkem co
mu webery koukaj skrz kapotu
nevíte někdo co skutečně měl pod tou kapotou? na klasickej fávo motor s weberama to moc nevypadalo, čouhaly nějak moc vepředu...
-> TT_daniel: no jo,ale tam se aspoň muselo točit volantem. Tam záleží na řidičovi. Tady jsem jen držel plyn a jel rovně,tady to bylo fakt jen o autě..
-> dakar.cz: alebo dobry sofer...zober si CS-ko ktore vyhrala naplynovana felda 40kW
Cože?? Moje sériová felda navíc plná bordelu v kufru byla 6. do 1400? Tak to jo,to se teda nezdá,dobré auto...

-> Dušan: první v S1 byl ten s tim závodnim fáčkem co mu webery koukaj skrz kapotu
vi nekdo kdo jaky auta meli ty casy okolo 14s ?
-> banditta 25.05.13 21:03:58: potkali jsme tě v protisměru někdy kolem 11 hod na D1, jeli jsme na nějakou kalbu na Moravu 

-> slimi: budou zase naskenované výsledky sprintů ?
Foto ze srazu zde: skoda-zeliv.cz/fotogaleri
e/.../55-16-sraz-skoda-zel
iv-24-26-5-2013
-> Stepan FUN: Však to je tisícovka Jardy Ležáka,ne?
-> Stepan FUN: Jen mě to zajímalo, protože sání vypadá bez zásahu a přitom to litinový sání nesedí jak na kanálech, tak na šteftech. Tak mě to jen zarazilo :)).
-> m8rinek: Jenom vím, co to je za auto. A asi bych dokázal sehnat kontakt na majitele...
Mi ho vyndej, motor z facka a rovny sani z litiny img7.rajce.idnes.cz/d0701
/.../WP_000746.jpg?ver=2
Ví někdo víc? Nevidim žádnej mezikus...
Ví někdo víc? Nevidim žádnej mezikus...
-> Vrba: Dobrá párty 

Dobrá akce,opět super sraz,....
-> Nepér: Musíme ještě dodat že z bezkontaktních

-> myschaak AZNP K.Hora: to jsme viděli že byla pro tebe horší sobota

Super akce, pátek se povedl.....sobota byla horší, do 14h jsem měl krizi ale sprinty dobrý,spanilka až na blbnoucí bandu jihlaváků pěkná....za mě cajk....byl jsem doma v půl devátý.....
-> Bucin: Jo a letos ke karburátorovému grilu přibyl ještě stolek z rozdělovačů 

lospavlos.rajce.idnes.cz/
16.skoda_sraz_Zeliv přidávám nějaké foto ze srazu

a to se ještě muselo hodinu opravovat auto Joey 120 LS.nakonec to bylo jen kladívko,které se očistilo a zase se mohlo jet.já měl taky menší závadu.nesvítili mi zadní brzdy.závada ve spínači.musím koupit nový
-> oppik: souhlas, mám i stejný dojezdový čas domů

včerejší akce se povedla.dojel jsem domů asi cca ve 23hod
-> Hurdis: jináč gratuluju k získání pohárů :-)
-> Qatro: letos jsem měli terén rovněji tak stačily jen víčka 

jo,bylo to fajn

Sice po posledních týdnech s minimem odpočinku jsem byl jen při jednodenní účasti vyšťavenější než po místní páteční kalbě, ale vyčištění hlavy stálo za to (nejen 5,5 hodinovým průplachem sluchovodů v jiné než každodenní decibelové škále). I dvě ocenění pobídla k oprášení listu nesplněných slibů vůči autu, alespoň v některých bodech.
Tak nakonec stalo za to těch 300km zajet se kouknout na fajn sraz.

-> oppik: -> Joey 120 LS: Jedu pozdějc a po dálnici, nestíhám jít včas spát a aspoň zkusím, jak to jede.
jede někdo v sobotu z pardubic nebo okolí
tak já taky nejedu mám jak problémy rodinné tak jsem zjistil že kamarád nechal na řemenici klíč a nastartoval nikdo to neřešil,pak díky oleji z podřemenice se to zjistilo utáhlo a průser,vypadl axiál.. jen doufám že to nic nepokurvilo,ten motor jel sakra pěkně a najeto do 1000km :-(
nedáme užovky k sobě v kempu?
-> Bucin 24.05.13 13:16:32: Jo to bylo loni na jaře s těma karburátorama :-)
-> oppik: nevím neptal jsem se pak
-> OndraKrupi: ale Myschak by tam měl jet ne?
-> oppik: no nakonec se naplnil horší ze scénářů, ale tak aspoň zapracuju na pohofestu ;-)
-> OndraKrupi: ještě že tam máš za sebe záskok vid :-)