Sprej na kozenku!!!

prohledat
11 příspěvků (zobrazeno 1 až 11) od 08.01.2003 do 03.02.2003, založil/a
řadit dle data
18:45:24
03.02.2003
Dan
Já taky ne, ale vyburcuju kámoše, aby to zkusil a paxe podělim o zkušenosti. Počkáme tak rok a uvidíme 49
Ve stejný škůdce to určitě nebylo, páč sem to viděl v Rapidu tady kluka vod nás, ale to už nigdo neuvidí (naboral a shořel do mrtě).
15:54:09
02.02.2003
lukas
hm sprejem si zaseres celej interier - taky jsem videl balakrylem (Dan - jestli to nebyla stejna skudka) a vypadalo to dobre - ale co udela cas a za jak dlouho to nevim ...
08:25:52
29.01.2003
Vojta
To JIRKA KOLIN: no uvidime, ale na takove calouneni atp. zas moc nejsem, mam bily strop a interier laden do modra takze jeste popremyslim! Kdyz skazim, to nebude asi moc OK! Kazdopadne dik vsem!CAU
19:01:44
11.01.2003
Baghira
Ten sprej stojí asi 100,- a je to 400ml. Kryje perfektně jakýkoli podklad pokud se použijí 2 max. 3 vrstvy. Já jsem měl od firmy Plasti-Cote nebo tak nějak. A drží velmi dobře. Není odřejej ani v místě, kde občas při vystupování zavadím botou o výplň dveří. Co si pamatuju, tak se dělá černá, světle šedá, tmavě šedá, světle modrá, červenohnědá, bílá. Rozdíl pokud se stříká bílý podklad a černý tam není, ale doporučuju je mít ze stejné série (ty spreje). Ale nená rád aceton a pokud není podklad dobře odmaštěn, tak se loupe.
18:55:26
11.01.2003
Honza Kolín
Nazdar Vojto,
já osobně se přiklánim k přečalounění. mě se taky nelíbil strop a tak jsem ho strhnul dolů.Samozřejmě šli ven i skla.:) Koupil jsem si pěknou novou modrou koženku a střihnul jsem ji podle původní.Jen o trochu větší, protože jsem nechtěl rizkovat.Ostřihnou se to dá vždycky. Ještě jsem si nechal na ni u čalouníka našít ty dutinky na dráty.Je to obyčejná pevná 3cm keprovka. Skla mi zasklí ve sklenářství a koženku si natáhnu sám.Ano čtěš správně natáhnu.Ještě jsem ji nenatách.Dělám teď na dveřích.Centrální zamykání na dálkové ovládání.Typuji, že se k tomu dostanu až v létě.Tak pokud to budeš tědat, tak ti držím palce. Věř tomu, že to zvládneš.Když to zvládnou jiní, tak proč ne ty, že? 6
čau Honza
17:41:36
11.01.2003
Max
No mimo jiný...asi to bude taky pěkně mastný...ty spreje.....taky sem uvažoval o změně barvy...ale spíš bych to přečalounil,nebo nechal udělat.A nevim jaký odstíny maj na výběr.....Jinak jestli je jeden podklad černej a druhej bílej,tak ten výsledek bude určitě rozdílnej.
16:09:46
11.01.2003
Fantozzi
kozenky jsem ještě nesprejoval :-)))) Mám je rád opálený, ale sprejovat, to už je moc :-)))73
15:50:14
11.01.2003
Vojta
No strop mam prave bily ale chtel bych to i na dvere a tam ta kozenka je cerna takze si taky myslim ze to asi nebude dobre kryt. A hlavne nevim jaky odstin modre ma ten sprej nechtel bych jinou modrou na dverich a strope a jinde (mam interier do modra).Uvidime
12:22:25
11.01.2003
Max
No ja mam doma sprej na kozeneku (ONYX a IVORY - šedivá a béžová) dělá se s tim pěkně.To co mám sou spreje co se používaj na spravování výplní na superba 6 ,takže stejná barva.Když to chceš přebarvit,tak nevim....hlavně prroblém bych viděl v tom,jestli máš čerbej strop.Nevim jak by ta modrá kryla....kolik bys musel dát vrstev.
19:58:40
08.01.2003
Dan
Já viděl strop natřenej Balakrylem. Nevim ale, jak to měl dlouho, rozhodně to ale nebylo zas tak moc špatný. Von se do toho totiž fpije. Nešpinilo to. A ani moc nelepilo.
18:45:35
08.01.2003
Vojta - zrušená registrace
Zdravim!Potreboval bych narozy nekoho kdo uz nejakym zpusobem pouzil ten sprej na kozenku. Tak jsem premyslel ze nez sundavat a predelavat cerne calouneni na dverich ze by jsem to strikl tim sprejem popr. bych i strikl i kozenku na strese. Mam zalusk na modry. KDYBY JSTE NEKDO MEL NEJAKE NAPADY A ZKUSENOSTI BUDU MOC RAD. Jiste ze kozneka modra by vypadala rozhodne asi lip (vid U-Geene) no ale jak rikam nedelal jsem s tim tak prosim o zkusenosti a poznatky!DIK6
Extreme Tyres