skoda.virt.cz
stránky o vozech Škoda 105-136, Rapid, Garde a jejich předchůdcích
Svatováclavská jízda Žďárské vrchy 2012
Jelikož se u nás rozběhne druhá etapa kanalizace a chcou začít v naší ulici nastal mi problém - stavební materiál uložený na chodníku.Tzn na víkend jsem povolal brigádu a budu betonovat seč mi budou síly stačit abych materiál jak trotl nepřesouval ale smysluplně zpracoval.

-> Vojtisek: Zatím vůbec netuším jestli budu moci. Hodně záleží na počasí, ale snad to výjde.
tak co kucí, srazíme se?

Jarda - kilo je seriové až na kola.136gl je opět seriové navíc plyn (byla vařená-né moc dobře ale jako spotřebák do práce pár let vydrží)
-> MaxSvratka: aha, tak tu ruzovou sem nikdy moc neprohlizel, ale myslim, ze lepsi by byla ta bila 105ka po mojem dedovi - stavala kousek od ni (mam ji v ID, jeste kdyz mela najeto pri prodeji 3600km), lituju, ze jsem ji prodal, soucasny majitel ji dal nedavno sesrotovat :( vse bylo puvodni a mela najeto neco kolem 100tis. km, chtel jsem ji zpet, treba alespon na dily a on ji zlikvidoval :(
a co bude se stovkou? co v tom mas vlastne za motor a ostatni techniku? ja bych nemel nervy jezdit s necim pred favomotorem - rok s motorem 130 na LPG v rapu mi stacil
a co bude se stovkou? co v tom mas vlastne za motor a ostatni techniku? ja bych nemel nervy jezdit s necim pred favomotorem - rok s motorem 130 na LPG v rapu mi stacil

Jarda: dostal jsem darem 136GL (schnilou na kaši) a přestavěl (přestavuji) do té červené nebo spíš růžové co stála u Tebe v ulici.Bude to ale (zatím) jen spotřebák na LPG do práce později možná něco jako LR
-> MaxSvratka: ani jsem nevedel, ze mas 742... pokazde Te vidam se 100 na jupikach a pak vim, ze mas 130RS
ale kdeže potřebuju řidičovy dveře na 120tku a pak co mi brnkne o oko
-> MaxSvratka: -> Vojtisek: Copak budeme vyřizovat nějaké účty 

-> MaxSvratka: to nás bude víc, co se staví na vrakovišti

Určitě bych cestou navštívil Zelenýho na Fryšavě
-> Jarda: mě se to taky kroutí, a to nemám MTX
Výběr nechám na tobě
Předběžná účast teda tato:
Vojtisek
Jarda
MaxSvratka
růža

Předběžná účast teda tato:
Vojtisek
Jarda
MaxSvratka
růža
-> Vojtisek: mam jet rapem nebo MTX?, ale MTX se mi po te ceste kolem deviti skal dost krouti...
návrhy vítány všemi deseti

Mě se ten nápad líbí.Tak Lidé z části naší země nejkrásnější (Žďársko) Pojďte se přidat.
-> růža: výborně
Zatím mě napadá sraz před našim zimákem, frčelo by se na Devět skal, pak třeba na 4 palice, takový škodově-naučný den

Zatím mě napadá sraz před našim zimákem, frčelo by se na Devět skal, pak třeba na 4 palice, takový škodově-naučný den

Já su pro. Teda pokud udělám STK 

Tak co dětska, zkusíme se všicí ze Žďáru nad Sázavou a blízkého i vzdáleného okolí spojit a udělat si spanilou jízdu po CHKO Žďárské vrchy?