tak to som este nevidel, nepocul...
ako moze byt tak pridr.... niekto. ja by som jej vodicak nedal. alebo slapacie auto

. Jezdila vcelku normálně, ale tyhle řeči stojí za to.
přepadovou hadici mám vyvedenou za zadní zástěrku, to ste měli vidět co mi z ní lítalo za páru - lidi si asi mysleli, že mám pod haubnou parní stroj

Ja to taky jednou vyhnal na 120°C, ale bylo to tim ze budiky moc nesleduju :) Mno a udelal em zasadni chybu ze sem zastavil a motro vypnul... Ale zadny nasledky to zatim nema (snad) :)

S maximálním sebezapřením jsem porušil svoje pravidlo "spoluujezdec - od slova držet hubu" a nesměle poznamenal, že to stání na spojce je pravděpodobně root case všech problémů a že přece jenom standardnější, je na křižovatce dát neutrál a řadit až na oranžovou. Odpověděla, že ji to říkalo už víc lidí, ale že jí se takhle jezdí líp :) Pak přišel čas generálky motoru, kterej už vzdal práci v režimu 1,2,3,4 a v 50tce 5ka :) Hned po generálce mám telefon, že shade nejede a jestli bych tetku neodtáh. Při pomyšlení na 20km trasy s tetkou na laně jsem se orosil :) Naštěstí bratránek jel se mnou. Na místě jsem proved pokus o troubleshooting, ale po výslechu tetky jsem ho zase vzdal :) Prej ta ručička, co ukazuje teplotu postupně vyšplhala až na 120C, ale normálně to jelo, tak prej ujela asi 10km, pak to začalo cukat čím dál víc až se to zastavilo a už to nešlo nastartovat. KO :) I tihle lidé mají řidičáky a volební právo :)

- nechapu jak to auto mohlo mazat (mozna nemazalo, dle zvuku kdyz ho pak natocila) a dolil ji dalsi asi 2 litry vody aby byla alespon naminimu v expanzce. Pani zatim prisla, nalili sme tam 5l benzinu z kanistku, napumpovali, nastartovalo se. Z vejfuku vyslehnul plamen, kterej me malem ustrelil nohu a nasledovali neskutecny saze ktery ohodili auto stojici za ni... Pani se toho nebala a aby mela jistotu, ze ji auto nezdechne tak ho hned proturovala tak na 6500ot
Kdyz ani po dosahnuti teploty 90°C auto nedrzelo volnobeh, tak sem ji posteloval trochu karburator a doporucil ji co nejdriv navsetevu nejakyho pana co ji to sesteluje cely... Rikala ze jo - jestli to udelala nevim... Kazdopadne co nekdy ty lidi vyvadi to nechapu...

Tak té slečně bych nepůjčil ani kripkáru

Docela "šikovná pani"