skoda.virt.cz
stránky o vozech Škoda 105-136, Rapid, Garde a jejich předchůdcích
Želiv 2012
Do 1400 ccm, první Urbi, druhý Vrba a třetí já s časem 16.44, ostatní časy v hlavě nemám.
-> Vrba: Jak dopadly sprinty do 1400? Já jsem teď s neozkoušeným motorem radši nejel a stejně jsem tam začal dávat dellorta
Připojuju se s poděkováním.Parádní sraz,dlouho jsem si to tak neužil.
No to je zvrhlost, podkládat grill karburátorama.

Nj, pijani z Moravy 

Moc super srazík!! letos se to luxusně vydařilo. A mockrát děkuji Zlínský bandě ladičů. Motor vzkazuje že se těší na každý ťuknutí do plynu. Jede to jak zběsilé.
Dovolim si přidat jednu malou momentku.
E.
Dovolim si přidat jednu malou momentku.

E.
Přes to množství věcí pod kapotou se ten šnek fakt blbě fotí... :-/
-> bibendum30: pozeral som ,parada

-> Pavel P..: a pak ze neni cerveny 

-> Jožynek : sakra,já myslel že se na to nepřijde

-> myschaak AZNP K.Hora: To si bol tak na mol, že si sa väčšinou len plazil po zemi a tak fotil?

-> bibendum30: díky za přidání do galerie
-> oppik: -> castrol: Založeno
Kdo chce přidat své foto nechť mi dá vědět přes SZ,přidám ho jako spolu-správce...at tu zas není X galerií z jedné akce

Kdo chce přidat své foto nechť mi dá vědět přes SZ,přidám ho jako spolu-správce...at tu zas není X galerií z jedné akce
-> bibendum30: jen pár fotek jsem sem dal :-)
bibendum30 27.05.12 15:49:46 napsal:
Nezaložíme galerii???můžem.kdo nám jí odsouhlasí :-)
Nezaložíme galerii???můžem.kdo nám jí odsouhlasí :-)
-> bibendum30: zalozte 

Nezaložíme galerii???
-> oppik: Díky ondrovi za filmovaní...nejen mě,ale i pár jiných aut zvenku na sprintech.Bohužel turbo Emko na videu není
-> Dušan: jo má bibendák ale svojí jízdu
-> OndraKrupi: 

-> oppik: nekdo zrejme bude mit. Me by spis zajimalo jestli nekdo ma videa treba ze sprintu
-> Dušan: tvoje auto jsem si zapoměl vyfotit 

pekny sraz a pekne pocasi . libilo se
-> castrol: spíš střízlivěl
-> Pavel P..: sa slnil ?

Pavel P.. 27.05.12 12:39:22 napsal:
pěknou fotku jsi udělal Pavle

-> Pavel P..: počkej ty Pepíku!!!!!!!!
-> Pavel P..:

Zdravíme ze Želivi, počasí paráda za chvíli se začne vyjíždět na sprinty opět na letiště u Pelhřimova.
Dnes sem hledal 4h řidičák, matka iniciativní oprala. takžýe za 4h výjezd a 230km pilu abych stihl sprinty. 

-> Pavel P..:
A na kterém kruháči? Jen do Jesenice jsou tři :-) - Dělám si srandu. Mám pocit, že od Krče hned na prvním. A v sobotu ránu bude volno. Já jela z Budějovický do Jesenice dneska hodinu a půl :-) A další hodinu z Jesenice. Fajn páteční cesta z práce.
A pozor na dva semafory po cestě. Na Valnovce a na Kuklíku. Ten na Kuklíku je v zatáčce. - Dneska tam řídili dopravu policajti. Naštěstí. Z Valnovky ke Kuklíku byla kolona. Ani jsme neprojeli busem usek mezi semaforem na Valnovce a už jsme byly v koloně kvůli Kuklíku :-) A když jsem projížděli kolem čištičky,kterou zvětšují a kvůli které jsou ty semafory, tak jsem viděla jen hlídače a psa :-) Opravdu miluji páteční jarní a letní cesty domů :-)
A na kterém kruháči? Jen do Jesenice jsou tři :-) - Dělám si srandu. Mám pocit, že od Krče hned na prvním. A v sobotu ránu bude volno. Já jela z Budějovický do Jesenice dneska hodinu a půl :-) A další hodinu z Jesenice. Fajn páteční cesta z práce.
A pozor na dva semafory po cestě. Na Valnovce a na Kuklíku. Ten na Kuklíku je v zatáčce. - Dneska tam řídili dopravu policajti. Naštěstí. Z Valnovky ke Kuklíku byla kolona. Ani jsme neprojeli busem usek mezi semaforem na Valnovce a už jsme byly v koloně kvůli Kuklíku :-) A když jsem projížděli kolem čištičky,kterou zvětšují a kvůli které jsou ty semafory, tak jsem viděla jen hlídače a psa :-) Opravdu miluji páteční jarní a letní cesty domů :-)
Já frčím po dálnici... teda ono to v zátěži spíš bzučí no... to poznáte 

-> Pavel P..: to nevadí tak až v želivi se sejdeme
-> oppik: jo ale asi ne s váma...