tak co sedlaci,kedy budete mat dokoncene skatule ze by sme spaxali daku xatu??skuste sa zatial zhodnut na dakom termine nex sa mozem opytat ci je vtedy volne..a ked tu nebude napisanyx aspon 10 ludi co idu na beton tak si spravim romanticky vikend iba s mladou :)
00:38:05 11.09.2006
DOOlittle
-> all: vsetci ste wajcaci....nejak nam to tu zakapalo... to tak usilovne "tunite" ?
pekne mishoo :) hlavne ked si to porovnam s nariekanim duriho :)) dufam,z e na buduci rok aj ja niekam pojdem, aj ked asi blizsie....ja chodim len po takych mensich akciach, napr. vcera trencin, viac ludi vravi, ze na jar bolo lepsie...tak neviem, par foteciek co ma zaujali, co som nasiel, "moje" su stale v priprave :)
tak co sedlaci,kedy budete mat dokoncene skatule ze by sme spaxali daku xatu??skuste sa zatial zhodnut na dakom termine nex sa mozem opytat ci je vtedy volne..a ked tu nebude napisanyx aspon 10 ludi co idu na beton tak si spravim romanticky vikend iba s mladou :)
11:53:46 30.08.2006
chooki
-> DuriQ: vsak pisem, ani bohovi...bol som kedysi davno v rumunsku, este som bol maly, sli sme na skoduli 120 cez vnutrozemie...jedine co si pamatam, ze slusne dobrodruzstvo...hlavne cesty obsadene zobrajucimi ciganskymi bandami, keby si zastavil tak ta zjedia snad za ziva...este stastie ze auto slapalo...v noci tma aj vo velkych mestach...skorumpovani fizli pytajuci marky a dolare na kazdom kroku...nasi su oproti nim anjelikovia...proste celkovo katastrofa...pri mori bolo lepsie, aj ked ako si pisal, neochota, spina vsade, slabe zasobovanie ... proste mozem jebat take staty, nech si tam dovolenkuju sami, a kazdemu radim nech sa na taku dovolenku vykasle...
10:27:20 30.08.2006
DuriQ
chooki: alebo Rumunsko ze krajna neobmedzenych moznost
inac v BG nutrozemi sa nemaju kto vie ako ale v primorskych castiach sa maju dost dobre... mozno lepsie ako BA stare auta tam moc nebehali aj ked predsa ...
22:39:42 28.08.2006
PeterP136
-> chooki: Nieco take som videl aj v BA. Forman nalozeny tak ze mu predne skoro nadnasalo. Piskal pri rozbehu z krizovatky este aj na trojke :). Zadne musel mat na dorazoch.
21:38:40 28.08.2006
strucy
-> chooki:
22:39:55 27.08.2006
chooki
vraj z bulharska...alebo ukrainy, neviem...diera ako diera...ja by som tam nepachol