bouracka

prohledat
9 příspěvků (zobrazeno 1 až 9) od 10.10.2004 do 11.10.2004, založil/a
řadit dle data
13:16:28
11.10.2004
kirri - zrušená registrace
-> Jiří Skalný: já se taky přidávám, žádný zmatky4
12:50:39
11.10.2004
Komár 1981
mnoho stesti, jeste, ze jsi zivej!
12:17:38
11.10.2004
cici - zrušená registrace
-> Jiří Skalný: tak to pak jó. Hlavně, že jste všichni O.K. a ve zdraví přežili... jinak přeji hodně štěstí...řekni tomu poldovi, co tam byl, že musí jít také svědčit...:-))
12:14:34
11.10.2004
Jiří Skalný
no vypada to zatim vcelku dobře dneskem je cela posadka doma... mam dva svedky z posadky kteri potvrzuji ze tam byl ten clovek v protismeru... nejaky policajt rikal rodicum (ktere sem zavolal) ze jde vydet ze sem se necemu vyhybal... brzdne stopy od toho druheho tam tusim nebyly... jenom moje... bylo to temer na rovnem useku tak je blbost abych jinak strhaval volant... uz je vse vice v poho asi proto ze vim ze vsichni sou relativne v zdraví...
23:26:48
10.10.2004
minno
-> Jiří Skalný: Ja som bol na výsluchu hneď po udalosti, a to len s jednym policajtom, ktorý zapísal moju výpoveď (odpovede na otázky ktoré sa ma pýtal + nejaký text) do počítača. Celkom v pohode. A hovor presnú pravdu, ako ti už aj povedalo viac ľudí... Pri mojej nehode bol hneď aj znalec, ktorý aj tak sám presne určil, ako sa to stalo (bol som len sám ako účastník)...
Na tom výsluchu sme to aj tak celkom neukončili, lebo tomu poldovi práve v ten čas volali kolegovia, že sa stala druhá a smrteľná havárka. Ten bol z toho sám mimo, keď dotelefonoval, len povedal: Kurva!!! A ja som bol rád, že som bol rád... Ináč mi vzali aj jedno koleso na expertízu.
23:09:17
10.10.2004
lubosgls
-> Jiří Skalný: kamos narval do SCANIE tak ze kdyz jsem si stoupl pred auto tam kde byl puvodne kufr, tak jsem sahal a predni sedacku, byli tam 4 lidi 3 meli lehky zraneni a ridic byl mesic v nemocnici a to diky tomu ze se mu vytrhl pas dostal 3,5t pokutu pairy mu nechali vyslech prezil bez pravnika, ja jsem to nikdy nezazil vyslech krz autonehodu tak nemuzu souditt, ale myslim ze si ztoho delas zbytecne velkou hlavu chce to hlavne klid a zadny zmatky
19:38:07
10.10.2004
Jiří Skalný
-> cici: rodice mi na prvni vyslech chcou zajistit advokata... znaji policajty tatku srazilo auto a je invalida...
17:03:39
10.10.2004
cici - zrušená registrace
jeěště jsem ti zapomněl ríct - před výslechem si hlavně ujasni, co bylo před a po a jak to bylo...aby se ti nestalo, ze nebues neco vedet anebo si budes vymyslet - to by mohlo uskodit.
10:12:27
10.10.2004
Jiří Skalný
tak sem mel svoji prvni bouracku, popsal sem ji v inzerci prodam - nemate zajem o tyto dily?...
Extreme Tyres