all: takze ludia moje dojmi z dovolenky ala bulgaria... mno svojim sposobom sme isli tak povediac na blind ale nevislo to o moc viac ako s cestovkou cca 18tis na osobu... ale neboli sme na jednom mieste :)) Varna, Kranevo, Albena a nakoniec sme skoncili na zlatych pieskoch :o tesili sme sa s mladou na dovolenku v BG ale uz tu toho mame plne zuby, co je smutne ze ty curaci si nevazia nic... kukaju len na svoj zisk - to je v poriadku zarabat treba ale nie tym sposobom ako zarabaju oni pre priklad z kraneva do Varny chcel taxikar 50leva co je cca 1000skk a trasa cca 30km dajme tomu to je este v pohode :) no dnes ma napalil jeden taxikar ked som sa spytal ze za kolko $ ma vezme k hotelu bolo to cca 1.5km typek zajebal 20leva

co je v prepocte cca 400skk tak som ho pekne poslal do ... mno co sa tyka sluzieb v restauraciach a podobne des a hruza je slaby vyraz, isli sme si sadnut do ne zrovna najlacnejsej restauracie a co ma zarazilo najviac bolo to ze ked ste sa chceli ist vystat tak sa zato muselo zase $, obsluha ako nic moc tiez slabe vyjadrenie trvalo im to ako lacnemu srat, nervozny jak psy, mno nieco ako nasi bezkrkaci

nechapem ako im tam mozu xodit ludia

, na uliciach, spina, smeti chatrajuce skrachovane stanky, rozbite cesty, chodniky ked pridem domov tak hodim aj foto ak bude zaujem... takze ak by chcel ist niekto na buduci rok na dovolenku smer Bulharsko sever neodporucam!!! juh som uz nemal chut ani len videt

Este jedna vec ma zaraza nakolko viem po bulharsky ale nemam spravny bulharsky akcent co znamena ze rozoznaju ze niesom Bulhar tak v hoteli marina myslim ze **** chceli za ubytovanie bez stravy 180leva pre bulhara 60leva na osobu/den co je cca cudzinca 3600skk/noc a pre BG 1200skk/noc urcite sa viac oplati ist cez cestovnu kancelariu vide to lacnejsie ale ked nechce clovek sedet na riti a kukat stale na to iste tak to znamena ze sa musi aj premiestnit a to vam cestovka moc neumozni

mno osobne fakt neodporucam iba ak sa ludia radi kupu s odpadkami, cuchaju zavan rozkladajucej sa zveriny z krovia a kochaju lemovanim ciest a chodnikou odpadkami do zbernych surovin tak potom Ajde

este som zabudom dotat ze ich mentalita nieje mentalita ale dementalita, ax zlata Praha